Ce îmbunătățiri ați făcut DSN-urile voastre?, topic universal pentru îmbunătățiri.
![]() ![]() ![]() |
Ce îmbunătățiri ați făcut DSN-urile voastre?, topic universal pentru îmbunătățiri.
andreiy |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 21 February 09 From: Pitesti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Imi place stilul tau, tunezi si apartamente?
|
|||
ti3sto |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 518 Joined: 7 December 08 From: Bucuresti-Berceni ![]() |
cam inestetic....... asa
|
--------------------
Dsn
SuperNova
2000 1.4 -----------Tractari Auto Non Stop -------
Cel mai mic pret, Bucuresti 100Lei Tel :0769797963 |
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
mai bine desfaceai partea aia de cauciuc de pe tavita aia originala si puneai o bucata de lemn pe dedesupt prinsa de ea si nu mai scartaia nimic.bucata aia de cauciuc se freaca pe hayon deaia scartaie.la mine asa e.am multe de facut la masina da nu am timp de ele:(
|
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
andreiy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 21 February 09 From: Pitesti ![]() |
|
--------------------
Dacia
SuperNova
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Indoitul se rezolva simplu. O bara profil t pe lungimea politei prinsa in nituri pe dedesubt evident si gata problema. Eu am rezolvat scartaielile politei cu ajutorul unui cauciuc gen purfix pentru usi. Am pus pe toata latimea politei acolo unde face contact cu plasticul unde stau difuzoarele. Iar pe marginea aceea unde calca polita am pus power tape. Legat de sunetul difuzoarelor, cred ca ar fi ok si o antifonare a intregului portbagaj, fara a mai modifica polita cu mocheta pe ea sau mai stiu eu ce model de polita.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Bogyciu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.017 Joined: 11 July 07 From: Constanta ![]() |
Ocupatia mea de azi dupa-amiza... Masina donator-Octavia Tour, inca nu sunt terminate (tre sa le izolez, sa le fixez, sa pun "sticla" clara din plexic) Revin cu poze cand vor fi gata...
|
--------------------
....
....
....
- ....
|
|
sergiu-iulian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.103 Joined: 16 December 07 ![]() |
dar poza care ai atasato nu se vede decat negru
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Confort
- Ms 64 GVS DACIA =>Daca Ai Cap Ia-ti Alta!!!
|
|
Bogyciu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.017 Joined: 11 July 07 From: Constanta ![]() |
Ocupatia mea de azi dupa-amiza... Masina donator-Octavia Tour, inca nu sunt terminate (tre sa le izolez, sa le fixez, sa pun "sticla" clara din plexic) Revin cu poze cand vor fi gata...
LE: Imi mergea f prost net-u prima data si nu cred ca a incarcat pozele, acu sper sa mearga, mutumesc ca m-ai tras de maneca Tince1290 This post has been edited by Bogyciu: 12 May 2009, 13:29 |
--------------------
....
....
....
- ....
|
|
andreiy |
![]()
|
QUOTE(Maskatu @ 11 May 2009, 15:07) Indoitul se rezolva simplu. O bara profil t pe lungimea politei prinsa in nituri pe dedesubt evident si gata problema. Eu am rezolvat scartaielile politei cu ajutorul unui cauciuc gen purfix pentru usi. Am pus pe toata latimea politei acolo unde face contact cu plasticul unde stau difuzoarele. Iar pe marginea aceea unde calca polita am pus power tape. Legat de sunetul difuzoarelor, cred ca ar fi ok si o antifonare a intregului portbagaj, fara a mai modifica polita cu mocheta pe ea sau mai stiu eu ce model de polita. Nu cred ca niste difuzoare se aud mai bine pe un carton presat decat pe lemn chiar daca antifonezi bine portbagajul.Si ce ai pus tu pe pat nu crezi ca e un pic cam inestetic?ma refer la cauciucuri sau ce ai mai pus tu. 11 May 2009, 20:33: Nu se vad pozele bogyciu sau cel putin la mine ![]() This post has been edited by andreiy: 11 May 2009, 20:33 |
--------------------
Dacia
SuperNova
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
Da e fundal negru
![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
QUOTE(andreiy @ 11 May 2009, 21:32) Nu cred ca niste difuzoare se aud mai bine pe un carton presat decat pe lemn chiar daca antifonezi bine portbagajul.Si ce ai pus tu pe pat nu crezi ca e un pic cam inestetic?ma refer la cauciucuri sau ce ai mai pus tu. <span class='edit'>11 May 2009, 20:33:</span> Nu se vad pozele bogyciu sau cel putin la mine ![]() Mai inestetic decat ce ai tu nu cred ![]() Adica locul unde "calca" polita si pe care sta lipita. Iar buretele cauciucat e pus PE polita, pe marginea ei, unde calca pe plasticul acesta care tine difuzoarele din fabrica. De asemenea am pus power tape in loc de banda izolatoare, si la clemele care tin spatarul banchetei spate. Asta pentru ca power tape-ul are tesatura in ea si tine mai bine spatarul fata de banda izolatoare. O sa fac poze ca sa vedeti.... cu ocazia asta va faceti idei mai simple si eficiente... nu sa stati sa scoateti pasla, mocheta sau mai stiu eu ce sa puneti pe polita cum a facut andrei ![]() This post has been edited by Maskatu: 11 May 2009, 20:55 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
Sa sti ca e buna ideea asta muncesc eu de 2 zile la ea evident sudez niste bucati de fier pe polita si in final o sa fie prinsa cu nituri. Fierul da rezistenta .
|
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
andreiy |
![]()
|
QUOTE(Maskatu @ 11 May 2009, 20:51) Mai inestetic decat ce ai tu nu cred ![]() Adica locul unde "calca" polita si pe care sta lipita. Iar buretele cauciucat e pus PE polita, pe marginea ei, unde calca pe plasticul acesta care tine difuzoarele din fabrica. De asemenea am pus power tape in loc de banda izolatoare, si la clemele care tin spatarul banchetei spate. Asta pentru ca power tape-ul are tesatura in ea si tine mai bine spatarul fata de banda izolatoare. O sa fac poze ca sa vedeti.... cu ocazia asta va faceti idei mai simple si eficiente... nu sa stati sa scoateti pasla, mocheta sau mai stiu eu ce sa puneti pe polita cum a facut andrei ![]() Mocheta sa gaseste sa cumperi nu am scos mocheta sa o pun pe polita(in caz ca nu stiai).Nu are cum sa nu-ti troncane polita ca am incercat si eu in fel si chip sa rezolv scartaitul si troncanitul si nu am reusit decat cand am schimbat polita asa ca mai gandeste-te o data ![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
|
|
Maskatu |
![]()
|
QUOTE(djasu82 @ 11 May 2009, 22:01) Sa sti ca e buna ideea asta muncesc eu de 2 zile la ea evident sudez niste bucati de fier pe polita si in final o sa fie prinsa cu nituri. Fierul da rezistenta . Simplu = eficient, nu intotdeauna dar in cazul de fata este valabil ![]() ![]() ![]() QUOTE(andreiy @ 11 May 2009, 23:00) Mocheta sa gaseste sa cumperi nu am scos mocheta sa o pun pe polita(in caz ca nu stiai).Nu are cum sa nu-ti troncane polita ca am incercat si eu in fel si chip sa rezolv scartaitul si troncanitul si nu am reusit decat cand am schimbat polita asa ca mai gandeste-te o data ![]() "Scosul" mochetei era o ironie. Polita imi troncanea si mie in CREIERI si m-a dus la culmile disperarii. Si nu, acum nu mai troncane. Nu mai fii asa de sigur ca "nu are cum sa nu troncane". Daca tu nu ai avut rabdare , sau nenoroc ca sa iti iasa vreo combinatie de solutii, asta nu inseamna ca nu se poate deloc... Mai mult de 3 sferturi din cei de pe forum au politele "normale" asa cum au venit ele din fabrica, DAR au mici modificari. Fiecare cum l-a dus capul, eu am pus power tape si cauciuc si am scapat de sunet, djasu a pus magneti, x-ulescu a pus ceva, si fiecare a scapat mai mult sau mai putin de sunetele enervante. Inca ceva. Plasticele laterale , adica suportii difuzoarelor din fabrica, pe care sta polita, au 2 suruburi, unul pentru fiecare. Recent am observat un sunet enervant... am studiat mai atent si se pare ca era de la suruburi care incepuse sa se desfileteze. Le-am strans pe ambele, dar cand voi antifona portbagajul, voi scoate plasticele de tot, voi da cu antifon paaaana sus la cheder, adica inclusiv pe aripa spate interioara (deasupra la oale) si voi unge suruburile cu vaselina, iar unde face contact tabla cu plasticele acestea pe care sta polita, voi pune silicon sau vaselina. Asa ca nu am "la ce sa ma gandesc" pentru ca eu am scapat de troncaneli fara sa schimb polita. Daca tu crezi ca te mint, atunci e problema ta. Recunosc ca polita ei din fabrica este foarte tampita. Acum mai e o chestie... tu vad ca ai difuzoare pe polita, si banuiesc ca si pe polita originala aveai, deci mai mult ca sigur s-a indoit polita, asta pentru ca nu ai pus profil t. Greutate politei e mult mai mare cu difuzoare pe ea, si in consecinta se "apasa" mai tare pe marginile alea de plastic si rezulta......... scartaieli si sunete enervante. Solutia era un profil t in primul rand. Apoi in functie de ce se atinge (ori marginea de cauciuc care se poate atinge de hayon, ori marginile politei stanga si dreapta respectiv care ating suporturile difuzoarelor), se izoleaza locurile unde acestea fac contact. Sunetul gen "scartaiala" in gropi este produs din cauza frecarii mochetei cu care este imbracata polita, de plasticele acestea din stanga si dreapa pe care "sta" polita. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
andreiy |
![]()
|
Nu aveam difuzoare pe polita veche si tocmai dasta am schimbat polita cu una facuta de mn in primul rand sa nu prapadesc polita cu gauri pt difuzoare(in caz ca vreau sa-mi pun altele trebuia alta polita)si politele acestea se gasesc foarte greu(in stare perfecta cum e a mea).Nu stiu daca se mai lasa sau nu cu profil "T" cum zici tu ca greutatea difuzoarelor e destul de mare pt o polita de carton presat
|
--------------------
Dacia
SuperNova
|
|
cristi87 |
![]()
|
![]() fa-te viteaz knd esti singur in masina...nu chinui si p altii Group: Members Posts: 507 Joined: 2 May 08 ![]() |
djasu82-le...nu ziceai k ai scapat de scartaielile politei cu nuj c magneti chiar ii sfatuiai si p altii sa faca ca tine??d c mai umbli la ea acum?
|
--------------------
RENAULT
Megane 2.2 1.6 16v 82Kw
2007
- Unknown..yet [COLOR=blue][SIZE=7]omul este dator sa sculte, nu sa si creada....
|
|
djasu82 |
![]()
|
nu era vorba de scartaiala ci de fel cum trebuie sa stea polita si trebuie sa stea dreapta. Si magneti da sunt montati
![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
S-or fi demagnetizat magnetii
![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
djasu82 |
![]()
|
care ce ? cei pe care ai am sunt de hdd
![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Maskatu |
![]()
|
QUOTE(cristi87 @ 12 May 2009, 12:32) djasu82-le...nu ziceai k ai scapat de scartaielile politei cu nuj c magneti chiar ii sfatuiai si p altii sa faca ca tine??d c mai umbli la ea acum? Cred ca umbla la ea pentru a nu mai sta curbata polita... si la mine este un pic curbata. Nu se vede dar este un pic. Dar eu nu am difuzoare. Daca pui difuzoare pe polita intr-o luna maxim se cocoseaza de tot. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
djasu82 |
![]()
|
Nici eu nu am difuzoare si nici nu voi pune pe polita si da pun cornier fin cauza acesta ca sta curbat putin . Eu azi dau fuga la brico sa iau aluband si voi izola usile fata.
|
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
eu am fixat polita cu un profil t indoit pe curbura invers fata de polita..acum ea sta teapana..si dreapta. pe cauciucul politei am pus 3 bucatele de cheder de geamuri autoadeziv ca sa nu mai scartaie. am avut si boxe ovale pe ea si nu sa intamplat nimic...teapana a statDSC00285.JPG ( Size: 392.42k )
Number of downloads: 1150
This post has been edited by titiDSN: 12 May 2009, 15:47 |
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
Maskatu |
![]()
|
Asa si trebuie, indoita opus curbei poltei... dar cum ai avut difuzoare pe ea ca vad ca nu ai gauri in ea.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
djasu82 |
![]()
|
Am fost la pratiker si nu am cumparat aluband fiindca depasea bugetul si pretul a crescut
![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Maskatu |
![]()
|
Eu nu inteleg asta de tot spui tu "10 metri / 10 cm... adica are 10 METRI LUNGIME, si 10 CENTIMERI latime?? Cam ciudat. Sa stii ca se merita PEE. Eu am luat din hornbach parca o ROLA. Are 20 metri LUNGIME, iar latimea e cam de 1 metru- 1 metru si ceva (nu mai stiu sigur) si e de 3mm. Ai vazut cum am antifonat podeaua... 2 randuri de pee de la un cap la altul si mai am peste jumatate de sul.
Si costa 100 roni sulul. Si gandeste-te ca sunt mai mult de 20 de metri patrati. Fata de aproximativ 2 metri patrati, care costa 50 de lei, eu zic ca e mai bine.... Este adevarat ca alubandul era de ajuns un strat, dar acuma ce sa faci... poti sa faci si cu pee in 2-3 straturi. Eu nu am facut inca usile pentru ca nu stiu ce sa fac cu antifonul.... daca sa ma chinui cu talentul sa incerc sa dau cu pensula prin gauri. Apoi cum spuneai tu pee PESTE folia aia a masinii. Nu e panica cu folia aia.... iei 1-2 role de power tape si dai inainte pe margini, apoi pui pee si dai iar cu power tape. Eu am lipit cu power tape folia pee pe podea si statea foarte bine. Ai vazut pozele... bafta |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
djasu82 |
![]()
|
da 10 metri lungime si 10 cm latime pai se foloseste la pus pe acoperisul caselor iar peste se monteaza tigla sub forma de tabla.
Fi atent pentru usi daca vrei sa pui pee pune un strat de pee dupa aceea dai cu vopsea cauciucata si dupa aceea inca un strat de pee practic copiezi alubandul asa cum e el facut... Alubandul are gosime de 1mm ![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Maskatu |
![]()
|
Pai daca are grosime de 1 mm e aiurea rau.... eu la podea am pus grund, cauciucata, 3 straturi de pee si 2 de vatelina, deci peste 10-15 mm . Mai bine decat aluband. Buna idee cu cauciucata peste primul strat de pee... de ce nu faci si tu asa? Daca pui pee aluminizat de 3 mm o sa fie asa
1. folia ei de plastic din fabrica = ~1mm 2. pee aluminizat = 3 mm 3. cauciucata peste pee anterior = 1-2 mm 4. pee aluminizat = 3 mm in total aproape 10 mm. Fata de 1 mm de aluband....... eu zic ca e mai bine. Scapi mai ieftin.... pentru 4 usi iti trebuie 4 "pacheti" dastia de aluband adica 200 roni. Pee costa 100 roni, iar antifonul 12 roni. Plus ca Pee iti mai ramane mai mult de jumatate de sul, la fel si cauciucata, mai mult de 3 sferturi de cutie... ca doar nu dai cate 1 kilogram pe usa. This post has been edited by Maskatu: 12 May 2009, 17:51 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Bogyciu |
![]()
|
Era cineva pe forum care vindea Aluband la metru patrat (25 lei parca, cu posibilitate de negociere la cantitati mai mari) eu am intrebat de 10m si mi-a lasat la 20 lei metrul, adica 200lei si iti ajungea pt usi, plafon, portbagaj... Din cate stiu eu Aluband are in jur de 3mm grosime, si nu se compara cu PEE (eu am gasit si la 5mm PEE dar fara folie aluminizata) mult mai usor de aplicat si cred mult mai util... Pe podea recomand PEE, cu aluband e posibil sa te trezesti cu Flinstone mobil dupa ceva timp
![]() |
--------------------
....
....
....
- ....
|
|
djasu82 |
![]()
|
Alubandu nu are 3mm ! ci 1 mm daca vrei convingete la pratikher ma rog poate mai sunt si alte modele ...
Sa sti Maskatu ca ma voi gandi si eu la pee , mai trebuie sa fac rost de vopsea cauciucata ... cred ca pe la mine in zona titanului nu gasesc ![]() Si da asa vom face deci primul strat pee evident asta prins cu silicon negru gen turnat in dungi iar dupa aceea dat un strat de vopsea cauciucata peste dupa aceea iar pee ![]() Apropo se potriveste de la solenza clapeta de pe interior sau cu totul cel care actioneaza portiera din interior ??? sau doar clapeta simplu ??? Am vazut ca in targ sunt diferente cel de super nova e mai mare cel de solenza e mai mic la fel si suportul clapetei ! This post has been edited by djasu82: 12 May 2009, 19:46 |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Maskatu |
![]()
|
Da m-ai pus pe ganduri... cum punem pee-ul? Cu aluminiul inspre usa, astfel incat sa dam cu cauciucata pe partea "fara" aluminiu sau invers? Iar a doua foaie de pee cum o punem? Eu zic cu aluminiul inspre usa, apoi cauciucata, apoi iar pee cu aluminiu spre fata usii in felul asta va fii :
aluminiu,pee,cauciucata,pee, aluminiu....... Vezi ca s-ar putea sa gasesti si de 5 mm pee. Eu zic sa iei de 3mm, in felul asta poti "jongla" cu mai multe straturi. Cauciucata gasesti la orice magazin de piese auto... eu o sa iau aceeasi marca care am luat si pentru podea, adica GUZU, cu toate ca multi de pe forum o critica ca nu e super, eu zic ca e destul de buna si isi face datoria. Se compenseaza cu un numar mai mare de foi de pee. Ramane sa mai discutam. Legat de clapeta interioara, stiu sigur ca am vazut pe dacia club poze cu clapete de slz pe dsn. Si era toata clapeta Adica atat chestia aia care se ingroapa in usa, cat si "manerul" de care tragi. Singurul dezavantaj este ca e un pic mai mica, si o sa ramana de jur imprejur cam 2-3 mm in "minus" dar daca ai fata de usa curata nu se vede diferenta. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 16:00 |