Ce îmbunătățiri ați făcut DSN-urile voastre?, topic universal pentru îmbunătățiri.
![]() ![]() ![]() |
Ce îmbunătățiri ați făcut DSN-urile voastre?, topic universal pentru îmbunătățiri.
bolovan_ro |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 449 Joined: 25 November 04 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan II
2016/Laureate 0.9TCe Suma inteligentelor pe pamint ii constanta, populatia este in crestere
|
|||
korbalb |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 18 August 08 ![]() |
mda.. buna idee
|
--------------------
Dacia
SN
2001
|
|
emil_t |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 519 Joined: 12 August 07 ![]() |
am pus filtru de aer la aeroterma, pot sa spun ca nu mai baga praf, mirosuri(e cu carbune activ) si in special nu mai sunt frunze, e filtru de hota numai din acela pufos nu hartie, inca nu pot sa spun cat tine dar l-as recomanda
fluxul de aer aprox ca e la fel, am auzit ca cel de hartie filtreaza mai bine numai nu mai baga aer asa tare This post has been edited by emil_t: 1 Sep 2008, 21:05 |
--------------------
Dacia
Supernova
'03
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
A "corectat" cineva problema urmatoare?
Cand ai faza scurta aprinsa, si vrei sa dai flash, se "agata" maneta in faza lunga, in felul asta nu prea poti sa dai un flash normal, ci mai mult o faza lunga de 2-3 secunde, depinde cat de rapid esti in a opri "flash-ul". La logan daca tragi incep maneta merge "flash" iar daca o tragi de tot sta agatata in faza lunga. solutii?? This post has been edited by Maskatu: 7 Oct 2008, 06:46 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
Pacat ca nu mere sa cuplezi manetele de la logan pe dsn din cat am vazut sunt monolit ambele manete adica un bloc complet.
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(Maskatu @ 7 Oct 2008, 07:46) A "corectat" cineva problema urmatoare? Cand ai faza scurta aprinsa, si vrei sa dai flash, se "agata" maneta in faza lunga, in felul asta nu prea poti sa dai un flash normal, ci mai mult o faza lunga de 2-3 secunde, depinde cat de rapid esti in a opri "flash-ul". La logan daca tragi incep maneta merge "flash" iar daca o tragi de tot sta agatata in faza lunga. solutii?? Da search ca era un user care si-a pus buton langa maneta de viteze ca sa dea "flash" ![]() 8 Oct 2008, 15:33: Aici se discuta mai pe larg ! Bafta ! This post has been edited by cosmin_2300: 8 Oct 2008, 14:33 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
damianforu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 25 August 06 ![]() |
sal la toata lumea
18 Oct 2008, 22:40: cred ca cea mai buna imbunatatire care am facut-o este faptul ca astazi am reusit sa fac haionul sa nu mai zdrangane deloc This post has been edited by damianforu: 18 Oct 2008, 21:40 |
--------------------
Dacia
Super Nova
2002 Clima
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
explica mai pe larg....
|
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
|
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
melomanuu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 600 Joined: 10 March 07 From: Timisoara ![]() |
O fi bagat 2 cuie de solenza cum am facut si eu si acum nu mai are cum sa joace. Chiar mergeam ieri in spatele masinii mele si am vazut ca intradevar haionul nu mai misca nici cum
|
--------------------
dacia
super nova
2001 clima
- TM86SRG
|
|
djasu82 |
![]()
|
eu as fi facut altfel cu 4 magneti de neodim loati de la 2 hdd mai vechi . Prinsi pe margine cu siguranta nu ar mai zdrangani
![]() 19 Oct 2008, 17:21: revin am renuntat momentan la magneti ![]() Urmeaza in curand si tabloul de bord de logan sa-l montez evident cu modificari la leduri si as mai pune si tot blocul de lumini si stergatoare cum e la logan. Aici cred ca ar trebui schimbat axul volanului ... This post has been edited by djasu82: 19 Oct 2008, 16:21 |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
uNicu' |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 24 December 06 From: Roman ![]() |
La care suruburi te referi, Asule?
|
--------------------
Dacia
Logan 1.2 16v
2012
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
A reusit cineva sa faca ceva cu gaurile din haion? cele pe interior evident... nu sunt prea estetice si nici practice ca si pastrare a caldurii iarna. Ma gandeam cu o pasla ceva, taiate in forma gaurilor si lipite peste sau cu o bucata mai mare dintr-un material, taiat pe forma de interior a hayonului si prins tot asa cumva... ori cu puncte de silicon ori un sistem de suruburi.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.682 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
eu am pus mocheta care ascunde metalul cu tot cu gauri si cred ca are si putin rol de insonorizant. pentru izolare termica niste folie PEE de parchet lipita ar rezolva problema dar ar putea atrage alta si anume condens si umezeala, si cum nu transporti persoane in portbagaj nu cred ca este esential sa nu ai pierderi de caldura pe acolo
![]() mocheta am prins`o cu bride de plastic si pe margine lipite cu prenadez bison. nu i`am facut poza pt ca a fost experimental si am folosit mocheta albastra. cand voi pune definitiv mocheta neagra o sa postez si poze. bafta |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
melomanuu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 600 Joined: 10 March 07 From: Timisoara ![]() |
eu ma gandeam sa desfac haionul si sa-l umplu cu spuma pentru ca haionul de SN parca e facut din tabla de conserva. Ma gandesc ca daca-l umplu cu spuma l-ar mai intari putin si ar avea rol de izolare termica si fonica
|
--------------------
dacia
super nova
2001 clima
- TM86SRG
|
|
djasu82 |
![]()
|
si cate sunt de umplut cu spuma expandata
![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Maskatu |
![]()
|
Jumatate de masina trebuie umpluta cu spuma expandata
![]() Lasand gluma deoparte, e o idee la haion, si chiar ca e de conserva tabla, data te chinui un pic poti sa indoi cu usurinta partea cu numarul. @psychoo: unde se gaseste aceasta folie PEE si in ce consta? Sau te refereai doar la cea de parchet (cea alba)? Mie mi se pare ca nu prea ar avea efect cea alba pentru ca este extrem de subtire. Sau poate te referi la una mai "groasa". |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.682 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
da, la folia de parchet ma refeream. este suficienta pentru izolare termica, dar daca ti se pare prea putin poti sa o pui in 2,3,4,5 straturi. am citit pe forum ca ar exista aceeasi folie de parchet si la grosime de 5mm prin supermarketuri.
eu la solenza am pus doar la fetele de usi folie de parchet si am observat o usoara imbunatatire in calitatea muzicii, cand se inchide usa este un zgomot mai plin (in spate unde nu am pus tot a conserva suna), iar de izolare termica(scopul foliei) nu stiu ce sa zic ca nu am prea studiat fenomenele dar teoretic ar trebui sa existe imbunatatiri. in legatura cu ingreunarea hayonului, nu cred ca este o idee buna, eu nu as incerca. spuma aceea se deterioreaza in timp de la caldura, se face maronie iar in ultima faza devine sfaramicioasa si o sa fie plin de puf prin masina, fara sa mai zicem ca retine si umezeala pentru ca nu o poti strecura prin toate gaurile posibile, iar acolo unde o sa fie loc liber se va face condens. bafta |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
robyvol33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 809 Joined: 5 May 07 ![]() |
salut pentru cine intereseaza am facut citeva poze , cum am pus eu a3a stropitoare
Attached thumbnail(s) Imag0013.jpg ( Size: 268.11k ) Number of downloads: 2260 Imag0016.jpg ( Size: 220.17k ) Number of downloads: 2555 |
--------------------
opel astra 1.7cdti
ex.dacia supernova 1.4
2001 Urasc trufia,minciuna si prostia
|
|
b13mat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 9 March 08 ![]() |
super tare robert! Si nici nu se observa decat daca te uiti foarte atent
|
--------------------
Renault
Laguna 2 phase 2
1.9 dCI 2005 privilege
- B 13 MAT
|
|
Maskatu |
![]()
|
E buna ideea... ar merge si cu diuze de logan sau solenza, dat fiind ca au diuze cu 2 jeturi. Oricum e enervant sistemul actual cu 1 jet/diuza. Ramane mereu uscata partea din dreapta a geamului cu sistemul actual. Sunt curios daca se potrivesc perfect diuzele de logan sau solenza... parca zicea cineva ca a pus de logan. Stiti ceva?
Completare: Am cumparat una bucata stropitoare logan (4 lei/bucata), am scos-o pe cea veche, am pus-o pe cea noua si merge perfect. Trebuie doar reglata cu un ac. Maine ma duc sa o cumpar si pe cealalta. Pentru 8 lei merita afacerea, nu mai stai sa tragi alte tevi, alte prostii, doar schimbi stropitorile. Deci pentru cine nu e sigur, confirm si eu, stropitoarele de logan se potrivesc pe sn. Singura modificare care a trebuit sa o fac a fost o ajustare cu cutterul a plasticului, pentru ca dupa ce o bagam in capota nu puteam sa o rasucesc in pozitie din cauza unui mic exces de plastic, probabil loganul are gaura mai mare cu 1-2 mm! bafta This post has been edited by Maskatu: 24 Oct 2008, 18:47 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
inca 2 imbunatatiri dar fara poze momentan. 1. am schimbat chederul de la hayon cu unul de dacie berlina. 2. am cumparat banda izolatoare pt geamuri..buretele acel mic cu adeziv pe verso. lam fixat pe tota marginea aripilor spate...acolo unde preseaza hayonul inclusiv in partea de sus unde e cupola...si lam mai montat deasupra chederului de la usi. pun maine poze daca nu uit ca sa vedeti...cred ca o sa tina apa si praful deoparte intro oarecare masura + ca nu mai vajaie asa de tare la viteze mari.
|
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
melomanuu |
![]()
|
ala cu timpu o sa se roada si o sa-ti ramana doar banda dubla adeziva. Am avut si eu la haion
|
--------------------
dacia
super nova
2001 clima
- TM86SRG
|
|
Maskatu |
![]()
|
QUOTE(titiDSN @ 24 Oct 2008, 19:13) inca 2 imbunatatiri dar fara poze momentan. 1. am schimbat chederul de la hayon cu unul de dacie berlina. 2. am cumparat banda izolatoare pt geamuri..buretele acel mic cu adeziv pe verso. lam fixat pe tota marginea aripilor spate...acolo unde preseaza hayonul inclusiv in partea de sus unde e cupola...si lam mai montat deasupra chederului de la usi. pun maine poze daca nu uit ca sa vedeti...cred ca o sa tina apa si praful deoparte intro oarecare masura + ca nu mai vajaie asa de tare la viteze mari. Ai pus purfix la masina? ![]() Eu am pus cheder de solenza si am lasat cuiul (cel existent) la maxim jos, si a iesit o combinatie foarte buna, in sensul ca sta perfect lipit hayonul de caroserie si nu mai am absolut nici o crapatura de lumina, si inainte cu chederul "original" aveam numai crapaturi, adica nu statea deloc prins bine. Si normal ca se inchide un pic mai greu hayonul, dar asta nu ma deranjeaza atata timp cat sta fix pe fix... This post has been edited by Maskatu: 25 Oct 2008, 07:34 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
djasu82 |
![]()
|
chederul l-ai lipit cu silicon sau lai pus pur si simplu ? Eu am chederul original si nu am probleme am vazut ca e lipit cu silicon.
|
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Maskatu |
![]()
|
Cel vechi nu era lipit cu nimic la mine, iar cel nou l-am fixat pur si simplu... s-a asezat f bine. Probabil tu ai silicon de la vreun fost propietar...
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
djasu82 |
![]()
|
masina asa fost loata din fabrica model 2002 nu am loato de la unu de pe strada.
Imbunatatiri ai aduc eu acuma momentan voi monta tabloul de bord de la logan ... senzorul de viteza care se prinde la cutia de viteza simplu de montat .Tabloul va suferi saptamana aceasta schimbari un mic tuning la leduri ... Si in final urmeaza sa izolez cu silicon admisia de aer la aeroterma si de jur imprejur . Am observat ca pe acolo se poate prelinge apa. |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
CristiRzR |
![]()
|
![]() Fost posesor DSN Group: Members Posts: 531 Joined: 29 August 06 From: Constangeles ![]() |
Vazand un post mai sus cu stropitorile, mi-am adus aminte de ce as recomanda tuturor cu DSN...puneti placa de plastic de la Solenza intre compartimentul motor si parbriz (deasupra "borcanului" de spalare parbriz), e 15lei...impiedica infiltrarea apei in sistemul de ventilatie interioara si a acumularii de frunze (care de obicei infunda canalele de scurgere de acolo). Se potriveste fara modificari (in afara de DSN cu alarma, la care se taie cu un cutit cateva traverse din grila de plastic) A fost de mare ajutor!
This post has been edited by CristiRzR: 28 Oct 2008, 02:29 Attached thumbnail(s) 18_05_08_1548.jpg ( Size: 45.55k ) Number of downloads: 2612 |
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
- CT 85 RZR VW Golf 2007 Trendline 1,4i
|
|
Maskatu |
![]()
|
Poti sa faci o poza mai de sus? Sa vedem exact la ce te referi...
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
djasu82 |
![]()
|
de parca nu ai sti Maskatu cum arata o gasesti in targ aparatoarea de frunze .Am alarma si am difuzorul in compartimentul admisie aer in aeroterma si nu am probleme am pus aparatoare si nu am taiat nimic se aude la fel de tare poate un pic si mai tare ...
|
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th May 2025 - 05:35 |