balamale capota
![]() ![]() ![]() |
balamale capota
tibi_thomas |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 21 April 04 From: Cluj - Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan 1.5 dci
2007 Ambition
|
|||
faniqa2003 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 18 July 05 From: Bucuresti ![]() |
nuuu....
grija trebuie sa avem ca sa ungem regulat toate balamalele, mie mi le-au uns de fiecare data cand am fost pe acolo. la capota este cel mai nasol ca daca se grip[eaza ti se indoaie capota, la usi doar ca se inchid mai greu sau scartaie asa ca....uleiul sa traiasca! |
--------------------
Renault
Symbol
2010, 1,5 DCi, Best
- B 999 FAN
|
|
florinc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 16 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Maine trebuie sa le ung si eu inseamna, ca nu le-am uns niciodata in aproape 2 ani.
![]() |
--------------------
Opel/Dacia
Vectra B/Solenza
- . Opel Vectra B
|
|
valioglu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 498 Joined: 2 July 04 ![]() |
QUOTE(florinc @ 26 Jul 2005, 20:03) Daca le-ai deschis de doua ori pe zi nu e nevoie sa le ungi. E la fel ca si cu cablul de frana, daca nu tragi niciodata frana de mana ramane blocat definitiv la prima actionare. ![]() This post has been edited by valioglu: 28 Jul 2005, 19:47 |
--------------------
DACIA SOLENZA
CONFORT 1.4
- B-01-DOG viata e scurta dar nedreapta
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Stiu si eu cu deschisul. Eu acum evit pe cat posibil sa o mai deschid. Avea cred dreptate cel care a initiat postul cu abs-ul si la cate franari rezista. Cred ca un rationament de genul asta e valabil si pentru capota. Balamaua dreapta (aia dinspre turbina de climatizare) are un joc foarte mic. Si asta din cauza ca sarcina e repartizata inegal intre balamale cand capota sta sprijinita in fierula ala. traiasca Dacia.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Si eu am patit la fel, la Meridian, dar am vazut abia a doua zi si nu am mai avut ce face. Acum are vaselina din belsug.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
tibi_thomas |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 21 April 04 From: Cluj - Napoca ![]() |
indeed. traiasca dacia. pana la urma problema e aceeasi ... o firma de stat se privatizeaza iar managementul e prea ocupat sa'si angajeze oameni in service'urile proprii. mai bine ii tine pe cei vechi. iar cei vechi ... au conceptele asemanatoare cu cele ale militienilor. asa ca ... hai sa schimbam ceva, romani ... nu mai lasati sa treaca cu vederea toate rahaturile ce ni se arunca in ochi ... o sa povestesc la un moment dat si peripetiile mele de saptamana asta. acum sunt prea scarbit.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.5 dci
2007 Ambition
|
|
GABONE77 |
![]()
|
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
eu din cand in cand dau cu niste wd 40 pe la toate articulatiile,usi capota, gresez cat se poate si nu am probleme. e bun wd 40 si iarna cand poti avea surprize laa hayon sau buson inghetat.
|
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
- TPG cine e bun e bun si cand e rau
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th May 2025 - 11:21 |