nu indica km parcursi si nici viteza, problema din cutia de viteze
![]() ![]() ![]() |
nu indica km parcursi si nici viteza, problema din cutia de viteze
HarM |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
1982
- B24RDF
|
|||
mihait |
![]()
|
![]() Idei putine si fixe ! Group: Members Posts: 81 Joined: 27 October 05 From: Bucharest ![]() |
Cel mai probabil sunt pinioanele din plastic.
In cazul meu s-a largit gaura din axul pinionului unde intra cablul. Rezultatul ? Prima data indica pana pe la 20-30 km/h si apoi nu mai indica nimic. Dupa o vreme nu a mai indicat deloc. Pinionul in care intra cablul se poate schimba fara sa desfaci cutia. This post has been edited by mihait: 5 Jul 2006, 21:59 |
--------------------
Dacia
BK
1996
- Nan ---
N/A |
|
HarM |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 17 May 06 ![]() |
Cu toate ca dupa ce am repetat faza cu scosul cablului si bagatul lui pe locas problema nu s-a rezolvat desi cablul se rotea, insa dupa ce il montam nu mai mergea deloc.
L-am demontat din nou si am constatat ca nu ce mai invartea cablul. Asta ca o informatie suplimentara. Acum intrebarea de 10 puncte cum scot eu pinioanele alea de acolo, este vre-un precedeu anume. Cum se pot schimba? |
--------------------
Dacia
1300
1982
- B24RDF
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Daca pinionul pe care cupleaza cablul se scoate pur si simplu tragind de el cu un patent cu virf subtire dupa defiletarea surubului M6 care fixeaza cablul, pentru "melc" trebuie demontat capacul.
|
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 19:50 |