Ce îmbunătățiri ați făcut DSN-urile voastre?, topic universal pentru îmbunătățiri.
![]() ![]() ![]() |
Ce îmbunătățiri ați făcut DSN-urile voastre?, topic universal pentru îmbunătățiri.
djasu82 |
![]()
|
||
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|||
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Si ce parere ai de stropitori? Fata de cele vechi acum am impresia ca se uda geamu prea mult
![]() ![]() ![]() This post has been edited by Maskatu: 2 Nov 2008, 15:31 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
robyvol33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 809 Joined: 5 May 07 ![]() |
Salut am si eu o intrebare off topic ,dar am vavut ca se dezbate pe aici despre lumina porbagaj Eu am lumina in porbagaj (cea originala-adica de model clima) dar am observat ca sta aprinsa cind e inchis portbagaju si se stige cind i-l deschid ,stiti va rog care e problema?
Va multumesc |
--------------------
opel astra 1.7cdti
ex.dacia supernova 1.4
2001 Urasc trufia,minciuna si prostia
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
![]() Poate ai alt tip de buton la portbagaj ... sau poate e defect ? ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
K-tlyn |
![]()
|
![]() FAN DACIA 1300 Group: Members Posts: 281 Joined: 27 July 07 From: IASI ![]() |
BoR, in acea zona am si eu montate luminile in portbagaj, numai ca sungt doua: una pe o parte si alta pe cealalta parte. Eu nu am mai cumparat alte lampi, ci am folosit vechile semnalizatoare de culoare portocalie (intre timp mi-am cumparat semnale de incolore, masina mea fiind de culoare gri). Ca aspect, arata cat de cat bine, numai ca lumina nu este destul de puternica, tind sa cred ca din cauza culorii portocalii a plasticului.La fel, se alimenteaza de la pozitii si am montat un intrerupator pe plasticul de la tripla stanga, de unde au fost trase si firele.
![]() |
--------------------
RENAULT
twingo cinetic 1.2 16V
2001
- IS-08-JOT
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
am terminat de vopsit doua zone acum cand so usca poi trece la polisat.
|
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Ai cumparat vopsea la cod? Ai facut tu tot? esti vopsitor de profesie? :|
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
djasu82 |
![]()
|
am cumparat vopsea la culoare
![]() ![]() ![]() Nu sunt vopsitor dar o mica pata zic eu ca ne pricepem toti sa o retusam cu un pic de spray kit si dupa aceea dat cu smirghel fin imuiat in apa uscat si in final spraiat . Dupa o spataman la polisat si gata. Cum ficxam toba mai bine ma refer la toba finala care se infige in acel suport de cauciuc mie acolo imi vibreaza la relantii . This post has been edited by djasu82: 2 Nov 2008, 20:40 |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
BoR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.863 Joined: 20 October 08 From: Buzau ![]() |
QUOTE(K-tlyn @ 2 Nov 2008, 19:54) BoR, in acea zona am si eu montate luminile in portbagaj, numai ca sungt doua: una pe o parte si alta pe cealalta parte. Eu nu am mai cumparat alte lampi, ci am folosit vechile semnalizatoare de culoare portocalie (intre timp mi-am cumparat semnale de incolore, masina mea fiind de culoare gri). Ca aspect, arata cat de cat bine, numai ca lumina nu este destul de puternica, tind sa cred ca din cauza culorii portocalii a plasticului.La fel, se alimenteaza de la pozitii si am montat un intrerupator pe plasticul de la tripla stanga, de unde au fost trase si firele. ![]() merge si asa, dar trebuie sa ai pozitiile aprinse pentru a functiona lampa. |
--------------------
Dacia SuperNova/
Opel Astra Sports Tourer/
Lada 1200 Combi
|
|
Maskatu |
![]()
|
QUOTE(djasu82 @ 2 Nov 2008, 20:39) ....... Cum fixam toba mai bine ma refer la toba finala care se infige in acel suport de cauciuc mie acolo imi vibreaza la relantii . Vrei sa iti zic una tare? Acu 10 minute am venit de la drum si a inceput si mie sa imi faca finala la relanti si e fffffffff enervant ![]() PS am si eu io intrebare stupida... cand era noua cum era prinsa de nu troncanea? ![]() QUOTE(BoR @ 2 Nov 2008, 21:03) Pai cred ca asa e la toate din fabrica, si la mine tot pe pozitii sunt puse. Am vrut sa ma chinui sa gasesc un plus permanent pe undeva dar am zis ca mai bine fara improvizatii multe, asa ca am tras fir de la lumina din fabrica care era in portbagaj, asa ca merge pe pozitie... This post has been edited by Maskatu: 3 Nov 2008, 07:28 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
djasu82 |
![]()
|
da si eu am schimbat toata evacuarea acum 2 luni
![]() ![]() Daca tot cautati sa aveti temporizare faceti-va o schema eletronica cu temporizare o gasisti pe topicul cu scheme eletronice de la sectiunea daci 1310 ... imbunatatiri. De obicei temporizarea se activeaza din calculatorul masini poate ne spune IRONICK si cum se face. |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Maskatu |
![]()
|
Pai ia spuneti-mi
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
djasu82 |
![]()
|
vorbeste cu ironick si poatete ajuta el ...
|
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Maskatu |
![]()
|
Am incercat sa bag un bec in butonul de avarii.... am reusit , dar nu e la fel de puternic ca celelalte. Eu nu aveam deloc bec in avarii. Am mai incercat o "ghidusie", anume sa pun un led rosu, iar in momentul cand apas butonul de avarii sa se aprinda odata cu cele din bord.
Am reusit pentru ca nu era mare lucru, am luat un contact de la primu pin si de la al patrulea celalalt contact, dar la fel, era slab ca intensitate si nu prea trecea de desenul acela, dupa cum se vede si in poza. Asa ca vin cu o intrebare: unde gasesc bec cu cu 2 pozitii ca cel de ceata? Trebuie sa il schimb si pe cel de la proiectoare, pentru ca nu merge pe pozitie, decat cand aprind proiectoarele se aprinde . This post has been edited by Maskatu: 6 Nov 2008, 21:21 Attached thumbnail(s) 06112008.jpg ( Size: 137.65k ) Number of downloads: 1932 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
sergiu-iulian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.103 Joined: 16 December 07 ![]() |
maskatu niki mie numi merge becu de la avarii..u ce bec ai pus acolo??unde ai gasit?cum se numeste??
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Confort
- Ms 64 GVS DACIA =>Daca Ai Cap Ia-ti Alta!!!
|
|
Maskatu |
![]()
|
Mie nu ca nu imi mergea, eu nu aveam nici un bec acolo! Si culmea, e facut loc special pentru pozitionarea becului de pozitie in butonul de avarii, dar nu avea.....
Daca te referi la cel de pozitie, am pus unul gasit prin casa. Daca te referi la ce bec pusesem (rosu) sa se aprinda odata cu actionarea avariilor, un simplu led cu o rezistenta calculata. Dar nu era puternic, o sa incerc cu unul mai mare sa vad daca trece de plasticul acela idiot. Erau bune becurile alea originale care le avea cu 2 pozitii, dar de unde sa iau......? Sigur nu se mai fabrica , decat sa ai noroc de LED cu 2 pozitii care si asta e destul de greu de gasit. This post has been edited by Maskatu: 6 Nov 2008, 21:59 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
sergiu-iulian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.103 Joined: 16 December 07 ![]() |
deci eu ma refer la becu ala original care a fost acolo(la avarii).acela mi sa ars.u ce bec ai acum acolo??sami cumpar unu..ca mi sa ars si nu se cvede mimic seara acolo.si e nasol
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Confort
- Ms 64 GVS DACIA =>Daca Ai Cap Ia-ti Alta!!!
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.221 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
dj, vezi ca-i posibil sa-ti atinga unul sau ambele "picioruse" de prindere in tampoanele de cauciuc in caroserie. Bagi frumos o inelara pe ele si le indoi putin in jos si ai scapat de problema. Mai trebuie sa verifici daca toba nu atinge in aparatoarea de noroi de pe parasocul stanga spate
![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
Maskatu |
![]()
|
QUOTE(sergiu-iulian @ 6 Nov 2008, 22:14) deci eu ma refer la becu ala original care a fost acolo(la avarii).acela mi sa ars.u ce bec ai acum acolo??sami cumpar unu..ca mi sa ars si nu se cvede mimic seara acolo.si e nasol unul gasit la intamplare prin casa. Bec original eu nu am avut acolo, asa ca nu te pot ajuta cu un sfat. Eu as fi vrut sa cumpar 2 ca cele originale, dar nu cred ca se mai fabrica, decat poate sa cumperi alt buton (dar e foarte scump, 20 ron) sau sa pui LED-uri. Sau ar mai fi varianta cu dezmembrarile, dar pentru 2 led-uri, parca nu iti vine sa te duci..... O sa mai fac niste incercari cu led-uri, dupa ce ajung intr-un magazin care sa aiba mai multe modele, eventual led cu 2 culori... This post has been edited by Maskatu: 7 Nov 2008, 07:08 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.682 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Maskatu as avea eu sa iti dau leduri bicolore de 5mm 20mA dar nu sunt de intensitate mare si nu cred ca va trece de plastic. daca totusi te intereseaza vb pe pm si iti trimit prin posta intr`un plic
![]() bafta |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
Maskatu |
![]()
|
Eh, ma descurc eu, dar nu prea am timp. Tin minte ca am avut odata led bicolor si era mare de tot, cam cat 3 led-uri . Voi mai cerceta
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
adyasu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 7 November 08 ![]() |
dr... sa vedem
![]() |
--------------------
dacia 1310
1999
breck
- xvc
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.682 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
sunt led`uri SMD si de 350mA
![]() bafta. |
--------------------
Ford
Focus
|
|
djasu82 |
![]()
|
daca ledul smd e montat pe o placa de circuit imprimat care are o suprafata mai mare se poate comporta ca un radiator iar ledul nu mai ia foc. Ledul nu are nevoie de 20mA cum spui tu ci trece prin led un curent de 20mA sau 30mA pentru vechea generatie .
|
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
psychoo |
![]()
|
nu vreau sa fiu gica contra dar la 20mA nu prea are nevoie de radiator pentru ca nu se incinge. un calcul scurt 12 Volti x 0.02 Amperi = 0.24 Wati
la LED-urile de putere este nevoie de radiator si acolo se aplica regula cu trasee de cupru mai sanatoase pentru a disipa caldura (de ex la un led de 350mA avem o putere disipata de 12V x 0.35A = 4.2W) bafta. L.E. am atasat poze cu un led de 350mA. Este SMD dar are carcasa cu lupa si e foarte bun pe post de lanterna. Pe spate se vede cablajul care`i pe pe post de radiator This post has been edited by psychoo: 12 Nov 2008, 22:25 Attached thumbnail(s) Img389.jpg ( Size: 493.23k ) Number of downloads: 2268 Img390.jpg ( Size: 404.72k ) Number of downloads: 2033 |
--------------------
Ford
Focus
|
|
djasu82 |
![]()
|
da de aceea pe placile de la tabloul de logan pntru iecare led are unde se prinde are suprafata mare... am pobat si am vazut cum se incalzeste un smd practica nu se pupa cu teoria.
|
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Maskatu |
![]()
|
Vad ca a murit topicul, incerc sa il aduc pe sus. A mai facut cineva vreo modificare ? Cred ca nu prea se mai pot face mici, sau de ce nu mari modificari din pricina temperaturilor joase. Norocosi sunt cei cu garaj
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
djasu82 |
![]()
|
Ce modificari mai doresti... eu ma gandesc sa schimb oglinzile laterale cu unle de logan sau solenza cu comanda manoala si geam eletric pentru dezgetare. Momentan ma ocup de tabloul de bord-logan sa-i fac mufele si sa-l montez . Urmeaza o plafoniera de logan montata ...
|
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
De ce cu comanda'manuala'?
|
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
mafiozzo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 760 Joined: 17 May 07 From: .::Cluj::. ![]() |
Urmeaza la mine.. sa inchiriez un garaj undeva pe langa oras sa u la periferie sa o vopsesc si sa o izolez toata de la a la z o intrebare stie cineva cat cost asa schimbi culoarea din talon ? mam gandit sa o fac neagra
|
--------------------
Ex : Supernova 2001
Opel Astra G CC 2003
Coupe Now : Mondeo 2007 Limuzina
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th May 2025 - 12:06 |