DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

10 Pages « < 8 9 10 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> RDS vs. Antene, ca tot tipa toata lumea

ady77
post 6 May 2012, 11:27
Post #271

راحتزیل یو

Group: Members
From: near Bacau

Pai sa plateasca daca-i vor, nu le-a propus RDS-ul sa ii faca pachet separat gen HBO?

--------------------
________________ ________________ _________________
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
kxz
post 6 May 2012, 14:51
Post #272

Membru autentic

From: Cuiul de la harta.

--------------------
Dacia 1410 / Opel Corsa
--------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea
Oricâte piedici m-or lovi din greu
Eu sunt stăpânul sorții mele
Sunt căpitanul sufletului meu.
+
vi_escu
post 6 May 2012, 15:14
Post #273

Membru somnambul

From: republica procurorilor

da, din seria cu gaina care a nascut pui vii...

--------------------
Logan ABS plus 1,6MPi . 2007
Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
+
kato
post 6 May 2012, 15:19
Post #274

Membru autentic

From: barlad

de ce afirmi asta? ti se pare sf? ii vezi pe cei de la antene de buna credinta? argumenteaza te rog. acum evenimentul este ziar de opozitie tongue.gif

--------------------
renault scenic 2000 rxt - scenic III 1.6 dci - vs 05 glx vs 79 glx
+
Marty
post 6 May 2012, 15:24
Post #275

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

Dovada!

This post has been edited by Marty: 6 May 2012, 15:26

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
ady77
post 6 May 2012, 15:30
Post #276

راحتزیل یو

QUOTE(kato @ 6 May 2012, 16:19)
ii vezi pe cei de la antene de buna credinta?
*

Nu, cum nu-i vad nici pe cei de la evz.

--------------------
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
+
kato
post 6 May 2012, 17:06
Post #277

Membru autentic

From: barlad

normal ca ai dreptate ady. insa diferenta este ca acum, de cand este ziar de opozitie, trebuie sa fim mai concilianti nu-i asa? ca asa mi se explica mie mai ieri, chestii de echilibru si minuni de genul acesta. ce relevanta mai are adevarul? spunem si scriem doar ce doreste lumea sa auda si sa vada, cam asta este regula.

--------------------
renault scenic 2000 rxt - scenic III 1.6 dci - vs 05 glx vs 79 glx
+
ady77
post 6 May 2012, 17:12
Post #278

راحتزیل یو

QUOTE(kato @ 6 May 2012, 18:06)
de cand este ziar de opozitie, trebuie sa fim mai concilianti nu-i asa?
*

radmasa.gif radmasa.gif

--------------------

ecnedifnocfollufsisoM
+
IRONICK
post 7 May 2012, 08:24
Post #279

-

From: Romania

--------------------
CUGIR Albalux 11 1982 - B-11-LUX
+
kxz
post 7 May 2012, 10:12
Post #280

Membru autentic

From: Cuiul de la harta.

Intact face presiuni pentru încheierea unui acord cu Romtelecom, ceea ce le-ar aduce Antenelor numeroși noi telespectatori.

cam vechi telespectatorii astia noi... de parca nu tot aia care's acum vor fi si in continuare. tot timpul m-am mirat cum naiba la evz nu au nici macar un ziarist inteligent.

--------------------
Dacia 1410 / Opel Corsa
--------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea
Oricâte piedici m-or lovi din greu
Eu sunt stăpânul sorții mele
Sunt căpitanul sufletului meu.
+
klaus
post 24 May 2012, 18:14
Post #281

步步

Group: Moderatori
From: Bucuresti

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
corbex
post 24 May 2012, 20:40
Post #282

Desi nu pare, ma plimb cu Dacia

From: bucuresti

Tocmai acum, cind a venit seefu' la butoane? Meciul asta trebuie sa se rejoace.

--------------------
dacia solenza 2005, cheala
+
george_scala_2004
post 25 May 2012, 17:19
Post #283

Membru autentic

Din ciclul "Cum o nenorocire nu vine niciodata singura"

La Consiliul Concurentei a fost depusa o plangere privind posibile probleme concurentiale in disputele legate de transmisia televiziunilor Antena Group pe platformele de satelit ale UPC (Focus Sat) si RCS&RDS, au precizat pentru HotNews.ro surse apropiate acestui caz. Plangerea face referire la un eventual abuz de pozitie dominanta din partea Antena. Intrebat de HotNews.ro in legatura cu acest subiect, seful Consiliului Concurentei a evitat sa precizeze cine a depus plangerea, afirmand ca a primit plangeri reciproce care sunt analizate.

"In general am avut plangeri reciproce fie venite din partea televiziunii fie din partea operatorilor, le analizam, nu am o concluzie sa va spun acum. (...) Conflictul se poate rezolva fie schimband legislatia astfel incat principiul 'must-carry' sa se aplice si pentru satelit, fie lucrurile raman asa cum sunt ele acum si se inteleg la pret sau desigur poate fi si o problema de concurenta daca avem un abuz de pozitie dominanta, dar asta ramane sa analizam noi", a spus pentru HotNews.ro Bogdan Chiritoiu, presednitele Consiliului Concurentei.

Acesta a tinut sa precizeze ca in cazul unui litigiu comercial autoritatea pe care o conduce nu se amesteca.

"Este important de vazut daca nu avem de-a face cu un litigiu comercial. Cel putin la prima vedere avem un furnizor, o televiziune care spune- 'eu iti dau un continut, pe mine ma costa, vreau sa ma platesti'. Si avem un operator de cablu, un transportator de televiziune, in cazul asta vorbim de satelit, care spune imi ceri prea mult - nu pot cumpara de la tine la pretul asta. Este posibil ca ambele parti sa aiba dreptate si daca este doar un lititgiu comercial nu este o treaba de concurenta. Desigur se poate argumenta ca daca vorbim de pozitie dominanta, daca avem de-a face cu o dependenta atunci lucrurile se pot schimba", a spus Chiritoiu.

Presedintele Consiliului Concurentei a precizat ca problema a aparut din faptul ca reglementarile legale trateaza diferit doua mijloace substituibile pentru transmisia programelor TV: cablul si respectiv satelitul.

"Pentru transmisia pe cablu se aplica regula must-carry, prin care operatorul de cablu e obligat sa preia primele, cred, 20 de televiziuni din Romania din punct de vedere al audientelor, deci in cazul Antenelor acestea sunt preluate automat, deci operatorul de cablu nu poate sa spuna ca nu vrea sa preia o televiziune, dar in schimb Antenele nu cer bani. pentru utilizatorii care au optat pentru varianta prin satelit nu exista obligatia de must carry. Ca atare Antena cere bani si operatorii nu vor sa plateasca si avem acest conflict", a explicat acesta.

Pe 27 aprilie, Focus Sat a anutat ca Antena TV Group a retras operatorului de comunicatii prin satelit (DTH) dreptul de retransmisie a canalelor Antena 1, Antena 2, Antena 3, Euforia Lifestyle si GSP TV. Operatorul afirma atunci ca decizia Antenelor intra in vigoare "incepand cu data de 27.04.2012 in pofida clauzelor stipulate de actualul contract", si anunta ca posturile respective urmau sa mai fie disponibile abonatilor sai pana la aprobarea de catre CNA a cererii de modificare a grilei de programe.

Anuntul Focus Sat a venit la o saptamana dupa ce, pe 20 aprilie, posturile Antena Group au iesit din grila platformei de satelit a RCS&RDS, Digi. Platformele de satelit Focus Sat (UPC) si Digi (RCS&RDS) au aproximativ 1,4 milioane de abonati, din care aproape 300.000 sunt abonatii operatorului detinut de UPC.

CNA a admis, joi (24 mai), cu unanimitate, solicitarea RCS&RDS de scoatere a Antenelor din grila pe platforma de satelit Digi.

http://economie.hotnews.ro/stiri-media_pub...e-dominanta.htm

Esecul negocierilor (impunerii pretului) cu RdsRcs, Dolce si FocusSat se suprapune investigatiei Consiliului Concurentei...daca vor fi gasiti vinovati unsure.gif cei de la Intact vor fi amendati cu o suma consistenta care se adauga la pierderile din contractele neincheiate...se anunta noir negri pentru Felix...daca si dosarul ICA va fi judecat ca la carte il paste falimentul...

This post has been edited by george_scala_2004: 25 May 2012, 20:02

--------------------
... ... ...
+
ady77
post 25 May 2012, 18:51
Post #284

راحتزیل یو

QUOTE(george_scala_2004 @ 25 May 2012, 18:19)
daca vor fi gasiti cei de la Intact vor fi amendati cu o suma consistenta
*

Dar se ascund sau ce? De ce sa nu-i gaseasca?

--------------------

ecnedifnocfollufsisoM
+
10 Pages « < 8 9 10
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 9th June 2025 - 23:52
Forum Renault