DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

244 Pages « < 34 35 36 37 38 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Ce îmbunătățiri ați făcut DSN-urile voastre?, topic universal pentru îmbunătățiri.

cristi87
post 25 Apr 2009, 15:52
Post #1051

fa-te viteaz knd esti singur in masina...nu chinui si p altii

Group: Members

eu nu am dat nici o gaura...cu nimic..

--------------------
RENAULT Megane 2.2 1.6 16v 82Kw 2007 - Unknown..yet
[COLOR=blue][SIZE=7]omul este dator sa sculte, nu sa si creada....
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Tince1290
post 25 Apr 2009, 21:09
Post #1052

Membru cititor

imi permit sa schimb putin subiectul biggrin.gif....eu azi mi-am facut cablajul la proiectoare...am prins sticla cu silicon...am modificat gaurile si in sfarsit am gasit un buton in ton cu interiorul supernovei...este un buton pentru proiectoare de nova biggrin.gif....dar nu arata prea rau...pacat ca e crapata rama intr-un colt....si cam nasol ca a costat 28 lei.....si nu este asa smecher ca cel de sn....nu e cu revenire....si nu are doua culori (la led ma refer)...e ca si cel de avarie de la sn...ma rog...eu sunt fericit ca macar am gasit 04.gif

2 poze: DSC00748.JPG ( Size: 84.11k ) Number of downloads: 1141
DSC00749.JPG ( Size: 79.26k ) Number of downloads: 1272

si inca o "dilema" de-a mea...de ceva timp tot caut huse...dar nu stiu ce sa iau...as vrea ceva de preferat pe negru cu o usoara tenta sportiva dar "elegante" in acelasi timp 04.gif .....am observat de asemenea ca cele universale (majoritatea) nu depasesc 50-60 lei.....dar de curand am vazut la cineva unele frumoase si cu tenta sport...dar acesta a spus ca le are de doar 1 an si ca nu e multumit de ele ca sunt foarte slabe la cusaturi...nu-mi recomandati niste firme?....ceaveti voi pe masina....daca va plac....daca sunteti multumiti de ele...ma rog...vreau ceva mai de caltate dar nu foarte scump ca stau rau cu banii.....multumesc...happy.gif si as vrea si ceva poze daca se paote....numai bine

--------------------
- - -
+
robyvol33
post 25 Apr 2009, 21:35
Post #1053

Membru autentic

salut chiar azi am fost prin carrefour si am vazut niste huse super marfa la 160 ron. si chiar mi-a placut calitativ si matrerialul mai bunicel atajez aici o adresa cu niste poze
eu unu chiar o sa-mi string bani sa-mi iau http://www.conexdist.ro/index.php?page=produse&id=2199

--------------------
opel astra 1.7cdti ex.dacia supernova 1.4 2001
Urasc trufia,minciuna si prostia
+
Tince1290
post 25 Apr 2009, 21:43
Post #1054

Membru cititor

multumesc de recomandare dar mai astept si alte oferte....nu prea imi plac pentru ca acel gri pare a fi mereu murdar....vreau unele care sa para mereu foarte curate...chiar daca o sa le spal periodic tongue.gif (sa nu se creada ca vreau sa maschez jegul pentru ca nu o sa le spal...gresit tongue.gif)....acum fara huse cand se murdaresc frec cu biocarpet de-mi sar capacele....si nu mai vreau....ma rog...mai astept oferte 04.gif ...intre timp am gasit acele huse "slabe" http://www.oriceauto.ro/magazin/product_in...roducts_id=2283

--------------------
- - -
+
Maskatu
post 26 Apr 2009, 08:27
Post #1055

Logan 0.9 TCE

Group: Moderatori DaciaClub
From: zuzu

Tince recomand unele inchise la culoare... crede-ma ca nu o sa ai nici timp nici chef sa stai sa scoti husele o data pe luna de pe scaune si bancheta ca sa le bagi in masina. Cele de la scaunele fata se scot relativ usor dar cele din spate se scot greu pentru ca atunci cand le pui trebuie sa le legi elasticele alea prin spate. Si nici un tip de huse nu o sa reziste la atatea spalari, pentru ca materialele folosite sunt subtiri. La inceput par "groase" dar in timp se macina.

La mine la sofer, husa avea niste cusaturi pe mijloc si de la atata asezat pe ele s-a dus cusatura, si le-am si spalat o data, asta dupa 6 luni, dar inca tin bine... decat materialul ala infect pe care le au scaunele mai bine niste huse. Dupa mine tin cam 1 an, si se merita sa dai cat ai da pe juma de rezervor sa il umplii.

--------------------
Dacia Logan 0.9 TCE - 2019 - ---
+
and_rei
post 26 Apr 2009, 09:40
Post #1056

Membru multumit de fosta lui SupeRNova

From: Bucuresti

ale mele ma enerveaza ca nu stau fixe pe scaun.mereu tre sa trag sa le asez din nou.material prost.am dat 75 de roni prin noiembrie si nu au nimic.husa de la volan s-a rupt.am vazut la un logan unele fixe pe scaun.aratau super

--------------------
Renault Megane 2.1 Silver 2005
"Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
+
cristi87
post 26 Apr 2009, 18:48
Post #1057

eu azi...pe canicula asta...am pus pasla si antifon cauciucat pe pedalier..e atat de liniste...am dat si acolo,la cutia aia cu aeroterma..acolo unde e si bidonul cu apa pt stropitori..e atat de liniste...sunt multumit...

--------------------
+
Maskatu
post 26 Apr 2009, 19:20
Post #1058

Logan 0.9 TCE

Unde pe pedalier? Ar ajuta niste poze... cand mai faci imbunatatiri baga si tu poze tongue.gif Si unde ai dat cu antifon si pasla? in compartimentul cutiei negre? pai nu e apa mereu acolo dupa ploaie?

--------------------
+
cristi87
post 26 Apr 2009, 20:18
Post #1059

poi..pedalier ii zice la ala cu pedale..adik..mai p scurt...am dat la o parte mocheta din fata(fara sa scot scaune.doar lateralele de la consola centrala si pragurile d p interior )si am dat cu antifon p podea...dar un strat mai gros..si p urma am lipit repede pasla...am batut-o bine...si 1 strat de pee subtirel.am mai bagat ulei in praguri.
referitor la compartimentul ala acolo,k nuj km se numeste...am dat afara bidonul de apa de la stropitori,am adunat toate frunzulitele,toate mizeriile ce stateau p acolo,am spalat,am pus feonul p acolo,sa se usuce mai repede,am zgariat usor cu peria de sarma,si am dat cu antifon.si partea spre bord,sub tijele de la stergatoare,am dat de la un cap la celalalt.aici nu am mai pus pasla k nu avea nici un rost.eventual,trebuia sa izolez cumva cutia aerotermei.sa o izolez termic..dar nu stiu cu ce..inca...am inteles k are si aia un rol important in eficienta racirii habitaclului.si km atat..
akm,toate zgomotele,vin din spate..si schimbam vitezele la turatie mai mare..k nu se mai auzea asa mare zgomot..k eu mai mult schimb treptele dupa zgomotul motorului(zice singur turatia)smile.gif) si [poze nu am facut k eram murdar p maini si murdaream telefonul,si incepuse si sa picure..si ma grabeam..nu stateam sa fac si poze

--------------------
+
Maskatu
post 26 Apr 2009, 20:57
Post #1060

Logan 0.9 TCE

Foarte frumos. Si eu am dat la "pedalier" sus cat am putut cu grund si antifon apoi pee si ce am mai pus pe acolo. Sa inteleg ca nu ai scos si cutia aia neagra de sub bratele stergatoarelor. Ci ai dat decat cat ai putut pe langa ea?? Ca vad ca ai spus ca nu ai dat afara decat bidonul de la apa parbrizului. E bine ca nu ai pus pasla pentru ca intra apa pe acolo si nu faceai nici o smecherie. Chestia aia neagra daca vrei sa o izolezi trebuie scoasa (cam dificil din ce am citit pe forum) si bagi pee prin interior .

--------------------
+
botdriver
post 26 Apr 2009, 21:02
Post #1061

Membru incepator

From: baia mare

pe bord nu puneti?

--------------------
dacia super nova 2002 confort - mm-06-xus
+
Maskatu
post 26 Apr 2009, 21:15
Post #1062

Logan 0.9 TCE

daca as fii rautacios as raspunde si eu: "sticla la far nu o vopsesti?" Dar nu voi face asa dry.gif Nu stiu cum ai tu masina, dar la cat de "zgarcit" esti la capitolul antifonare si insonorizare cred ca suna cum sunau ale noastre inainte biggrin.gif

--------------------
+
Banu1974
post 26 Apr 2009, 21:29
Post #1063

COSTIN

From: BUCURESTI-CHITILA

QUOTE(Maskatu @ 26 Apr 2009, 21:15)
daca as fii rautacios as raspunde si eu: "sticla la far nu o vopsesti?" Dar nu voi face asa  dry.gif Nu stiu cum ai tu masina, dar la cat de "zgarcit" esti la capitolul antifonare si insonorizare cred ca suna cum sunau ale noastre inainte  biggrin.gif
*

Eu ,chiar daca nu credeti, am antifonat si bordul cu aluband...
Nu mai suna asa a ,,gol"...
Bafta...

--------------------
dacia solenza 2003 clima - B-33-SAC
Voi radeti de mine ca sunt diferit,dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
+
cristi87
post 26 Apr 2009, 21:32
Post #1064

dar de cand ati facut toate chestiile astea,cu antifonat usi,podele,bord,nu ati observat k se inchid si usile mai greu?? k noii nu avem supapa k loganul..sad.gif

--------------------
+
Reckno
post 26 Apr 2009, 23:19
Post #1065

Adaug tampiti in lista de warn logs!

unde se gaseste acest pe si cat costa..?

--------------------
Renault Megane Coupe 2011 - MAG
+
cristi87
post 27 Apr 2009, 05:45
Post #1066

e folie de se pune sub parchet.folie pee ii zice.gasesti si la materiale de constructii,peste tot..la bricolaje,etc...

--------------------
+
Maskatu
post 27 Apr 2009, 06:40
Post #1067

Logan 0.9 TCE

La cine a antifonat-o pe toate se poate sa se inchida mai greu. Pee gasesti la orice centru de materiale de constructii. Eu am dat pe un sul pee cu aluminiu de 3 mm si de 20 metri lungime, 100 roni. Si ajunge pentru podea, usi si plafon sa bagi in 2-3 straturi....

--------------------
+
botdriver
post 27 Apr 2009, 11:41
Post #1068

Membru incepator

From: baia mare

la mine nu se mai aude nimik inafara de sunetul motorului...

--------------------
dacia super nova 2002 confort - mm-06-xus
+
ti3sto
post 27 Apr 2009, 14:29
Post #1069

Membru autentic

From: Bucuresti-Berceni

cristi si eu am facut exact cum ai facut tu numai ca eu am scos tot de acolo din compartimentu ala si am dat cu grund si cu antifon in plus am dat cu antifon si pe tabla care e chiar langa suportu de la filtur de aer .. wekendu asta sper sa fac si eu ca tine la pedalier
ca un pont daca mai exista amatorii : ca sa dati jos suportu acela pe unde intra aeru in masina e bine sa dati jos torpedou ca altfel nu merge mi-a treubie ceva imaginatie sa imi dau seama ca se desfac suruburile din spatele torpedoului.

imi poti spune si mie cum se baga ulei in pragurii?? ca nu am idee

salutari sleep.gif

--------------------
Dsn SuperNova 2000 1.4
-----------Tractari Auto Non Stop -------
Cel mai mic pret, Bucuresti 100Lei

Tel :0769797963
+
cristi87
post 27 Apr 2009, 15:56
Post #1070

poi demontezi pragurile interioare.alea negre de plastic,din interior.o sa vezi k ai o gaura mare in prag.p acolo.dar sa lasi acoperita apoi gaura aia la loc,cu plasticul acela,altfel,risti sa iti curga uleiul in masina si vara ..cam miroase.
m-am gandit si eu sa fac la acea portiune din spatele filtrului de aer..m-am gandit sa fac si p capota,p intrior..dar acolo e vorba de caldura mare..si o sa scoata miros urat tot timpul...si nu e estetic deloc...o sa fun ceva pasla ignifuga,daca gasesc...k pe acea portiune e foarte mare caldura..

--------------------
+
Iuliutz
post 27 Apr 2009, 16:12
Post #1071

No Signal

From: Alba Iulia

Nu am timp acum, dar daca vreti, s-a mai discutat pe forum despre solutii de antifonare, inclusiv pentru capota.

--------------------
Dacia Super Nova 2001 Confort - AB05XTP
Statie: Yaesu ft857d, Wouxun KG-UVD1P
Antena: Sirio ML145, Proxel Slim Gainer AZ505
Ford Focus turnier 2002, 1.6 benzina
Matiz 2003 798 cc
+
Maskatu
post 27 Apr 2009, 16:17
Post #1072

Logan 0.9 TCE

Se demonteaza greu cutia aia neagra de sub bratele stergatoarelor?? Inteleg ca se scoate torpedoul ca sa ai acces la suruburi, asta nu e problema, ca am desfacut torpedoul de vreo 10 ori pana acum, dar cutia aia neagra pare ca e bagata cam fortat acolo si nu vad cum ar iesii mai usor. Din cate stiam trebuiesc demontate si bratele stergatoarelor pentru a face loc mai mult. Si in cutia asta neagra practic ce e?

Si daca tot o dam jos, sa aplicam cauciucata, ca sa se mai reduca vibratiile, banuiesc ca merge si siliconat pentru a preveni intrarea apei pe la gaurile suruburilor care tin cutia asta neagra prinsa, Sau a tevilor care vin din cutie spre bord...e vreo teava ceva? Ce e in cutia asta neagra ca nu am mai desfacut-o si cam cat dureaza sa o demontezi?

--------------------
+
cristi87
post 27 Apr 2009, 17:51
Post #1073

poi si asa nu intra apa p acolo..la mine,nu...aia merge imbracata cu cv folie pee groasa si apoi peste ea antifon...zic si eu..nuj....

--------------------
+
djasu82
post 27 Apr 2009, 19:26
Post #1074

MEMBRU DACIA CLUB

From: Bucuresti ...

QUOTE(Maskatu @ 27 Apr 2009, 17:17)
Se demonteaza greu cutia aia neagra de sub bratele stergatoarelor?? Inteleg ca se scoate torpedoul ca sa ai acces la suruburi, asta nu e problema, ca am desfacut torpedoul de vreo 10 ori pana acum, dar cutia aia neagra pare ca e bagata cam fortat acolo si nu vad cum ar iesii mai usor. Din cate stiam trebuiesc demontate si bratele stergatoarelor pentru a face loc mai mult.  Si in cutia asta neagra practic ce e?

Si daca tot o dam jos, sa aplicam cauciucata, ca sa se mai reduca vibratiile, banuiesc ca merge si siliconat pentru a preveni intrarea apei pe la gaurile suruburilor care tin cutia asta neagra prinsa, Sau a tevilor care vin din cutie spre bord...e vreo teava ceva? Ce e in cutia asta neagra ca nu am mai desfacut-o si cam cat dureaza sa o demontezi?
*

despre cutie se vorbea odata ca se da tabla din spatele filtrului de aer jos si ai acces mult mai usor . Eu unu nu o mai dau jos aceea cutie ci o sa torn silicon inchins cu pistolul in prealabil slefuit plasticul cu smirghelul pentru o aderenta buna , pe tabla adera perfect. Nu mai dau cu silicon normal din tub ! Deci silicon la bara care se topeste cu ajutorul unui pistol alimentat la 220V. Dupa ce se intareste siliconul nu devine casant practic o sa se compoarte ca o garnitura.

--------------------
Dacia Super Nova Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm 1999 / 2003 / 2008 /2011 - nnn
+
cristi87
post 27 Apr 2009, 19:44
Post #1075

da...stiu despre ce vorbesti...acel silicon este folosit la circuite.o sa fie bun.
apropo..cine ma ajuta si p mine sa montez folie p masina?? il cinstesc!! stiu si eu sa montez..dar nu la DSN.mi se pare mai greu.la logan am facut de 3 ori mai repede...a mai facut cineva pt el?cineva care se pricepe.vrea cineva sa ma ajute??multumesc

--------------------
+
Maskatu
post 27 Apr 2009, 20:22
Post #1076

Logan 0.9 TCE

Care tabla din spatele filtrului de aer? Eu am citit ca se da jos foarte greu cutia neagra de sub parbriz, din compartimentul in care e si vasul pentru lichid pentru parbriz. Poate sa ne lamureasca cineva care chiar a dat jos aceasta cutie, cum se da jos si daca dureaza mult?

--------------------
+
26-Kbe
post 27 Apr 2009, 20:28
Post #1077

Membru Dacia Club

From: Bucuresti

Maskatu nu dureaza mult sunt doua suruburi cu o cheie de 10 ....daca te referi la capacul aerotermei ..

This post has been edited by 26-Kbe: 27 Apr 2009, 20:29

--------------------
Hyundai Accent 2003
Skoda Octavia RS1 / 2009
+
djasu82
post 27 Apr 2009, 20:37
Post #1078

MEMBRU DACIA CLUB

Uite 26kbe stie biggrin.gif hai ma ca am mai vorbit acum 30 de postari ... la cate ai facut ai si uitat biggrin.gif Deci tabla ( capac) din spatele filtrului de aer care desparte compartimentul aerotermei de compartimentul motor se da jos rapid desfacand 2 surube de 10. Nu are rost sa dai jos tot capacul ala negru izolezi cu silicon topit la temperatura si nu mai are moarte.

--------------------
Dacia Super Nova Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm 1999 / 2003 / 2008 /2011 - nnn
+
Maskatu
post 27 Apr 2009, 20:48
Post #1079

Logan 0.9 TCE

Nu stiu ce 2 suruburi ziceti voi, eu din memoria vizuala imi aduc aminte ca, capacul ala de SUB stergatoare e prins pe toata lungimea cu niste surubele mici sau ceva. Si care capac se da jos? Am luat o poza cu motorul lui reckno pentru ca se vede mai bine, cumva cele 2 suruburi incercuite sunt cele la care va referiti? Si eu ma refer la cutia aia neagra cum o scoti pe acolo ca e loc mic. Daca s-ar scoate tabla din fata ar fii mai usor. O sa ma uit maine mai atent si poate fac si poze mai detaliate pe zona respectiva, pentru ca am uitat cum e si zona aia. Too many god damn screws...

This post has been edited by Maskatu: 27 Apr 2009, 20:49

Attached thumbnail(s)
1234.jpg ( Size: 194.45k ) Number of downloads: 1126

--------------------
+
djasu82
post 27 Apr 2009, 21:39
Post #1080

MEMBRU DACIA CLUB

suruburile alea se desfac si tragi tabla .

--------------------
+
244 Pages « < 34 35 36 37 38 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 13th July 2025 - 22:47
Forum Renault