Inchiriere masina, niste intrebari ...
![]() ![]() ![]() |
Inchiriere masina, niste intrebari ...
dacia_guy |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 13 May 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1410 si Logan
1.5 dCi
- BC 01 EGN Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul !
|
|||
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Vrei sa faci niste liniute sau intoarceri cu frana de mana ???!!!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
dacia_guy |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 13 May 07 ![]() |
da ... nu neaparat de asta
![]() vreau sa plec undeva si momentan berlina are o problema nasoala si loganu e ocupat 24/7 ![]() |
--------------------
Dacia
1410 si Logan
1.5 dCi
- BC 01 EGN Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul !
|
|
mihai24 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 11 October 06 ![]() |
In Bc ai AVIS parca la Casa de Cultura, ai incercat?Am auzit insa o aberatie acolo ca venise un italian si ia cerut garantie cartea de credit
![]() |
--------------------
volvo
s60 2.0T
2002
- sv-09-gkf
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Ai auzit probabil gresit. Se practica sa se puna o garantie PE cartea de credit. Mai exact iti blocheaza cateva sute de euro/dolari timp de x zile (o luna de obicei), in caz ca primesti ceva amenzi sau ai stricat masina intr-un mod delicat si nevizibil.
|
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
altec_lansing |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 23 May 07 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Daewoo
Espero
1996 1.8 CD
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Am inchiriat eu de la Dedeman Bacau sambata un logan. Costa 89RON/zi(pentru logan ambiance, pentru cele cu AC e un pic mai scump, dar nu aveau sambata niciunul ) pt o perioada cuprinsa intre 4-8 zile, daca inchiriezi pe perioada mai lunga e un pic mai ieftin. Garantia este de 320 Ron. De varsta, nu stiu ca la mine nu a fost cazul.
This post has been edited by ady77: 9 Jul 2007, 10:27 |
--------------------
|
afh |
![]()
|
![]() !!!! Group: Members Posts: 142 Joined: 11 November 04 ![]() |
În iulie-august anul ăsta, dacă nu găsesc de la vreun cunoscut, aș avea nevoie să închiriez o mașină pt. câteva zile.
Are cineva vreo recomandare pt. București? Nu am nici cea mai vagă idee despre cum se procedează. Eventual dacă puteți să îmi spuneți care sunt bunele practici în cazul în care vreau să închiriez o mașină. Mersic. |
--------------------
toyota
corolla sedan
2010 nu face niciodată ceva pentru prima oară!
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.293 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Poti sa inchiriezi o masina si sa faci burn-out si intoarceri cu frana de mana ?
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
bineinteles....
|
--------------------
dacia
super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp
/suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
QUOTE(afh @ 22 May 2012, 20:12) În iulie-august anul ăsta, dacă nu găsesc de la vreun cunoscut, aș avea nevoie să închiriez o mașină pt. câteva zile. Are cineva vreo recomandare pt. București? Nu am nici cea mai vagă idee despre cum se procedează. Eventual dacă puteți să îmi spuneți care sunt bunele practici în cazul în care vreau să închiriez o mașină. Mersic. rent-a-car |
--------------------
...
...
...
|
|
afh |
![]()
|
|
--------------------
toyota
corolla sedan
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
In 2007 nici nu era produs fordul, daramite sa se strice
![]() |
--------------------
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
ady77 |
![]()
|
Bine ca nu se strica dupa
![]() |
--------------------
|
l@u |
![]()
|
dupa , se strica de ras posesorul ca isi da seama pe ce a dat banii
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Ioi ce-am furat-o.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
afh |
![]()
|
|
--------------------
toyota
corolla sedan
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
afh |
![]()
|
ok. am râs, am glumit...
se poate și un răspuns la obiect? |
--------------------
toyota
corolla sedan
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu ma inchiriat de la astia un MCV acum vreo 3-4 ani. A fost ok, n-am avut nici o problema cu ei.
Poti sa mai cauti si altii nu zic ca-s cei mai buni. Ca recomandari, citeste cu atentie conditiile de inchiriere. Cateva aspecte la care sa fii atent: 1. vezi ca masina sa fie complet asigurata, indiferent ce se intampla sa fie problema lor si sa-ti asigure asistenta si masina la schimb, gratuit. Vezi ca unii spun ca daca se strica ambreiajul il platesti. Eu m-am ferit de astia, nu stii cine si cum a frecat-o inainte si la tine incepe sa planga... sau se sparge placa de presiune iar asta se poate intampla fara vina ta. 2. Nr. km. Unele firme iti dau u pret pentru un numar maxim de km iar ce e suplimentar platesti 3. Vezi ca in principiu platesti o garantie pe care, in caz ca lovesti masina ti-o opresc (fransiza). Daca e asa, uita-te bine la masina cand o iei sa n-aiba lovituri iar daca sunt, noteaza-le pe anexa contractului. vorbesc de lovituri, nu tot felul de zgarieturi finute... cand am da-to inapoi am dat-o noaptea, tipul care a preluat-o a dat o tura in jurul ei cat sa vada daca nu e ceva infundat, n-a cautat zgarieturile cu lupa |
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ady77 |
![]()
|
Cum sa nu stiu? Atunci era Fix Or Repair Daily, acum nu mai e adevarat
![]() |
--------------------
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.487 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
pai logic, ca e deja alta masina
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(afh @ 22 May 2012, 22:57) Eu am inchiriat de la astia un Matiz acum vreo 3 ani. Fara limita de kilometri, luata si lasata la ei (in curtea Semanatoarea), totul OK. |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu cand am avut nevoie am apelat la astia .
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
eu de aici. Foarte ok oamenii. Faza misto e ca nu iti cer garantie, ci o taxa de 20 EUR.
This post has been edited by Fratzica: 23 May 2012, 22:59 |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
afh, hai sa-ti zic si eu niste detalii proaspete. Eu inchiriez de un amic ce are un parc de vreo 40 de masini: Logan, Aveo-n 4 usi, Fiesta. Loganul e la 25 de euro pe zi, celelalte pe la 30. Asta a fost pentru 3-4 zile cit am inchiriat eu, nu stiu, poate pentru perioade mai lungi primesti si discount. Garantia e de 200 de euro.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
afh |
![]()
|
Mersi pt. informații. Am reușit să îmi fac o părere...
|
--------------------
toyota
corolla sedan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 23:37 |