Ce îmbunătățiri ați făcut DSN-urile voastre?, topic universal pentru îmbunătățiri.
![]() ![]() ![]() |
Ce îmbunătățiri ați făcut DSN-urile voastre?, topic universal pentru îmbunătățiri.
djasu82 |
![]()
|
||
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|||
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
Inca n-am dunga rosie in buletin......
Si cam la ce suma te-ai gandit ca o sa iesi doar cu degivrare? |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
se poate monta o rezistenta termostata si ai terminat balciu cu aruncatul banilor pe fereastra.
|
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Ca tot vine iarna si am avut una bucata cheder vechi(de la portbagaj), am pus cheder la capota, pe lateralele cu aripile. In felu asta face priza perfect. Se inchide mai greu ce-i drept dar nu am mai stat sa las mai sus inchizatoarea, plus ca cine umbla la motor in fiecare zi?
P.S. A venit iarna(cel putin cu temperaturile), sper ca aveti antigel in instalatie si solutie pentru spalat geamuri care sa nu inghete ![]() ![]() last edit: are cineva termometru auto? De unde pot procura unul (care sa fie bun) si cam cat ar costa? Am vazut prin carrefour dar pareau cam dubioase, gen lipesti o chestie cu fir care iese din el, pe parbriz si iti arata temperatura exterioara + interiora. This post has been edited by Maskatu: 17 Nov 2008, 13:54 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
djasu82 |
![]()
|
mascatule tu faceai aluzie la mineca nu am lichid deracire in rezervor
![]() ![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
QUOTE(djasu82 @ 17 Nov 2008, 14:54) mascatule tu faceai aluzie la mineca nu am lichid deracire in rezervor ![]() ![]() Eh nu la tine, asa in general ![]() ![]() ![]() PS astept si eu un raspuns cu termometrul auto . This post has been edited by Maskatu: 17 Nov 2008, 18:54 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
djasu82 |
![]()
|
pai da nu ai inchidere centralizata si la porbagaj ?
|
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Maskatu |
![]()
|
Nu, e stock
![]() ![]() This post has been edited by Maskatu: 17 Nov 2008, 18:56 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
djasu82 |
![]()
|
pai da si cat iti ia sa tragi doua sarme ... te ajuticu o sarma otelita sau una de curpu si tragi firele care actioneaza acuatorul dupa aceea ala il prinzi repede ... o bormasina cu acumulatori indoi tija de trasmisie intre acuator si clanta porbagajului si gata . Un fir il intrerupi printr-un buton cu revenire si il duci la plus iar celalat la minus .
|
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Maskatu |
![]()
|
Ehh, am inteles ca nu e asa de usor. Trebuie nu mai stiu ce rezistente puse ca sa nu se arda inchiderea sau alarma... Oricum la ce vreme e acum afara, nu prea mai e timp de ghidusii. Las pentru la anu asta si treaba cu izolatul usilor... off
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
djasu82 |
![]()
|
pai da nute legi de alarma ... faci inasa fel sa actionezi acuatorul dintr-un buton separat . Iar daca te legi de un actuator te legi in paralel cu el printr-o dioda inainte de toate se verifica care e plusul si minusul la acuator ca sa preintampini cand deschizi usa sa se inchida porbagajul si invers
![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Maskatu |
![]()
|
Aha, am inteles, sa fac un circuit separat doar pentru acel actuator de la portbagaj. E o idee buna si asta. Pacat ca a venit iarna
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
djasu82 |
![]()
|
a venit ploaia si nici eu nu pot sa schimb tabloul pentru moment.
|
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Maskatu |
![]()
|
Azi am fost prin carrefour si am vazut kit cu senzori de parcare. Costa 110 ron parca si parea ok instalatia. Avea un panou mic cu leduri cred, care se aprindeau pe masura ce te apropiai de obstacol si probabil si un beep ceva. O fii ceva de capul ei sau e prastie?
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
cristi87 |
![]()
|
![]() fa-te viteaz knd esti singur in masina...nu chinui si p altii Group: Members Posts: 507 Joined: 2 May 08 ![]() |
stii kre sunt cei mai buni senzori de parcare?? CASCO si nu mai ai nici o problema cu parcarile.dai 110 lei p ei, si te mai duci la cineva sa ti-i monteze, dak nu vrei sa ii montezi tu,si gata prima rata la casco...play on!!
![]() ![]() ![]() |
--------------------
RENAULT
Megane 2.2 1.6 16v 82Kw
2007
- Unknown..yet [COLOR=blue][SIZE=7]omul este dator sa sculte, nu sa si creada....
|
|
Maskatu |
![]()
|
Ha??
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
boogie |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 22 September 05 From: Sibiu ![]() |
Ba da este cineva care are senzori de parcare.....eu mi-am cumparat acum ~ 1,5 ani din Metro si mi-am montat singur dar sa fi sigur ca nu i-am montat petru mice ci pentru nevasta-mea ca eu am mai mare incredere in oglinzi, dar sa sti ca nu zic ca nu arata destul de bine distanta ca senzorii mei i-am primit cu o olinfa care are niste digiti si scrie distanta intre 2m si 0,2m. are chiar si un buzzer care bipuie tot mai des pe masura ce distanta se micsoreaza si intr-un final este un bip continuu in cutia cu senzori am primit chiar si un burghiu cu o freza ca sa nu cauti tu cu ce sa iti dai gauri in bara.daca vreti o sa fac niste poze si o sa le pun pe forum ca sa vedeti dar in principiu nu este greu de montat mie mi-a luat maxim 1/2 ora. el se alimenteaza de pe lampa de mars aierre(scuze daca nu am scris corect dar in viata mea nu am facut franceza asta off topic)
|
--------------------
Dacia
SuperNova
decembrie 2002
- SB 05 TUN |
|
Maskatu |
![]()
|
A super tare boogie, pai dute si baga poze ca esti singuru propietar de sn cu senzori de parcare. Si kit-ul de care ziceam eu din carrefour avea freza pentru gauri. Kit-ul asta de care zici tu e un pic mai complex. Adica are alta oglinda pe care o atasezi pe cea originala, si are in ea incorporati acei digiti. Refereritor la alimentare, si eu tot la becul de marsalier m-am gandit.... e cel mai logic asa. Si am o intrebare: banuiesc ca are instructiuni de instalare. A fost greu sa potrivesti senzorii? sau zice pe acolo in ce fel, unghi trebuie sa ii pui ca sa functioneze in parametrii corecti.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
damianforu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 25 August 06 ![]() |
FRATILOR, inteleg ca puneti senzori de parcare pentru neveste, dar am impresia din discutiile voastre ca doar aruncati scuza pe el. Eu am geamuri negre pe masina iar seara daca te uiti prin luneta este ca si cum te-ai uita prin patura (nu se vede nimic) si ma uit doar in oglinzile laterale si nu vad de ce sa pun senzor de parcare. Sper ca nu supar pe nimeni
|
--------------------
Dacia
Super Nova
2002 Clima
|
|
Maskatu |
![]()
|
Vrei sa imi zici ca nu ai avut absolut niciodata momente cand trebuia sa faci o parcare leterala intre 2 masini si spatiul dintre ele era aproape cat masina? Sau cand ai avut de intors masina pe cine stie ce infundatura care era un pic mai lata decat lungimea masinii? Tie chiar ti-ar trebui senzori, daca zici ca ai folie si noaptea e bezna prin geamuri.
Vad ca vi se pare o "rusine" sa ai senzori de parcare. Daca ai senzori de parcare nu inseamna ca nu esti un bun sofer. Poate ca esti mai bun decat unul fara senzori. Normal ca nu moare nimeni fara senzori, dar sunt atatia care si-au montat si poate ca da din comoditate si da de moft.... Sa inteleg ca noi astia cu masini amarate nu trebuie sa ne punem gadget-uri pentru ca sunt vechi si poti sa dai pana face "poc" pentru ca deh e dacie, si cei cu bmw, mercedes, etc, au voie sa isi puna ca deh, e masina scumpa....? PS damian, nice ride ![]() This post has been edited by Maskatu: 3 Dec 2008, 21:37 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(damianforu @ 3 Dec 2008, 20:48) Eu am geamuri negre pe masina iar seara daca te uiti prin luneta este ca si cum te-ai uita prin patura (nu se vede nimic) si ma uit doar in oglinzile laterale si nu vad de ce sa pun senzor de parcare. De exemplu nici eu nu inteleg de ce ai geamuri negre pe masina... Fiecare cu prioritatile lui... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Maskatu |
![]()
|
Se pare ca unii vor sa aibe geamurile cat mai negre. Stiu pe cineva care pe langa faptul ca avea geamurile ionizate, se apucase omul in fata casei sa mai puna si FOLIE peste ele... Asta intra la categoria stopuri negre de nu le vezi nici noaptea cand se aprinde vreun bec in ele. Cat despre partea cu folia, e destul de incomod noaptea sa stai intr-o cutie pe care o conduci si sa vezi decat in fata. Acum fiecare cu pasarica lui...
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
NsL |
![]() ![]()
|
![]() Membru Nazdravan Group: Members Posts: 113 Joined: 3 March 08 From: PLOIESTI Pitesti ![]() |
azi a venit unul prin camin(sunt student) si avea vreo 10 seturi de senzori (aduse din italia) ...avea tot (Piuitoare,freza,4senzori,1centrala si un display cu LED si care arata si cati cm mai ai pana face poc) ..vroia 150ron pe 1 set....ma batea gandul sa iau si eu ...dar daca ziceti k sunt si mai ieftini..cred k mai caut.. pe langa cesurile de Sandero +consumul instant vreau sa imi pun si senzorii astia .... si dp aia poate si un body kitt ....jenti/jante de aliaj.... etc...
P.S.: sunt din Ploiesti ,dar invatz in Pitesti... vreo reuniune ceva?? Prin Pitesti..Ploiesti ..Bucuresti?? This post has been edited by NsL: 4 Dec 2008, 16:08 |
--------------------
DACIA
SUPER NOVA
2002
- PH xx XXX
|
|
ZappaUKu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 320 Joined: 30 July 05 From: xx - xx ![]() |
incearca vineri pe la 22:00 in parcul carol (bucuresti)
![]() |
--------------------
xx
xx
xx
|
|
NsL |
![]() ![]()
|
![]() Membru Nazdravan Group: Members Posts: 113 Joined: 3 March 08 From: PLOIESTI Pitesti ![]() |
QUOTE(ZappaUKu @ 4 Dec 2008, 16:52) de ce asa tarziu ??? :-? .... s-au anuntat multi??? k vin si eu :X ...k vreau sa cunosc kt mai multi din comunitatea "daciaclub.ro" plus ca am neste probleme cu "furia Rosie" si as vrea sa mai ma sfatuiesc cu vreun "frate " ..am atasat neste poze ...aku facute cu "My Ride" ![]() This post has been edited by NsL: 4 Dec 2008, 17:17 |
--------------------
DACIA
SUPER NOVA
2002
- PH xx XXX
|
|
Maskatu |
![]()
|
QUOTE(NsL @ 4 Dec 2008, 16:06) azi a venit unul prin camin(sunt student) si avea vreo 10 seturi de senzori (aduse din italia) ...avea tot (Piuitoare,freza,4senzori,1centrala si un display cu LED si care arata si cati cm mai ai pana face poc) ..vroia 150ron pe 1 set....ma batea gandul sa iau si eu ...dar daca ziceti k sunt si mai ieftini..cred k mai caut.. pe langa cesurile de Sandero +consumul instant vreau sa imi pun si senzorii astia .... si dp aia poate si un body kitt ....jenti/jante de aliaj.... etc... P.S.: sunt din Ploiesti ,dar invatz in Pitesti... vreo reuniune ceva?? Prin Pitesti..Ploiesti ..Bucuresti?? Poate ca era mai bun decat ala de care am zis eu... poti sa gasest senzori si la 500 de euro (ca sa nu zic mai mult). Asta nu inseamna ca asta la 50 de euro e mai bun decat ala care puteai tu sa il cumperi. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
NsL |
![]() ![]()
|
QUOTE(Maskatu @ 4 Dec 2008, 17:23) Poate ca era mai bun decat ala de care am zis eu... poti sa gasest senzori si la 500 de euro (ca sa nu zic mai mult). Asta nu inseamna ca asta la 50 de euro e mai bun decat ala care puteai tu sa il cumperi. da ai dreptate... dar deocamdata am altele pe cap...injectia...cauciucuri.. dp aia senzori ![]() |
--------------------
DACIA
SUPER NOVA
2002
- PH xx XXX
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
QUOTE(Maskatu @ 4 Dec 2008, 08:38) Se pare ca unii vor sa aibe geamurile cat mai negre. Stiu pe cineva care pe langa faptul ca avea geamurile ionizate, se apucase omul in fata casei sa mai puna si FOLIE peste ele... Asta intra la categoria stopuri negre de nu le vezi nici noaptea cand se aprinde vreun bec in ele. Cat despre partea cu folia, e destul de incomod noaptea sa stai intr-o cutie pe care o conduci si sa vezi decat in fata. Acum fiecare cu pasarica lui... Se vede destul de bine noaptea chiar daca ai folie.....parerea mea,hac ![]() @ NSL,asta e ora intalnirii de multa vreme si nu cred ca se va schimba prea curand. |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
Maskatu |
![]()
|
@puiu: depinde cat de inchisa e folia si cate randuri de polie pui.... mai sunt care pun 2 randuri sau cum am zis mai sus, ionizare si apoi folie peste geamurile ionizate
![]() ![]() This post has been edited by Maskatu: 5 Dec 2008, 09:38 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
cristi87 |
![]()
|
![]() fa-te viteaz knd esti singur in masina...nu chinui si p altii Group: Members Posts: 507 Joined: 2 May 08 ![]() |
sau mai sunt cate unii care isi pun folie la fel de neagra ca cea de pe spate pe fata si apoi isi dau ei seama k nu pot vedea noaptea in oglinzile exterioare si pun mana p cate ceva de taiat si taie folia de pe geam in dreptul oglinzii...o sa pun si poze, sa nu credeti k vb prostii...
![]() |
--------------------
RENAULT
Megane 2.2 1.6 16v 82Kw
2007
- Unknown..yet [COLOR=blue][SIZE=7]omul este dator sa sculte, nu sa si creada....
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th May 2025 - 11:53 |