DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

636 Pages « < 14 15 16 17 18 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Pro sau Contra guvernarii USL

corbex
post 7 May 2012, 13:58
Post #451

Desi nu pare, ma plimb cu Dacia

Group: Members
From: bucuresti

Cu ce kkt a mincat Cotarlatean ala, realizezi ca procurorii vor face corp comun impotriva lui? Spirit de conservare. Cum ajunge un timpit ca asta mare in politica? Tocmai politica nu stie.

--------------------
dacia solenza 2005, cheala
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
kato
post 7 May 2012, 13:58
Post #452

Membru autentic

From: barlad

pai pana acu nu au gresit cu nimic? blush.gif apropo, cica nenea asta nou de la educatie e foarte contra camerelor de supraveghere la bac:)

--------------------
renault scenic 2000 rxt - scenic III 1.6 dci - vs 05 glx vs 79 glx
+
corbex
post 7 May 2012, 14:00
Post #453

Violeaza intimitatea constientiala a maciucarilor.

--------------------
+
Bulldog
post 7 May 2012, 14:00
Post #454

"Nembru"

From: Cluj-Napoca

--------------------
Bicicleta, RATUC, Taxi
Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
+
DannyY
post 7 May 2012, 14:02
Post #455

Marele plictisit

QUOTE(ady77 @ 7 May 2012, 13:48)
Au coborat pdl-istii asa de jos stacheta, ca daca pui un analfanet pe functie tot e progres.
*

Analfanetu' e ala care n-are net? tongue.gif

Nu stiu restu' cum sunt, dar nominalizarile la Educatie mi s-au parut tare suspecte. Asta de acum e aitist, o sa bulibaseasca si serverele si camerele de supraveghere, doar-doar or trece mai multe loaze bacu'...
Imi place ca si el are o problema la CV, ii lipsesc cativa ani. De liceu...

--------------------
Opel/Honda/Opel Astra G/Civic 4D/Corsa E 2004/2015/2019 - 0T04```
Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc
+
klaus
post 7 May 2012, 14:02
Post #456

步步

Group: Moderatori
From: Bucuresti

QUOTE(corbex @ 7 May 2012, 14:58)
Cu ce kkt a mincat Cotarlatean ala, realizezi ca procurorii vor face corp comun impotriva lui? Spirit de conservare. Cum ajunge un timpit ca asta mare in politica? Tocmai politica nu stie.
*

E, mai stiu eu pe unu care zicea de bugetaru "gras" care calareste privatul "subnutrit".

Vorba matale, cum ajung tampiti d-astia in politica?
De fapt intrebarea e cum sunt aia de voteaza astfel de tampiti, daca e sa ma intrebi pe mine...

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
ady77
post 7 May 2012, 14:05
Post #457

راحتزیل یو

From: near Bacau

QUOTE(kato @ 7 May 2012, 14:58)
pai pana acu nu au gresit cu nimic?  blush.gif  apropo, cica nenea asta nou de la educatie e foarte contra camerelor de supraveghere la bac:)
*

Nu.

QUOTE(DannyY @ 7 May 2012, 15:02)
Analfanetu' e ala care n-are net? tongue.gif
*

Tereaq de stricat, ca ma dau astia afara ca rad ca bolovanu'.

--------------------
________________ ________________ _________________
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
+
corbex
post 7 May 2012, 14:06
Post #458

Aia care-i voteaza sa ajunga in fata sint membri de partid. Deci la fel de timpiti sau ticalosi.

In orice caz, sintem pe drumul cel bun. Un ministru al educatiei, a identificat, in 5 minute, cauzele motivelor pentru care cocoseii gainosi din tinara generatie nu-si pot afisa diplomele de bac in cluburi: camera de supraveghere.
Cu adevarat tragic e ca prezenta camerelor omoara bursa spagilor. Turismul profesoral post bac a scazut dramatic anul trecut. A plins Creta si si Kusadassi dupa ei.

This post has been edited by corbex: 7 May 2012, 14:11

--------------------
+
DannyY
post 7 May 2012, 14:10
Post #459

Marele plictisit

QUOTE(klaus @ 7 May 2012, 14:02)
E, mai stiu eu pe unu care zicea de bugetaru "gras" care calareste privatul "subnutrit".

Vorba matale, cum ajung tampiti d-astia in politica?
De fapt intrebarea e cum sunt aia de voteaza astfel de tampiti, daca e sa ma intrebi pe mine...
*

Asta-i oferta. Daca ti-e foame rau si ai de ales doar intre urzici si stevie, degeaba ti-e gandul la stridii si sampanie, ca scaunul iese tot moale si verde...

--------------------
+
neumann
post 7 May 2012, 14:18
Post #460

Membru autentic

From: Spermezeu

QUOTE(eXtenSion @ 7 May 2012, 14:08)
Titus Corlățean vrea cercetarea penală procurorului ce a instrumentat cazul lui Năstase. 2004, venim!  wub.gif
*

Nu te mai repezi asa la concluzii.

Titus Corlatean, ministrul propus al Justitiei la audierea sa in comisiile juridice reunite ale Parlamentului, facand referire la declaratiile sale din luna martie in care ii acuza pe procurorii din dosarul Nastase ca au falsificat probe si ca, daca Nastase va fi achitat, procurorul de caz ar trebui arestat.

era vorba de niste dolari, aflati ca proba la dosar, pentru care trezoreria americana a confirmat ca seriile respective sunt cu vreo 2 ani mai noi decat presupusa fapta de coruptie. Procurorul trebuie sa explice cum au ajuns probele alea la dosar. Daca e implicat in falsificarea probelor, trebuie cercetat penal. Daca nu, nu.

This post has been edited by neumann: 7 May 2012, 14:18

--------------------
... .. ..
Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
+
Garett
post 7 May 2012, 14:19
Post #461

Membru autentic

From: Galati

Pana una alta dosarele lui nastase s-au dovedit un mare fas! Penal nu stiu daca e cazul dar cel putin dpdv al competentei profesionale ar trebui cercetati putin onor procurorii. Fie nu si-au facut treaba ca lumea si n-au venit cu toate probele la proces, fie au stiut din start ca nu vor avea succes dar au perseverat sa dea bine in presa. Eu de ex. i-as lua putin la intrebari pe toti cei care au instrumentat arestari "spectaculoase" pentru presa dar fara finalitate, gen beecali, dd s.a.m.d.

--------------------
No Reno Forever
"Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
+
Han Solo
post 7 May 2012, 14:22
Post #462

Potiphar Breen

From: Arstotzka

mdaaaaaah....

prima mea reactie a fost: bai frate, congregatia imbecililor, conspiratia forest gump, au scapat de innot, au dat de taxo.

insa, ia cititi voi bine de tot articolul de pe realitatea:
După rezultatele dezastruoase de la BAC-ul 2011, Ioan Mang a declarat că Daniel Funeriu a fost singurul vinovat pentru performanța scăzută a liceenilor și a criticat sistemul de camere video introdus în sălile de examen. Rata de promovare la BAC-ul 2011 a fost de sub 50%.

deci, tipul e cretin pe toata linia.

insa ce sa vezi, surprise, citind observi ca individul zice de fapt:

În fața unor astfel de rezultate, minima decență l-ar fi obligat pe oricare ministru responsabil să încerce să explice cum s-a ajuns la această situație. Actualul ministru al educației, Daniel Petru Funeriu a preferat însă o cu totul și cu totul altă atitudine. Adoptând un ton triumfalist, el încearcă să-și facă un titlu de glorie din performanța școlară redusă, împroșcând cu noroi atât cadrele didactice, cât și elevii care au susținut examenul", a spus atunci Ioan Mang, criticând totodată și decizia de introducere în sălile de clasă a camerelor video, după cum a scris oradeapress.ro.

adica: cwae, da-te-n aia ma-tii, bostanaria e goala si tu erai paznic, nu e suficient sa arati ca sunt hoti.
logica relativ normala, rolul unui sistem de invatamant e sa scoata oameni educati, nu sa demonstreze cat de tampiti sunt. adica, fa ceva sa remediezi problema.

retorica de opozitie, sigur, insa nu de cretin.

Cum ramane cu critica la adresa camerelor. Pai simplu, realitatea.net, ne trimite la sursa, unde surpriza, asta nu critica nimic, ci isi reafirma punctul de vedere:

Ioan Mang consideră că noua strategie de corectare a subiectelor (în care nu s-au mai acordat punctaje parțiale), precum și măsurile organizatorice luate în premieră în acest an (inclusiv, camerele de filmat din sălile de examen) arată că obiectivele și intențiile ministrului educației, cercetării, tineretului și sportului a fost acela de a demonstreza că nivelul elevilor este mult mai jos decât în ultimii ani.

cu alte cuvinte, ii da din nou la gioale pentru ca funeriu s-a concentrat pe cum sa arate cat de prost merge treaba in loc sa o rezolve.

din nou, discurs de opozitie.

deci: e campanie de dezinformare, sau e campanie de dezinformare.

sa ma kaku-m-as pe jurnalijdii pluii.

--------------------
White Star Titanic 1912 - un an bun sa fii iceberg - 131428
Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!

N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :)

Rage against the dying of the light.
+
corbex
post 7 May 2012, 14:26
Post #463

Asa, si ca sa n-am rezultate dezastruoase, ca Funeriu, ce fac? Reformez invatamintul in 6 luni? Nuuu, nene, scot camerele! Iese o spaga majora si un sprijin politic si mai major.

--------------------
+
klaus
post 7 May 2012, 14:29
Post #464

步步

Ca sa o dau intr-un mod politicianist:
Titus Colateanu dorea ca cei care INCALCA LEGEA ei fiind pusi sa o apere, cei care FALSIFICA dovezi in dosare, cei care CALCA IN PICIOARE notiunea de justitie, respectiv procurorii care au falsificat niste probe, sa faca puscarie.

Inteleg pe aici ca a dori SA FIE RESPECTATA LEGA, sa fie o justitie corecta, sa nu mai fie dosare fabricate, e un lucru rau, josnic, demn de oprobiu public, si ca ar trebui pe procurorii care sunt atat de infecti sa-i promovam chiar, nu sa le aplicam "rigorile legii" si sa cerem sa-si faca meseria corect si profesionist.

aplauze.gif
Bravo babaieti!!!! Sunteti tari.

--------------------
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
Han Solo
post 7 May 2012, 14:33
Post #465

Potiphar Breen

QUOTE(corbex @ 7 May 2012, 14:26)
Asa, si ca sa n-am rezultate dezastruoase, ca Funeriu, ce fac? Reformez invatamintul in 6 luni? Nuuu, nene, scot camerele! Iese o spaga majora si un sprijin politic si mai major.
*

bre nene. precizez ca doar am fata de tampit.

unde spune asta ca o sa scoata camerele? cu subiect si predicat?

Nu iti e evident ca fecala aia de articol de pe realitatea.net e un jeg de ciorba reincalzita cu o declaratie de-a astuia din perioada bacului din 2011?

Nu am reusit sa gasesc niciun crampei de declaratie de acum.

This post has been edited by Han Solo: 7 May 2012, 14:46

--------------------

+
DannyY
post 7 May 2012, 14:58
Post #466

Marele plictisit

Nu stiu ce traditie are universitatea mondiala de la Oradea, dar banuiesc ca toata floarea cea vestita a tinerimii romane se bate ca la biserica sa prinda cursuri despre securitatea informatiei si algoritmi de criptare cu autograful lui Ioan Mang. Asta inseamna ca n-are nici o importanta daca din liceu ies 10 sau 1000 de bacalaureati, tov. prof. ing. Mang va avea, in continuare, discipoli. Da-mi voie sa zambesc pe furis.
Nu stiu daca mai e, dar acu' ceva vreme am vazut o facultate la Caracal, care avea o filiala in ... Bucuresti. Atunci am zambit pe fata si era s-o iau peste bot, la propriu.
Mai punem politehnica din Poplaca si facultatea de drept comun de oriunde si avem imaginea invatamantului universitar romanesc.
Multe guri de hranit cer multa carne. Daca nu-i doar muschiulet, merge si slana.

Sincer, am fost surprins de tov. Funeriu cand a dat cu junimea de asfalt. Nu ma asteptam si nu i-am inteles motivele. Asa ca mi-a placut faza. De undeva trebuia inceput.
Tov. Mang e membru al PSD-ului care i-a fatat pe Marga si pe Abramburica, cei care chiar au distrus ce mai ramasese bun. Adica sunt foaaaaarte sceptic in ceea ce priveste dorinta lui de a avea un invatamant de calitate.
Ii dau o bila alba pentru nota de la examenul de stat. La vremea aia, ori era nomenclaturist, ori eminent.

--------------------
+
Han Solo
post 7 May 2012, 15:06
Post #467

Potiphar Breen

bon, si in afara de scepticismul tau funciar pentru universitatea din oradea si persoana domnului mang, pana in acest moment ce gasesti chestionabil in ministeriatul lui (care n-a inceput inca tongue.gif)?

ca era imbecil ca nu e de acord cu camerele si vrea sa le scoata, chestie pe care eu nu o vad evidenta nicaieri.

pentru ca tot aia de la realitatea il crediteaza chiar si cu o viziune (chestie destul de ascunsa la funeriu, ar putea zice cei de rea-credinta): in loc sa faci un bac 'one size fits all', copiezi un model destul de raspandit in restul lumii si faci bacuri pe categorii. pentru universitate ai nevoie de cel mai tare, pentru alte forme de invatamant iti sunt suficiente si niste bacuri mai firave.

--------------------

+
4x4
post 7 May 2012, 15:34
Post #468

Übermensch

QUOTE(Bulldog @ 7 May 2012, 15:00)

Deci am sa avem medii mai bune anul asta laugh.gif

--------------------
W S S
Attere Dominatum!
+
fefeleaga
post 7 May 2012, 15:45
Post #469

NU! comunistilor (USL, PSD, PCR)

QUOTE(4x4 @ 7 May 2012, 16:34)
Deci am sa avem medii mai bune anul asta  laugh.gif
*

Dupa cum scrii, nu prea cred. Da' poate dau parintii o spaguta la comisie si treci cu nota mare. Cati din astia care scriu ca tine am picat la ultimele cinci balacaureate, n-am caiete sa le trec numele. Dintre astia am avut surpriza sa-i regasesc pe multi promovati cu note peste 9 la final.

--------------------
Renault Fluence 2012 - alb-negru
+
eXtenSion
post 7 May 2012, 15:54
Post #470

Membru autentic

Să nu fim naivi.

Ce a spus Corlățean e o amenințare directă la procurorii care vor mai îndrăzni să facă dosare împotriva dinozaurilor ca Năstase. Să se respecte legea pe naiba, de parcă Titus ăsta s-a născut ieri și nu știm nimic despre el... Și sunt tare curios de unde știți voi că s-au fabricat probe contra umilului și imaculatului tovarăș Năstase. Procurorii și judecătorii nu și-au exprimat nicio părere, pentru că nu au voie. Dar au voie să vomeze porcării avocații stimabililor și să umple presa cu inocența unui om care știm toți cât de corupt e.

Apoi, la educație. Voi chiar nu știți ce rol au declarațiile alea? Singurul lor scop e să lingă analfabeții ce au picat bacul și părinții lor, precum și profesorii, ca să voteze pe cei ce fac declarațiile.

Ioan Mang consideră că noua strategie de corectare a subiectelor (în care nu s-au mai acordat punctaje parțiale), precum și măsurile organizatorice luate în premieră în acest an (inclusiv, camerele de filmat din sălile de examen) arată că obiectivele și intențiile ministrului educației, cercetării, tineretului și sportului a fost acela de a demonstreza că nivelul elevilor este mult mai jos decât în ultimii ani (împroșcând cu noroi atât cadrele didactice, cât și elevii care au susținut examenul)

Cine trebuia să fie împroșcat cu noroi, nu înțeleg. Un ministru ce a fost numit de nici 2 ani, care nici nu și-a implementat bine viziunea la momentul respectiv e de vină pt analfabeții de la bac?! Păi copii ăia s-au format în 2010 și 5 luni din 2011? Cine i-a pregătit, nu minunații profesori, sub ochii iubitori ai părinților ce îi trimiteau la meditații să ia 10 pe linie?

Voi nu ați făcut școala în România?! Nu știți cine și cu ce e de vină?

Apropo, când a venit femeia minune ca propunere la educație, unde au fost acești dascăli glorioși și minunatele lor sindicate plângânde pentru binele copiilor? În afară de o mână de profesori (ce au semnat acea fițuică) ceilalți au tăcut mâlc. Cât timp le majorează salariile îi doare în cretă de ce se întâmplă. De aceea de abia așteaptau să vină Abramburica să ia toți elevii bacul, să aibă performanță pe hârție, iar la meditații să dicteze din cărți.

Așa că să ne lase tovarășu cu sărmanii elevi, profesori și părinți. Funeriu a pus la punct un sistem care părea să arate rezultate și performanța profesorilor. Și da, a fost un triumf bacul de anul trecut. Dar când triumful e 10 pe hârtie și 4 în cap, atunci dai declarații ca respectivul om.

This post has been edited by eXtenSion: 7 May 2012, 15:57

--------------------
facebook groups e mult mai naspa decat un forum
+
ady77
post 7 May 2012, 15:57
Post #471

راحتزیل یو

From: near Bacau

QUOTE(DannyY @ 7 May 2012, 15:58)
Tov. Mang e membru al PSD-ului care i-a fatat pe Marga si pe Abramburica,
*

Nu prea cred.

--------------------
________________ ________________ _________________
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
+
b76bgaarh
post 7 May 2012, 15:58
Post #472

Membru autentic

pana la urma au votat astia guvernul?

--------------------
Renault Megane sedan 04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI
Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
+
4x4
post 7 May 2012, 15:59
Post #473

Übermensch

QUOTE(fefeleaga @ 7 May 2012, 16:45)
Dupa cum scrii, nu prea cred. Da' poate dau parintii o spaguta la comisie si treci cu nota mare. Cati din astia care scriu ca tine am picat la ultimele cinci balacaureate, n-am caiete sa le trec numele. Dintre astia am avut surpriza sa-i regasesc pe multi promovati cu note peste 9 la final.
*

Pe mine nu ma picai sigur.

--------------------
W S S
Attere Dominatum!
+
klaus
post 7 May 2012, 17:26
Post #474

步步

QUOTE(eXtenSion @ 7 May 2012, 16:54)
Și sunt tare curios de unde știți voi că s-au fabricat probe contra umilului și imaculatului tovarăș Năstase. Procurorii și judecătorii nu și-au exprimat nicio părere, pentru că nu au voie.
*

1. Pentru ca s-a facut publica chestiunea cum lui nenea nastase i s-a pus in carca ca a trimis niste bani, care s-au dovedit ca au fost tipariti la 2 ani dupa data trimiterii...
2. Iti urez, cu toata caldura, sa patesti la fel, sa vina procurorii sa te acuze ca ai luat o spaga, sa vina cu proba materiala - respectiv banii - si acei bani sa fie tipariti la 2 ani dupa momentul in care spun ei ca ai luat spaga.
Dupa care sa treci pe aici sa ne expui cat de cinstiti, cat de luptatori pentru dreptate sunt acei procurori, cat de dreapta e justitia, cum merita acei procurori toata dragostea si respectul tau etc.
Sincer, cred ca ar fi o experienta deosebit de interesanta sa o ai. Ti-ar lasa gustul placerii in gura...
3. Procurorii aia care si-au permis asa ceva in dosarul Nastase nu numai ca merita sa fie amenintati, merita sa putrezeasca in puscarie, sa li se dea pedeapsa cea mai mare, sa fie o pedeapsa exemplara, pentru ca data viitoare toti ceilalti cand mai vor sa faca un dosar politic sa le tremure chilotii pe ei si sa refuze dorintele umede ale unui alt basescu al vremii.
4. Procurorii SI-AU EXPRIMAT o parere, chiar scrisa. Se cheama rechizitoriu si pe baza lui a fost trimis in judecata cetateanul. Ai de capu'nostru, toti suntem cunoscatori in ale justitiei...

--------------------
+
bion
Post #475

Membru autentic

From: TM

Ce imi place mie pe aici. Sunt o gramajoara de onorabili colegi dacioti care se bat cu boltzaru`n pept dar pe care daca i-ai lua la cernut ar fi destui care sunt produsul bacului cu copy paste si 200 de euro si al fac. cu 100 de euro la examen tongue.gif
16 sunt unii pe care nu-i cumperi si daca vinzi pescaria wink.gif

--------------------
Dacia SLZ Scala 2003 - TM54
Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin,
Căci n-au păreche-n lume blestemații
Crîșmarii care toarnă apă-n vin !
+
floral
Post #476

Membru incepator

Ca sa inteleaga tot romanul de rand si nu numai, care este conditia noastra sociala aici in tara si nu numai, cu guvernul Ponta sau cu Boc, cu Basescu sau fara Basescu.
Traiul nostru cel de zi cu zi nu va fi unul mai bun decat asta, mai rau ...da.
Va trebuie cca. 30 de minute ca sa cititi si sa ascultati urmatorul link

http://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=&esr...F50V4R2TdZ349pQ

Restul este can can.

--------------------
renault clio symbol 2005 - gl09ynt
porsche cayenne, bentley continental,masserati quattroporte
Cum recunosti un om de exceptie...cand toti imbecilii se unesc impotriva lui.
+
bion
post 7 May 2012, 17:35
Post #477

Membru autentic

Asta cu guvernu lu Mondial am invatat-o la gradi. Concluzia unor asemenea teorii e sa stam si sa acceptam orice kkt in freza pe principiul ca n-avem ce face asta e soarta.Seamana un pic cu doctrinele religioase primitive.

--------------------
+
floral
post 7 May 2012, 17:56
Post #478

Membru incepator

QUOTE(bion @ 7 May 2012, 17:35)
Asta cu guvernu lu Mondial am invatat-o la gradi. Concluzia unor asemenea teorii e sa stam si sa acceptam orice kkt in freza pe principiul ca n-avem ce face asta e soarta.Seamana un pic cu doctrinele religioase primitive.
*

Daca esti putin atent si vezi cate tari depind de fmi si banca mondiala inclusiv noi, respectiv rolul religiei in politichie, crize politice si financiare, colaborat cu viata de kkt pe care o au majoritatea, respectiv viitorul destul de neclar si nesigur indiferent de guverne si presedinti marioneta, eu unul inclin sa cred ca este cam asa. adica santem nivelul 8. mai clar sclavi, negri de plantatie.

This post has been edited by floral: 7 May 2012, 18:02

--------------------
renault clio symbol 2005 - gl09ynt
porsche cayenne, bentley continental,masserati quattroporte
Cum recunosti un om de exceptie...cand toti imbecilii se unesc impotriva lui.
+
bion
post 7 May 2012, 18:03
Post #479

Membru autentic

Acu matale daca ai " colaborat cu viata de kkt" blush.gif Desi sunt neatent ma gandesc rolleyes.gif ca suna mai telectual "coroborat" dar n-are intorpanta intorpant e sa fii satiscafut.
Chiar daca zici ce zici io tot nu dau in depresie si nu ma sinucidez din cauza complotului lu Mondial asta.
Monarhia Salveaza Romania!

--------------------
+
Markos
post 7 May 2012, 18:04
Post #480

fost programator

From: Scursurești Vale

QUOTE(eXtenSion @ 7 May 2012, 16:54)
Procurorii [...] nu și-au exprimat nicio părere, pentru că nu au voie.
*

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!! radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
636 Pages « < 14 15 16 17 18 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 17th June 2025 - 15:28
Forum Renault