La Multi Ani tuturor copiilor, 1 Iunie
![]() ![]() ![]() |
La Multi Ani tuturor copiilor, 1 Iunie
zanga |
![]()
|
||
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
- BC ## MSU Daca Ai Cap Iese Altfel
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|||
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
De la 6 de cand m-am trezit stau cu telefonu-n mana in asteptarea unui telefon d-acasa.
Oare ma considera deja matur? ![]() Era sa uit... LA MULTI ANI tuturor "copiilor" de pe forum!!! ![]() This post has been edited by Muttley: 1 Jun 2007, 08:01 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
Poate sunt plecati sa iti cumpere cadou si sunt ocupati
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Creeeezi????
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
zanga |
![]()
|
Sunt sigur...ca doar nu au uitat asa o zi importanta
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
|
Muttley |
![]()
|
Mersi atunci, doar asa se epsplica...
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
cata87 |
![]()
|
![]() membru alb-violet Group: Members Posts: 590 Joined: 4 January 07 From: Timisoara ![]() |
profa mea o inteles ca 1 iunie se sarbatoreste cu colocviu
![]() ![]() This post has been edited by cata87: 1 Jun 2007, 08:22 |
--------------------
Dacia
Logan
2008
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
la mulți ani tuturor copiilor de pe forum (cât timp avem părinți suntem copii) și copiilor lor.....
la mulți ani goangei mele (nepotului meu) și viitorului meu bebiț ( mai am trei luni și batem palma) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Lostboy: 1 Jun 2007, 08:52 |
--------------------
.
.
.
|
|
zanga |
![]()
|
Poate va face o surpriza si va da cateva puncte din oficiu(vreo 9 ar fi ideal
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
|
ROK |
![]()
|
![]() Membru incoruptibil Group: Members Posts: 226 Joined: 10 November 06 From: Bucuresti ![]() |
LA MULTI ANI tuturor copiilor din intreaga lume!
![]() ![]() LA MULTI ANI fetitei mele, Raluca! ![]() LA MULTI ANI nepotilor mei : Bogdan, Miruna si Daria ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Mulțumesc, mulțumesc!
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gygy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 204 Joined: 13 May 07 From: Iasi ;) ![]() |
Oare cati copii sunt pe forum?
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Colt
1.3 12v
- IS-xx-xxx
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Pai toti suntem copii.
|
--------------------
|
cata87 |
![]()
|
![]() membru alb-violet Group: Members Posts: 590 Joined: 4 January 07 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2008
|
|
zanga |
![]()
|
Pai am chemare nu?...stiu exact ce vor studentii...
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Va multumesc din suflet
![]() ![]() Meritam niste reputatie ca suntem copii nu? ![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu va mai dati cocosi ca toti am ramas copii in sufletul nostru.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
zanga |
![]()
|
Da cine a zis ca nu e copil?
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
eu n-am primit nicio bomboană......
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Ce bine a cazut banchetul de a 12-a . . . diseara de la 8 rupem gura targului
![]() Eu zic ca e mai bine decat bomboane ![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
si la mine profu meu , poreclit ``Clint`` ne premieaza azi cu un minunat colcviu , eu imi doresc 5puncte din oficiu eu nu vreau 9, ca am invata cam de un4
![]() |
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
dandrei |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 13 December 04 ![]() |
La multi ani !!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2004 1,4 mpi
- bxxxxx
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Pentru ca fiecare om trebuie sa fie putin copil: la Multi Ani copiilor din toata lumea, si tuturor celor ce au în suflet copilaria ! Sa nu uitati niciodata de leapsa, de de-a v-ati ascunselea ori de omul negru, de coatele julite si hainele vesnic murdare. Sa nu uitati de voi… Aveti grija de Copilul din sufletul dvs... La Multi Ani tuturor daciotilor COPII!
![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
Nici eu nu am primit nici macar 1 La multi ani! asta e viata ce sa faci..
|
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
La Multi Ani, Copile Alex!
![]() ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Si ... va iubiti mult?
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
all day.. all night.... wtf...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
LA MULTI ANI DRAGI COPII! FITI CUMINTI SI LUATI AMINTE LA PILDELE LUI DOM` PROFESOR SI SIGUR O SA AJUNGETI NISTE VAJNICI TRAFICANTI DE USTUROI.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
va dau adresa unde sa-mi trimiteti bani ptr benzina sa pun si eu la range sa ma plimb unpic.
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 06:00 |