Ce îmbunătățiri ați făcut DSN-urile voastre?, topic universal pentru îmbunătățiri.
![]() ![]() ![]() |
Ce îmbunătățiri ați făcut DSN-urile voastre?, topic universal pentru îmbunătățiri.
and_rei |
![]()
|
||
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|||
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
ca intotdeauna
![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
ti3sto |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 518 Joined: 7 December 08 From: Bucuresti-Berceni ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Dsn
SuperNova
2000 1.4 -----------Tractari Auto Non Stop -------
Cel mai mic pret, Bucuresti 100Lei Tel :0769797963 |
|
Calin_UKU |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 166 Joined: 5 May 08 From: Bistrita-Cluj ![]() |
Eu am fost la itp cu a mea cu fusta fata, spate, pleope, toba sport si nu a zis nimeni nimik, is curios acuma cand tre sa merg in mai daca o sa zica ceva de spoiler :-D
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002
- bn01uku
|
|
B 31 BRE |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 195 Joined: 24 November 08 From: Bucuresti-Vitan ![]() |
La itp trebuie sa merg si eu cat de curand,si cand ma gandesc ca trebuie sa dau folie jos,sa-i pun rotile ei.....dar in special toba sport,si pun intermediara+finala
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Nova
1999 1.6 gti
- B 31 BRE
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
nu ai omologare pentru folie?dak nu am si eu o intrebare.te-a oprit pana acum?a zis cineva ceva de ea?
|
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
mai bine va luati folie omologata...chiar daca e de 2 ori mai scumpa...decat sa o luati jos la fiecare verificare...si sa puneti alta....daca luati omologata nu doar ca nu mai aveti griji ca va opreste politia...dar in 4 ani isi scoate banii
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
B 31 BRE |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 195 Joined: 24 November 08 From: Bucuresti-Vitan ![]() |
QUOTE(ianys_andrey @ 14 Feb 2009, 18:02) nu ai omologare pentru folie?dak nu am si eu o intrebare.te-a oprit pana acum?a zis cineva ceva de ea? nu am omologare,si nici nu m-a oprit cineva ![]() QUOTE(Tince1290 @ 14 Feb 2009, 18:05) mai bine va luati folie omologata...chiar daca e de 2 ori mai scumpa...decat sa o luati jos la fiecare verificare...si sa puneti alta....daca luati omologata nu doar ca nu mai aveti griji ca va opreste politia...dar in 4 ani isi scoate banii ![]() nu stiu daca e doar de 2 ori mai scumpa aia omologata........si-a pus un prieten pe logan cu 560 lei (5.600.000 lei ![]() ![]() cand fac rost de fonduri vreau sa-mi pun si eu omologata, dar deocamdata stau cu asta ![]() |
--------------------
Dacia
Nova
1999 1.6 gti
- B 31 BRE
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
mama ce goale sunt buzunarele gaborilor
![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
ti3sto |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 518 Joined: 7 December 08 From: Bucuresti-Berceni ![]() |
|
--------------------
Dsn
SuperNova
2000 1.4 -----------Tractari Auto Non Stop -------
Cel mai mic pret, Bucuresti 100Lei Tel :0769797963 |
|
mafiozzo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 760 Joined: 17 May 07 From: .::Cluj::. ![]() |
folie omologata nu exista.. is povesti ! mam ocupat cu montatu folilor pe geam destul de mult. omologata e cand iti scrie in talon.. ca iti da la lumar nush ce foae.. e vrajeala...eu am foolie de imediat 2 ani pe masina ma oprit politia.. si cik nu e buna omologarea da am scapat cumva.. fara nimic amenda sau ceva...foaia aia care vo da cand va montati folie... i o vrajeala.. sa ceara si ei mai multi bani.. spunand ca e omologata:D si la itp.. nare nik ca ai folie
|
--------------------
Ex : Supernova 2001
Opel Astra G CC 2003
Coupe Now : Mondeo 2007 Limuzina
|
|
djasu82 |
![]()
|
Mai bine montezi geamuri direc fumuri si cu asta basta fugi la rar iti trece aia panson pe talon si gata
![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
and_rei |
![]()
|
djasu adica facute in cuptor?cam cat costa chestia asta?si la rar ce anume iti scrie in talon
|
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
|
|
Calin_UKU |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 166 Joined: 5 May 08 From: Bistrita-Cluj ![]() |
Cele facute in cuptor, adica ionizate din cate stiu eu is mai ieftine ca si folia, a avut un coleg de camera pe o dacie si i-au trecut in certificat geamuri ionizate sau ceva de genu. La pitesti am inteles ca se fac
Eu nu cred ca trebuie sa iti dai toba sport jos la RAR, pentru ca daca ies gazele nu vad cu ce ar deranja. Mie imi este de spoiler si de scaunul sport de la sofer ca am inteles ca mai nou iti face si poza la masina. This post has been edited by Calin_UKU: 14 Feb 2009, 22:30 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002
- bn01uku
|
|
and_rei |
![]()
|
ionizate nu vreau.vreau negre.si da la itp iti face poza.da ti-o face din fata.nu cred ca o sa se vada scaunul
|
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
|
|
B 31 BRE |
![]()
|
intradevar,geamurile cu folie sunt mult mai frumoase decat cele ionizate
![]() |
--------------------
Dacia
Nova
1999 1.6 gti
- B 31 BRE
|
|
Calin_UKU |
![]()
|
Ca sa nu mai deschid alt topic m-am gandit sa postez aici ca o imbunatire ce sa veni pe masina.
Se poate monta asa ceva pe supernova??? http://cgi.ebay.de/5-ZOLL-DREHZAHLMESSER-S...%3A1|240%3A1318 ??? |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002
- bn01uku
|
|
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
QUOTE(Calin_UKU @ 16 Feb 2009, 22:25) Ca sa nu mai deschid alt topic m-am gandit sa postez aici ca o imbunatire ce sa veni pe masina. Se poate monta asa ceva pe supernova??? http://cgi.ebay.de/5-ZOLL-DREHZAHLMESSER-S...%3A1|240%3A1318 ??? Eu zic ca se poate ti-am scris si pe 4tuning |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- BV 27 GTT BMW e46 FL 2.0i
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
chiar crezi ca se merita?....de montat se poate monta orice...dar trebuie sa se si potriveasca cu interiorul
![]() ![]() eu cred ca cele mai bune modificari legate de bord sunt ceasurile albe si bordul de logan...pentru ca se pot adapta pe masina....bordul de logan incape aproape perfect in locul celui vechi...iar legat de fetele bordului de supernova...poti monta ce vrei tu peste ceasuri....poti suprapune ce model vrei tu....se face imprimare pe autocolant...se taie etc |
--------------------
-
-
-
|
|
andreiy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 21 February 09 From: Pitesti ![]() |
Salutare!!!Am pus si eu cateva poze cu masina mea.Sper sa va placa
![]() ![]() 12_10_08_1651.jpg ( Size: 67.93k ) Number of downloads: 1258 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Imi place stilul tau, tunezi si apartamente?
|
|
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
foarte frumoasa masinuta...multi km fara probleme iti doresc!
|
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
andreiy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 21 February 09 From: Pitesti ![]() |
Ms la fel
![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
|
|
djasu82 |
![]()
|
QUOTE(Tince1290 @ 19 Feb 2009, 21:34) chiar crezi ca se merita?....de montat se poate monta orice...dar trebuie sa se si potriveasca cu interiorul ![]() ![]() eu cred ca cele mai bune modificari legate de bord sunt ceasurile albe si bordul de logan...pentru ca se pot adapta pe masina....bordul de logan incape aproape perfect in locul celui vechi...iar legat de fetele bordului de supernova...poti monta ce vrei tu peste ceasuri....poti suprapune ce model vrei tu....se face imprimare pe autocolant...se taie etc de ce iti place a fie alb fundalul la ceasuri ? Sincer sa fiu cele de prestigi nu-i plac arata naspa mai ales la cifre... oricum se pot modifica daca ai o imprimanta laser . |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
QUOTE(andreiy @ 21 Feb 2009, 14:35) Salutare!!!Am pus si eu cateva poze cu masina mea.Sper sa va placa ![]() ![]() 12_10_08_1651.jpg ( Size: 67.93k ) Number of downloads: 1258 La toba ce ai pus un tips cum l-ai prins cu suruburi sau sudat? Si eu am jantele facute asa cumai ca le-am facut cu alb ca si masina e alba |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- BV 27 GTT BMW e46 FL 2.0i
|
|
Tince1290 |
![]()
|
QUOTE(Tince1290 @ 19 Feb 2009, 21:34) eu cred ca cele mai bune modificari legate de bord sunt ceasurile albe si bordul de logan...pentru ca se pot adapta pe masina....bordul de logan incape aproape perfect in locul celui vechi...iar legat de fetele bordului de supernova...poti monta ce vrei tu peste ceasuri....poti suprapune ce model vrei tu....se face imprimare pe autocolant...se taie etc QUOTE(djasu82 @ 21 Feb 2009, 16:29) de ce iti place a fie alb fundalul la ceasuri ? Sincer sa fiu cele de prestigi nu-i plac arata naspa mai ales la cifre... oricum se pot modifica daca ai o imprimanta laser . djasule....ma refeream ca daca vrea sa faca schimbari la bord....poate sa puna ceasuri de logan (varianta mai scumpa si mai putin accesibila)...sau daca vrea neaparat o schimbare poate sa suprapuna ceva pe ceasurile actuale.....am spus ca ceasuri albe pentru ca asta si-au pus mai multi si nu e foarte complicat.... ideea era ca nu se merita sa puna ceasuri de alta forma care nu se potrivesc in locul celor vechi....si nici nu sunt cine stie ce ![]() This post has been edited by Tince1290: 21 Feb 2009, 18:06 |
--------------------
-
-
-
|
|
djasu82 |
![]()
|
mie unu mi-ar place fundalul sa fie albastru si contur la cifre rosii
![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
andreiy |
![]()
|
relu_gt da e un tips sudat de finala suna bine de la 3000 rpm in sus mai ales pe decelerare:D
jantele....sunt facute asa din lipsa de ocupatie:P pune si u cateva poze cu masina ta sa o vad si eu ![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
|
|
Tince1290 |
![]()
|
da-da....si-asta-i drept djasule....dar cred k mai degraba ti-ai pune autocolant alb pe ceasuri....sau le-ai lasa nemodificate decat sa pui ceasurile propuse de colegul de mai sus
![]() http://cgi.ebay.de/5-ZOLL-DREHZAHLMESSER-S...%3A1|240%3A1318 eu inteleg ca se vrea unicitate....si ca se potrivesc ca si culoare cu masina....dar in rest....destul de complicat spun eu.... ![]() This post has been edited by Tince1290: 21 Feb 2009, 19:32 |
--------------------
-
-
-
|
|
Calin_UKU |
![]()
|
Tince1290, eu nu sunt asa de interesat de ceasurile din bord in acest moment.
Eu vrea sa il montez pentru a ma folosi de el, si intradevar si pentru design. Eu sunt in germania si am intrebat daca se poate monta asa ceva pe masina sa stiu daca sa il cumpar sau nu. Pana la urma am cumparat un turometru simplu cu shiftlight. Cat despre bordul de logan pe supernova nu ma pasioneaza. Mersi pentru pareri |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002
- bn01uku
|
|
djasu82 |
![]()
|
shiftlight se poate face dintr-un integrat 555
![]() ![]() Azi am dat putin concurs cu unul pe cheiul dambovitei doamne cat se chinia tipul cu masina straina ca sa imi tina piept ![]() ![]() Eu as fi montat bord de clio 2 dar nu am gasit si asa m-am limitat la cel de logan implicit l-am modificat ... se putea si mai bine dar momentan am ramas la acel stadiu. Poate maine gasesc un tablou de dsn ... fiindca m-am gandit ca pot din el pate de plastic neagra pe care sustine ceasurile si il pot adapta la cel de logan in asa fel sa stea in acel unghi cum stau ceasurile de dsn. |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 21:18 |