Ce îmbunătățiri ați făcut DSN-urile voastre?, topic universal pentru îmbunătățiri.
![]() ![]() ![]() |
Ce îmbunătățiri ați făcut DSN-urile voastre?, topic universal pentru îmbunătățiri.
djasu82 |
![]()
|
||
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|||
andreiy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 21 February 09 From: Pitesti ![]() |
QUOTE(lady_adita @ 5 Nov 2009, 17:55) doamne !!!!!! ![]() ![]() si poza cu tipa ... nu-si are rostul pe un topic dedicat imbunatatirilor , indiferent cat de varza sunt ![]() mai bine iti faci un topic separat , la cafenea, in care sa te lauzi cu mandra , daca cu altceva nu poti ![]() 1 prietene poza e luata de pe un alt site(adica downloadata)daca nu se observa 2 daca te deranjeza poza cu mandra ma faci sa cred ca tu nu prea beneficiezi de asa ceva(ma refer la fata ca masina e un kitsch pt tine ![]() 3 daca tu crezi ca tabla striata in loc de presuri e un mare kitsch atunci de ce majoritatea celor care isi aranjeaza masinile o folosec?(si sunt foarte multe masini frumoase cu un asemenea "kitsch",cum spui tu,un ex ar fi chiar solenza din prima poza b-40-rdv,o masina foarte reusita ![]() PS:ma refer strict la tabla striata nu la presurile care o imita(o imitatie foarte nereusita) |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Imi place stilul tau, tunezi si apartamente?
|
|
mafiozzo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 760 Joined: 17 May 07 From: .::Cluj::. ![]() |
dj asu, am prins caldurile cu tubulatura asta la admisie , si nu tragea aer cald, uitate ca nu prea e caldura in locul acela unde e filtru
|
--------------------
Ex : Supernova 2001
Opel Astra G CC 2003
Coupe Now : Mondeo 2007 Limuzina
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
Pune o sonda de termometru eletronic in zona si tragi in masina si vei observa cat de mult disipa radiatorul caldura .
|
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
QUOTE(lady_adita @ 5 Nov 2009, 17:55) doamne !!!!!! ![]() ![]() si poza cu tipa ... nu-si are rostul pe un topic dedicat imbunatatirilor , indiferent cat de varza sunt ![]() mai bine iti faci un topic separat , la cafenea, in care sa te lauzi cu mandra , daca cu altceva nu poti ![]() Pozele postate de mine nu imi apartin sunt luate de pe net in prima e o solenza si a doua un bmw din germania(poza aia am postat-o ca sa vede-ti tabla,alta poza nu gasisem in acel moment, daca pe tine te deranjeaza fata e problema ta) si in general nemtii nu fac Kitch sunt printre cei mai buni in ale tuningului, dar se pare ca nici nu sti defapt ce inseamna kitch , presurile alea care imita tabla striata se pot numi kitch, si pt cunostiinta ta generala tabla ca acesta se foloseste la masinile de la raliu in locul presurilor pt ca nu mai au nici mocheta daca nu stiai Attached thumbnail(s) megane02.jpg ( Size: 73.84k ) Number of downloads: 1176 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- BV 27 GTT BMW e46 FL 2.0i
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Deja exagerati cu presurile astea. Cui ii plac, sa isi puna, cui nu ii plac, sa nu isi puna. Simplu...Eu cred ca ar fii grozav sa iti faci asa ceva dar din tabla adevarata, cum spuneai tu relule. Cam nasol cu curbura din stanga (sofer) respectiv dreapta (pasager). Dar ai scapa de murdarie rapid... stergi cu o carpa si gata. Acum depinde cum le pui.. daca pui exact pe planul drept atunci nu mai ai probleme cu curburile acelea.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
dar mai bagi vreo 10 kile la greutate..cucule!
decat presuri...mai degraba adaugi cate o fatuca exact ca aia imbracata in partea dreapta..spun eu ca ar fi mai productiv asa! ![]() on topic: avand in vedere ca eu nu aveam bec la scrumiera..m-am gandit sa ii pun..dar de la bec am ajuns la led..mai precis la o banda de led cu 3 buc pe ea. are adeziv pe spate si s-a nimerit din tot manunchiul sa aleg un model de 3 leduri verzi. le-am lipit in locul becului..am tras firele..si le-am bagat cu tot cu papuci pe lamele. poze cu super imbunatatirea: DSC01020.JPG ( Size: 520.19k ) Number of downloads: 1396 DSC01021.JPG ( Size: 478.38k ) Number of downloads: 1307 DSC01022.JPG ( Size: 450.34k ) Number of downloads: 1206 p.s. 1. de cand am pus ledurile..adica de ieri..merg cu scrumiera un pic trasa sa se vada lumina ![]() p.s.2. cred ca am castigat vreo 2 cai...nu stiu sigur ca trage un pic mai bine...dar trebuie musai dyno test..sa nu fie caii bolnavi de gripa porcina. ![]() This post has been edited by titiDSN: 5 Nov 2009, 23:01 |
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
tu mergi cu scrumiera deschisa, iar mie nu imi place ca se vede lumina verde la ea prin distanta de sus ca doar nu se inchide etans
Apropo nu bagi 10 kg in masina ca e de aluminu tabla Mi-am imbracat suportul de casetofon in folie carbon 3m am lucrat mai bine de o ora la el ca iasa bine, mai am si scrumiera si manerele interioare de la usi facute asa, pozele sunt slabe calitativ dar in realitate arata mai deosebit Attached thumbnail(s) IMG654_01.jpg ( Size: 56.73k ) Number of downloads: 530 IMG655_01.jpg ( Size: 52.87k ) Number of downloads: 485 IMG657_01.jpg ( Size: 54k ) Number of downloads: 1168 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
|
|
andreiy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 21 February 09 From: Pitesti ![]() |
relule n-are rost sa-ti bati capul cu oameni de genul asta
![]() ti-a iesit bine suportul colat asteptam si celelalte poze This post has been edited by andreiy: 5 Nov 2009, 23:26 |
--------------------
Dacia
SuperNova
|
|
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
relule..eu nu mai am autocolant 3m carbon ca vroiam si eu sa imbrac cateva elemente de interior. adevarul e ca autocolantul asta isi merita banii..are textura si pe o fata si pe alta si nu face cute/bule. rezista destul de bine in timp.
postul meu era pt masky! |
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
vick_supernova |
![]()
|
![]() Membru Dacia Group: Members Posts: 238 Joined: 3 November 09 ![]() |
e tare imbracat.dar a imbracat cineva torpedou, bucata aia de sub volan si glila centrala in ceva k sa ii stea bine ????
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001/comfort
- VL 03 WXS
|
|
mafiozzo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 760 Joined: 17 May 07 From: .::Cluj::. ![]() |
djasu : e drept ca emana caldura radiatorul insa nu foarte multa, cel putin cand pun mana nu e foarte cald radiatorul iar .. oricum pana la vara urmeaza sa izolez filtru de aer.. sa nu ajunga caldura de la radiator, sa traga aer doar de jos unde e rece
Moderator edit: fara mirc-isme |
--------------------
Ex : Supernova 2001
Opel Astra G CC 2003
Coupe Now : Mondeo 2007 Limuzina
|
|
robert1991 |
![]()
|
robert1991 Group: Members Posts: 922 Joined: 13 October 09 From: pitesti ![]() |
vreau sa-mi pun leduri in masina!poate unora nu le place dar gusturile nu se discuta! am deja unul in masina legat de la becul de deasupra usii!asa am cumparat masina! si vreau sa leg mai multe de firele alea! dar faza e ca nu ma pricep deloc:D daca ma poate ajuta cineva cu sfaturi..ce leduri sa folosesc..cum sa le leg etc..pls...
|
--------------------
Renault
Megane IV
2018 Business
- B -- ---
|
|
Relu_GTT |
![]()
|
Poti folosii niste leduri de 3V ca cele de la brichete si la fiecare led la unul din picorusele lui lipesti cu cositor cate o rezistenta de un kilo si le legi la cele doua fire de alimentare in cazul tau de la lampa din plafon numai ca sa faci proba sa nimeresti polaritatea pt ca la leduri conteaza + si - nu se pot pune oricum ca un bec cu filament, poti face asa cate leduri vrei si le poti face legatura din acelasi loc, ti-am facut si o mica schema
Attached thumbnail(s) schema.JPG ( Size: 16.16k ) Number of downloads: 473 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
|
|
andreiy |
![]()
|
cine ma ajuta si pe mine cu o schema cu legarea unor relee pt faruri?
vad ca aici se sterg posturile intr-o veselie.....(dupa cum il taie capul pe moderatorul nostru "sub acoperire" ![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
|
|
tataiedaciotul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 504 Joined: 20 September 08 From: Bucuresti ![]() |
La leduri rezistenta lipita pe +.
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala
- B-31-PGD Bucuresti,Dacia Solenza, Scala 2004
|
|
harry |
![]()
|
![]() E-TECH tester Group: Members Posts: 414 Joined: 3 July 08 From: Bucuresti ![]() |
nu are prea mare importanta daca e pe "+" sau pe "-"
![]() disiparea energiei pe rezistenta este la fel in ambele variante 14 Nov 2009, 18:24: QUOTE(andreiy @ 7 Nov 2009, 00:24) cine ma ajuta si pe mine cu o schema cu legarea unor relee pt faruri? vad ca aici se sterg posturile intr-o veselie.....(dupa cum il taie capul pe moderatorul nostru "sub acoperire" ![]() dai un search pe forum dupa "bloc lumini supernova" si vei gasi un topic unde s-a discutat despre asta (scuze, imi e lene sa caut acum ![]() This post has been edited by harry: 14 Nov 2009, 18:24 |
--------------------
Renault
Captur 2 E-TECH plugin hybrid
2021 Logan MCV, 1.5 dci, Laureat, 2007
Duster, 1.5 dCi, Laureat, 4WD, ESP, 2013 |
|
ionutzoo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 23 October 09 ![]() |
salut,baieti.am si eu o mica problema.martorul de la frana de mana sta mereu aprins,chiar daca las frana de mana jos.si chestia asta mi se intampla de cand i-am schimbat placutele de frana.daca a-ti intampinat si voi o astfel de problema sau sau stiti care ar putea fi cauza,va rog sa ma lamuriti si pe mine.va multumesc anticipat!
|
--------------------
dacia
supernova
2001-RAPSODIE;Peugeot 406.
|
|
liviu242006 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 11 May 09 ![]() |
trebuie sa resetezi martorul frinei,vezi ca pe pompa de frina vine un fir prins desfa chestia aia cu cheia parca de 17 si apesi de 2,3 ori pe el dupa care infiletezi la loc si mufezi firul si gata ,apropo vezi ca mai sunt topicuri cu aceasta pb la sectiunea probleme
|
--------------------
dacia
supernova clima
2002
- gj-69-bic in femeie si in guvern sa nu ai incredere
|
|
Relu_GTT |
![]()
|
se numeste senzor icp este situat sub poma de frana are un fir cu un papuc pe care il scoti si desfaci senzorul cu o cheie de 22 nu prea e loc dar se poate, apoi pui inapoi si strangi senzorul pui papucul si apesi puternic pedala de frana
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
|
|
sergiu-iulian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.103 Joined: 16 December 07 ![]() |
sau apesi butonul rosu care ii in poza incercuit.
Attached thumbnail(s) 19174732_1.jpg ( Size: 40.65k ) Number of downloads: 486 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Confort
- Ms 64 GVS DACIA =>Daca Ai Cap Ia-ti Alta!!!
|
|
djasu82 |
![]()
|
butonul rosu are alta functie ! Cred ca ar fi bine sa ne oprim cu off topic.
|
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
sergiu-iulian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.103 Joined: 16 December 07 ![]() |
Atunci scuze daca am gresit,iar eu am terminat cu off topic!
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Confort
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Ionutzoo, martorul de placute parca are alt martor pe plansa de bord, nu cel cu semnul exclamarii care este comun cu frana de mana trasa. Scoate plasticul de la frana de mana si verifica papucul care intra in spatele franei de mana. Scoate de tot papucul si vezi daca tot ramane aprins. daca da, atunci se exclude problema cu papucul. Eventual scoate si bornele de la baterie, verifica sigurantele si vezi daca mai face asa.
Sergiu iulian, butonul acela rosu are alta functie. In caz de accident se intrerupe automat alimentarea cu benzina catre motor, pentru a scade riscurile unei explozii cauzate de scurgeri de benzina. Acel buton se apasa pentru a relua alimentarea cu benzina in caz ca aceasta a fost oprita anterior. Deci nu are nici o legatura cu martorul de atentie din plansa de bord. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Relu_GTT |
![]()
|
poate a facut si aerisire odata cu schimbarea placutelor si din cauza asta sta aprins
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
sergiu-iulian |
![]()
|
Bine fratilor,am gresit si mi-am cerut scuze.Acum nu trebuie sa-mi ''sariti'' toti in cap peste aceasta ''gafa''.
This post has been edited by sergiu-iulian: 15 Nov 2009, 17:45 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Confort
|
|
liviu242006 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 11 May 09 ![]() |
cit mai gresit ,butonul rosu nu are treaba cu injectia ci in caz de accident opreste alimentarea cu curent a pompei de benzina.
|
--------------------
dacia
supernova clima
2002
- gj-69-bic in femeie si in guvern sa nu ai incredere
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
sergiu stai linistit ca nu ti-a sarit nimeni in cap.de faza cu cautatul ma refeream la ionut nu la tine
![]() liviu eu asa stiam da uite ca mi-a mai spus cineva in seara asta si da este asa cum spui tu ![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
robert1991 |
![]()
|
robert1991 Group: Members Posts: 922 Joined: 13 October 09 From: pitesti ![]() |
relu_gt poti pune niste poze si cu manerele?m-ar interesa si pe mine sa pun folie carbon 3m! pe unde gasesc si pretul pls:d
|
--------------------
Renault
Megane IV
2018 Business
- B -- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 23:48 |