Ce îmbunătățiri ați făcut DSN-urile voastre?, topic universal pentru îmbunătățiri.
![]() ![]() ![]() |
Ce îmbunătățiri ați făcut DSN-urile voastre?, topic universal pentru îmbunătățiri.
ti3sto |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 518 Joined: 7 December 08 From: Bucuresti-Berceni ![]() |
|
||
--------------------
Dsn
SuperNova
2000 1.4 -----------Tractari Auto Non Stop -------
Cel mai mic pret, Bucuresti 100Lei Tel :0769797963 |
|||
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
Sa dai 15 milioane pentru 20-30 de minute de matuit si dupa aceea revopsit
![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Hehe, n-ai vazut pesemne un vopsit de calitate in multe straturi
![]() Matuitul dureaza mai mult decat 20-30 de minute. In timpul asta matuiesti un eleron eventual. N-are sens sa lungim discutia cu pretul pentru ca deja este pe langa prea mult. Calitatea unei vopsele este direct proportionala cu pretul. O vopsea foarte buna se invarte cam la 3 mil litrul. Eu sunt la a 3 masina (dacie) revopsita si de fiecare data rezultatul a fost mult superior vopsirii din fabrica. In mare parte din cauza calitatii mult mai bune a materialului folosit. Pentru micile defecte exista o solutie buna, destul de rapida si care se incadreaza in 10-15 mil. Se revopsesc partile afectate local, se matuieste toata masina si se aplica 1-2-3 straturi de lac, cat de tine buzunarul. Problema este ca nu poti da un lac pe baza de apa peste vopseaua Policolor. Si iar revenim la lacul Policolor care se zgarie si se ciobeste foarte usor. |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
dr_mke si daca iti gasesti tiribomba lovita zgariata ? iar scoti 15 -20 de bulioane
![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Deloc,o fac pe casco, evident. Eu am retusat-o anul trecut, cu vopsea si lac de Policolor, si a sarit iar vopseaua pe capota, si pe la pasajele aripilor din spate. Asa ca acu m-am 'nervat si am facut-o ca lumea
![]() In plus, banii dati pe vopsit ii pot suplimenta la valoarea asigurata pe Casco. |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
djasu82 |
![]()
|
Eu nu am vopsea de policolor. Oricum felicitarile mele ca s-a facut o treaba buna ! Daca nu o aveam pe cea straina ma aruncam si eu cu bani in dsn .
|
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Am terminat si usile spate de antifonat. La fel ca cele de pe fata, am dat cu pensula cu antifon in interior. Apoi antifon peste folia alba + pee + antifon + pee. Cu aluminiul spre exteriorul usii. Nu prea are importanta pentru ca oricum vine aluminiu pee aluminiu pee. Apoi pe spatele fetei de usa am dat cu cauciucata ! Pe cele din fata nu am facut asa pentru ca nu mi-am dat seama. Dupa ce am dat cu cauciucata am lipit bucati de pee tot cu aluminiu. Au iesit mult mai bine decat cele de pe fata.... si desigur cum v-am obisnuit, iata si poze.
Usa din stanga si dreapta la final cu toate straturile. usa_dreapta.jpg ( Size: 310.91k ) Number of downloads: 1652 usa_stanga.jpg ( Size: 302.07k ) Number of downloads: 1776 Antifonul dat pe spatele fetei de usa antifon_fata_de_usa_dreapta.jpg ( Size: 330.25k ) Number of downloads: 1748 Fetele de usi cu pee peste antifonul pus anterior. fata_de_usa_stanga_cu_pee.jpg ( Size: 367.73k ) Number of downloads: 1774 fata_usa_dreapta_pee.jpg ( Size: 402.86k ) Number of downloads: 1718 Pentru cine nu a vazut toata antifonarea iata link-urile http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...dpost&p=1821528 http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...dpost&p=1875519 Mai am de antifonat plafonul si interiorul aripilor. Pentru plafon m-am gandit la o noua metoda.... tai pee-ul la dimensiune apoi il dau inainte cu antifon cat sa se lipeasca de plafon. Asta ca sa nu stau cu pensula pe sus pe plafon si sa mai si curga pe scaune sau bord. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Nu va mai dezobisnuiti de pee-ul ala.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Nu, pentru ca nu toata lumea are bani de "aluband". Nici voi nu va dezobisnuiti de ideea ca tot ce este scump este si bun, sau ca ce este ieftin nu poate fi bun.
Ca fapt divers, iata in ce consta alubandul : "Banda folie compusa dintr-un strat bituminos puternic adeziv, acoperit cu folie de aluminiu foarte rezistenta la conditiile mediului exterior. Recomandat pentru etansarea jgheaburilor, a ferestrelor boltite, etansarea peste bare de sticla, etansarea intre pereti si extensii, la imbinarea acoperisului. Aluband este usor de aplicat in forma dorita, se lipeste instantaneu si are o mare rezistenta la rupere. Rezistenta la temperatura dupa intarire: -10*C +80*C." Stratul bituminos este tot un fel de antifon, dar sub alta forma. Super nova chiar are din fabrica straturi bituminoase, mai ales in zona podelei si a portbagajului. Cine a dat mochetele afara stie. Iar alubandul pe langa folii bituminoase, mai are o folie de aluminiu. Pee-ul pe care l-am pus este aluminizat. Deci cu alte cuvinte a iesit tot un fel de aluband. Dar mult mai bun. De ce? Pentru ca alubandul are doar cativa mm. Ce am facut eu are 10-12 mm. Nu am nimic impotriva aluband-ului. Pentru cine nu a desfacut niciodata usa, va informez ca super nova are folii bituminoase IN usa, dar nu pe toata suprafata, ci doar in partea de sus cam o banda de 1-2 cm, si jos 10-15 cm pe lungimea usii, stanga dreapta. "Centrul" usii fiind tabla "chioara" doar vopsita. Dupa ce termin si plafonul o sa fie o adevarata nebunie. Mai ales pentru aerul conditionat care nu va mai avea "scapare", iar la iarna..... o sa stau mai bine decat in casa. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Problema cu pee-ul este ca favorizeaza aparitia condensului la greu.
Pe dosul fetelor interioare puteai lipi pasla de aprox. 3-4 mm grosime sau vata minerala (nu stiu daca denumirea este 100% corecta, dar este o vata alba). Aceeasi pasla o poti lipi si pe plafon, poate chiar si in doua straturi. Fiind moale, se poate mula pe toate denivelarile, nelasand spatii goale cum face pee-ul, care conduc la aparitia condensului. Am folosit si eu la berlina pe dosul fetelor interioare si dupa o iarna am renuntat la ea. Aparuse o rugina de toata frumusestea, exact unde folia era in contact cu tabla, cu toate ca dadusem doua randuri de grund nediluat. Pe dosul fetelor de usi dadusem un strat de grund, unul de antifon cauciucat, iar dupa ce s-a uscat, am dat pe imbinari cu ulei nears. Peste grund sau in locul acestuia se poate folosi si o vopsea cu rol de inhibitor de rugina. De fapt, are 3 roluri: inhibitor, grund, strat decorativ. This post has been edited by cristio_79: 17 Jun 2009, 15:12 |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
Maskatu |
![]()
|
Te referi la vatelina? La plafon cred ca o sa pun si vatelina. Loc este destul.... intre plafon si cartonul care il acopera. La rugina m-am gandit. De aceea nu am pus pee-ul direct pe usa. A ramas protectia ei alba care o stiti, apoi antifon si abia apoi pee.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
djasu82 |
![]()
|
Daca imi va iesi un montaj eletronic pentru a afisa consumul in timp real consum mediu km parcursi , tensiunea de generare a alternatorului viteza reala calculata in functie de diametrul la roata turatia si mai multe , o sa va ajut pe toti cei interesati fara a mai monta tabloul de bord logan . Si cred ca valoare o sa coste in jur de 150 de lei cu tot cu montaj . Intr-o luna doua daca nu mai devreme vin cu detali .
|
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Maskatu |
![]()
|
Pai bordul de logan de il ai nu era cu calculator?? Ce iti mai trebuie alt montaj? Are cineva idee daca se scoate greu capitonajul de la plafon?
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Iuliutz |
![]()
|
![]() No Signal Group: Members Posts: 309 Joined: 9 April 07 From: Alba Iulia ![]() |
QUOTE(Maskatu @ 17 Jun 2009, 21:31) Eu l-am scos la fosta mea supernova pt ca se dezlipise materialul de pe el. Am desfacut plasticele din suruburi si l-am tras afara pe la haion. Inainte de asta am demontat plafoniera din fata si dopurile alea de la haion. |
--------------------
Dacia
Super Nova
2001 Confort
- AB05XTP Statie: Yaesu ft857d, Wouxun KG-UVD1P
Antena: Sirio ML145, Proxel Slim Gainer AZ505 Ford Focus turnier 2002, 1.6 benzina Matiz 2003 798 cc |
|
djasu82 |
![]()
|
QUOTE(Maskatu @ 17 Jun 2009, 22:31) Pai bordul de logan de il ai nu era cu calculator?? Ce iti mai trebuie alt montaj? Are cineva idee daca se scoate greu capitonajul de la plafon? Eh cand cauti pe net mai gasesti una alta si te inspiri si daca iti iese ai ajuti si pe ceilalati . Si daca se poate de ce nu . Multi vor sa-si monteze tablou de bord dar le spun ca daca il cumpara nou din vitan sau din alta parte cu siguranta nu mai gasesc modelele din 2006 care avea si consumul instantaneu. Cele mai noi au consumul mediu afiseaza cati litri papa din rezervor si iti faci o idee cat papa benzen. Ideea e ca e precis cel putin la mine cat a papat atata am pus in rezervor de la pompa . Dar si ce am vazut mai nou se poate face si daca reusesc va dau de stire cea ce e mult mai complex decat calculatorul de logan . Apropo felicitari pentru portiere si eu ma apuc in scurt timp sa le imbrac in aluminiu cu pee. This post has been edited by djasu82: 17 Jun 2009, 22:16 |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Maskatu |
![]()
|
Nu uita să îți pui mânuși chirurgicale... dacă nu, o să trebuiasca să te speli pe mâini cu diluant
![]() Eu zic că nu are cum să se faca condens, pentru că nu am pus pee-ul direct pe tabla, ci abia după folia de plastic și 2 straturi de antifon. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
djasu82 |
![]()
|
Multi vorbesc aiurea de condens in fine lasa-i sa vorbeasca fiindca asa se simt bine . Eu pe usile din spate am prins folia cea din fabrica cu silicon transparent si am dat pe toata suprafata foliei . Nu are nici pe dracu plus ca am pus silicon si pe plastic . Daca orificiile de la portiere nu sunt astupate usa se aeriseste . Oare cei care pun aluband nu le transpira ?
![]() Mai ganditi si logic asadar pee ramen solutia cea mai buna plus o galeata de cauciucata. |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Maskatu |
![]()
|
Pai nu sunt astupate orificiile. Se aeriseste destul de jur imprejur unde face contact fata de usa cu usa.
In rest, am cam scapat de sunetul de conserva acum, DAR mai ramane totusi o mare problema.... lipsa acelui plastic (varnis) pe cuiul care tine usa. Pana si loganul are. Din cauza sa, cand inchidem usa se aude un sunet foarte deranjant. Cu izolir band nu prea mai este manevra buna pentru ca se toceste rapid. O sa incerc cu power tape dar cu siguranta rezultatele nu vor fi prea spectaculoase. Astept o solutie mai buna. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
b13mat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 9 March 08 ![]() |
Maskatu am vazut eu la cineva pe forum ca zicea de astea, dar nu mai stiu exact unde si cat costau
Attached thumbnail(s) 1124_0010.jpg ( Size: 47.04k ) Number of downloads: 869 |
--------------------
Renault
Laguna 2 phase 2
1.9 dCI 2005 privilege
- B 13 MAT
|
|
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
Cele de la logan nu se potrivesc la supernova ?
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- BV 27 GTT BMW e46 FL 2.0i
|
|
Maskatu |
![]()
|
@b13mat: da... acelea ne-ar cam trebui.
@relu: ar trebui sa mearga. eu am un logan pe aici. Dar nu stiu cu ce sa masor cuiul. Mi-ar trebui un subler, sau o sa incerc cu o rigla ceva. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
maskat?ai vazut cum se aude usa mea din dreapta fata de aia din stanga?eu zic ca zgomotul e dat si de elementele de pe usa care nu sunt puse la locul lor cum trebuie
![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
S.Alex-F |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 4 February 09 From: Bucuresti S4 ![]() |
Parerea mea!
QUOTE Dar si ce am vazut mai nou se poate face si daca reusesc va dau de stire cea ce e mult mai complex decat calculatorul de logan . Tie varule nu ti-ar fi mai usor sa implementezi in memoria calculatorui deja existent functia asta!(consum instantaneu) Nu de alta dar ai deja bordul!..si capul din cate am vazut in ultimul timp! This post has been edited by S.Alex-F: 18 Jun 2009, 22:23 |
--------------------
DACIA
SuperNova
2002Clima
- XX-XX-ALX "A gresi incepe din momentul in care nu incercam sa reparam ce am constatat ca am gresit!"
|
|
djasu82 |
![]()
|
|
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
nicusorz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 8 June 09 ![]() |
cine are idee unde pot gasi un pat hayon? am fost in Vitan, la magazine Dacia, la dezmembrari si nimic. daca are cineva uul care nu ii trebuie ofer 100 lei pe el.
|
--------------------
dacia
nova
2000
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Ce-i ala "pat hayon" ?!
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
iulian sn2001 |
![]()
|
![]() Membru fost incepator Group: Members Posts: 490 Joined: 24 April 07 From: galati ![]() |
Dracia aia de polita.Aia pe care se prind difuzoarele.Decat sa dai 100 ron pe unul care oricum se indoaie mai bine mergi la o fabrica de mobila si iti faci unul din placaj.Apoi il invelesti in moketa.Te va costa mai putin si este mai rezistent.Stiu ca poate fi facut si acasa dar ma gandesc ca aia de la fabrica de mobila il finiseaza mai frumos.
|
--------------------
dacia
supernova
2001 confort cap sa ai ca mintea vine dup-aia
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
da , cel mai bine faci asa cum a zis iulian . insa eu as plusa un pic , si as zice sa il faci dintr-o bucata de panou din lemn masiv ! placajul se cam curbeaza si el . ar mai fi pal-ul , sau mdf-ul , dar nu prea le recomand. iesi la acelasi pret , dar calitatea este mult mai buna.
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Dariusz ... exagerezi ! Suportii aia de tin polita sunt din PLASTIC ... tu chiar crezi ca rezista la "lemn masiv" ?
![]() P.S.: iulian , ms de info ! |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
S.Alex-F |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 4 February 09 From: Bucuresti S4 ![]() |
da...si eu am incercat chiar azi sa refac tt amplasamentul din spate!
Am facut astea toate din OSB ranforsat cu cornier de 20x20! Rezultatele ...stralucitor daca esti audiofil! ...catastrofal daca nu esti orb! Distanta dintre hayon(partea de jos) si polita este brusc mult mai mare! Deci... Recomand in schimb...ceea ce o sa fac maine sau poimaine! Rigidizarea stalpilor deja existenti si inlocuirea politei cu o placa de 10mm de osb ranforsata cu corniere! In felul asta nu mai apare nici luftul ala aasa mare , fiindca stalpii aia sunt inaltati...,si nici polita prea grea ci doar rigida cat sa tina difuzoarele la socuri repetate! App de pal de 16-25...are un prieten la tara...si iti cam treb'e maini de taran...ca sa o ridici! ![]() ![]() |
--------------------
DACIA
SuperNova
2002Clima
- XX-XX-ALX "A gresi incepe din momentul in care nu incercam sa reparam ce am constatat ca am gresit!"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 00:28 |