Ce îmbunătățiri ați făcut DSN-urile voastre?, topic universal pentru îmbunătățiri.
![]() ![]() ![]() |
Ce îmbunătățiri ați făcut DSN-urile voastre?, topic universal pentru îmbunătățiri.
SERGIULICA04FUX |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.357 Joined: 9 November 08 From: Satu Mare/Cluj Napoca ![]() |
Attached thumbnail(s) HPIM0928.JPG ( Size: 1.3mb ) Number of downloads: 1227 HPIM0929.JPG ( Size: 1.81mb ) Number of downloads: 1188 |
||
--------------------
Skoda
Fabia
2005/Confort Pentru toti cei care ma irita am o vorba sa va spun inca: GURA MICA!!!
|
|||
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
Tesla parca erau poloneze...?
|
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
avram1987 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 12 October 08 From: Galati ![]() |
asa scrie pe fise tesla siliconate 7mm made in usa exact cum le aveam si inainte pe masina si inca 2 bucati cauciucuri goodyear all season pt spate pana la iarna dimensiuni standard
This post has been edited by avram1987: 8 Jul 2010, 19:54 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2001
- VS-85-XXX Dacia SuperNova .............Culoare Verde JAD
Ai venit la mine intr-o noapte calduroasa de vara, te-ai lipit de mine |
|
robyvol33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 809 Joined: 5 May 07 ![]() |
Daca va intereseaza ceva interesant http://elitecat.cz/CategorySelection.aspx?...UPERNOVA,%201.4
|
--------------------
opel astra 1.7cdti
ex.dacia supernova 1.4
2001 Urasc trufia,minciuna si prostia
|
|
alex3faq |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 19 December 09 From: Constanta ![]() |
taiat o spira jumate pe fata , eu zic ca este o imbunatatire , masina nu se mai comporta ca o barca si sta mult mai bine pe sosea.
cam asa arata acum: Attached thumbnail(s) Imag010.jpg ( Size: 456.26k ) Number of downloads: 503 Imag009.jpg ( Size: 456k ) Number of downloads: 418 Imag008.jpg ( Size: 448.3k ) Number of downloads: 317 |
--------------------
Dacia
SupeRNovA
2001/europa
- CT-26-SEB
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Masina nu se comporta ca o barca decat daca ai amortizoarele duse.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
eu cred ca el a facut-o barca acuma , dupa ce se taie din arcurii se umbla si la amortizoare.
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
daca vrei sa fie mai rigida faci si amortizoarele daca vrei numai sa fie mai joasa nu e nevoie sa faci si amortizoarele, asta daca nu o lasi mult prea jos
alex3faq ai masurat cati cm aveai inainte si dupa ? This post has been edited by Relu_GTT: 13 Jul 2010, 14:18 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- BV 27 GTT BMW e46 FL 2.0i
|
|
caphonne |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 968 Joined: 22 August 06 From: Buc. Drumul taberei si Berceni ![]() |
A mea este joasa fara sa tai nimic
![]() This post has been edited by caphonne: 13 Jul 2010, 14:49 |
--------------------
Dacia
Supernova
2003 Rapsodie rosu imperial Skoda Octavia Facelift 1.6 MPI
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
se comporta precum o caruta
![]() ![]() ![]() E nasolo cand auzi harjc . |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
ajunge pe tampoane daca chiar e, doar cu crezi ca o intre rotile sub aripi si o sa dea cu scutul de pamant
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
|
|
alex3faq |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 19 December 09 From: Constanta ![]() |
cum ziceti voi este ..... nu sunt primul si nici ultimul care a taiat din arcuri , cine a taiat site cum se comporta masina cine nu vorbeste in puls!
@relu nu am masurat inca da o sa iti dau un pm cu distantele inainte su dupa , dar asa la ochi cred ca s-a lasat proximativ 3-4 cm This post has been edited by alex3faq: 13 Jul 2010, 16:20 |
--------------------
Dacia
SupeRNovA
2001/europa
- CT-26-SEB
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Normal ca s-a lasat 3-4 cm, pentru ca amortizoarele nu mai au putere sa "sustina" greutatea masinii, deaia trebuiesc intarite si amortizoarele. Nu contest faptul ca nu ar avea o tinuta mai buna de drum, este si logic sa aiba, mai ales daca ii pui si gume mai late. Problema este ca fortezi foarte tare amortizoarele. Ele au fost concepute sa se "pupe" cu arcurile care aveau x cm, nu y cm.
bafta |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Relu_GTT |
![]()
|
s-a lasat pt ca arcul e mai scurt, arcurile fac garda masinii nu amortizoarele
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
|
|
Maskatu |
![]()
|
Normal ca arcurile realizeaza garda la sol a masinii, dar atata timp cat ai coborat fortat arcurile prin teierea spirelor, automat si inaltimea amortizoarelor a scazut., iar cursa lor este oarecum mai mica... ce s-ar intampla daca ai scoate arcurile de tot? Probabil ca masina s-ar lasa destul de mult, poate ca amortizoarele ar ceda, mai ales daca sunt scurse sau sunt pe duca.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Relu_GTT |
![]()
|
daca s-ar taia vreo 3 spire atunci ar ajunge amortizoarele la cap de cursa si s-ar distruge rapid, la o spira juma nu are cum sa ajunga
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
|
|
melomanuu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 600 Joined: 10 March 07 From: Timisoara ![]() |
La teorie sunteti buni, sau na vreti sa pareti, dar oare sunteti la fel si in practica?? Cati dintre voi v-ati taiat din arcuri sa vedeti cum ii?? Nu ma refer la tinuta de drum a masinii care automat e mai buna, ma refer la cum o sa stea rotile dupa ce cobori masina, ma refer la scurtatrea tijei de telescop. Sunt o gramada de lucruri la care trebuie sa te gandesti nainte si dupaia sa faci. Oricum nu te poti gandi la toate, dar na.... in mare. Mai intai ganditi cand vreti sa faceti ceva, apoi faceti la voi si deabea dupaia dati exemplu concret si sfaturi la unu si la altu. Ca asa dinastia care bat gura aiurea... ii plin de ei. Stiu muuulti pe aici care vin si spun foarte siguri ca suspensia de R19 se potriveste pe SN. A incercat el sa o puna si a reusit?? Nu cred. Si eu am incercat si nu am reusit.
@alex3faq stai linistit cu arcurile taiate, arata masina mult mai bine asa, iar daca o sa-ti lasi rotile originale sau ceva apropiat ca latime si sa pastrazi un ET cat mai apropiat de cel original nu o sa ai mari probleme. In caz in care iti pui roti mai late, cu un ET mai mic o sa te cam chinui. Scurteaza tija la telescop pentru ca acel telescop sa mai lucreze cat de cat in parametrii si totul e OK. Eu am umblat asa vreo 2 ani si daca nu aveam roti mai mari umblam si acuma |
--------------------
dacia
super nova
2001 clima
- TM86SRG
|
|
Bogyciu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.017 Joined: 11 July 07 From: Constanta ![]() |
E foarte usor sa apesi 50 de taste...
Doar ca "tip" din arcurile de Supernova se poate taia pana la 3 spire fata spate fara sa bata amortizorul in cap (pe probate), masina taind din arcuri se rigidizeaza putin (7 spire sunt mai elastice decat 5). Ba chiar eu as risca sa incerc sa merg fara arcuri deloc, fara ca amortizoarele sa bata, asta pt ca si pe fata si pe spate exista tampoane de cauciuc care previn acest lucru. Problema ce mare e gasirea rotilor care sa se aseze perfect in aripa fara sa frece sau altele (eu unul cred ca le-am gasit). Spor la tunningarit (in spatele blocului) |
--------------------
....
....
....
- ....
|
|
vick_supernova |
![]()
|
![]() Membru Dacia Group: Members Posts: 238 Joined: 3 November 09 ![]() |
plasticele de la stalpii din interior de solenza merg pe supernova ? as vrea sa le schimb k nu le mai suport la cat de prost sunt facute.
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001/comfort
- VL 03 WXS
|
|
Bogyciu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.017 Joined: 11 July 07 From: Constanta ![]() |
nu, doar cu tot cu chedere, plafon, suporti polita, mocheta...
|
--------------------
....
....
....
- ....
|
|
Maskatu |
![]()
|
Corect... solenza are alte chedere (alt model), daca schimbi platicele nu mai pica bine chederele, daca schimbi chederele nu mai pica bine la plafon, si tot asa... este o chestie laborioasa, care sincer.... nu merita absolut deloc. Daca schimbi plasticele laterale, va trebui sa schimbi si suportii de jos care acopera pragurile, cu alte cuvinte, aproape tot interiorul, exceptand bordul.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
djasu82 |
![]()
|
si bordul daca doresti.
|
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Maskatu |
![]()
|
Pai atunci sa spunem si un sfat dacia club: daca vrei plasticele de solenza in interiorul super novei... cumpara-ti o solenza !
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
djasu82 |
![]()
|
e hai doar pentru niste plastice trebuie sa schimbi masina asa vine altu si zice nu solenza ci logan ca sa fie capitolu inchis
![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
vick_supernova |
![]()
|
![]() Membru Dacia Group: Members Posts: 238 Joined: 3 November 09 ![]() |
m-am gandit si eu la treaba asta dar nu credeam k trebe schimbat chiar totul.asa mai bine ma dar batut si le las tot pe alea de supernova. merci oricum.
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001/comfort
- VL 03 WXS
|
|
djasu82 |
![]()
|
[quote=melomanuu,3 Jul 2010, 22:58]
Asule tu bagi la folie aliuminizata in toata masina. Nu zic, o imbunatatire buna dar eu te intreb... te-ai gandit ca aia face condens la cea mai mica schimbare de temperatura la fel ca folia de PEE?? [/quote] [quote=puiu82,4 Jul 2010, 12:02] [quote=djasu82,3 Jul 2010, 23:26] siculmea eu le-am dat jos si am rezolvat problema nu ma iau dupa unu si altu fac asa cum trebuie , iar folia de aluminiu nu e pusa la misto. Alubandu e tot bituminoasa cu folie lipita de aluminiu lipita pe material si e folosit in alte scopuri deci dupa tine si ala ar trebui sa faca condens. Din experienta,iti spun ca,alubandul face condens..........si inca caut solutii.......mai ales ca am dat o gramada de bani pe el. Bafta! [/quote] Da face condens folia de aluminiu dar unde am pus eu folia deja e dat cu grund dupa aceea cu antofon doua maini iar grund si in final folia pe plafon voi da o mica mana de antifon desi nu dam dar m-am razgandit si dupa aceea cu grund. Cu sau fara folie direct pe tabla se creeaza condens D: am vazut ieri cu ochii cand m-a prins ploaia . Dam cu mana pe plafon si culegeam apa ![]() Stau si ma intreb ceara pentru cavitati nu-si face treaba foarte bine si pentru plafon si restul masini ... ca doar s-a bagat in praguri si prin stalpi... O sa caut in targ sa vedem cat costa . |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
reparat micile pete de rugina,vopsit plastic spate, strans un surub una alta,curatenie in portbagaj ,etc
Attached thumbnail(s) Fotografia_0111.jpg ( Size: 214.08k ) Number of downloads: 401 Fotografia_0110.jpg ( Size: 272.39k ) Number of downloads: 432 Fotografia_0109.jpg ( Size: 259.31k ) Number of downloads: 459 |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
robert1991 |
![]()
|
robert1991 Group: Members Posts: 922 Joined: 13 October 09 From: pitesti ![]() |
plasticul ala din spate vreau si eu sa il vopsesc , dar vreau sa-l fac cum este el adica negru! trebuie sa vopsesc si plasticul ala de la capota!
|
--------------------
Renault
Megane IV
2018 Business
- B -- ---
|
|
Relu_GTT |
![]()
|
@ianys_andrey
se putea si mai bine de atat This post has been edited by Relu_GTT: 17 Jul 2010, 21:40 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
|
|
Maskatu |
![]()
|
Sper ca ai dat cu plastofix inainte....
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd May 2025 - 10:05 |