vreau dvd player, ce sa imi iau??
![]() ![]() ![]() |
vreau dvd player, ce sa imi iau??
slider2 |
![]()
|
||
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
|
||
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
E-boda 777
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Am un Panasonic Recorder care la vremea lui a fost vreo 1400 ron,si ca sa vad toate filmele cu subtitrare a trebuit sa iau un Vortex 8029 cu 95 ron care e perfect!
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
crising |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 16 December 06 From: Danube Delta Gates ![]() |
|
--------------------
Mazda
6
2011 Combi 2.0
- TL31...
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Am zis 777 pentru ca ala citeste si USB. Daca totusi insisti sa arzi cd-uri, ia un 555 (cca. 100 ron).
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Buntz - maxim 100 lei
Orion - maxim 140 lei citesc ce vrei si ce nu vrei This post has been edited by dispeceru: 27 Nov 2008, 20:23 |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
argon nu-l iau pt mine, ci pt unchiul meu din provincie, el nu are nici pc, nici laptop.
eu ma uit pe pc la filme, ecranul lcd fiind destul de mare, sau daca vreau ceva si mai mare am in casa un lcd de 82cm si ma conectez cu pc-ul la el. m-ar tenta e-boda, am auzit mai multa lume laudandu-le, nush daca conectivitatea usb este de mare folos, cel putin nu cred ca unchiului meu i-ar fi utila. de buntz nu am auzit ca si firma, de orion da, chiar am avut un tv orion sport (diagonala mica) si mergea foarte bine. This post has been edited by slider2: 27 Nov 2008, 20:31 |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Vreau si eu un sfat, vreau un DVD/DivX player cu iesire HDMI si intrare USB, sa fie ieftin si bun.
![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Faine jucarele dar prea scumpe, eu caut ceva "top budget".
![]() |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Manuel |
![]()
|
Aham, ceva de genul. O fi avand USB 2.0? Eu am mai gasit asta ...
Pana la urma o sa-l iau pe asta http://www.domo.ro/Audio-Video/DVD_&_Home_...Philips_DVP3360 Merci de sfaturi. ![]() This post has been edited by Manuel: 7 Jan 2010, 13:15 |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.510 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
cand o sa vezi ca-i blocat pe zona2 (europa) si n-o sa poti vedea un dvd trimis de unchiul Sam din state, o sa te cam zgarii pe ochi
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(Manuel @ 7 Jan 2010, 11:29) Vreau si eu un sfat, vreau un DVD/DivX player cu iesire HDMI si intrare USB, sa fie ieftin si bun. ![]() eu mi-am luat un VOrtex la vrep 140 ron cu toate caracteristicle alea(in plus SD) si nu am nici o obiectie, merge la greu fara probleme. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Manuel |
![]()
|
N-am unchi sami prin state (unfortunately
![]() |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
Andrul |
![]()
|
![]() Membru' Group: Members Posts: 208 Joined: 4 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Conteaza destul de mult conectivitatea USB, ca sa nu te trezesti cand e mai mare suspansul intr-un film ca iti sare dvd-ul.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
- B-XX-XXX
|
|
argon |
![]()
|
cum sa sara , glumesti?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Manuel |
![]()
|
Si USB-ul poa' sa-ti "sara" dar mi se pare mult mai comod decat sa ard cd-uri. Am luat modelul asta pentru ca am gasit referinte pe softpedia si pentru ca se gasesc firmware-uri noi care imbunatatesc mult softul original (subtitrari mai "citibile" in primul rand).
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.510 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Manuel @ 7 Jan 2010, 14:23) da' banuiesc ca voiai usb ca sa bagi filmele luate de pe torrenti, si acolo, in principal o sa observi ca imaginile de dvd sunt pe zona 1, deci nu-ti vor merge pe minunea ta de dvd player ![]() evident, vorbesc ipotetic ![]() recomand pt lectura: http://en.wikipedia.org/wiki/DVD_region_code This post has been edited by Ov: 7 Jan 2010, 14:30 |
--------------------
Dacia
1300
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Întrebare: cumpărați DVD-uri cu filme?
![]() Că dacă nu, nu prea are sens un dvd-player... iar până la bluray player e diferență mare de preț... Exceptând cazul în care cel ce va folosi aparatul e mai nepriceput cu noua tehnologie, un media player - e drept că ceva mai scump 3-4-500 ron - e o alegere mai bună. Părerea mea... (se evită astfel copierea pe disc a materialului video, acesta putând fi redat direct prin retea de pe calculator, sau de pe un hdd / stick usb) This post has been edited by C a t a l i n: 7 Jan 2010, 14:33 |
--------------------
-
-
|
|
Manuel |
![]()
|
Tot ipotetic vorbind, ma enervezi fiindca deja l-am comandat. Sper sa n-ai dreptate.
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
Ov |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1300
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Da, ca idee... Dar concret, acel model nu are port de retea, si are ceva probleme cu unele formate video, subtitrari, parca nici nu citeste imagini de dvd... si cea mai mare problema a acelui model e ca nu face downmix din DTS in stereo... sunt modele la preturi asemanatoare care o fac... iar modelul din linkul de sus (Xtreamer) face si alte minuni cand e legat la net - spre exemplu poate viziona clipuri youtube, asculta radio online etc.
This post has been edited by C a t a l i n: 7 Jan 2010, 14:37 |
--------------------
-
-
|
|
Manuel |
![]()
|
Media player cand va mai fata leoaica. Voi n-ati auzit ca-i criza?
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
La DVD-playere, ieftin si competent, E-boda e fara concurenta, dupa parerea mea.
Multe din cele "de firma" nu citesc atatea formate cate citesc alea de la Eboda. PS: am extreamerul ala mentionat de catalin. Absolut fabulos. Citeste iso-urile direct, inclusiv alea de blue ray (afiseaza meniurile dvd-ului), vmw in jdemii de formate, mkv-uri etc. Cate-n luna si in stele. Am reusit sa gasesc un singur filmulet pe care nu l-a citit in format vmw nu stiu de care. Si poate controla si un DVD extern pe usb. Plus portabilitatea (conteaza cand ai copii si e nevoie de desene animate multe, dar evident altul de fiecare data...) PPS: eu nu am gasit pana acuma la noi DVD-playere blocate. Alea de la Eboda sigur. Si nici la Panasonic, nici la LG. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Ov |
![]()
|
eu am avut un samsung (era un intreg home cinema, cu tot cu boxe) si am dat cu el de pamant
|
--------------------
Dacia
1300
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
facut pt romania sau pt vest????
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
uitati, de fapt, esenta topicului: cineva a intrebat despre un dvd player care sa fie folosit de altcineva de la tara. atit. ce inteleg eu este ca cel care ca folosi efectiv playerulnu are abilitatile necesare pentru nu stiuceplayer sofisticat.
o parere concisa, cu din experienta proprie ar fi fost o.k. stiu ca exista nspe mii de marci si modele, care mai de care mai sofisticate. dar nu despre asa ceva se cerea o parere. eu am un jaf - axa sau axxa, nici nu mai stiu cum naiba se cheama.citeste orice ii dau sa citeasca, incarca subtitrari, cu diacritice, ceeace altele de marca nu prea fac, l-am forjat cu desene zile in sir si nu da seama ca ar fi dus...si nici n-a costat mult: 100 lei in 2007 ! recunosc ca atunci cind l-am luat am avut o stringere de inima fiindca habar nu aveam, nici acum, despre firma sau marca. acum, daca ar fi sa iau un alt player as lua ceva e-boda. succes, |
--------------------
...
...
...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 11:12 |