Ce îmbunătățiri ați făcut DSN-urile voastre?, topic universal pentru îmbunătățiri.
![]() ![]() ![]() |
Ce îmbunătățiri ați făcut DSN-urile voastre?, topic universal pentru îmbunătățiri.
Tince1290 |
![]()
|
||
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
|
|||
Calin_UKU |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 166 Joined: 5 May 08 From: Bistrita-Cluj ![]() |
Tince1290 vezi ca tre sa imi dai un miel de paste
![]() ![]() M-am gandit si la treaba asta, ca supernova atinge doar jumatate din turatie indicata de acel turometru, dar se poate rezolva si asta cumva. Chiar daca super nova nu este o masina care are putere, poate ca de multi de pe forum o sa fiu luat peste picior si nu ar fi prima data, dar masina vreau sa o fac mai mult pentru "curse", si vreau sa scot ce pot din motorul care il are. Djasu82, ai dreptate cu Supernova cu cei 75 Cp ai ei iti "bati joc" de multe masini straine. ![]() This post has been edited by Calin_UKU: 21 Feb 2009, 22:53 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002
- bn01uku
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
imi cer scuze...n-am fost atent
![]() ![]() sa sti ca masinutza ta chiar arata "de curse"....intr-o vreme si eu am vrut sa o fac cat se poate de frumoasa (la performante nu m-am gandit niciodata in mod deosebit ![]() ![]() nu vreau sa o fac sa ajunga ca si golfurile alea 2 si 3 sau bmw-urile alea vechi cu evacuari sport pe care le tuneaza toti ratatii...pentru ca la mine in orash sunt o gramada de vechituri "tunate"....nu zic nimic de sn....totush are doar 5-6 ani....dar peste vreo 5 ani asa o sa fie vazute si masinile noastre....acuma....fiecare cu piticii lui...daca tie asa iti place...foarte bine..e masina ta si e important sa-ti placa tie...dar eu sincer nu vreau sa ajung cu a mea la o varsta mai mare de 12-15 ani...nu se merita...prea multa bataie de cap ![]() si sa-l citez pe un unchi de-al meu...care e mecanic....dupa ce a vazut tuningul facut de varul meu pe dacia din imagine.... Image122.jpg ( Size: 642.87k ) Number of downloads: 1150 replica suna asa: "ma...e mai frumoasa....dar degeaba...nu poti face dintr-un magar un pur-sange" ![]() This post has been edited by Tince1290: 21 Feb 2009, 23:08 |
--------------------
-
-
-
|
|
Calin_UKU |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 166 Joined: 5 May 08 From: Bistrita-Cluj ![]() |
Foarte tare afirmatia unchiului tau si f adevarata.
Dar cum ai zis fiecare cu piticii lui. Intradevar nu se merita... de bani care i-am bagat in ea puteam sa ii folosesc in alte scopuri, dar daca mie asta imi place atunci asta fac si asta basta. Dar sunt si masini vechi tunate care is de admirat, nu stiu cati dintre noi nu intoarcem capul dupa un ursuletz facut frumos asta asa ca exemplu. |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002
- bn01uku
|
|
Tince1290 |
![]()
|
oricum e o masina frumoasa pe care sa o modifici
![]() ![]() oricum sunt sigur ca daca te ambitionezi o sa poti da nastere unei masini cu totul noi....total diferita de ale noastre ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
eu pt mai multa putere m-am gandit sa schimb toba finala.unii mi-au spus ca au scos sitele din cea standard unii ca le-au inlocuit cu totul si ca acum au mai multa putere.cu cat nu stiu.acum astept si parerile voastre...
![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
cristi87 |
![]()
|
![]() fa-te viteaz knd esti singur in masina...nu chinui si p altii Group: Members Posts: 507 Joined: 2 May 08 ![]() |
da...scoti tobele si mergi cu tractorul dupa tine...face zgomot...k sunet sigur nu e...putere...putere mare nu e...poate doar la plecarea de pe loc sa ti se para k ai demaraj mai mare..
|
--------------------
RENAULT
Megane 2.2 1.6 16v 82Kw
2007
- Unknown..yet [COLOR=blue][SIZE=7]omul este dator sa sculte, nu sa si creada....
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
QUOTE(ianys_andrey @ 22 Feb 2009, 09:21) eu pt mai multa putere m-am gandit sa schimb toba finala.unii mi-au spus ca au scos sitele din cea standard unii ca le-au inlocuit cu totul si ca acum au mai multa putere.cu cat nu stiu.acum astept si parerile voastre... ![]() da da asa sa faci si daca te prinde rar-ul mobil, amin scrie pe tine ![]() QUOTE(cristi87 @ 22 Feb 2009, 09:24) da...scoti tobele si mergi cu tractorul dupa tine...face zgomot...k sunet sigur nu e...putere...putere mare nu e...poate doar la plecarea de pe loc sa ti se para k ai demaraj mai mare.. Placebo... ![]() This post has been edited by Maskatu: 22 Feb 2009, 09:26 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
cristi eu vreau sa o inlocuiesc nu sa o scot de tot
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
Calin_UKU |
![]()
|
ianys_andrei cei de la borla au evacuare sport din inox pentru supernova ai putea sa vb cu ei. pretul era undeva la 700 ron fara toba finala
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002
- bn01uku
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
QUOTE(ianys_andrey @ 22 Feb 2009, 10:21) eu pt mai multa putere m-am gandit sa schimb toba finala.unii mi-au spus ca au scos sitele din cea standard unii ca le-au inlocuit cu totul si ca acum au mai multa putere.cu cat nu stiu.acum astept si parerile voastre... ![]() oricum nu iti creste puterea ![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
QUOTE(ianys_andrey @ 22 Feb 2009, 09:21) eu pt mai multa putere m-am gandit sa schimb toba finala.unii mi-au spus ca au scos sitele din cea standard unii ca le-au inlocuit cu totul si ca acum au mai multa putere.cu cat nu stiu.acum astept si parerile voastre... ![]() Daca vrei putin sunet iti montezi o toba finala sport e pana in 100 euro Am mai auzit si eu la unii ca au taiat toba finala si au scos sitele din ea ,astfel toba fiind goala , e cam acelasi lucru ca si toba sport , dar nu stiu cum s-ar auzii |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- BV 27 GTT BMW e46 FL 2.0i
|
|
and_rei |
![]()
|
prietenu asta al meu care a scos sitele are o slz si mi-a zis ca cica se simte diferenta.de auzit se aude un pic mai tare
relu asta vreau.sa montez o toba finala in locul celei din fabrica.da sa nu se auda ca un tractor ![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
|
|
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
QUOTE(ianys_andrey @ 22 Feb 2009, 14:55) prietenu asta al meu care a scos sitele are o slz si mi-a zis ca cica se simte diferenta.de auzit se aude un pic mai tare relu asta vreau.sa montez o toba finala in locul celei din fabrica.da sa nu se auda ca un tractor ![]() Cu o toba ca asta se aude un sunet mai gros si putin infundat are un vecin la logan si imi place cum se aude si eu am de gand sa-mi iau una asa, sunt tot felul de modele ai de unde alege dar mie asta imi place Attached thumbnail(s) DSC00724_18_.jpg ( Size: 40.78k ) Number of downloads: 1175 DSC00725_19_.jpg ( Size: 32.71k ) Number of downloads: 1121 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- BV 27 GTT BMW e46 FL 2.0i
|
|
melomanuu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 600 Joined: 10 March 07 From: Timisoara ![]() |
ceva in genu am si eu pe masina doar ca un pic mai mica. Cel de la care am luat-o eu mi-a spus ca ce toba am eu este pentru motor intre 1.0 si 1,6 iar celelalte mai groase sunt pentru motoare mai mari. Toba care e in poza cred ca e cu diametru de 110 si este pentru motoare mai mari.
|
--------------------
dacia
super nova
2001 clima
- TM86SRG
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
pacat ca nu ai unde sa probezi toate tobele ca sa alegi ce-ti place .
|
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
and_rei |
![]()
|
si eu am vazut tot la un logan toba dinasta.se auzea misto infundat asa
![]() corect asu.pacat ca nu poti sa le probezi ![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
|
|
ashesarchbeast |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 232 Joined: 18 October 07 From: Bucuresti ![]() |
relu toba aia pe logan se aude foarte bine, dar pe o DSN am un vecin care si-a pus si nu a avut acelasi rezultat. Nu se mai aude sunetul ala gros infundat.....dar oricum se aude destul de bine....daca te intereseaza toba asta in vitan costa 250 Ron (pret verificat acum in weekend)
|
--------------------
Ex Dacia
Super Nova
Europa 2002
- B 96 KOG “I want to die in my sleep like my grandfather… Not screaming and yelling like the passengers in his car.”
|
|
Tince1290 |
![]()
|
@ashesarchbeast: ai pozitile in semnalizari ca la logan?
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
ashesarchbeast |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 232 Joined: 18 October 07 From: Bucuresti ![]() |
nu am ..... as vrea sa imi pun dar lipsa de timp ma ca impiedica
![]() ![]() Aveti vreunul idee unde as gasi niste leduri de culoare Aqua Blue sau Blue ice? |
--------------------
Ex Dacia
Super Nova
Europa 2002
- B 96 KOG “I want to die in my sleep like my grandfather… Not screaming and yelling like the passengers in his car.”
|
|
vladutz_sb |
![]()
|
![]() Am vandut-o ... Group: Members Posts: 172 Joined: 20 January 09 From: Sibiu ![]() |
o mare imbunatatire .....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Attached thumbnail(s) IMG060.JPG ( Size: 39.44k ) Number of downloads: 1109 IMG061.JPG ( Size: 39.56k ) Number of downloads: 1029 |
--------------------
ex Dacia
Supernova
Acum : Adun la pusculita i like motocicle !!! and ai uant to da bi da best!!! i lav iu veri maci!!!
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Sunt albe?? Am avut si eu led-uri albe si in poze ieseau albastre.... Oricum sunt ok... pacat ca se ard repede, cel putin cele pe care le aveam eu. O sa imi fac eu unele pentru soclul care il are sn
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
and_rei |
![]()
|
ce becuri trebuiesc pt pozitii?sa nu se arda repede si sa fie albe
![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
|
|
vladutz_sb |
![]()
|
![]() Am vandut-o ... Group: Members Posts: 172 Joined: 20 January 09 From: Sibiu ![]() |
da sunt albe...super bright
![]() This post has been edited by vladutz_sb: 23 Feb 2009, 19:03 |
--------------------
ex Dacia
Supernova
Acum : Adun la pusculita i like motocicle !!! and ai uant to da bi da best!!! i lav iu veri maci!!!
|
|
djasu82 |
![]()
|
QUOTE(Maskatu @ 23 Feb 2009, 19:58) Sunt albe?? Am avut si eu led-uri albe si in poze ieseau albastre.... Oricum sunt ok... pacat ca se ard repede, cel putin cele pe care le aveam eu. O sa imi fac eu unele pentru soclul care il are sn ![]() Vrei sa spui ca in poza de aici ![]() Attached File(s) |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
B 31 BRE |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 195 Joined: 24 November 08 From: Bucuresti-Vitan ![]() |
Stiu ca nu e locul unei nove aici,dar vreau sa ma laud cu creatia mea
![]() [attachmentid=1627503197] [attachmentid=1627503198] [attachmentid=1627503199] [attachmentid=1627503200] sunt 100% facute de mine This post has been edited by B 31 BRE: 23 Feb 2009, 20:45 |
--------------------
Dacia
Nova
1999 1.6 gti
- B 31 BRE
|
|
sergiu-iulian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.103 Joined: 16 December 07 ![]() |
super...imi plac..arata foarte bine pe masina..mie imi plac,cum ai reusit sa faci?
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Confort
- Ms 64 GVS DACIA =>Daca Ai Cap Ia-ti Alta!!!
|
|
Maskatu |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
djasu82 |
![]()
|
smd de genul acela nu am vazut doar mere cel pe care il gasesti la conex sau la cel cu prelata rosie. Un smd de genul celor de la conex costa 2 lei bucata si face lumina nu gluma cu 10 leduri montate
![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
B 31 BRE |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 195 Joined: 24 November 08 From: Bucuresti-Vitan ![]() |
|
--------------------
Dacia
Nova
1999 1.6 gti
- B 31 BRE
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 20:44 |