DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

244 Pages « < 8 9 10 11 12 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Ce îmbunătățiri ați făcut DSN-urile voastre?, topic universal pentru îmbunătățiri.

djasu82
post 30 Oct 2008, 21:11
Post #271

MEMBRU DACIA CLUB

Group: Members
From: Bucuresti ...

pana la tablou de bord logan mai aveti mult biggrin.gif eu am deja de gand sa il pun pe masina dupa itp fiindca vine repede si nu mai am timp sa montez la loc tot ce as desface.

--------------------
Dacia Super Nova Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm 1999 / 2003 / 2008 /2011 - nnn
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
sergiu-iulian
post 30 Oct 2008, 21:13
Post #272

Membru autentic

tiai pus tablou bord logan pe supernova??? ohmy.gif pune niste poze si tu acum...:Psa vedem si noi cum arata

--------------------
Dacia SuperNova 2003 Confort - Ms 64 GVS
DACIA =>Daca Ai Cap Ia-ti Alta!!!
+
djasu82
post 30 Oct 2008, 21:15
Post #273

MEMBRU DACIA CLUB

inca nu l-am montat trebuie sa-i fac un mic tuning la bord si dupa aceea dupa ce termin cu itp pe 12 ma apuc sa-l pun pe masina .

--------------------
Dacia Super Nova Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm 1999 / 2003 / 2008 /2011 - nnn
+
Maskatu
post 30 Oct 2008, 21:16
Post #274

Logan 0.9 TCE

Group: Moderatori DaciaClub
From: zuzu

QUOTE(sergiu-iulian @ 30 Oct 2008, 21:04)
si firele de unde leai tras???la piese auto se gasesc asa ceva??cum se numesc mai exact??e simplu de montat?cat tea costa??
*

Firele sunt trase de la iluminatorul de pe partea soferului prin spatele plasticelor. E destul de simplu de montat, trebuie sa ai doar rabdare si o ora la dispozitie. A costat cam 50 de ron cu totul.

QUOTE(cristi87 @ 30 Oct 2008, 21:05)
arata bine...dar...rugina..nu te deranjeaza?? si ledurile acelea, k sa se vada bine, trebuie "macar"repet, macar presuri imitatie tabla de aluminiu.altfel le-ai pus k sa vezi pedalele?? sau sa se vada noroiul din masina???
*

Cristi, nu am masina de mult, abia am 3 luni cu ea, si am bagat destui bani in ea, incat sa o readuc la viata. Fostul propietar (care era si primul) a fost un mare nesimtit (ca sa nu zic altfel) si nu a avut deloc grija de masina. Am muncit la ea mult, si am schimbat destule. O sa ma ocup la anul de rugina. Si legat de partea cu imitatia de tabla... nu am pus leduri acolo ca sa fiu "shukar" si sa ma dau mare la prieteni ca ete am leduri la ciolane, le-am pus pentru LUMINA ! Lumea a pierdut notiunea de lumina.... Cand am cumparat masina , noaptea era BEZNA in ea cu becurile alea 2 chioare care le are in plafon. In felul asta (cu ledurile de la picioare + banda din spate + lumina care o mai fac cele din plafon) am cam rezolvat problema. Decat sa dau nu stiu cati bani o mai fi tabla aia , mai bine iau altceva , cum ar fi... niste philips-uri x-treme power blush.gif

This post has been edited by Maskatu: 30 Oct 2008, 21:17

--------------------
Dacia Logan 0.9 TCE - 2019 - ---
+
djasu82
post 30 Oct 2008, 21:24
Post #275

MEMBRU DACIA CLUB

iei philipsul x si se ard mai devreme sau mai tarziu biggrin.gif Eu sunt pro leduri sub bord , sunt pro la schimbarea plafonierei si montarea unei plafoneri de logan pe centrul din fata tot cu leduri ...
Nu m-a intrebati daca i-amschimbat uleiul sau filtrele sunt la zi cu schimbul consumabilelor cea ce e normal.

--------------------
+
Maskatu
post 30 Oct 2008, 21:35
Post #276

Logan 0.9 TCE

Ma batea si pe mine gandul sa pun o plafoniera pe centrul din fata, dar cred ca e mai simplu sa inlocuiesti becurile din plafonierele existente cu bec cu 3 leduri(am vazut in vitan) . Era o chestie gen led-urile pentru pozitie, in sensul ca forma era aceeasi cu becul care il are sn la plafoniera dar avea 3 led-uri dispuse pe lungime care bateau intr-un anumit unghi. Tocmai bune pentru spate la numar sau pentru plafoniera. Sau a doua varianta, ce am pus eu sub bord, si pentru un efect garantat, led-uri albe... crima biggrin.gif
@djasu82 : si eu sunt la zi cu consumabilele, poate sa vina iarna ca sunt pregatit, mai nasol cu anvelopele... dar acuma deh, nu poti sa le impaci pe toate unsure.gif

This post has been edited by Maskatu: 30 Oct 2008, 21:36

--------------------
+
sergiu-iulian
post 30 Oct 2008, 21:37
Post #277

Membru autentic

deci ma ajutati si pe mine...nu stiu ce sunt alea consumabile...imi explicati si mie va rog tongue.gif smile.gif wacko.gif

--------------------
+
Maskatu
post 30 Oct 2008, 21:45
Post #278

Logan 0.9 TCE

QUOTE(sergiu-iulian @ 30 Oct 2008, 21:37)
deci ma ajutati si pe mine...nu stiu ce sunt alea consumabile...imi explicati si mie va rog tongue.gif  smile.gif  wacko.gif
*

you're kiddin' right? huh.gif
consumabile= chestii de la masina care se schimba periodic... cum ar fi filtrul de ulei, uleiul, antigelul, lichidul de frana, placutele de frana... etc cool.gif
saaaaaaaaau.... the small things that make our wallets "hepy" radmasa.gif radmasa.gif

This post has been edited by Maskatu: 30 Oct 2008, 21:46

--------------------
+
sergiu-iulian
post 30 Oct 2008, 21:51
Post #279

Membru autentic

laugh.gif biggrin.gif tongue.gif se mai intampla si la case mai mari

--------------------
+
b13mat
post 30 Oct 2008, 21:51
Post #280

Membru autentic

Maskatu daca ai de gand sa iti iei philips extreme power iti spun ca se merita din plin si nu se ard (cum spunea cineva pe aici)! Eu le am de ceva timp si e o schimbare in bine noaptea (acum am degeaba proiectoarele:) ) Ca pret vezi ca erau in carrefour miliari 2 buc. la 65ron!

--------------------
Renault Laguna 2 phase 2 1.9 dCI 2005 privilege - B 13 MAT
+
Maskatu
post 30 Oct 2008, 21:58
Post #281

Logan 0.9 TCE

E in plan dar am o problema la far... a fost atins cumva si nu mai merge cablu de la el, din interior daca misc de acea rotita de reglaj , nu merge decat cel din stanga, cel din dreapta e dead. Am reusit eu sa ii fac o ridicare "artificiala" sa fie cat de cat la nivel cu celalalt. Dupa ce am studiat sistemul de cablu de la el , am observat ca are o clema de plastic care ar trebui teoretic sa cada pe surubul acela care are legatura directa cu sticla, care gliseaza sus sau jos... si vad ca nu mai sta plasticul pe surubul acela. Solutie.. alt far =100 ron biggrin.gif

Ms de sfat, nici eu nu prea ma indoiam de calitatea becurilor philips, pe alta masina am avut renumitele becuri din vitan umplute cu "xenon" laugh.gif la 20 ron, care ofereau o lumina albastruie si mult mai buna decat cea obisnuita. Becurile functioneaza si in prezent dupa mai mult de 1 an de exploatare. Deci cele de la philips ar trebui sa fie cat de cat mai ok... smile.gif

PS are cineva o poza cu farurile de la sn? ma refer la cum bat... Mie mi se pare cam ingust unghiul de cadere si cam mic ca latime, spre exemplu la logan, pot sa zic ca bate la fel de bine ca la peugeot 407.

Acopera un unghi fff mare... chiar asa de mare e diferenta dintre sticla din far si forma ei de se vede asa de bine la logan, si la sn nu...? Are cineva vreo solutie? Eu majoritatea sn-urilor pe care le-am vazut aveau cam la fel unghiurile de cadere al luminii. Lumineaza pe o suprafata prea mica in comparatie cu alte masini. Daca pun philips-uri se schimba treaba? b13 mat, poti sa faci niste poze? La solenza parca lumineaza mai bine farurile. blink.gif

This post has been edited by Maskatu: 30 Oct 2008, 22:06

--------------------
+
cristi87
post 30 Oct 2008, 22:33
Post #282

fa-te viteaz knd esti singur in masina...nu chinui si p altii

pentru lumina in interior, iti pun eu poze km am facut eu..si face lumina alba,si puternica.eu aveam lampa de lumina doar p dreapta(asa a fost masina) si am mai adaugat eu un cerc cu 6 leduri albe p partea stanga.si face cata lumina vrei tu..acum vreau sa pun in portbagaj lumina tot asa de puternica... si...ultima fitza....DESCUIERE capota din telecomanda....;;) asta p 15,knd iau salariul

--------------------
RENAULT Megane 2.2 1.6 16v 82Kw 2007 - Unknown..yet
[COLOR=blue][SIZE=7]omul este dator sa sculte, nu sa si creada....
+
Maskatu
post 30 Oct 2008, 22:39
Post #283

Logan 0.9 TCE

Da cristi, se pot face multe lucruri pentru iluminarea in interior, iar pentru portbagaj am pus mai sus o poza cu o lampa aftermarket, si pot sa spun ca sunt multumit de ea. Acum am doua, cea din fabrica si cea care am pus-o eu.

Iar despre treaba cu incuietoarea la portbagaj e o chestie foarte utila , nu fitza tongue.gif Am citit pe forum cam toate topicurile dedicate acestui subiect si din cate am inteles trebuie un "actuator" , cativa metri de cablu si multa, multa.... multa imaginatie. wise_guy.gif

Adica imaginatia pe care nu au avut-o inteligentii care au pus pe sn inchidere din fabrica si portbagajul l-au lasat fara.... cred ca daca ne puneam mintea la un loc, batem la cur (scuzati-mi expresia) multi "ingineri" de la dacia pitesti! Vorba aia.... e plina tara de ingineri , dar de baieti destepti duce lipsa... big_wheel.gif

This post has been edited by Maskatu: 30 Oct 2008, 22:40

--------------------
+
b13mat
post 31 Oct 2008, 08:27
Post #284

Membru autentic

O sa fac poze dar diseara ca sa se vada tongue.gif Totusi nu cred sa fie vreo diferenta intre latimea la care bateau vechile faruri si aceasta, ci diferenta consta mai mult in lungime si inaltime ca sa spun asa! Oricum voi face poze si incerc sa fac si cu vechiul bec ca sa vedeti diferenta!

In legatura cu deschiderea capotei (iar nu a portbagajului, vezi maskatu) nu stiu ce sa zic pentru ca nu e necesara (pentru mine cel putin-la cat de des deschid eu capota biggrin.gif )

Daca vreti va pot ajuta eu cu deschiderea portbagajului din buton (maskatu si ceilalti care mai doriti)! Va trebuie doar un actuator (15ron), un buton cu revenire (altfel se arde motorasul din actuator daca trece curent mai mult de 2 secunde, asta am patit-o pe pielea mea) si cablu vreo 6m ca sa poti sa il pui exact pe unde vrei tu sa fie si estetic!

--------------------
Renault Laguna 2 phase 2 1.9 dCI 2005 privilege - B 13 MAT
+
BoR
post 31 Oct 2008, 10:03
Post #285

Membru autentic

From: Buzau

In legatura cu iluminarea din portbagaj,eu am gasit o lampa in carrefour care se potriveste la fix.pentru inerior ma gandeam la o plafoniera de logan asezata intre parasolare,dar e cam scumpa-120 ron.oricum,mai este un topic pe ac tema-plafoniera. Cred ca am sa pun lampi cu leduri de care zicea Maskatu.

Attached thumbnail(s)
IMG_0447.jpg ( Size: 676.92k ) Number of downloads: 2237

--------------------
Dacia SuperNova/ Opel Astra Sports Tourer/ Lada 1200 Combi
+
Maskatu
post 31 Oct 2008, 11:36
Post #286

Logan 0.9 TCE

Scuze, era seara si eram obosit. Deci era deschiderea capotei. Interesanta propunere oricum.
@BoR: exact lampa aceea o am si eu, e super ok, si face ceva lumina. Acum nu stiu daca o ai si pe cea din fabrica, ca am inteles ca unele modele nu au lumina aceea din fabrica in portbagaj, sau cum zicea cristi nu au nici macar 2 lumini la plafon, ci doar una.

--------------------
+
BoR
post 31 Oct 2008, 12:57
Post #287

Membru autentic

in portbagaj nu am lampa din fabrica-cea pe care am montat-o mi se pare practica deoarece are comutator. In interior am o singura plafoniera-pe partea dreapta.

--------------------
+
Maskatu
post 31 Oct 2008, 16:17
Post #288

Logan 0.9 TCE

Tocmai ce spuneam. Tu de unde ai legat lampa? Eu am legat-o de cea existenta din portbagaj, asta insemnand ca se aprinde doar cand sunt pozitiile aprinse + usa din fata stanga sau dreapta.

--------------------
+
BoR
post 31 Oct 2008, 16:59
Post #289

Membru autentic

de la plafoniera din interior-dinaintea acesteia-iar masa de la suportul metalic al centurii de siguranta dreapta din portbagaj. In interior am ascuns firul pe dupa acel capitonaj din plastic negru pana la portbagaj.Deci il pot aprinde oricand. Referitor la plafoniera din interior am activata temporizarea cu stingere treptata.

--------------------
+
Maskatu
post 31 Oct 2008, 17:10
Post #290

Logan 0.9 TCE

QUOTE(BoR @ 31 Oct 2008, 16:59)
de la plafoniera din interior-dinaintea acesteia-iar masa de la suportul metalic al centurii de siguranta dreapta din portbagaj. In interior am ascuns firul pe dupa acel capitonaj din plastic negru pana la portbagaj.Deci il pot aprinde oricand. Referitor la plafoniera din interior am activata temporizarea cu stingere treptata.
*

Cum ai facut? Eu deschisesem un topic legat de asta, si am inteles ca trebuie mers in service, sa faca ceva la calculator pentu a activa optiunea.

--------------------
+
BoR
post 31 Oct 2008, 17:15
Post #291

Membru autentic

daca te referi la temporizare-nu am facut nimic-o aveam activata din fabrica.comutatorul de la plafoniera are 3 pozitii care la mine functioneaza:aprins, inchis si temporizare.

--------------------
+
Maskatu
post 31 Oct 2008, 18:14
Post #292

Logan 0.9 TCE

Eu am clima din 2001 si nu o am activata din fabrica.... si la mine sunt la fel pozitiile, dar unde tu ai temporizare, eu am aprinderea pe usi. sad.gif

--------------------
+
BoR
post 31 Oct 2008, 18:21
Post #293

Membru autentic

da.La mine cam la 10 secunde dupa inchiderea usii plafoniera se stinge treptat

--------------------
+
Maskatu
post 1 Nov 2008, 08:24
Post #294

Logan 0.9 TCE

Facem schimb? smile.gif)

--------------------
+
BoR
post 1 Nov 2008, 19:20
Post #295

Membru autentic

da, ca tu ai clima biggrin.gif

--------------------
+
cristi87
post 1 Nov 2008, 21:39
Post #296

fa-te viteaz knd esti singur in masina...nu chinui si p altii

aceste leduri le-am pus eu.am tras fire de la plafoniera de pe partea dreapta(pe stanga nu exista din fabrica).fac o lumina perfect alba si f puternica

Attached thumbnail(s)
Imag010.jpg ( Size: 171.58k ) Number of downloads: 2339
Imag011.jpg ( Size: 25.28k ) Number of downloads: 2446

--------------------
RENAULT Megane 2.2 1.6 16v 82Kw 2007 - Unknown..yet
[COLOR=blue][SIZE=7]omul este dator sa sculte, nu sa si creada....
+
djasu82
post 1 Nov 2008, 22:03
Post #297

MEMBRU DACIA CLUB

interesant

--------------------
+
Maskatu
post 2 Nov 2008, 10:58
Post #298

Logan 0.9 TCE

Am facut poze cu controversatul cheder astazi pe LUMINA biggrin.gif
cheder.jpg ( Size: 55.5k ) Number of downloads: 2366

cheder__1_.jpg ( Size: 48.05k ) Number of downloads: 2341

Dupa cum ziceam, mocheta e sub cheder. M-am chinuit mult sa o pun, pentru ca mereu cand incercam sa pun chederul peste ea + muchia de tabla , nu intra, pentru ca e foarte ingust, fiind nou (chederul la imbinarea cu tabla) asa ca am folosit duck tape si am lipit mocheta de tabla pe toata lungimea chederului, cu bucati de 20-30 cm cat sa intre sub cheder, apoi am taiat excesul cu cutterul. cheder__2_.jpg ( Size: 52.06k ) Number of downloads: 1367

Bucata adaptata din vechiul cheder...
cheder__3_.jpg ( Size: 110.78k ) Number of downloads: 1307

In interior, priza perfecta, chederul se muleaza dupa hayon....
cheder__4_.jpg ( Size: 47.51k ) Number of downloads: 1220

cheder__5_.jpg ( Size: 47.94k ) Number of downloads: 1116

--------------------
+
djasu82
post 2 Nov 2008, 11:08
Post #299

MEMBRU DACIA CLUB

toate ca toate dar chedarul prinde plasticurile si pe lateralele stalpilor stanga si dreapta ma refer la stalpi din spate ai masini ... Acolo e buba si de acolo mai apar vibrati biggrin.gif

--------------------
+
Maskatu
post 2 Nov 2008, 11:13
Post #300

Logan 0.9 TCE

Poi nu stiam... asa ca nu m-am sinchisit sa incerc sa bag si plasticul... dar nu cred ca se merita pentru ca largesc prea mult fierul din cheder. Cred ca intra greu de tot, avand in vedere cat m-am chinuit la mocheta, care are 1 mm sa zicem , pe cand plasticul care are 3-4 mm.
Te referi la asta nu?
02112008_006_.jpg ( Size: 38.47k ) Number of downloads: 1203

--------------------
+
244 Pages « < 8 9 10 11 12 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 4th May 2025 - 08:42
Forum Renault