Pro sau Contra guvernarii USL
![]() ![]() ![]() |
Pro sau Contra guvernarii USL
aphophis |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|||
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
QUOTE(Markos @ 3 May 2012, 23:03) Pai normal...nu poti peste noapte sa faci sa functioneze corect un sistem defect, culmea, iti mai propui sa faci asta cu acelasi om in frunte ![]() ![]() @extension In logica asta, fara B1 TVR, EVZ...pedeleul ar fi la minus. ![]() Conteaza ca ai alternativa....acuma nu stiu cine e responsabil pt audiente ![]() Propun sa se stabileasca prin lege cote de audiente egale intre antene, b1 tvr....samd |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Afloacă, treci pe beunuteve. Ăștia criticau opoziția, acum critică puterea, deci te mulțumesc.
This post has been edited by Markos: 3 May 2012, 22:42 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
QUOTE(Markos @ 3 May 2012, 22:18) Alea 20% reprezintă imaginea disperării îndobitocite și analfabete din țara asta. E și ăsta un efect direct al guvernării din ultimii ani, nu crezi? Pentru că OTV a apărut în 2001, dar popularitatea fulminantă e de dată foarte recentă. e rezultanta lipsei de optiuni credibile. vom vedea la alegeri unde se vor duce voturile celor nemultumiti de guvernarea pdl, dar pe care ii va deziluziona si usl in astea 6 luni... |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(Markos @ 3 May 2012, 23:42) Sau citeste evz http://www.gandul.info/puterea-gandului/adio-evz-9590100 |
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(kxz @ 3 May 2012, 23:44) Pardon, dar dacă n-ai ce vota, mai bine stai acasă la o bere. Dar nu votezi o aberație doar de dragul de a vota, părerea mea. E jenant de penibil. Bine, mai sus mă refeream la oamenii încă normali. This post has been edited by Markos: 3 May 2012, 22:53 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
pai si usl pana la urma e o aberatie. toata politica noastra e o aberatie.... ma rog...
pana sa ne permitem luxul de a vota pentru cineva, nu impotriva cuiva, mai e cale lunga. e cam nasol sa nu mai fii la guvernare... QUOTE Președintele PDL București, Elena Udrea, a declarat, joi, că și-a cumpărat o mașină mai mică, astfel că acum parchează mai ușor în București, merge mai bine în aglomerație și consumă mai puțin combustibil. Întrebată într-o conferință de presă în legătură cu faptul că a fost văzută conducând o mașină mai mică, Elena Udrea a răspuns: "Mi-am dorit de foarte mult timp să-mi iau o mașină mai mică, cu ea parchez mai ușor în București, mergi mai ușor în algomerație și ea consumă mai puțin. (...) Este o mașină tinerească, sportivă și pe care ți-o poți permite în Capitală, rezolvi problemele traficului și parcării în București". Elena Udrea a fost văzută conducând o mașină Fiat 500 de culoare albă. Pana acu mergea numai cu mercedes... ![]() |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Markos |
![]()
|
O mașină drăguță, potrivită opoziției
![]() QUOTE(kxz @ 3 May 2012, 23:58) Acum câteva nopți n-aveam somn. Și nici chef de pc sau de filme, așa că m-am apucat să zapez la tivi. Am ajuns la oteveu, care transmitea în direct de la sala palatului lansarea candidaților PPDD pentru primăriile din București. M-am uitat, cred, aproape două ore, hipnotizat, înmărmurit și șocat. Așa ceva nu exista nici pe vremea lu' nea Nicu și a comuniștilor, se pișă pe ei DDD, chiar are talent. Abia atunci am realizat de unde alea 20%, că până atunci îmi dădea cu virgulă. Na, că am găsit și-o mică înregistrare. Mai vrei? This post has been edited by Markos: 3 May 2012, 23:31 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
iulian'71 |
![]()
|
![]() membru uneori batut in cap Group: Members Posts: 895 Joined: 18 April 10 ![]() |
Din ce am citit pana acum trag o singura concluzie: AU AJUNS FRAIERII LA CIOLANUL AFUMAT SI OTRAVIT de Base. Era batator la ochi ca neica nimeni isi da demisia din PDL si se inscrie in unul din cele doua partide ale USL, scuzati si PC. Victoras e inca la varsta la care se joaca cu masinutete si Crin mai are inca o atractie catre papusile fica-sii. Nea Nelu, Nastase, Mitrea si bineinteles Tariceanu, Patriciu, Catarama, adica greii cu relatii si amici in toata Europa tac si stau deoparte, iar infantilii se joaca de-a guvernarea ca noi in copilarie de-a cowboy-ii si indienii. Mai stateau linistiti pana in toamna si la generale oricum castigau, acum cu jumate de an inainte iti pui pe cap cusma guvrnarii si promiti marea cu sarea, acum cand astia nu aveau indeajuns bani pentru salariile actuale pana in decembrie si o dadeau din colt in colt cu revenirea la cele din 2010. Nu aveau bani la reparatii, paza, intretinerea institutiilor statului, darmite la majorari de salarii si reduceri de CAS si CASS. A mai vor ca sa achizitioneze vehicole hibride pentru ministere. Vorba ceea "chelului tichie cu margaritare ii lipseste". 50% din mine s-ar bucura daca ar iesi iar PDL, asa antipatic si hulit cum e.
|
--------------------
Renault
Megane sedan/ Kadjar
Expr. 1.5dci85cp.2009/Business 2018 1.5dci 110cp
- GL-07-*** Mersul pe jos face piciorul...peste 45.
Grabeste-te incet. |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Daca USL-ul va da inapoi sumele retinute ilegal din cauza unor ordonante emise de ministerul de finante condus de PDL (care e direct raspunzator de textele bagaboante din acele ordonante de modificare a legii sanatatii si a codului fiscal) si readuce salariile la nivelul de dinainte de 2010, asa cum promite, stabileste o diferenta clara si evidenta fata de PDL si basescu: isi respecta promisiunile, asa cum luminatu'carmaci nu a facut dupa ce l-a regulat pe tariceanu la icre ca e rau si nu vrea sa dea majorarile de 50% profesorilor, cand spunea (mincinos sfruntat) ca noi nu suntem in criza si ca majorarea respectiva poate fi suportata etc, iar cand a venit guvernul lui la putere ce sa vezi, a uitat ce a zis si acum era nasol, eram in criza, nu mai erau bani etc.
Atata diferenta daca exista, USL-ul este ani lumina peste base si clica lui de lipitori parsive. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
iulian'71 |
![]()
|
![]() membru uneori batut in cap Group: Members Posts: 895 Joined: 18 April 10 ![]() |
Base nu a fost, nu este si nu o sa fie vreodata un om cu coloana verticala ci doar un oportunist si demagog. El a condus tara din prisma unui comandant de vas turnator la securitate mai mult decat ii permitea raportul de cursa. Si presedinte in ambele mandate a devenit doar la limita si nu a invis zdrobitor pe nici unul din cei doi contracandidati ci maxim 2.5%. Practic el ne-a aratat cum sa ne furam singuri caciula.
|
--------------------
Renault
Megane sedan/ Kadjar
Expr. 1.5dci85cp.2009/Business 2018 1.5dci 110cp
- GL-07-*** Mersul pe jos face piciorul...peste 45.
Grabeste-te incet. |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(iulian'71 @ 3 May 2012, 23:21) 50% masochist! ![]() Eu astept un singur lucru de la usl: un audit in care sa arate clar unde s-au dus banii din imprumuturi! Dupa 4 ani si aproape 40 de miliarde imprumutati nu se vede nimic, deci chiar trebuie clarificata problema asta. |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(aphophis @ 3 May 2012, 22:40) Ce imperativi suntem... Ei du-te, te pomenesti ca ne dai si suturi in cur daca nu ne executam de indata. Mutulica nu vorbi cu noi cum ti se vorbeste tie la sedintele de partid... QUOTE(Dan73 @ 3 May 2012, 22:41) Nu se pune. Aia sunt jurnalisti onesti, care spun adevarului pe nume, nu si-au vandut sufletul... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ce obiectiv poa' sa fie Radian cu presa! Isi permite, doar a ajuns la putere.
In alta ordine de idei, jos palaria fata de Ponta! A zis ca mareste, apai mareste! Macar benzina, ca bani de salarii nu ne-au last astia. Avem, dar nu ni i-au lasat. Da, o sa iprumute Florica Georgescu de la BCR, ca sint prieteni. La odobinda prieteneasca, sa ajuge sa maninca si gura noastra ceva. Sus Patria! Imagini socante! Victor Ponta dind iama in fondurile lasate de pedelei [attachmentid=1627807645] This post has been edited by corbex: 4 May 2012, 08:45 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Dan73 |
![]()
|
Jos mafia!..ca sa fie treaba treabă
![]() Antonescu a fost pe-aproape de nen-su base cand i-a intrebat pe aia de la evz daca mai exista. Sa-l intelegem...s-a simtit obidit atatia ani ![]() Traiasca regele! |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Esti rautacios. Atata doar ca extension sustinea ca actuala putere a ajuns la putere multumita presei aservite. Iar comentariile ulterioare au incerc sa-l faca sa inteleaga ca de presa aservita a beneficiat din plin si PDLul. Asta daca vrei sa fim cat de cat corecti.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
QUOTE(aphophis @ 3 May 2012, 20:27) .. Noh, spor la gasit bani fraierilor, voi ati zis ca sunt , nu altii. ![]() Mai penibil de așa ... |
--------------------
.
.
.
|
|
Dan73 |
![]()
|
|
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
radian |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Oare cine a șters postări de pe aici?
|
--------------------
.
.
.
|
|
instabil13 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 12 August 10 ![]() |
io
|
--------------------
Renault
Laguna
2001 1.6 16v
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Acuma, am si io o intrebare: de unde stiu criticii ce va face eventualul guvern USL?
Ca ce a facut guvernul PDL am vazut si e foarte clar. Am mai pus pe aici si daca as cauta as gasi si sursa, comparatia cu evolutia PIB in timpul diverselor guvernari, evolutie din care se observa cu ochiul liber cum guvernarile PSD au fost cele mai performante in perioade de criza internationala (nu ca nenea tariceanu care a fost performant in perioada de boom nesustenabil). Certitudinile de pana acum sunt ca PSD-ul a fost competent economic iar "dreapta" reformatoare (PNTCD, PDL) a cam fost varza cu carne. Attached thumbnail(s) evaluare_pib_romania.gif ( Size: 164.35k ) Number of downloads: 249 |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
instabil13 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 12 August 10 ![]() |
pesedistule...nu stiu ce spun criticii da io n-am criticat nimic pen' ca n-am ce.
|
--------------------
Renault
Laguna
2001 1.6 16v
|
|
Dan73 |
![]()
|
Nu te mai baga singur in seama!
|
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Post scris la nervi, fara legatura cu topicul, scuze badie ca m-am descarcat pe tine.
This post has been edited by ady77: 4 May 2012, 20:12 |
--------------------
|
Leo0608 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.108 Joined: 13 September 08 ![]() |
|
--------------------
logan
pentru?
200x
- X XX XXX
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
nu te tinea.... face rau la prostata.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
RTV.net:
Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri generale, pentru Parlamentul României, coaliția USL ar obține o victorie zdrobitoare, cu 67% din voturile electoratului. Partidul Poporului, al lui Dan Diaconescu, s-ar clasa pe locul doi, cu 14%, în timp ce PDL ar întruni 12% din sufragii. restul partidelor, inclusiv UDMR, nu ar intra în Parlament. SUSTIN DD!!! |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
daca maresc <ceva> si anunta: "anticipate tovarashi. sa ne intoarcem la popor" rup gura targului
![]() |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
klaus |
![]()
|
sondajul de pe RTV e o prostie, e facut fara nici un profesionalism. UDMR nu are doar 3% oricat si-ar dori celelate partide. Au facut uin sondaj prin telefon, in limba romana, fara a acoperi uniform teritoriu. Iar daca iei esantionul de sondare majoritar din bucuresti, e normal sa iasa asa. In tara insa situatia e alta.
In ce priveste partea cu anticipatele, nu se pot face decat daca se dizolva parlamentul, altfel nu. Parlamentul e ales pe durata unui mandat de 4 ani, nu se poate convoca noul parlament inainte de indeplinirea perioadei de 4 ani. Insa e obligatorie convocarea acestuia ( a parlamentului) in cel mult 20 de zile de la alegeri (art. 63 Constitutie). Cu alte cuvinte, alegerile nu pot fi facute mai devreme de 20 de zile pana la expirarea mandatului actualului parlament. Asta inseamna ca nu se pot face alegeri inainte de duminica, 11 noiembrie 2012 (investirea anterioara a fost pe 30 noiembrie 2008) |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 00:24 |