Ce îmbunătățiri ați făcut DSN-urile voastre?, topic universal pentru îmbunătățiri.
![]() ![]() ![]() |
Ce îmbunătățiri ați făcut DSN-urile voastre?, topic universal pentru îmbunătățiri.
By Kyo |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 1 June 11 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
DACIA LOGAN
1.5 DCI AMBITION
ex: dacia dsn 2002 Europa
- KYO
|
|||
gygyscafes |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 16 December 09 From: Tg-Jiu ![]() |
|
--------------------
Dacia, Renault
SuperNova, Laguna II
2002 Clima, 120 CP Ca sa iti dai seama ca esti prost, trebuie totusi, sa iti mearga mintea.
|
|
By Kyo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 1 June 11 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
DACIA LOGAN
1.5 DCI AMBITION
- KYO
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Frumusica masinuta. Si nu costa nici mult, mai ales ca are aripile si pragurile ok (fara rugina).
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
donlucyan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.726 Joined: 28 March 11 From: Valenii de Munte-Ploiesti ![]() |
By kyo o si vinzi asa repede
![]() |
--------------------
Dacia SuperNova 2003
Opel Vectra C GTS
1,4MPI-2003 75CP 2005-2.0 TDI 160cp
- PH-40-Secret
|
|
By Kyo |
![]()
|
vroiam ceva mai nou gen logan ...
|
--------------------
DACIA LOGAN
1.5 DCI AMBITION
- KYO
|
|
spielbergl |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 293 Joined: 16 August 11 From: Hunedoara ![]() |
Daca vreau sa pun plafoniera de logan, de unde pot trage firele cel mai usor? Mentionez ca am plafoniera doar in partea dreapta. DSN Confort 2002. Am citit niste post-uri unii zic ca firele ar trece exact pe unde vine decupajul, altii ca nu. Va rog sa-mi raspundeti cei care ati facut operatiunea.
|
--------------------
Dacia SupeRNova 2002
Opel Astra Classic III 2012
2002
- HD
|
|
pulbur |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 270 Joined: 23 June 09 From: SM ![]() |
Presupun ca vrei sa pui plafoniera deasurpra oglinzii,daca e asa,e ziua ta norocoasa,pentru ca pe acolo trece cablul pt plafoniera.
![]() In rest,e simplu,bafta ! |
--------------------
Dacia/Fiat
DSN
2002
|
|
spielbergl |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 293 Joined: 16 August 11 From: Hunedoara ![]() |
Da deasupra la oglinda vreau! MS. de raspuns!
This post has been edited by spielbergl: 31 Aug 2011, 13:34 |
--------------------
Dacia SupeRNova 2002
Opel Astra Classic III 2012
2002
- HD
|
|
BoR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.863 Joined: 20 October 08 From: Buzau ![]() |
E ok daca firele trec pe acolo,eu n-am stiut atunci cand am montat plafoniera centrala si am tras cablu de la cea din dreapta.Sunt legate in paralel.
|
--------------------
Dacia SuperNova/
Opel Astra Sports Tourer/
Lada 1200 Combi
|
|
KaLWar |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 1 September 11 ![]() |
salut...am si eu o nova gt,in curs de imbunatatire....
![]() deocamdata i-am schimbat culoarea din rosu in negru,jante aluminiu de 14'', gume de 185/65/14,abia am terminat de facut lampile spate cu led-uri urmeaza sa le montez in weekend... ![]() Imagine0726.jpg ( Size: 588.19k ) Number of downloads: 875 1 Sep 2011, 20:33: cam asa arata noile mele lampi cu led-uri ![]() sper sa va placa si voua!!! ![]() This post has been edited by KaLWar: 1 Sep 2011, 20:33 Attached thumbnail(s) Led_klw.jpg ( Size: 620.35k ) Number of downloads: 872 |
--------------------
dacia nova gt
dacia nova
gt 1998
|
|
gygyscafes |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 16 December 09 From: Tg-Jiu ![]() |
KalVar, mie unul imi place culoarea neagra dar, nu te supara lampile alea mi se par penibile. In plus, abia asteapta Garcea sa le montezi. Si ca parte tehnica, releul de semnalizare nu va "simti" ca are leduri in loc de bec cu filament, adica va crede ca e becul ars sau lipsa, si va licari foarte rapid. Coada aia de rechin parca nu e la locul ei.. nu stiu, dar parca nu da bine pe a ta toata neagra.
Nu stiu ce parere au ceilati colegi de forum, dar eu zic ca ar arata mai bine cu bandouri din acelea inguste in canalele de la spoilere. Si.. apropo, aici e threadul pentru SuparNova, pentru Nova ai alta sectiune. Sa o conduci sanatos... si fara evenimente neplacute (cu Garcea)! ![]() |
--------------------
Dacia, Renault
SuperNova, Laguna II
2002 Clima, 120 CP Ca sa iti dai seama ca esti prost, trebuie totusi, sa iti mearga mintea.
|
|
donlucyan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.726 Joined: 28 March 11 From: Valenii de Munte-Ploiesti ![]() |
KaLWar-stopurile acelea sunt oribile,si mai ales daca le vei pune vei avea mari probleme cu garcea,mai bine o lasi simpla asa cum a venit de la mama ei,jantele acelea albe nu se potrivesc delok ,pt ca masina e neagra ......!
![]() |
--------------------
Dacia SuperNova 2003
Opel Vectra C GTS
1,4MPI-2003 75CP 2005-2.0 TDI 160cp
- PH-40-Secret
|
|
KaLWar |
![]()
|
cu garcea nu o sa am prob...pt ca am facut rost de omologare pt lampi,iar jantele sunt albe,pt k urmeaza sa ii fac niste dungi albe de la roata din fata pana p bara spate...
![]() 2 Sep 2011, 15:17: aaa...si era sa uit...releul va avea nici o problema in a recunoaste ledurile,acestea sunt puse in paralel cu diode de un k pt fiecare led...iar toate la un loc au 12v si 5w...au fost probate deja...daca vreti va trimit un video.... ![]() 2 Sep 2011, 16:01: am aici poze cu inainte si dupa... This post has been edited by KaLWar: 2 Sep 2011, 16:01 Attached thumbnail(s) Imagine0580.jpg ( Size: 572.5k ) Number of downloads: 854 Imagine0716.jpg ( Size: 694.16k ) Number of downloads: 806 |
--------------------
dacia nova gt
dacia nova
gt 1998
|
|
gygyscafes |
![]()
|
Pune pleoape la faruri, prinde numarul fara suport si parca vad ca ai o adancitura in capota cam la 25 cm de farul drept... cu negrul asta lucios sare imediat in ochi.
De omologare cum ai reusit sa faci rost? |
--------------------
Dacia, Renault
SuperNova, Laguna II
|
|
KaLWar |
![]()
|
nu ii pun pleope,pt ca am facut comanda de faruri angel eyes,dar inca nu au ajuns...omologarea am facut-o la RAR..,platesti o taxa de modificare talon plus una de omologare...cam 100 ron
si e adevarat culoarea asta scoate toate imperfectiunile in evidenta si e foarte greu de intretinut... ![]() |
--------------------
dacia nova gt
dacia nova
gt 1998
|
|
melomanuu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 600 Joined: 10 March 07 From: Timisoara ![]() |
Capota pare a fi gazata. Restul masinii cum e??
|
--------------------
dacia
super nova
2001 clima
- TM86SRG
|
|
gygyscafes |
![]()
|
Faruri angel eyes? Da` stiu ca te-ai indragostit de masina asta..
![]() -Spor in continuare!! ![]() |
--------------------
Dacia, Renault
SuperNova, Laguna II
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Oh doamne, cand va aud cu angel eyes pe super nova, ma iau durerile de cap. Din ca**t nu faci bici, cu atat mai mult sa si pocneasca.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
powertodacia |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 853 Joined: 19 March 08 From: Bucuresti ![]() |
-strans suruburi plasticaraie,plasticaraie haion, portbagaj, coloana praguri, protectie praguri, suport polita portbagaj, strans surub plastice interioare port bagaj + purfix pe imbinari (a nu mai scartaii),intaritura polita,izolier band suport bancheta,strans arculete scaun fata st dr, strans stop spate sus, purfix plus dublu adeziv imbinari componente bord, purfix plus dublu adeziv imbinari polita cd player, reglat + purfix carcasa cutie acte,strans sau lipit dupa caz plasticaraie gura aer sus bord(linie uniforma),incercat ca dracu sa strang si sa unesc conform masinii componentele coloane custom de la jumate care duce spre frana de mana,prins perfect si strans fete de usi, manere, scoica, strans toate firele de sub bord cu soricei incat sa nu le calci in picioare cumva...etc.
Asta a fost cea mai buna imbunatatire facuta.....zgomote si scartaieli diminuate cu 20-30 % . |
--------------------
supernova
Clima
2003 Dacia super..super...super BOOM!
Improvizatii: GPL/AC Rezultat: Nesatisfacator=> Pisicuta 316 |
|
vad_sunete |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 631 Joined: 20 November 07 From: bucuresti ![]() |
sa-mi fie cu iertare, dar se vede ca esti din mediul...rural
|
--------------------
dacia
supernova
2001 dacia supernova 2002
|
|
BoR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.863 Joined: 20 October 08 From: Buzau ![]() |
QUOTE(powertodacia @ 5 Sep 2011, 23:26) -strans suruburi plasticaraie,plasticaraie haion, portbagaj, coloana praguri, protectie praguri, suport polita portbagaj, strans surub plastice interioare port bagaj + purfix pe imbinari (a nu mai scartaii),intaritura polita,izolier band suport bancheta,strans arculete scaun fata st dr, strans stop spate sus, purfix plus dublu adeziv imbinari componente bord, purfix plus dublu adeziv imbinari polita cd player, reglat + purfix carcasa cutie acte,strans sau lipit dupa caz plasticaraie gura aer sus bord(linie uniforma),incercat ca dracu sa strang si sa unesc conform masinii componentele coloane custom de la jumate care duce spre frana de mana,prins perfect si strans fete de usi, manere, scoica, strans toate firele de sub bord cu soricei incat sa nu le calci in picioare cumva...etc. Asta a fost cea mai buna imbunatatire facuta.....zgomote si scartaieli diminuate cu 20-30 % . Ce inseamna ''coloana praguri''? |
--------------------
Dacia SuperNova/
Opel Astra Sports Tourer/
Lada 1200 Combi
|
|
powertodacia |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 853 Joined: 19 March 08 From: Bucuresti ![]() |
toata plasticaraia din interior care coboara pe praguri.
Sunt din Bucuresti nu altundeva. |
--------------------
supernova
Clima
|
vad_sunete |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 631 Joined: 20 November 07 From: bucuresti ![]() |
@powertodacia:nu tie iti spuneam....
![]() |
--------------------
dacia
supernova
|
|
powertodacia |
![]()
|
la polita am facut din liemn o bucata care intra perfect intre cele 2 margini de plastic pe care sta polita
|
--------------------
supernova
Clima
|
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
Daca e MDF, e perfect, se pun suruburi si nu se mai misca, implicit nu mai scartaie daca mai pui si un vinilin ceva peste placa...
|
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
vad_sunete |
![]()
|
hmmm trebuie sa ii fac si eu ceva sa nu o mai vad curbata
|
--------------------
dacia
supernova
|
|
KaLWar |
![]()
|
pt polita eu am gasit alta solutie,am inlocuit-o cu una dubla,luata depe primul model de nova...merge la fix si nu se curbeaza,nu scartie si arata si bn...
|
--------------------
dacia nova gt
dacia nova
gt 1998
|
|
mafiozzo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 760 Joined: 17 May 07 From: .::Cluj::. ![]() |
kalwar, pune si tu niste poze sa vedem
|
--------------------
Ex : Supernova 2001
Opel Astra G CC 2003
Coupe Now : Mondeo 2007 Limuzina
|
|
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
@KaLWar: polita din mdf facuta forma ca cea de solnita e cea mai buna... ai spatiu de deschidere in portbagaj mult mai mare si daca e facuta bine, separa complet spatiul dintre portbagaj si habitaclu.
|
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 05:32 |