DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

10 Pages « < 5 6 7 8 9 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> RDS vs. Antene, ca tot tipa toata lumea

bmwh548
post 26 Apr 2012, 13:28
Post #181

Membru cu insomnii

Group: Members
From: Iasi

QUOTE(DragosP @ 26 Apr 2012, 14:11)
Nu, nu e!
*

Incearca si revino cu o parere tongue.gif

--------------------
- - - - -
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
DragosP
post 26 Apr 2012, 13:29
Post #182

Nu zic nimic...nou

Group: Moderatori
From: Lumea mea

Nu încerc nimic. A zis-o neica Bion, apăi așa e!

--------------------
Ceva de plastic . . - BRRC
Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu!
+
bucatzel
post 26 Apr 2012, 13:35
Post #183

Membru plictisit

From: Timisoara

Lasati-o bre mai moale, n-au ajuns testele alea de aptitudin tehnice moderatoricesti, amu' mai trebuie sa demonstram si aptitudini fizice?

Bine, io m-am scos, macar atata avantaj ca am primit Tohan si nu Laguna la investire biggrin.gif

--------------------
Dacia 1300 1981 - 3-SB-2608
Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
+
bion
post 26 Apr 2012, 13:40
Post #184

Membru autentic

From: TM

Ehe. Am auzit pe surse ca de la anu o sa bage si teste de-ale nasoale cu bagat de bila, cub, prisma in placaj cu gauri cerc, patrat, triunghi si inca in maxim 3 ore ohmy.gif
Interbarea pentru baraj o sa fie : cate suruburi poa sa piarda o dacie si sa fie functionala? biggrin.gif

This post has been edited by bion: 26 Apr 2012, 13:41

--------------------
Dacia SLZ Scala 2003 - TM54
Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin,
Căci n-au păreche-n lume blestemații
Crîșmarii care toarnă apă-n vin !
+
neumann
post 26 Apr 2012, 13:44
Post #185

Membru autentic

From: Spermezeu

pe toate, ca raman niturile, niplurile si diblurile

--------------------
... .. ..
Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
+
DragosP
post 26 Apr 2012, 13:45
Post #186

Nu zic nimic...nou

Funcționabilă, nu functionala/

--------------------
Cu noi este Dumnezeu!
+
kato
post 26 Apr 2012, 13:46
Post #187

Membru autentic

From: barlad

moldovean fiind ...
bre, ai uitat sarmele slap.gif sa-ti fie rusine dinu patriciu mad.gif

--------------------
renault scenic 2000 rxt - scenic III 1.6 dci - vs 05 glx vs 79 glx
+
bion
post 26 Apr 2012, 13:49
Post #188

Membru autentic

Kato moderator sef trophy.gif .R: Toate numai sa ai un colac de sarma pentru balotzi

--------------------
+
IRONICK
post 26 Apr 2012, 14:08
Post #189

-

From: Romania

RCS&RDS: "Nu exista niciun progres in negocierile" cu Antena Group
de C.I.    HotNews.ro
Joi, 26 aprilie 2012, 14:22 Economie | Media & Publicitate

"Nu exista niciun progres in negocierile" dintre RCS&RDS si Antena Group, au spus joi pentru HotNews.ro reprezentantii de comunicare ai RCS, in conditiile in care la noapte se implineste o saptamana de cand televiziuni Intact au iesit din grila platformei de satelit Digi. Acestia nu au putut preciza daca au existat sau exista discutii intre cele doua parti, la doua zile dupa ce Sorin Alexandrescu, CEO Antena Group, spunea la CNA ca o intalnire intre parti urma sa aiba loc "cat se poate de repede".

Reprezentanti ai RCS, citati de Paginademedia.ro, au spus insa, joi, la CNA ca o astfel de intalnire a avut loc, miercuri, dar discutiile nu s-au incheiat cu succes.

Potrivit sursei citate, oficialii RCS&RDS prezenti azi la CNA au aratat ca negocierile nu s-au incheiat cu succes pentru ca RCS a cerut Intact sa decida care este pretul pentru pachetul de posturi ale Antena Group, pentru ca distribuitorul sa stie cat sa le ceara in plus abonatilor care vor sa receptioneze respectivele canale. Paginademedia.ro ii citeaza spunand ca Antena Group nu a fost de acord ca RCS&RDS sa creeze un pachet separat pentru aceste posturi, dorind ca ele sa fie incluse in pachetul de baza.

Saptamana trecuta, in noaptea de joi spre vineri, posturile Antena 1, Antena 3 si Euforia au fost scoase din grila RCS&RDS in reteaua DTH. Operatorul declara, atunci, ca Antenele au cerut 7 milioane de euro pe an pentru difuzarea pe satelit a acestor posturi si ca posturile au fost scoase din grila Digi la somatia Antenelor. Grupul Intact si posturile sale au acuzat, in replica, RCS de abuz si de practici necomerciale.

http://economie.hotnews.ro/stiri-media_pub...ntena-group.htm

--------------------
CUGIR Albalux 11 1982 - B-11-LUX
+
DragosP
post 26 Apr 2012, 14:37
Post #190

Nu zic nimic...nou

QUOTE(bion @ 26 Apr 2012, 14:49)
Kato moderator sef trophy.gif .R: Toate numai sa ai un colac de sarma pentru balotzi
*

Te-au supărat rău moderatorii, este?

--------------------
Cu noi este Dumnezeu!
+
paul_damian
post 26 Apr 2012, 16:54
Post #191

Membru mult

From: Medias, Romania

In mod special m-am uitat in contractul meu si nicaieri nu se specifica numele la programele TV de care beneficiez (ma rog, in afara de pachetul HBO Maxpack) ci numai un numar minim. Ei nu sunt obligati, prin acest contract, sa-mi dea Antene. Nu prea vad mod legal de a denunta contractul pe acest motiv (ok, eu personal fiind in afara perioadei de clauza pot rezilia pe orice motiv, fara penalitati).

Daca actul prezentat, acea somatie prin care Intact i-au amenintat ca daca retransmisia continua e buba, e real atunci incetarea retransmisiei e justificata si in fata CNA, la o adica poate sa o ia in considerare orice instanta.

Pana la urma ce pierde RCS? Posibil ca din sa zicem un milion de abonamente pleaca jumatate la concurenta - pierd doua - trei milioane de euro pe an. Ceea ce e mai putin decat cere Felix. Care pierde si pe valoarea publicitatii.

Si hai sa nu mai vorbim in cazul asta de cenzura si dictatura si alte tampenii. Daca Intact nu deschidea gurita treaba mergea mai departe, nu RCS a incercat sa le taie macaroana.

QUOTE(neumann @ 26 Apr 2012, 14:18)
Si, ca sa ducem distractia mai departe, eu as rezilia un contract la RDS pe motiv ca n-am antene, si m-as abona din nou, numai sa iau oferta de client nou  radmasa.gif
*

Nu stiu cum mai e acum, dar la un moment dat era o perioada de 6 luni caretrebuia sa o faci pauza pana sa capeti statut de client nou.

--------------------
Dacia Sandero Stepway, 2021
Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999
Ex Dacia 1100, 1969
+
Alydor
post 26 Apr 2012, 17:12
Post #192

Pressar

fac abonamentu' pe numele nevestii biggrin.gif

Suma respectelor, Alydor

--------------------
- - -
Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos

Cine nu poate da exemple da sfaturi..
When everything fails, RTFM!
+
Markos
post 26 Apr 2012, 17:30
Post #193

fost programator

From: Scursurești Vale

QUOTE(bucatzel @ 26 Apr 2012, 14:35)
Lasati-o bre mai moale, n-au ajuns testele alea de aptitudin tehnice moderatoricesti
*

Care, bre? Astea?

Attached File(s)
Attached File  CHESTIONAR_MODERATORI_DACIACLUB.pdf ( 64.95k ) Number of downloads: 52

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
bucatzel
post 26 Apr 2012, 17:33
Post #194

Membru plictisit

From: Timisoara

Ala, ala... ce, ti se par intrebari usoare?

--------------------
Dacia 1300 1981 - 3-SB-2608
Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
+
Markos
post 26 Apr 2012, 17:36
Post #195

fost programator

Deloc mellow.gif

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
bmwh548
post 26 Apr 2012, 17:38
Post #196

Membru cu insomnii

Completat, trimis, Doamne-ajuta!

--------------------
- - - - -
+
Markos
post 26 Apr 2012, 17:42
Post #197

fost programator

Ce-ai scris la expozeu?

--------------------
Reno Megan Privilej
+
bmwh548
post 26 Apr 2012, 17:45
Post #198

Membru cu insomnii

Nu spun ca pe urma plagiezi mad.gif

--------------------
- - - - -
+
klaus
post 26 Apr 2012, 17:46
Post #199

步步

From: Bucuresti

QUOTE(paul_damian @ 26 Apr 2012, 17:54)
In mod special m-am uitat in contractul meu si nicaieri nu se specifica numele la programele TV de care beneficiez (ma rog, in afara de pachetul HBO Maxpack) ci numai un numar minim. Ei nu sunt obligati, prin acest contract, sa-mi dea Antene. Nu prea vad mod legal de a denunta contractul pe acest motiv (ok, eu personal fiind in afara perioadei de clauza pot rezilia pe orice motiv, fara penalitati).
*

Serviciul sau produsul trebuie sa fie conforme cu descrierea facuta de vanzator, cu " corespund descrierii facute de vanzator si au aceleasi calitati ca si produsele pe care vanzatorul le-a prezentat consumatorului ca mostra sau model" (art. 5 din Lg. 449/2003), iar in cazul TV-ului tabelul cu posturi de prezentare a grilei este "descrierea serviciului" facuta de vanzator, e continut intrinsec, ca altfel ar spune astia ca va dau pe 2 ani produsul si de a doua luna va livreaza programe in rusa si chineza plus coreeana de nord, si ar spune ca ies la numar si lumea ar fi obligata sa plateasca 2 ani un produs pe care nu l-au agreat.
De 2 ori m-am certat cu dolce pe chestia asta, sunt informat, credeti-ma.

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
bion
post 26 Apr 2012, 17:51
Post #200

Membru autentic

Grecule ala e la misto sau e pe bune.I l-am aratat la inginera sovietica si a bifat cu gheara in 20" a ragait si s-a culcat la loc smile.gif

--------------------
+
Markos
post 26 Apr 2012, 17:52
Post #201

fost programator

QUOTE(bion @ 26 Apr 2012, 18:51)
Grecule ala e la misto sau e pe bune.
*

Io de un'să știu? L-am primit pe meil de vreo 3 ori.

--------------------
Reno Megan Privilej
+
bion
post 26 Apr 2012, 18:07
Post #202

Membru autentic

N-ai stiut sa le completezi decat a treia oara sad.gif

--------------------
+
paul_damian
post 26 Apr 2012, 19:00
Post #203

Membru mult

From: Medias, Romania

QUOTE(klaus @ 26 Apr 2012, 18:46)
Serviciul sau produsul trebuie sa fie conforme cu descrierea facuta de vanzator,  cu " corespund descrierii facute de vanzator si au aceleasi calitati ca si produsele pe care vanzatorul le-a prezentat consumatorului ca mostra sau model" (art. 5 din Lg. 449/2003)
*

Klaus, nu contest ca esti informat, am mare respect pentru tine fiindca de obicei nu deschizi gura fara sa stii ce vorbesti. Dar in legea respectiva zice "b) produs - bun material mobil a carui destinatie finala este consumul sau utilizarea individuala ori colectiva." Nu cred ca serviciul de difuzare a programelor TV intra sub incidenta acestei legi.

Eh, oricum, hai sa nu intram in polemica, eu nu ma pricep. Ideea e ca cam (cacofonie intentionata) toata treaba pute si are asa, un iz de "made in .ro" smile.gif

--------------------
Dacia Sandero Stepway, 2021
Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999
Ex Dacia 1100, 1969
+
kum
post 26 Apr 2012, 19:10
Post #204

Banat

Group: Banned
From: Galati

QUOTE(klaus @ 26 Apr 2012, 10:04)
...
As avea o durere rectala.
*

Cam asta ii incearca si pe aia de la RDS.

QUOTE(paul_damian @ 26 Apr 2012, 16:54)

Daca actul prezentat, acea somatie prin care Intact i-au amenintat ca daca retransmisia continua e buba, e real atunci incetarea retransmisiei e justificata si in fata CNA, la o adica poate sa o ia in considerare orice instanta.

Pana la urma ce pierde RCS? Posibil ca din sa zicem un milion de abonamente pleaca jumatate la concurenta - pierd doua - trei milioane de euro pe an. Ceea ce e mai putin decat cere Felix. Care pierde si pe valoarea publicitatii.

Si hai sa nu mai vorbim in cazul asta de cenzura si dictatura si alte tampenii. Daca Intact nu deschidea gurita treaba mergea mai departe, nu RCS a incercat sa le taie macaroana.
Nu stiu cum mai e acum, dar la un moment dat era o perioada de 6 luni caretrebuia sa o faci pauza pana sa capeti statut de client nou.
*

QUOTE(paul_damian @ 26 Apr 2012, 19:00)
Klaus, nu contest ca esti informat, am mare respect pentru tine fiindca de obicei nu deschizi gura fara sa stii ce vorbesti. Dar in legea respectiva zice "b) produs - bun material mobil a carui destinatie finala este consumul sau utilizarea individuala ori colectiva." Nu cred ca serviciul de difuzare a programelor TV intra sub incidenta acestei legi.

Eh, oricum, hai sa nu intram in polemica, eu nu ma pricep. Ideea e ca cam (cacofonie intentionata) toata treaba pute si are asa, un iz de "made in .ro" smile.gif
*

Se pare ca nu prea ai dreptate coane Klaus! Te-oi fi certat matale cu aia de la Dolce, da' da-mi voie sa-mi intromisionez aceasta cearta undeva. Pana nu pui articolul de lege din care sa reiasa clar si explicit (nu concluzii de-ale lu' matale si argumente ca te-ai certat tu cu jeanclo'vandam pe o tema anume) ca RDS ESTE OBLIGAT SA DIFUZEZE ANTENELE consider ca n-ai nici o gara cu subectu'. Eventual vreo hotarare judecatoreasca pe baza lu' cearta lu' matale ar fi suficient. Ca si io m-am certat cu multi pe multe teme si nu de fiecare data am avut dreptate. wink.gif

This post has been edited by kum: 26 Apr 2012, 19:10

--------------------
Laguna 2.0T 2006 - GL-15-...
Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
+
quick
post 26 Apr 2012, 19:14
Post #205

Membru autentic

From: bistrita

are un iz de tiganeala ieftina....mearga dracu totii ca nu sti care-i mai rau.

This post has been edited by quick: 26 Apr 2012, 19:15

--------------------
dacia super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp /suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
+
klaus
post 26 Apr 2012, 19:30
Post #206

步步

From: Bucuresti

paul_damian, daca ti se pare ca nu e acoperitoare legea 449, poti invoca linistit 294/2004 privind codul consumului (art. 25) si codul civil (fost art. 969, 970, 1073 actual 1270, 1271 si respectiv 1516)

QUOTE(kum @ 26 Apr 2012, 20:10)
consider ca n-ai nici o gara cu subectu
*

dupa cum ti-am zis, ma incearca o durere rectala fata de afirmatiile tale.
Cred ca ai ramas cu niste sechele de la o discutie mai veche, cand ai mancat rahat cu polonicu, si acum te bagi in vorbe pe unde apuci.

This post has been edited by klaus: 26 Apr 2012, 19:36

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
ady77
post 26 Apr 2012, 21:49
Post #207

راحتزیل یو

From: near Bacau

Pai si daca antena cerea 100 de milioane de euro sau 1 miliard de euro? Ce ar fi trebuit sa faca RDS-ul?

Spuneai ceva de scazut pretul abonamentului deoarece RDS nu mai da antenele pe satelit, pai il diminueaza cu costul lor, care era 0 (zero).
Eu cred ca RDS nu s-a apucat sa scoata antenele fara sa calculeze toate solutiile si toate repercursiunile acestei masuri.
Oricum, cel putin la imagine, le-a tras-o celor de la antene cu propunerea de a face pachet platit cu Antenele, sa vada si dobitocii cati sunt dispusi sa plateasca pentru ele.

--------------------
________________ ________________ _________________
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
+
kum
post 26 Apr 2012, 21:56
Post #208

Banat

Group: Banned
From: Galati

QUOTE(klaus @ 26 Apr 2012, 19:30)
... de la o discutie mai veche, cand ai mancat rahat cu polonicu, si acum te bagi in vorbe pe unde apuci.
*

Ai putea sa dai un citat/link ceva? Nu de alta, da' io nu retin nici o discutie intre noi care sa imi lase sechele. Se pare ca tu ramai cu ceva sechele cand esti contrazis.

Si daca tot esti tare in gura: mi-am amintit de o discutie la care nu mi-ai raspuns. Cand l-ati banat pe user-ul ala de va cerea drepturi de autor ti-am cerut (tot asa, intr-o discutie) sa ne spui care era articolul in regulament (LA ACEA DATA) care va dadea dreptul sa banati acel user. Te-ai facut ca ploua dar m-ai tinut minte (din cate vad) ca am avut tupeul io, un pulica franaru, sa ma iau de maretul, atoatestiutorul, mereu corectul, maretul klaus. In lipsa argumentelor arunci cu "rahat" ca sa folosesc exprimarea ta (demna de un moderator BTW).

La cat te crezi de cunoscator, posesorul adevarului absolut, ai putea foarte bine sa ma faci de rahat punand exact articolul din lege care sa-ti sustina parerea. Care sa stipuleze clar ca o societate de cablu NU ARE VOIE SA MODIFICE CONTINUTUL PACHETULUI DE PROGRAME DECAT CU ACORDUL CLIENTULUI. Continutul, nu numarul acestora. Si nu vreo interpretare de-a ta, ci exact norma, articolul din lege, alineatul sau ce vrei tu, da' sa scrie negru pe alb ce am zis io mai sus. Sau un scan de pe un contract RDS-client care sa stipuleze cele de mai sus. Sau orice in afara de interpretarea ta.
Tu chiar te crezi mai jmecher decat juristii/avocatii lu' RDS? Tu chiar crezi ca aia au luat decizia la un șpriț? Genul : ba, io-mi bagpula tai Antenele, ce pusca mea! Da-mi voie sa-ti spun ca esti naiv daca tu crezi asta.
Cineva sufera de sefie pe aici. Rau de tot. sad.gif

This post has been edited by kum: 26 Apr 2012, 21:57

--------------------
Laguna 2.0T 2006 - GL-15-...
Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
+
Markos
post 26 Apr 2012, 22:01
Post #209

fost programator

Te dai rotund, da' pariu că pici testul ăla?

This post has been edited by Markos: 26 Apr 2012, 22:02

--------------------
Reno Megan Privilej
+
ady77
post 26 Apr 2012, 22:02
Post #210

راحتزیل یو

From: near Bacau

QUOTE(kum @ 26 Apr 2012, 22:56)
Cineva sufera de sefie pe aici. Rau de tot. sad.gif
*

Deci recunosc icon_mrgreen.gif

--------------------
________________ ________________ _________________
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
+
10 Pages « < 5 6 7 8 9 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th June 2025 - 06:07
Forum Renault