Ce îmbunătățiri ați făcut DSN-urile voastre?, topic universal pentru îmbunătățiri.
![]() ![]() ![]() |
Ce îmbunătățiri ați făcut DSN-urile voastre?, topic universal pentru îmbunătățiri.
andreiy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 21 February 09 From: Pitesti ![]() |
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Imi place stilul tau, tunezi si apartamente?
|
|
botdriver |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 21 October 08 From: baia mare ![]() |
salut,nu au aburit inca sper sa nu abureasca,farul stang imi aburea inainte acuma nu,pana acum e ok
![]() |
--------------------
dacia
super nova
2002 confort
- mm-06-xus
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
imi cer scuze ca nu am mai revenit cu poze desi am promis (e vorba de proiectoare)...desi nu cred ca s-a suparat nimeni
![]() ![]() DSC00758.JPG ( Size: 72.71k ) Number of downloads: 842 DSC00759.JPG ( Size: 83.41k ) Number of downloads: 928 DSC00760.JPG ( Size: 86.73k ) Number of downloads: 909 n-am mai facut poza la sfarsit pentru ca a venit noaptea iar azi nu am avut timp ![]() ![]() ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Mda azi am studiat "terenul" si am facut si poze
![]() Se desface acest surub si iese cu totul?? Si inca o data, ce e in spatele acestei cutii? Sunt tevi care fac legatura cu interiorul? Ca din cate stiam prin cutia asta intra aerul in interior . se_desface_surubul.jpg ( Size: 67.11k ) Number of downloads: 1162 Aici banuiesc ca la fel se ridica capacul, dar intai se desfac surubelele care il tin fixat. 2.jpg ( Size: 63.83k ) Number of downloads: 1110 Si ma gandeam cum ati mai facut o parte din voi, sa dau cauciucata de la un cap la altul. Scos si bidonul pentru solutia parbrizului, desigur. Si in cutia asta am inteles ca se pune filtru de hota. Oricum dupa ce dau cu cauciucata si se usuca, o sa pun silicon de jur imprejur pe buza unde face contact cu tabla (cu antifonul defapt) ca sa stea mai etans. PS daca tot dau jos chestia asta o sa izolez si restul tevii de unde am ramas, adica bucata asta de la tabla inspre cutia neagra + cat o mai fii in cutia neagra + bucatica de 1 cm de dupa tabla. ![]() PS 2. Voi aici ati scos gura de la furtun??? 28042009_resize.jpg ( Size: 61.51k ) Number of downloads: 612 Si inca ceva. Cat costa platicul asta care dirijeaza fluxul de aer catre radiator?? Ca la mine e rupt. Ma refer la plasticul dintre grila de la capota si radiator. This post has been edited by Maskatu: 28 Apr 2009, 20:53 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
cristi87 |
![]()
|
![]() fa-te viteaz knd esti singur in masina...nu chinui si p altii Group: Members Posts: 507 Joined: 2 May 08 ![]() |
da,p acolo l-am scos.nuj kt costa.eu l-am skimbat p casco:D
|
--------------------
RENAULT
Megane 2.2 1.6 16v 82Kw
2007
- Unknown..yet [COLOR=blue][SIZE=7]omul este dator sa sculte, nu sa si creada....
|
|
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
Oare are vreun rost plasticul ala ca eu ma gandeam sa renunt la el cand o sa-mi pun furtunul de la filtru in spatele grilei
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- BV 27 GTT BMW e46 FL 2.0i
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
QUOTE(Maskatu @ 28 Apr 2009, 21:40) Mda azi am studiat "terenul" si am facut si poze ![]() Se desface acest surub si iese cu totul?? Si inca o data, ce e in spatele acestei cutii? Sunt tevi care fac legatura cu interiorul? Ca din cate stiam prin cutia asta intra aerul in interior . se_desface_surubul.jpg ( Size: 67.11k ) Number of downloads: 1162 Aici banuiesc ca la fel se ridica capacul, dar intai se desfac surubelele care il tin fixat. 2.jpg ( Size: 63.83k ) Number of downloads: 1110 Si ma gandeam cum ati mai facut o parte din voi, sa dau cauciucata de la un cap la altul. Scos si bidonul pentru solutia parbrizului, desigur. Si in cutia asta am inteles ca se pune filtru de hota. Oricum dupa ce dau cu cauciucata si se usuca, o sa pun silicon de jur imprejur pe buza unde face contact cu tabla (cu antifonul defapt) ca sa stea mai etans. PS daca tot dau jos chestia asta o sa izolez si restul tevii de unde am ramas, adica bucata asta de la tabla inspre cutia neagra + cat o mai fii in cutia neagra + bucatica de 1 cm de dupa tabla. ![]() PS 2. Voi aici ati scos gura de la furtun??? 28042009_resize.jpg ( Size: 61.51k ) Number of downloads: 612 Si inca ceva. Cat costa platicul asta care dirijeaza fluxul de aer catre radiator?? Ca la mine e rupt. Ma refer la plasticul dintre grila de la capota si radiator. da o jos ca vad ca ai timp mai mult iar in legatura cu furtunul faci rost de unu realizat din aluminu si imbracat in hartie ... ca nu te vad sa dai 120 de lei pe unu ![]() Eu nu am scos furtunul in afara sta desupra radiatorului si am taiat plasticul pana la piciorusul ala din plastic care mentine masca si asa intra aer in sus si spre admisie .Eu o simt ca trage mai bine de cand am pozitionat furtunul asa cum v-am spus. |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
robyvol33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 809 Joined: 5 May 07 ![]() |
Salut <djasu82>ai spus ca pui si tu poze cu furtunu de la filtru de aer scos la grlia?
Asteptam poze te rugam Multumim si Bafta(sper ca nu am fot indiscret) |
--------------------
opel astra 1.7cdti
ex.dacia supernova 1.4
2001 Urasc trufia,minciuna si prostia
|
|
AdrianSavu |
![]()
|
![]() Supernovist Group: Members Posts: 353 Joined: 28 August 08 From: Bucuresti ![]() |
Am facut si eu o imbunatatire la masina mea , am pus plasa in fata
![]() Nu prea sunt multumit de cum a iesi .... da, acum o las asa . Voi ce parere aveti ? Attached thumbnail(s) supernova_grila.JPG ( Size: 270.06k ) Number of downloads: 476 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 - Clima Conduc o Dacia si asta imi ocupa tot timpul
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
Nu-i rau,dar arata mai bine cu plasa neagra.
Bafta! |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
tataiedaciotul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 504 Joined: 20 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Da,cred ca are dreptate Puiu82,plasa neagra.
|
--------------------
Dacia
Solenza
Scala
- B-31-PGD Bucuresti,Dacia Solenza, Scala 2004
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
QUOTE(djasu82 @ 28 Apr 2009, 22:17) da o jos ca vad ca ai timp mai mult iar in legatura cu furtunul faci rost de unu realizat din aluminu si imbracat in hartie ... ca nu te vad sa dai 120 de lei pe unu ![]() Eu nu am scos furtunul in afara sta desupra radiatorului si am taiat plasticul pana la piciorusul ala din plastic care mentine masca si asa intra aer in sus si spre admisie .Eu o simt ca trage mai bine de cand am pozitionat furtunul asa cum v-am spus. Da deci tot nu mi-ai zis daca e bine cum am inteles ca se scoate cenzuratu asta de cutie, si ce e IN EA????????????? Asa ca o sa o desfac in necunostinta de cauza si o sa vad singur. Furtunul cred ca o sa caut unul de hota mai mic ca diametru. Sper sa gasesc, apoi il imbrac in power tape. SI o sa il pun unde am incercuit in poza. Sa inteleg ca tu tot acolo il ai si ai taiat plasticul ala care directioneaza aerul spre radiator. Pentru ca daca nu tai asta nu ai cum sa bagi furtunul mai jos. Ar fii bun si furtun de aspirator daca gasesc vreunul vechi ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
e prea indust furtunul de aspirator , pozele le pun cand ajung acasa le-am facut cu telefonu fiindca trebuie sa cumpar acumulatori noi pentru aparatul foto
![]() AdrianSavu vopseste plasa respectiva cu culoare neagra. |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
AdrianSavu |
![]()
|
![]() Supernovist Group: Members Posts: 353 Joined: 28 August 08 From: Bucuresti ![]() |
Dar ce parere aveti daca o vopsesc cu albastru catifea , cum e masina, ca am un spray cumparat pentru mici retusuri si e aproape plin
![]() O sa arata frumos sau mai bine o fac neagra ?? |
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 - Clima Conduc o Dacia si asta imi ocupa tot timpul
|
|
26-Kbe |
![]()
|
![]() Membru Dacia Club Group: Members Posts: 510 Joined: 17 October 08 From: Bucuresti ![]() |
Un negru mat este super pt grila respectiva
![]() |
--------------------
Hyundai
Accent
2003 Skoda Octavia RS1 / 2009
|
|
ti3sto |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 518 Joined: 7 December 08 From: Bucuresti-Berceni ![]() |
Mascatule eu am rapsodie nu am ac la mine e mai simplu vad ... o sa fac o poza sa vezi cum a iesit la mine...
ca imbunatatire se simte deoarce sunetu parca vine dinspre pedale .. legat de suruguri sunt vro 6 in total am editat poza poate se intelege locatia exacta ... cheia este de 10 intradevar This post has been edited by ti3sto: 29 Apr 2009, 14:13 Attached File(s) |
--------------------
Dsn
SuperNova
2000 1.4 -----------Tractari Auto Non Stop -------
Cel mai mic pret, Bucuresti 100Lei Tel :0769797963 |
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
QUOTE(AdrianSavu @ 28 Apr 2009, 23:40) Am facut si eu o imbunatatire la masina mea , am pus plasa in fata ![]() Nu prea sunt multumit de cum a iesi .... da, acum o las asa . Voi ce parere aveti ? QUOTE(puiu82 @ 29 Apr 2009, 07:43) eu de o luna tot caut plasa si inca nu am gasit....vreau sa cumpar plasa de inox (cred ca de inox este cea a colegului...ma rog...plasa dinaia argintie) si sa o vopsesc negru....cea neagra nu prea imi place ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
djasu82 |
![]()
|
imag004m.jpg
imag010.jpg imag013.jpg si in afara de perforare cu pistolul de lipit ![]() This post has been edited by djasu82: 29 Apr 2009, 15:53 |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Tince1290 |
![]()
|
desi la inceput am fost total impotriva acestei imbunatatiri..incep sa cred ca este folositoare
![]() ![]() ![]() si prima poza cu unul din proiectoare....dar astept sa vina noaptea sa le pot regla ![]() DSC00764.JPG ( Size: 44.25k ) Number of downloads: 633 |
--------------------
-
-
-
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
tince- chestia aia de sub bara e goala prin interior?
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
La grila mea i-am pus plasa de aluminiu care am vopsit-o cu spray negru lucios cautati o plasa mai rara sa nu fie prea deasa ca dupaia arata ca plasa de tantari
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
|
|
Maskatu |
![]()
|
dj asu ai pus furtunul inspatele capotei... credeam ca l-ai pus mai jos unde e grila de la radiator.... asa am si eu ca tine, dar nu e definitiv. O sa tai din plasticul ala care inconjoara radiatorul si o sa duc furtunul jos ca sa traga aer calumea.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
djasu82 |
![]()
|
aerul e impins nu e problema eu o sa-i mai pun o singura tabla care sa il indrepte spre furtun mai bine si atat fiindca e de ajuns.
|
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Tince1290 |
![]()
|
QUOTE(dariusz @ 29 Apr 2009, 19:51) foarte goala ![]() ![]() ![]() QUOTE(Relu_GT @ 29 Apr 2009, 21:20) La grila mea i-am pus plasa de aluminiu care am vopsit-o cu spray negru lucios cautati o plasa mai rara sa nu fie prea deasa ca dupaia arata ca plasa de tantari la grila dinaia ma gandeam si eu ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
Relu_GTT |
![]()
|
QUOTE(Tince1290 @ 29 Apr 2009, 21:26) foarte goala ![]() ![]() ![]() la grila dinaia ma gandeam si eu ![]() Eu am luat-o de la un magazin de piese auto era 120x20 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
|
|
botdriver |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 21 October 08 From: baia mare ![]() |
djasu82 dupa ce inchizi capota pe unde trage aer?parerea mea ca mai mult aer tragea la locul prevazut de fabrica,si eu am vrut sa fac ca si tine,dar am renuntat,ar fi bine daca am putea scoate undeva in grila aia din fata acolo ar da aerul direct in ea...
|
--------------------
dacia
super nova
2002 confort
- mm-06-xus
|
|
djasu82 |
![]()
|
daca erai atent ai fi vazut si pe unde si ce si cum dar asa....
|
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
QUOTE(dariusz @ 29 Apr 2009, 18:51) QUOTE(Tince1290 @ 29 Apr 2009, 21:26) stiu din ce e facuta si cit e de buna , ca si eu am ![]() insa cind am montat-o am facut un lucru ,zic eu, inteligent! am infasurat-o in banda scotch din aia mai lata , dupa care am facut din loc in loc niste gaurele. e , prin acele gaurele am introsus spuma din aia la tub , poliuretanica parca ii zice ! dupa ce sa uscat ( intarit ) am luat jos scotch-ul , am taiat putin din surplusul de spuma , si am montat-o pe masina ! de atunci am lovit-o de o gramada de ori , si inca e acolo , vie si nevatamata ! spuma aia o face sa fie muuult mai rezistenta , si nu ii da voie sa se rupa ! |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
cristi87 |
![]()
|
![]() fa-te viteaz knd esti singur in masina...nu chinui si p altii Group: Members Posts: 507 Joined: 2 May 08 ![]() |
nu v-am dat poze sa vedeti p unde sa trageti furtunul?? uitati-va la poza si o sa va dati seama singuri p unde vine.si nu il mai acopera capota.e mai bn cum l-am pus eu..chiar in fata radiatorului..
|
--------------------
RENAULT
Megane 2.2 1.6 16v 82Kw
2007
- Unknown..yet [COLOR=blue][SIZE=7]omul este dator sa sculte, nu sa si creada....
|
|
djasu82 |
![]()
|
si daca sta deasupra radiatorului si se perforeaza 3-5 cm ce are .... la viteza mai mare gen 30-40 km/h aerul are tendinta nu numai sa treaca prin radiatorul ci sa o ia in toate directiile fiindca fantele la radiator sunt foarte inguste. Asadar cu siguranta o buna bucata de aer proaspat o ia si pe unde am perforat eu ... plus conteaza si extetica. Oare cum s-ar vedea prin rama aia din fata acel furtun ? Eu zic ca debitul de aer se formeaza mai repede asa cum e montat si lasat pe radiator... Acuma faceti cum vreti. Eu sunt multumit.
|
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 00:33 |