Ce îmbunătățiri ați făcut DSN-urile voastre?, topic universal pentru îmbunătățiri.
![]() ![]() ![]() |
Ce îmbunătățiri ați făcut DSN-urile voastre?, topic universal pentru îmbunătățiri.
B_i_t_z_a |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 745 Joined: 8 May 09 From: The Land Of Opportunities ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Clima
- BH-85-BIT
|
|||
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
mai degraba aia de pe fata mai merge daca era si plasa aia neagra, aia din spate e mai aiurita
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- BV 27 GTT BMW e46 FL 2.0i
|
|
pician90 |
![]()
|
![]() fost Membru posesor de JumpJet. Group: Members Posts: 667 Joined: 24 May 09 From: Din centrul Ardealului ![]() |
@leonLED = multi cauta sa faca modificari de genu asta si tu vrei sa schimbi?
![]() imi plac jentile.. oricum e doar o parere , am inteles ca nu o ai de mult asa ca sa folosesti sanatos.. si spor la treaba. This post has been edited by pician90: 19 Jan 2010, 18:38 |
--------------------
ex : dacia
super nova
2002 am avut o revelatie...sa nu ai incredere in femei si in franele de dacie ........
|
|
leonLED |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 3 May 09 ![]() |
masina o am de 3 ani ..da nu am avut timp sa investesc in ea..pozele sunt vechi ..cand da caldura o sa ma apuc de ea daca dispun de bani ..da cum am mai zis nu imi plac nici mie barile si capota ..fiind cularea inchisa iese in evidtentza eleronu si jantele..pe care nu am avut timp sa le vopsesc ..la cum vreau eu sa o fac mai bn imi iau alta..da sa vedem ..si itzi faci alta parere daca o vezi in realitate ..eu asa zic ..pozele le mai modifici le mai inchizi la culoare le mai deschizi ..in fine ..
19 Jan 2010, 19:53: ..putin photo shop This post has been edited by leonLED: 19 Jan 2010, 18:53 Attached thumbnail(s) ldu_meu.jpg ( Size: 32.39k ) Number of downloads: 1242 |
--------------------
dacia
super nova
2002
- CT 69 LED
|
|
melomanuu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 600 Joined: 10 March 07 From: Timisoara ![]() |
Poze cu interiorul nu ai?? Sunt curios cu imitatia aia de piele crem.... Cine a facut-o a incercat sa scoata vre-un viper din ea ??
|
--------------------
dacia
super nova
2001 clima
- TM86SRG
|
|
leonLED |
![]()
|
|
--------------------
dacia
super nova
2002
- CT 69 LED
|
|
B_i_t_z_a |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 745 Joined: 8 May 09 From: The Land Of Opportunities ![]() |
Hai ca nu ii chiar asa de urata!Am vazut altele care arata mai urat fara sa fie modificate...Bafta
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Clima
- BH-85-BIT
|
|
leonLED |
![]()
|
o sa fac poze cand mai da caldura ...ma saturasem de tapitzeria aia care nu o mai suportam ..am schimbat tot inclusiv plafon la fetele de usi portbagj si subooferu ..daca deranjez pe cineva chiar nu vreau sa fac interior de viper ..eu am spus ce am facut la masina ..vad ca daca vreau sa zic ce imbunatatiri am facut deja imi sare lumea in cap
Attached thumbnail(s) Poza_mea046.jpg ( Size: 171.04k ) Number of downloads: 1445 |
--------------------
dacia
super nova
2002
- CT 69 LED
|
|
ionut81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.031 Joined: 18 February 09 From: Bucuresti ![]() |
nu e deranjanta lumina aia?
|
--------------------
Nu am
SSSjep
1900 toamna ................................................................................
|
|
leonLED |
![]()
|
toba YED o am de 3 ani si inainte a fost pe o dacie ..
19 Jan 2010, 20:20: lumina din ceasuri e slaba nu deranjeaza deloc si sunt puse pe buton ..fost dacie offtopic .. This post has been edited by leonLED: 19 Jan 2010, 19:20 Attached thumbnail(s) Foto_by_Leo011.jpg ( Size: 16.79k ) Number of downloads: 1381 Foto.by.leon014.jpg ( Size: 236.88k ) Number of downloads: 1443 |
--------------------
dacia
super nova
2002
- CT 69 LED
|
|
andreiy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 21 February 09 From: Pitesti ![]() |
Nu arata rau nici dacia.
La supernova daca vrei sa-i mai faci ceva i-a exemplul krs-ului din Constanta la kitul de bari,praguri,capota...etc |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Imi place stilul tau, tunezi si apartamente?
|
|
melomanuu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 600 Joined: 10 March 07 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(leonLED @ 19 Jan 2010, 20:05) o sa fac poze cand mai da caldura ...ma saturasem de tapitzeria aia care nu o mai suportam ..am schimbat tot inclusiv plafon la fetele de usi portbagj si subooferu ..daca deranjez pe cineva chiar nu vreau sa fac interior de viper ..eu am spus ce am facut la masina ..vad ca daca vreau sa zic ce imbunatatiri am facut deja imi sare lumea in cap Obisnuieste-te ca lumea sa-ti sara-n cap. De fapt nu-ti sare nimeni in cap, noi doar ne spunem punctul de vedere si nu prea stim sa ne exprimam ![]() Cand m-am referit ca ai vrut sa faci viper din ea vroiam sa spun ca nu are rost sa te pui sa faci tot felul de modificari la interior din moment ce in masina ploua. Nu cred ca esista o SN care a iesit de pe poarta fabricii sa nu ploua in ea. Ca sa faci sa nu mai ploua in ea ai destul delucru si destui bani de investit. Nu este o rusine ca ploua in SN. Sunt masini mult mai scumpe in care ploua. |
--------------------
dacia
super nova
2001 clima
- TM86SRG
|
|
leonLED |
![]()
|
si in a mea a plouat la greu ..da am rezolvat problema..si krs e prieten cu mn cu el am facut suspensia ...e v`am zis cand te apuci de ceva tre sa ai bani si cand o sa am bani o sa o vand ...ca sa faci ceva frumos tre sa bagi ceva bani ..nu o bara si o capot si gata ...tre vopsea tre retusat tre indreptat ..o gramada...si chit krs nu exista ..masina e facuta dupa placu lui ..a investi o gramda ca sa arate asa ..
19 Jan 2010, 20:58: si e adevarat ca ploua in orice DSN ..si e adevarat ca au tabla cea mai proasta...si multe alte defecte care se pot remedia cu rabdare bani si timp ..si la mn TIMPU nu exista decat pe vreme ca asta cand afara e 1 m zapada This post has been edited by leonLED: 19 Jan 2010, 19:58 |
--------------------
dacia
super nova
2002
- CT 69 LED
|
|
andreiy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 21 February 09 From: Pitesti ![]() |
Sunt sigur ca a investit multi bani in masina si nu e singurul,dar daca vrei sa ai o masina mai speciala trebuie sa faci sacrificii materiale si nu numai,daca vrei sa ai o masina ca toate celelalte o lasi cum a iesit din fabrica.
Stiu ca nu e usor de modificat bari sau alte componente ale masinii,dar eu ti-am dat un exemplu de sn personalizata cu stil in adevaratul sens al cuvantului ca wc-uri sunt pe toate strazile si o stim cu totii. Parerea mea daca tot nu vrei s-o mai tii numai baga bani in ea decat in retusuri ca sigur o sa-i iei ochii vreunui pustan cu barile,jantele,capota... @leonLED masina arata bine la timpul ei(nu zic ca acum arata rau),dar zic eu ca e un pic cam "extravagant" modificata.Si in masina ta au fost investiti multi bani in acea perioada.Din cate am inteles tu ai cumparat-o asa cum o ai acum...? This post has been edited by andreiy: 19 Jan 2010, 21:30 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Imi place stilul tau, tunezi si apartamente?
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
andreiy ai uitat sa mentionezi ceva noi nu avem strazi - parcari ca sa ne permitem asemenea masini cu garda joasa plus securitatea in tara e de prost grust !
leonLED mie unu imi place oricum nu suntem oameni de specialitate ca sa puntam ce si cum fiecare isi da cu parerea si oricum nu conteaza parerile . Apropo mai erau unii care modificau daciile vechi 1300-1310-sport dar la motor si tabla stateau prost. Totusi banu ca banu dar multi nu au timp de modificari cel putin la mine eu lucrez de la ora 7 pana seara la ora 18 asa ca rar imi permit sa mai fac cate ceva la ea . Idei sunt desule . |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
leonLED |
![]()
|
ca veni vorba de timp cand plec in cursa mai vin acasa abia peste 3 4 zile si dupaia plec iar...vara nu am timp nici sa dau pe acasa ...conduc ca besmeticu prin toata tara ...si cand ajung acasa mai ales vara nu am nici cel mai mic chef sa umblu la masina..si de acea nu am avut timp de ea ..ca pna acum era gata ..deabia am reusit sa fac interioru ...si inca nu e gata...si am bagat bani in piese ...directie, bielete.cauciucuri amortizoalre ,etc..si inca mai trebe ..faci una dai de alta..
This post has been edited by leonLED: 19 Jan 2010, 22:41 |
--------------------
dacia
super nova
2002
- CT 69 LED
|
|
robyvol33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 809 Joined: 5 May 07 ![]() |
@leonLED mie i-mi place masina,sincer,sa o stapinesti sanatos si sa-ti realizezi tot ce ti-ai propus
Felicitari si multe Bafta ![]() |
--------------------
opel astra 1.7cdti
ex.dacia supernova 1.4
2001 Urasc trufia,minciuna si prostia
|
|
GrOzOy |
![]()
|
![]() Membru cu Dacie ! Group: Members Posts: 839 Joined: 8 September 09 From: Ramnicu Sarat,Buzau ! ![]() |
Si mie imi place , mai putin chestia cu stopurile negre cu care nu sunt de acord deloc si cu schimbarea placutei cu nr de im. Cred ca mai frumoasa era la locul ei ( parerea mea ) in rest e faina
![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 , fara piele :D
- BZ 52 MTG Cazan Romanesc !
Pasionat de fiarele vechi care merg mai spectaculos ca plasticele de ultima generatie ! |
|
Bogyciu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.017 Joined: 11 July 07 From: Constanta ![]() |
leonLED, si imbunatatirile care sunt? Suspensie, altceva?
|
--------------------
....
....
....
- ....
|
|
leonLED |
![]()
|
motoru nu are modificari ..filtru sport ,evacuare cu toba finala YED .sunt multumit de motor ..nu sunt genu care da liniutze sau sa vad cat duce motoru ca stiu ca eu bag bani in el..
![]() |
--------------------
dacia
super nova
2002
- CT 69 LED
|
|
Porfy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 12 April 09 ![]() |
salutare
am nevoie si eu de o parare. Am o sn gri metalizat si ma gandeam sa ii fac interiorul rosu aprins in combinatie cu griul din inauntrul masini....ce credeti ? merge combinatia ? mesri! |
--------------------
Dacia
Logan
2012 Laureate
- MM 88 PRF
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
Parerea mea.......nu!!!!!
Bafta! |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
ionut81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.031 Joined: 18 February 09 From: Bucuresti ![]() |
NU
categoric. |
--------------------
Nu am
SSSjep
1900 toamna ................................................................................
|
|
avram1987 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 12 October 08 From: Galati ![]() |
daca tie iti place nu ar trebui sa te intereseze ce zic alti poti sa faci o incercare in photoshop mai intai dar eu sunt de parere ca gusturile nu se discuta ca daca o faci o faci pt tn nu pentru altii deci pana la urma treaba ta faci cum iti place tie
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001
- VS-85-XXX Dacia SuperNova .............Culoare Verde JAD
Ai venit la mine intr-o noapte calduroasa de vara, te-ai lipit de mine |
|
GrOzOy |
![]()
|
![]() Membru cu Dacie ! Group: Members Posts: 839 Joined: 8 September 09 From: Ramnicu Sarat,Buzau ! ![]() |
Daca tie ti-ar place asa de ce sa nu il faci?? Eu unul nu sunt de acord ! Numai bine
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Pasionat de fiarele vechi care merg mai spectaculos ca plasticele de ultima generatie ! |
|
Al3x_AOL |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 20 July 07 From: Mioveni ![]() |
am inlocuit si eu toba finala cu o bucata de teava din fosta intermediara
![]() Attached thumbnail(s) DSC00355.JPG ( Size: 442.37k ) Number of downloads: 424 DSC00358.JPG ( Size: 330.8k ) Number of downloads: 620 DSC00359.JPG ( Size: 370.19k ) Number of downloads: 497 DSC00360.JPG ( Size: 416.99k ) Number of downloads: 489 |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Ambition
- AG 20 MCA
|
|
GrOzOy |
![]()
|
Si nu se aude prea urat acum? Am mai vazut la cineva o toba de motocicleta dar pur si simplu e cam goala si se aude de zici ca merge in trei pistoane jumate
![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
|
Al3x_AOL |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 20 July 07 From: Mioveni ![]() |
Eu sunt multumit de sunetul care il scoate
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Ambition
- AG 20 MCA
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
QUOTE(Jhony @ 24 Jul 2006, 09:37) Salutare! Stiu si eu ca nu merita sa bagi bani intr-o dacie, dar sincer va spun ca pana acum nu am simtit bani pe care mi-a papat masinuta asta. Monopera inafara de suspensii eu am suportato la tot ce sa facut(la un interval de 1 an jumate suspensie schimbata<tot de nova>, etansari facute, geamuri electrice, 6 boxe+statie 2x50W+mp3 sony CDX-S2220, inchidere centralizata + deschidere haion din telecomanda, tot bordul luminat albastru, genti aliaj, interiorul capitonat cu imitatie de piele de culuarea masini, antifonata bine pe dedesupt, la haion si usi intre tabla exterioara si cea interioara bagata vata minerala pt sonorizare, volan schimbat, tuning exterior). In principiu eu as vrea sa stiu de la cineva care a mai facut sau a mai asistat la o astfel de modificare, pt ca nu vreau sa ajung pe la jumatatea montajului si sa imi spun respectivul, "pai stii ca nu pot sa finalizez montajul ca nu pot modifica...!" cred ca as ramane ca asta => ![]() Vreau sa o modific din doua motive, 1 este ca ma-m saturat de cate ori am avut probleme cu motorul si vreau unul mai fiabil si 2 caroseria este prea adevarata (fizic vorbind) ca sa o dau. Nu vreau putere mare, un motor intre 80 - 100 cai ar perfect ![]() Restul de poze a masini! ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Paul Gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 590 Joined: 16 October 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(Bogyciu @ 17 Jan 2010, 21:56) Farurile sunt facute de mine, sticla e facuta la un atelier de "reparatii faruri si stpuri". Eu zic ca sunt destul de bine reglate (masina era in garaj, care e putin mai sus)... Poza din fata e cu farurile stinse. un tutorial nu ai facut? cum ai prins lupa in far? de unde ai cumparat lupe? se vad bine... frumoasa masina This post has been edited by Ingerasu: 26 Jan 2010, 23:52 |
--------------------
Suzuki/Audi
GSXR/A4
2005
- CJ XX RUN -----------
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 19:56 |