DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

244 Pages « < 26 27 28 29 30 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Ce îmbunătățiri ați făcut DSN-urile voastre?, topic universal pentru îmbunătățiri.

and_rei
post 24 Mar 2009, 22:13
Post #811

Membru multumit de fosta lui SupeRNova

Group: Members
From: Bucuresti

credeti ca de fraieri au pus aia de la dacia furtunu acolo? smile.gif

maskat n-am AC in casa biggrin.gif.dar sper sa te ajute chestia facuta de tine smile.gif

--------------------
Renault Megane 2.1 Silver 2005
"Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Tince1290
post 24 Mar 2009, 22:15
Post #812

Membru cititor

@djasu: scuze dar nu am prea avut timp in ultima vreme sa citesc tot ce s-a mai discutat pe forum tongue.gif...azi mi-am facut putin timp si am intrat....daca tu spui ca ajuta....asa o fi....

oricum...eu pe a mea nu o modific tongue.gif

This post has been edited by Tince1290: 24 Mar 2009, 22:17

--------------------
- - -
+
Relu_GTT
post 24 Mar 2009, 22:41
Post #813

Membru autentic

From: BRASOV

QUOTE(ianys_andrey @ 24 Mar 2009, 22:13)
credeti ca de fraieri au pus aia de la dacia furtunu acolo? smile.gif

maskat n-am AC in casa biggrin.gif.dar sper sa te ajute chestia facuta de tine smile.gif
*

Da de fraieri au pus furtunul acolo
La logan s-au mai desteptat si ei si l-au pus sa traga aer din grila
Eu m-am gandit sa il pun mai jos sa fie in spatele grilajului din bara si asa nu ar mai urca apa in sus pe furtun

--------------------
Dacia SuperNova 2002 Confort - BV 27 GTT
BMW e46 FL 2.0i
+
djasu82
post 24 Mar 2009, 22:53
Post #814

MEMBRU DACIA CLUB

From: Bucuresti ...

si cred ca si nemti tot de fraieri l-au pus sa traga aer de desupra grilei biggrin.gif asta am observat la golfurii mertane opaluri audii... Apropo am vazut ca aveti furtunele alea vai de mama lor ma intreb cum de mai respira motorul. Eu unu sunt satul de aiurelile facute la DSN de aceea ai fac una alta pna cand o dau ... Oricum e buna doar asa pentru oras.

--------------------
Dacia Super Nova Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm 1999 / 2003 / 2008 /2011 - nnn
+
Maskatu
post 26 Mar 2009, 09:34
Post #815

Logan 0.9 TCE

Group: Moderatori DaciaClub
From: zuzu

Pentru toti fanii Super Nova

Minutul 3:32
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif O fii clima sau nu ? tongue.gif

--------------------
Dacia Logan 0.9 TCE - 2019 - ---
+
b13mat
post 26 Mar 2009, 10:10
Post #816

Membru autentic

esti tare masktu smile.gif

--------------------
Renault Laguna 2 phase 2 1.9 dCI 2005 privilege - B 13 MAT
+
iulian sn2001
post 26 Mar 2009, 14:08
Post #817

Membru fost incepator

From: galati

deci Da s-a votat.Super-nova este mai tare ca logan radmasa.gif
Ps masina aia are jante de tabla.Nu cred ca este clima.

--------------------
dacia supernova 2001 confort
cap sa ai ca mintea vine dup-aia
+
Al3x_AOL
post 26 Mar 2009, 14:34
Post #818

Membru

From: Mioveni

Pai si Clima are jantele tot de tabla... decat Clima Campus are jenti de aiaj wink.gif

P.S. pana la urma e bine sa las furtunu de la filtru in grila sau sa il pun la loc?? unsure.gif

This post has been edited by Al3x_AOL: 26 Mar 2009, 14:38

--------------------
Dacia Logan 2006 Ambition - AG 20 MCA
+
djasu82
post 26 Mar 2009, 15:23
Post #819

MEMBRU DACIA CLUB

respectele mele pentru puia sta la je in cartier si deci se mandreste cu o super nova tongue.gif
Ieri am facut din fibra de sticla imbinarea dintre tabloul de logan si masca de la super nova peste 3-4 zile o sa vad ce am reusit desi s-a intarit o mai las. Sper sa iasa ceva frumos ca mi-a loat 2 ore de modelat fibra... Acum sa il mai aud eu pe ala ca spune ca habar nu am cu fibra de sticla... ideea e sa ai si timp ca sa faci ceva. In final o sa ma ocup de imbracarea oalelor de pe spate cu fibra de sticla si cred si pe fata .

--------------------
Dacia Super Nova Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm 1999 / 2003 / 2008 /2011 - nnn
+
and_rei
post 26 Mar 2009, 19:06
Post #820

e usor sa manevrezi fibra de sticla biggrin.gif.eu lucrez acum la niste pleoape biggrin.gif

--------------------
"Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
+
Tince1290
post 26 Mar 2009, 19:46
Post #821

Membru cititor

multumim maskatule pt clip biggrin.gif....eu am ramas masca cand l-am vazut prima data acum cateva zile....si cand am vazut ca masina de sub prelata e supernova 173.gif ....am vrut si eu sa pun clipul dar nu am stiut la ce sectiune icon_mrgreen.gif

This post has been edited by Tince1290: 26 Mar 2009, 19:46

--------------------
- - -
+
djasu82
post 26 Mar 2009, 19:56
Post #822

MEMBRU DACIA CLUB

Eu voi face colectorul de aer din fata deasupra grilei direct din fibra de sticla . Apropo mere foarte bine cu fibra de sticla la rola tongue.gif. Daca stau bine sa ma gandesc cred ca si consola centrala de la bord ar trebui modificata si aruncat in consola un GPS:D

--------------------
+
mihai 83
post 26 Mar 2009, 22:17
Post #823

Membru stelist

From: Bucuresti nasol

Putea sa gaseasca si el una aranjata si astfel se mandrea ca masina ca el nu are nimeni radmasa.gif .O vinde ceva de pe ea??? radmasa.gif

--------------------
dacia super nova 2002-clima - B-xx-xxx
+
djasu82
post 26 Mar 2009, 22:19
Post #824

MEMBRU DACIA CLUB

turometru si casurile de apa si combustibil ca tot se plang baieti ca au nevoie tongue.gif

--------------------
+
and_rei
post 26 Mar 2009, 22:48
Post #825

ma da chiar e a lui dsn aia?daca da hai sa-l chemam vineri seara la carol biggrin.gif

--------------------
+
djasu82
post 27 Mar 2009, 16:42
Post #826

MEMBRU DACIA CLUB

Azi am fostin targ si am cumparat spray negru mat pentru a vopsi masca realizata din fibra de sticla la tabloul de logan . Sprayul e special realizat pentru masti din plastic si a costat 25 de lei. Mi s-a spus ca nu mai e nevoie de primer ca sa dau fiindca adera perfect .Denumirea tubului de spray e Bumper Paint vopsea acrilica .

--------------------
+
Tince1290
post 27 Mar 2009, 19:51
Post #827

Membru cititor

eu imi pun maine lumina pentru marsalier si pe partea stanga....plus o alarma "improvizata" dintr-o jucarie....tot pentru mers cu spatele....

fac asta nu pentru ca nu as avea bani sa cumpar una...dar e mai distractiv asa biggrin.gif....si in plus are o alarma care imi place..si pun un buton sa o pot schimba daca ma plictisesc (jucaria avand si ea un astfel de buton pentru schimbarea melodiilor...era un pistol.....dar nu va faceti iluzii....chiar suna a "alarma" de masina biggrin.gif)....si...de asemenea....eu am alarma la masina dar nu am vrut sa imi activeze aceasta functie cei ce au montat-o pentru ca parintii au pe renaultul lor asa...si cand mai venim noaptea tarziu...dupa 12 trezim tot blocul cand o bagam in garaj biggrin.gif....si e lipsit de practica ca sunetul sa vina de sub capota....ca doar e facut sa anunte oamenii din spatele masinii ca te apropii biggrin.gif....parerea mea....in plus e si mai silentios...exact cat trebuie sa il auzi bine....tongue.gif.....asa e mai practic....micutul difuzor si placuta lui vor fi bagate chiar in stop si prinse pe circuitul luminii....o sa pun maine poze si cu difuzorul....si cu butonul cu cele 4 pozitii.....wink.gif...numa' bine

am facut acum 2 amarate de poze...cu amaratul meu de telefon laugh.gif (pe care in curand o sa il schimb cool.gif happy.gif ).....e si noapte deci cu atat mai slaba este calitatea pozelor.....aparatul nu are acumulatorii incarcati....deci....asta e tot ce pot oferi....azi....

DSC00681.JPG ( Size: 82.25k ) Number of downloads: 944
DSC00682.JPG ( Size: 51.25k ) Number of downloads: 1022

poza 1: difozurul....micul lui circuit....si butonul cu 4 pozitii....fara cabluri.....alea maine pe lumina biggrin.gif
poza 2: suportul stopului...pe care se afla lipita o bucata de plastic (suportul difuzorului)

This post has been edited by Tince1290: 27 Mar 2009, 20:09

--------------------
- - -
+
Maskatu
post 27 Mar 2009, 21:50
Post #828

Logan 0.9 TCE

Group: Moderatori DaciaClub
From: zuzu

Chestia asta era la moda prin 98-2000. Mi se pare absurda montarea unei astfel de instalatii, si asta din lipsa utilitatii ei. Daca ai avea vreun TIR mai ziceam, dar asa de mare nu cred ca e super nova incat necesita semnale acustice, pentru a isi face simtita prezenta cand dai cu spatele. Plus de asta incerc sa imi imaginez urmatorul scenariu:
Tu esti in masina si dai cu spatele... marea goarna bagata in stop incepe sa urle din toate puterile... deodata un pieton nevinovat, aude ranjetul difuzorului salvat de la ghena si fuge din calea ta... misiune indeplinita. aplauze.gif

genial radmasa.gif

--------------------
Dacia Logan 0.9 TCE - 2019 - ---
+
cristi87
post 27 Mar 2009, 21:53
Post #829

fa-te viteaz knd esti singur in masina...nu chinui si p altii

smile.gif) mai bine montai un buzzer,cv...sau o porcarie mai mica,cu lambada sau orice alta melodie...ceva mai micut,mai finut....

--------------------
RENAULT Megane 2.2 1.6 16v 82Kw 2007 - Unknown..yet
[COLOR=blue][SIZE=7]omul este dator sa sculte, nu sa si creada....
+
iulian sn2001
post 27 Mar 2009, 21:59
Post #830

Membru fost incepator

Sau o goarna de locomotiva.Te ajutau vecinii sa impingi masina cu spatele....numai sa nu mai dai in marsalier.
Oricum.....desi e o prostie apreciez creativitatea. wink.gif

--------------------
+
Tince1290
post 27 Mar 2009, 22:01
Post #831

Membru cititor

sad.gif...nu e salvat de la ghena.....ce are?....nu e chiar lipsit de practica....mai ales daca esti intr-un loc aglomerat...sau asa ceva...in plus o sa se poata dezactiva....

eu am o "obsesie" cu chestile astea....nu vreau sa imi fac masina sa iasa in evidenta....si nici sa o fac sorcova....ci pur si simplu asa vreau eu tongue.gif....si nu tin cont de nicio moda laugh.gif....nu-mi pasa cand si cum era la moda...poate eu lansez o noua moda...apropo....eu am 2 claxoane pe masina...si pot claxona doar cu cate unul...depinde cum si cu care vreau eu wink.gif.....sau pot si cu amandoua in acelasi timp....si nu glumesc..chiar am doua claxoane wink.gif

in plus sa sti ca goanga aia chiar suna frumos....smile.gif....o sa vezi cand termin....si macar eu ma aleg cu ceva din toata shmecheria...o sa am lumina pe ambele faruri tongue.gif

--------------------
- - -
+
Relu_GTT
post 27 Mar 2009, 22:02
Post #832

Membru autentic

Am vazut la un vecin la o dacie 1300 acum cativa ani avea o chestie de genu asta

--------------------
BMW e46 FL 2.0i
+
saftonel
post 27 Mar 2009, 22:03
Post #833

Membru autentic

pune`le sa lumineze in fct de melodie..smile.gif))

--------------------
Reno Clio 1.4 16V 2002 - xxx
+
Tince1290
post 27 Mar 2009, 22:12
Post #834

Membru cititor

QUOTE(Relu_GT @ 27 Mar 2009, 23:02)
Am vazut la un vecin la o dacie 1300 acum cativa ani avea o chestie de genu asta
*

ce intelegi prin ceva de genu???

daca e misto sa sti ca majoritatea masinilor care au alarma au asa ceva!!! excl.gif

diferenta e ca a mea nu va deranja vecinii si va fi folositoare in locuri aglomerate....piete...si alte locuri.....nu-mi vin exemple acum dar am avut momente in care mi-a lipsit chestia asta....si avantajul meu e ca pot pune o melodie care sa-mi placa....si daca ma plictisesc maine pun alta!!!...si volumul e exact cat trebuie....nu ca la renault ca ala rasuna noaptea printre blocuri la noi de nu-i adevarat.....asa ca terminati cu mistourile....fiecare pune pe masina lui ce vrea si si-o face cum ii place lui....si cu asta basta....daca nu puteti spune ceva frumos nu mai spuneti nimic excl.gif ....ca la criticat toti sunt buni wink.gif

27 Mar 2009, 23:35:
QUOTE(saftonel @ 27 Mar 2009, 23:03)
pune`le sa lumineze in fct de melodie..smile.gif))
*

si asta cu ce m-ar ajuta?

27 Mar 2009, 23:37:
QUOTE(cristi87 @ 27 Mar 2009, 22:53)
smile.gif) mai bine montai un buzzer,cv...sau o porcarie mai mica,cu lambada sau orice alta melodie...ceva mai micut,mai finut....
*

asa ceva pune-ti tu pe masina dry.gif ...sa-ti cante tie lambada....tocmai ala e hazul...k nu imi plac buzzarele alea de la magazin!!! in schimb imi place alarma de la jucaria aia smile.gif si se potriveste pe asa ceva

27 Mar 2009, 23:40:
nu mai raspund si la restul....cred ca m-am facut inteles....sau cel putin asa sper....am postat aici pentru ca asta fac toti cand schimba cate ceva...si am postat tocmai in ideea ca poate si-a mai facut cineva asa ceva si putem imparti idei sau o sa-si faca...si atunci il pot ajuta eu....si cum am postat am si fost intrebat de cineva pe privat daca pun doar soclu sau modific tot circuitul....deci sunt oameni interesati macar de o parte din ce fac....numa' bine

This post has been edited by Tince1290: 27 Mar 2009, 22:40

--------------------
- - -
+
Relu_GTT
post 27 Mar 2009, 23:27
Post #835

Membru autentic

Adica ca avea tot ceva asa care piuia cand dadea cu spatele era ceva pus langa stop

--------------------
BMW e46 FL 2.0i
+
iulian sn2001
post 27 Mar 2009, 23:47
Post #836

Membru fost incepator

Stai ma Tince ca ai inteles gresit.Eu unu nu am spus ca este usor de facut sau ca...nu mai este la moda.
Doar ca nu ii vad eficienta.Dar atata timp cat tie iti place...este OK.

--------------------
+
djasu82
post 28 Mar 2009, 11:57
Post #837

MEMBRU DACIA CLUB

un difuzor de alarma ce are daca se monteaza ? Eu cred ca ai la alarma si pinul pentru a sesiza alarma ca dai cu spatele dar nu e legat la becul de pe spate cel alb.

--------------------
+
Tince1290
post 28 Mar 2009, 15:05
Post #838

Membru cititor

stiu asule...dar nu am vrut sa pun asa pentru ca au parintii la masina lor si sunetul e muult prea puternic si deranjant....dinaia am vrut sa pun chesti asta....spun am vrut pentru ca nu o mai pot monta sad.gif....se pare ca cei ce s-au suparat pe mine aseara m-au blestemat pentru ca difozorul meu tocmai s-a ars.....era deja montat pe suportul stopului....la fel ca si butonul de alegere al melodiei (care ar fi fost vizibil din portbagaj) dar acum totul e in zadar....o sa pun oricum lumina si pe stopul din stanga..macar cu atat sa raman biggrin.gif

--------------------
- - -
+
djasu82
post 28 Mar 2009, 15:07
Post #839

MEMBRU DACIA CLUB

hai mai tince ai gasit si tu un difuzor audio de casetofon ce naiba... ma rog daca tie iti place sincer nu se mai discuta ... Eu unu o sa deconectez de la alarma acesta functie cand dau cu spatele ca sa nu mai piue ...

--------------------
+
connectorxp
post 28 Mar 2009, 23:41
Post #840

Just a happy camper :)

Am si eu o asemenea masina , este o "Rapsodie" din vara lui 2002 , ca imbunatatiri pe ea, am : alarma MAAT , cotiera centrala cu comartiment (nu este cea mai aratoasa , dar e comoda) , montat CD-Player Sony GT620u , Subwoofer si statie de 80W , marca "Targulescu" , difuzoare fata 13cm Kicker , coaxiale , pe spate difuzoare VDO Siemens , ovale , coaxiale , cumparate de la servici .

In calcul era un Subwoofer mai mare si de calitate , dar cum eu nu ma inpac cu masina (nu are servo-directie si comenzile sunt greoaie) am decis sa o dau asa cum e si sa cumpar un Logan (ma impac foarte bine cu el) / Clio / Symbol / Megane 2 .

Daca o vedeti in trafic , nu ma injurati , nu o conduc eu , a ajuns la fratele meu (temporar) , cu care se impaca foarte bine .

Din pacate la aceasta masina am o colectie placuta de greierasi , nu sunt multi , dar se mai fac auziti , e frig sau gropi in sosea

--------------------
Lexus CT200h Eco/2011 - XX-XXX-LEX
1,8VVTi HSD, 136PS, 5% in Bucuresti :) Albastru 8U9 si senzatii tari pe curent :P

Ca musca'n lapte pe forumul Reno' :)
+
244 Pages « < 26 27 28 29 30 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 14th July 2025 - 09:47
Forum Renault