Ce îmbunătățiri ați făcut DSN-urile voastre?, topic universal pentru îmbunătățiri.
![]() ![]() ![]() |
Ce îmbunătățiri ați făcut DSN-urile voastre?, topic universal pentru îmbunătățiri.
iulian sn2001 |
![]()
|
||
![]() Membru fost incepator Group: Members Posts: 490 Joined: 24 April 07 From: galati ![]() |
|
||
--------------------
dacia
supernova
2001 confort cap sa ai ca mintea vine dup-aia
|
|||
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
QUOTE(iulian sn2001 @ 23 May 2009, 17:11) Multumesc pentru raspunsiri.Maskatu...stii doar ca eu nu sunt acasa.Aici(it) nu ai probleme cu politia daca ai doar pe geamurile laterale si pe luneta.Ma gandeam sa imi pun luna viitoare dupa ce vin acasa pt itpDar pana la arad este durumul lung si plin de politisti. Cam cat costa sa imi pun in service? Ps. pun pariu ca bucata aia de hartie nu valoreaza nimic in okii carabinierilor. Aprox 300 ron luneta si laterale spate |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- BV 27 GTT BMW e46 FL 2.0i
|
|
iulian sn2001 |
![]()
|
![]() Membru fost incepator Group: Members Posts: 490 Joined: 24 April 07 From: galati ![]() |
ms viorel.
|
--------------------
dacia
supernova
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(iulian sn2001 @ 23 May 2009, 11:03) Nu stiu ce sa raspund la problema ta cu geamul care cade pentru ca nu l-am scos niciodata.DAR poate imi raspunzi tu la o intrebare.In romania daca pui folie pe luneta si pe geamurile din spate este vreo problema cu politia? da iti trebuie omologare.daca nu ai iti ia talonu si iti da si o amenda.am inteles ca e intre 500-1000 roni.dar poate am fost informat gresit |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Decat sa risti 500-1000 de roni si talonul in minus, eu zic mai bine sa dai 300 si sa nu ai nici un stres... si nici nu te chinui sa o montezi, ca doar o monteaza aia in service.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
si ce rezolvi ? atrage razele soarelui si mai mult la negru si mori de cald in cutie , eu nu inteleg daca asta e o imbunatatire adusa masini prin punerea de foli negre pe geamuri . Mai bine o ionizare si asta da.
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
iulian sn2001 |
![]()
|
In Galati stiam niste baieti care montau geamuri ionizate.Le duceai masina la ora 8 dimineata si la 11 aveai toate geamurile ionizate.De fapt ei iti luau geamurile tale simple si iti montau altele gata facute.Pretul era relativ mic.Dar eu cum nu mai ajung la Galati anul asta..si cum in Rm. Valcea nu cunosc cam pe nimeni. Ma gandeam in cele 2 zile in care stau acolo pentru itp sa caut folie.
Este cineva din Ramnicu Valcea care ma poate ajuta cu niste adrese?Normal ca prefer ionizate dar...de unde? |
--------------------
dacia
supernova
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
la pitesti stiam eu.vezi ca s-a mai discutat la topicul "folie vs ionizare"
![]() ![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
Bogyciu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.017 Joined: 11 July 07 From: Constanta ![]() |
QUOTE(djasu82 @ 24 May 2009, 08:58) si ce rezolvi ? atrage razele soarelui si mai mult la negru si mori de cald in cutie , eu nu inteleg daca asta e o imbunatatire adusa masini prin punerea de foli negre pe geamuri . Mai bine o ionizare si asta da. Ca fapt divers... foliile resping razele solare. Daca las masina cu fata la umbra si spatele la soare (am folii pe luneta si geamurile laterale spate) pot sa iti zic sigur ca e f bine cand te urci in masina. Foliile au un singur punct slab, daca vei fi pus in situatia de a parca noapte intr-un loc mai stramtorat va fi mai dificil, in rest numai atuuri. Ionizare? Dai geamurile jos, e posibil ca in scurt timp sa se "decoloreze" (am vazut atatea) si in plus daca vrei sa vinzi masina si posibilului cumparator nu ii place tenta fumurie a geamurilor? |
--------------------
....
....
....
- ....
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
Bogyciu sa nu ma intelegi gresit ca sunt contra dar... nu cred ca e o imbunatatire spectaculoasa. Uite ce a facut Maskatu toata stima si mai sunt il mai enumer si pe titi , ianis ... deci sa fie ceva de substanta.
|
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Multumesc asule..... ca o continuare, ieri am peticit oalele cat s-a putut cu kit de fibra de sticla. Nu mai ma complic acuma cu schimbatul oalei pentru ca nu are sens... i-am mai prelungit viata macar cativa ani. Apoi am grunduit portbagajul, iar astazi am dat cu antifon.... poze coming soon
![]() Oricum eu am dat cu grund si antifon peste tot, inclusiv pe aripi, unde e decat un strat de tabla... mai scap de vibratii. Urmeaza ce a facut titi, anume antifonarea aripilor pe la roata, aceeasi reteta. Kit de fibra daca e necesar, grund si antifon. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
smecheras |
![]()
|
![]() Tuning Fanatic ... Dacia rullz Group: Members Posts: 268 Joined: 18 September 06 ![]() |
eu am cumparat aripile...de fapt una k una o aveam noua...150 ron bucata...piperat pretul ce-i drept...dar nu vreau sa ma risc cu fibra de sticla la oale...
|
--------------------
Dacia
Nova GTi
2000 1.6
- B 60 FGD
|
|
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
da asule..multam..e bine sa vezi cand colegii te dau un exemplu pozitiv.
asadar..eu vreau sa imi pun folie pe geamurile laterale spate..dark black..vezi perfect in ea..e 10 lei un sul in bazar. nu o pun in service cu omologare..o pun la servici ca doar lucrez in domeniu..sper sa nu am probleme cu militia. din ce am vazut la masina de la servici..un break injectat cu folie pe el..dinauntru vezi perfect..chiar si noaptea. si daca prin asta vad si e dark black..eu vreau sa imi iau doar black..care are un grad mai mare de transparenta..in concluzie..vreau sa le inchid..dar foarte putin. luneta o las asa..am sa imi iau o perdeluta mare sa o pun acolo..ma gandesc ca folia iarna se cam duce cand folosesti intens dezaburirea. referitor la caldura din masina..in asta de la servici care are spatele tot facut..inclusiv luneta..fiind si break..pot sa spun ca lasata in soare 2 ore..scaunele din fata..volanul..bordul..frig de caldura..iar in spate banchetele sunt reci..e super misto. |
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
iulian sn2001 |
![]()
|
QUOTE(djasu82 @ 24 May 2009, 11:22) Bogyciu sa nu ma intelegi gresit ca sunt contra dar... nu cred ca e o imbunatatire spectaculoasa. Uite ce a facut Maskatu toata stima si mai sunt il mai enumer si pe titi , ianis ... deci sa fie ceva de substanta. Ehhh..eu nu am de cand sa imi transform masina intr-o masina "spectaculoasa" si prin urmare nici nu vreau sa ii fac imbunatatiri spectaculoase.Eu vreau folie ca sa nu ma mai bata soarele in cap din toate pozitiile. |
--------------------
dacia
supernova
|
|
and_rei |
![]()
|
pune-ti folie.eu am si sunt foarte multumit de ea + ca da bine cu bandourile si capacele negre pe care le am
![]() si apropo.cam cat m-ar costa sa-mi vopsesc capota?azi am spalat-o si am vazut ca e plina de zgarieturi si ca are vopseaua cazuta ![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
|
|
cristi87 |
![]()
|
![]() fa-te viteaz knd esti singur in masina...nu chinui si p altii Group: Members Posts: 507 Joined: 2 May 08 ![]() |
capota o poti vopsi la automecanica...dai si tu vreo 50 lei +vopseaua ta..si ti-o fac aia calumea.
|
--------------------
RENAULT
Megane 2.2 1.6 16v 82Kw
2007
- Unknown..yet [COLOR=blue][SIZE=7]omul este dator sa sculte, nu sa si creada....
|
|
djasu82 |
![]()
|
Azi am facut o proba asa mai de anduranta pot spune ca trage bine si cu bujiile NGK ... ia repede suta poate ca din cauza ca si i-am curatat injectoarele.
Sambata daca am timp pun si eu apratorile la oale pe spate. |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Stai linisit ca merge perfect cu NGK
![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
cristi87 |
![]()
|
![]() fa-te viteaz knd esti singur in masina...nu chinui si p altii Group: Members Posts: 507 Joined: 2 May 08 ![]() |
legat de imbunatatiri,mi-am mutat pozitiile de la stopuri spre centru,exact ca in poza: am pastrat pozitia de 5w p pozitie si 21 w p stop p frana.se vede frumos rau...prima data am incercat cu bec de 21w p pozitie...si se incingea supertare becul...si nu era bn asa.am pastrat si elementul reflectorizant din stop, pt k m-am gandit si la cei din spatele meu...k daca puneam si bec de 21w si cum e la stop acolo,geam clar...poate k ii orbeam noaptea knd mergeam cu pozitia...era obositor pt ei;)
masina este a unui membru daciaclub..sper k nu imi cere drepturi de autor k i-amfolosit o poza.ms This post has been edited by cristi87: 27 May 2009, 15:59 Attached thumbnail(s) Copy__2__of_sn.JPG ( Size: 89.56k ) Number of downloads: 1003 |
--------------------
RENAULT
Megane 2.2 1.6 16v 82Kw
2007
- Unknown..yet [COLOR=blue][SIZE=7]omul este dator sa sculte, nu sa si creada....
|
|
and_rei |
![]()
|
nu cer ma nu cer
![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
|
|
Maskatu |
![]()
|
Pai si unde e becul daca ai lasat si reflectorizantul? Si cand pui frana ce se aprinde? Locul unde era inainte + noul bec? Sau becul de l-ai montat la reflectorizant e DOAR pe post de pozitie? Si ai si vechea pozitie lasata + cea noua adica 2 pozitii sau doar una? Adica pozitia noua?
![]() ![]() ![]() This post has been edited by Maskatu: 27 May 2009, 16:09 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
cristi87 |
![]()
|
nu ma...eu am akm am pozitie doar p interior si stop p frana p exterior...si knd am pozitiile si frana apasata..se vede mai frumos...deci am o singura pozitie... becul este in spatele stopului reflectorizant,k sa disperse(sau disperseze nuj km e corect) lumina.
cand apas frana,se aprinde k inainte.doar k atunci knd aprind pozitiile, se aprinde in partea cealalta This post has been edited by cristi87: 27 May 2009, 16:13 |
--------------------
RENAULT
Megane 2.2 1.6 16v 82Kw
2007
|
|
Bogyciu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.017 Joined: 11 July 07 From: Constanta ![]() |
QUOTE(djasu82 @ 26 May 2009, 17:47) Azi am facut o proba asa mai de anduranta pot spune ca trage bine si cu bujiile NGK ... ia repede suta poate ca din cauza ca si i-am curatat injectoarele. Sambata daca am timp pun si eu apratorile la oale pe spate. QUOTE(dr_mKe @ 26 May 2009, 21:13) Eu am deja 23.000km cu bujiile NGK... |
--------------------
....
....
....
- ....
|
|
sergiu-iulian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.103 Joined: 16 December 07 ![]() |
bujiile cand sunt recomandate sa le schimbam?si cat ar costa setul?
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Confort
- Ms 64 GVS DACIA =>Daca Ai Cap Ia-ti Alta!!!
|
|
djasu82 |
![]()
|
Eu am dat 74 de lei ca tin ca nu tin am facut o mica afacere si m-am lipit. Evident am curatat si injectoarele ca sa nu am prilejul sa le injur si sa dau vina aiurea pe ele. De tras trage motorul in toate treptele ... Era o chestie daca se da cu spiral de 1mm in capul electrodului lateral.
|
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
mihai 83 |
![]()
|
![]() Membru stelist Group: Members Posts: 179 Joined: 9 May 07 From: Bucuresti nasol ![]() |
Uitati-va si voi,incrucisarea dracu:http://www2.autovit.ro/masini/dacia/super_nova/
|
--------------------
dacia
super nova
2002-clima
- B-xx-xxx
|
|
AdrianSavu |
![]()
|
![]() Supernovist Group: Members Posts: 353 Joined: 28 August 08 From: Bucuresti ![]() |
Care incrucisare ??
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 - Clima Conduc o Dacia si asta imi ocupa tot timpul
|
|
cristi87 |
![]()
|
bai fratilor..asa rau v-ati suparat,nu ati mai facut nici o imbunatatire?
|
--------------------
RENAULT
Megane 2.2 1.6 16v 82Kw
2007
|
|
djasu82 |
![]()
|
Imbunatatire la consum poate D: si sa nu mai intre apa in troaca . Azi am stat si m-am informat mai mult cum sa imbalsamez si eu usile
![]() Si acest procedeu o sa fie aplicat si la plafon. |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
S.Alex-F |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 4 February 09 From: Bucuresti S4 ![]() |
QUOTE pastraza temperatura interna perfect fiindca am bagat o sticla inghetata si am scoso la fel dupa o zi de soare in care cutia a stat la soare Stii de ce tind sa nu te cred....pentru simplu fapt ca masina pierde cel mai mult coeficient caloric prin geamuri nu prin caroserie....pentru ca la caroserie sunt create goluri de aer...si din cate imi aduc aminte asta este artiiciul folosit de multi in izolarea termo!..si la polistirenul exapndat este vorba de spatii de aer, si la cel extrudat, si la foarte multe altele se foloseste multistratificarea...pentru izolare...termopane...samd! totusi te cred ca sticla a ramas oarecum rece in masura in care si eu am lasat de dimineata o fanta de 1l rece in masina inghetata...si am luat-o acum 3 ore cand termometrul arata 45*C si masina a stat la soare toata ziua dar sticla sub scaunul meu! Asa...ca chill out cu frigiderele voastre ambulante ca nici in passat-ul unui prieten nu se mentine bine temperatura! |
--------------------
DACIA
SuperNova
2002Clima
- XX-XX-ALX "A gresi incepe din momentul in care nu incercam sa reparam ce am constatat ca am gresit!"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 01:59 |