Ce îmbunătățiri ați făcut DSN-urile voastre?, topic universal pentru îmbunătățiri.
![]() ![]() ![]() |
Ce îmbunătățiri ați făcut DSN-urile voastre?, topic universal pentru îmbunătățiri.
Tince1290 |
![]()
|
||
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
|
|||
saftonel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 22 March 08 From: Bucuresti ![]() |
are cineva idee pe unde gasesc soclu pt stopul stanga? pt mersul cu spatele?...
|
--------------------
Reno
Clio 1.4 16V
2002
- xxx
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
nici eu nu am acolo.am doar pe dreapta
![]() ![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Iti puneai piuitoare ca tince
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
cristi87 |
![]()
|
![]() fa-te viteaz knd esti singur in masina...nu chinui si p altii Group: Members Posts: 507 Joined: 2 May 08 ![]() |
tre sa puneti un soclu de bec de semnalizare...si taiati mufa de la fire..si le lipiti pe placa..si gata, aveti lumina si p partea cealalta;)
|
--------------------
RENAULT
Megane 2.2 1.6 16v 82Kw
2007
- Unknown..yet [COLOR=blue][SIZE=7]omul este dator sa sculte, nu sa si creada....
|
|
saftonel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 22 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Tince1290 zicea ca a gasit soclu si piuitoarea separat...fara sa mai taie nimic p`acolo
|
--------------------
Reno
Clio 1.4 16V
2002
- xxx
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
QUOTE(ianys_andrey @ 29 Mar 2009, 22:34) nici eu nu am acolo.am doar pe dreapta ![]() ![]() QUOTE(cristi87 @ 30 Mar 2009, 09:08) tre sa puneti un soclu de bec de semnalizare...si taiati mufa de la fire..si le lipiti pe placa..si gata, aveti lumina si p partea cealalta;) QUOTE(saftonel @ 30 Mar 2009, 11:12) Se referea la taiat mufa de la firul care alimenteza becul de marsarier, pentru a avea bec si in partea cealalta unde nu au pus inteligentii de la Dacia. ![]() This post has been edited by Maskatu: 30 Mar 2009, 16:09 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
tiesto mi se pare ca are pe ambele parti....
|
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
costin_bad |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 188 Joined: 23 October 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Maskatu Scris Astăzi, 11:20 Se referea la taiat mufa de la fire care alimenteza becul de marsarier, pentru a avea bec si in partea cealalta unde nu au pus inteligentii de la Dacia. Maskatule, aia de la Dacia "e mai inteligenti" decat unii de pe aici, becul alb de marsarier trebuie sa fie doar pe partea dreapta, in conformitate cu dispozitiile regulamentului de circulatie. Au fost serii de DSN pana prin 2002, cred care au avut becuri pe ambele parti, dar legea cere (si nu numai la noi) bec alb de marsarier doar pe dreapta. |
--------------------
suzuki
sx4 glx
2009
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
eee.....pai lasa....ca doar acum nu o sa scoata din circulatie toate masinile cu bec pe ambele stopuri
![]() ![]() ![]() si revenind la imbunatatiri...am intrat deja in actiune ![]() ![]() ![]() ![]() IMAG0026.JPG ( Size: 348.67k ) Number of downloads: 1154 |
--------------------
-
-
-
|
|
aluibasarabeanu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 664 Joined: 24 August 08 From: CONSTANTA ![]() |
Trebuia sa-ti iei contact de cielo,se potriveste perfect si e de 10 ori mai bun si costa 4 lei.Eu aveam tot timpul probleme ca nu faceau contact pana mi-a zis cineva de la o firma care pune alarme sa iau de cielo.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
1,6 16v anul 2006
- Necunoscut momentan
|
|
Tince1290 |
![]()
|
nu m-am gandit
![]() ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
Maskatu |
![]()
|
QUOTE(costin_bad @ 30 Mar 2009, 13:58) Maskatule, aia de la Dacia "e mai inteligenti" decat unii de pe aici, becul alb de marsarier trebuie sa fie doar pe partea dreapta, in conformitate cu dispozitiile regulamentului de circulatie. Au fost serii de DSN pana prin 2002, cred care au avut becuri pe ambele parti, dar legea cere (si nu numai la noi) bec alb de marsarier doar pe dreapta. perfect de acord, asta in conditiile in care stopurile avea structura celor de solenza, adica marrsarieri in dreapta si ceata in stanga, si nu sticla alba pentru marsarieri pentru ambele parti + proiector in bara. QUOTE(Tince1290 @ 30 Mar 2009, 14:35) ............... si revenind la imbunatatiri...am intrat deja in actiune ![]() ![]() ![]() ![]() Multe super nove nu au contactul de usa pe partea dreapta, plafoniera pe partea dreapta sau lumina in portbagaj. Asta au considerat cei de la Dacia prin " masina ieftina si buna". Legat de piuitoarea pentru lumini aprinse. Sigur e pentru lumini aprinse? ca din ce spui tu reisese ca il pui pe lumina de la usa, asta inseamna ca va piui mereu cand deschizi usile chiar daca luminile sunt inchise. Ca sa piuie cand deshizi usa si sunt luminile aprinse, trebuie sa legi cumva, un fir de la siguranta farurilor si un fir de la contactul din usa... nu stiu exact cum dar cred ca e geva de genul asta. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
ti3sto |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 518 Joined: 7 December 08 From: Bucuresti-Berceni ![]() |
|
--------------------
Dsn
SuperNova
2000 1.4 -----------Tractari Auto Non Stop -------
Cel mai mic pret, Bucuresti 100Lei Tel :0769797963 |
|
Maskatu |
![]()
|
2001 idem... dar clima , nu imi lipseste nici becul de marsarier, nici contactul de usa de la pasager, nici plafoniera, nici lumina in portbagaj. Imi lipsesc niste jenti de aluminiu ( sau magneziu ce o fii)
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
La mine pe fata erau din fabrica cred doar pe spate au fost puse suplimentar pentru alarma
Pe fata le-am si schimbat ca nu mai faceau contact This post has been edited by Relu_GT: 30 Mar 2009, 19:24 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- BV 27 GTT BMW e46 FL 2.0i
|
|
Tince1290 |
![]()
|
aha...uite ca la becul din portbagaj nici nu m-am gandit....nici dinala nu am.....nu pot sa inteleg....toate dotarile astea costa foarte putin....dar totusi sunt foarte folositoare....nu pot sa inteleg de ce au renuntat tocmai la ele?
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
cristi87 |
![]()
|
![]() fa-te viteaz knd esti singur in masina...nu chinui si p altii Group: Members Posts: 507 Joined: 2 May 08 ![]() |
la mine lipseste si contactul..si lumina portbagaj.....
![]() ![]() |
--------------------
RENAULT
Megane 2.2 1.6 16v 82Kw
2007
- Unknown..yet [COLOR=blue][SIZE=7]omul este dator sa sculte, nu sa si creada....
|
|
BoR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.863 Joined: 20 October 08 From: Buzau ![]() |
QUOTE(costin_bad @ 30 Mar 2009, 13:58) Maskatule, aia de la Dacia "e mai inteligenti" decat unii de pe aici, becul alb de marsarier trebuie sa fie doar pe partea dreapta, in conformitate cu dispozitiile regulamentului de circulatie. Au fost serii de DSN pana prin 2002, cred care au avut becuri pe ambele parti, dar legea cere (si nu numai la noi) bec alb de marsarier doar pe dreapta. Din cate syiu normele europene prevad dotarea cu cel putin un bec pe marsarier,si nu obligatoriu cu un singur bec. 30 Mar 2009, 21:06: QUOTE(Tince1290 @ 30 Mar 2009, 14:35) eee.....pai lasa....ca doar acum nu o sa scoata din circulatie toate masinile cu bec pe ambele stopuri ![]() ![]() ![]() si revenind la imbunatatiri...am intrat deja in actiune ![]() ![]() ![]() ![]() IMAG0026.JPG ( Size: 348.67k ) Number of downloads: 1154 Am si eu montat un astfel de buzzer pt avertizare lumini aprinse.Se trage un fir la contactul de pe stalp,iar celalalt la siguranta pentru pozitii.Ar trebui bandajat cu ceva banda adeziva deoarece sunetul emis este foarte strident.Eu l-am montat pe usita cutiei de sigurante-in interior. This post has been edited by BoR: 30 Mar 2009, 21:06 |
--------------------
Dacia SuperNova/
Opel Astra Sports Tourer/
Lada 1200 Combi
|
|
Maskatu |
![]()
|
Ieri in urma unui nefericit incident ( am gasit mocheta din dreapta balta). Si asta cred ca ori de la antigelul ramas de cand era spart caloriferul ( nu prea am dat importanta mochetei cu toate ca am vazut ca era umeda) ori din cauza ca se infiltreaza pe la cutia aia neagra de afara. Prin urmare am dat jos mocheta, partea din fata, m-am chinuit 2 ore, intr-un final am taiat-o cu cutterul pe mijloc pentru ca nu vroia sa iasa dracia, cu toate ca ridicasem si consola centrala, e mare si a naibii de grea, mai ales cu 10 kg de apa pe o parte.
Asa ca saptamana asta daca tot m-a mancat in cur sa o scot, sa nu fie deranjul degeaba, m-am decis sa o antifonez, pentru ca nu mai vreau in veci sa ma apuc sa scot iar plasticele alea ordinare de la consola + cele de la usi de jos. E deja a doua oara ( prima oara a fost la schimbarea caloriferului). Mai ramane sa dau scaunele jos + bancheta spate(asta o sa dureze 5 minute) + mocheta spate care la fel nu va dura mult. Acum iata ce as vrea sa fac... 1.Sa smilgheruiesc podeaua inainte. 2.Sa aplic GRUND (din acela rosu ordinar de dadea tataie pe sub masina cand o ridica pe scaune... ). 3.Sa dau cu "renumita" vopsea cauciucata de la GUZU. Pana la urmatoarele intrebari, v-as ruga sa imi spuneti daca ce am enumera mai sus ar fii in regula . Acum alta chestiune. Am facut rost de Vatelina (cam 10 metri patrati), Folie pee cam 4 metri patrati, si fâș (3 metri patrati) si ma gandeam sa o "integrez" cumva pe podea, in special vatelina... sa dau cu cauciucata si apoi sa infig vatelina peste cauciucata ca sa se lipeasca sau sa o las sa se usuce cauciucata si apoi vatelina , sau pee? Voi ce ziceti? Cat despre fâș, ma gandeam sa il folosesc la usi in locul foliei aceia albe pe care o are.... sau chiar peste acea folie. Astept sfaturi pentru ca zilele astea ma duc sa cumpar grund si cauciucata... multumesc anticipat. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
cristi87 |
![]()
|
poi tot bagam noi toate prostiile sub mocheta...dar sa ne gandim ca retin apa, ca si pasla...dar daca treci iar cu vederea mocheta umeda,gandeste-te ca vatelina sau c mai bagi sub ea...este deja plina de apa..si nu o sa fie bine cu toata antifonarea si cauciucata ta...
|
--------------------
RENAULT
Megane 2.2 1.6 16v 82Kw
2007
|
|
Tince1290 |
![]()
|
eu am scos folia aceea alba din portiere.....ca mi s-a parut inutila....oare am facut rau?
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
ti3sto |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 518 Joined: 7 December 08 From: Bucuresti-Berceni ![]() |
QUOTE(Tince1290 @ 30 Mar 2009, 21:37) da ... teoretic aia e izolarea masinii ca o fi termina sau pentru insonorizarea masinii nu stiu .... eu unu am mai adaugat pe langa folia aceea 2 straturii de folie pee aluminizata ,iar pe tabla am aplicat niste antifon spray foarte bun de altfel.... si sincer pot sa zic ca nu mai e o supernova la 120 se comporta f frumos cu acelasi motor cam galagios dar se comporta f bine pot sa scult muzica incet si nu simt ca am viteza pe care o aveam inainte ..... da maskatule poate facem amdnoi in acelasi timp daca gasim sa ne sincronizam cu timpu ![]() ca un sfat antifonati-va usile si o sa filti multumiti de investite ,o sa fie un condus mai placut si mai linisit garantez ![]() |
--------------------
Dsn
SuperNova
|
cristi87 |
![]()
|
buey....nu ma uitati..si eu tre sa fac treaba aia rusinoasa...antifonarea...knd ne bagam?? facem cu randul?? sapt asta la 1,sapt viitoare la celalalt..si tot asa...facem un trio:))
|
--------------------
RENAULT
Megane 2.2 1.6 16v 82Kw
2007
|
|
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
Grund mai e si gri nu numai rosu acela obisnuit si e la fel
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
|
|
ti3sto |
![]()
|
|
--------------------
Dsn
SuperNova
|
Relu_GTT |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
|
|
saftonel |
![]()
|
vin si eu si va asist
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Clio 1.4 16V
2002
- xxx
|
|
smecheras |
![]()
|
![]() Tuning Fanatic ... Dacia rullz Group: Members Posts: 268 Joined: 18 September 06 ![]() |
baieti unde gasesc si eu folie pee?? este scumpa?
|
--------------------
Dacia
Nova GTi
2000 1.6
- B 60 FGD
|
|
Maskatu |
![]()
|
QUOTE(cristi87 @ 30 Mar 2009, 21:30) poi tot bagam noi toate prostiile sub mocheta...dar sa ne gandim ca retin apa, ca si pasla...dar daca treci iar cu vederea mocheta umeda,gandeste-te ca vatelina sau c mai bagi sub ea...este deja plina de apa..si nu o sa fie bine cu toata antifonarea si cauciucata ta... asa este. daca aveam alte materiale pe sub mpcheta originala a masinii, iesea macel. Tocmai de aceea vreau sa o antifonez, si pun furtunu pe ea sa vad daca si pe unde vine apa. QUOTE(Tince1290 @ 30 Mar 2009, 21:37) Da, ai facut rau.... folia aia cu toate ca la prima vedere pare inutila, are o "mica" utilitate, anume: Cand ploua, si se prelinge apa pe la periile de la geamuri, folai previne intrarea apei intre fata de usa si usa, cu alte cuvinte IN MASINA. Folia are rolul de a tine apa IN USA, de unde se si prelinge prin scurgerile facute special. Daca ai avut difuzoare originale din fabrica ai fi vazut cand ai desfacut fetele de usi ep fata, ca avea folie era pusa peste difuzor, tocmai de aceea, pentru a nu curge apa pe difuzoarele usilor fata. Una peste alta cred ca o sa fac asa: -smilgheruit podeaua -grund rosu -cauciucata NEdiluata, pentru un efect mai bun -Vatelina 2 straturi -Folie PEE 2 straturi -Power tape la imbinari -mocheta originala la loc |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 02:23 |