Pro sau Contra guvernarii USL
![]() ![]() ![]() |
Pro sau Contra guvernarii USL
4x4 |
![]()
|
||
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
|
||
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Justitia e cea mai vizibila dintre cangrenele sistemului. N-are ea treaba cu guvernarea vremelnica.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(4x4 @ 7 May 2012, 21:41) --spamul politic mi-a distantat reply-ul Pai(,) tocmai(,) de aceea am intervenit. Am trecut cu note multumitoare la romana(,) pentru ca am invatat, desi nu imi placea ce invat(am). Noroc de profesoarele (pe) care le-am avut, puteai sa ai o conversatie inteligenta (lipseste ceva aici semantic). 5 e nota multumitoare? As zice ca da. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
4x4 |
![]()
|
8 si 9 pentru unul care nu stie sa scrie? eu as zice da!
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
"Pai(,) tocmai(,) de aceea am intervenit."
Aici te-as contrazice,eventual ar fi"Pai,tocmai!De aceea..." El a folosit in sensul corect "Pai,exact de aceea am intervenit" |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Cred ca ar merge si:
"Pai tocmai, de aceea am intervenit(!)" |
--------------------
...
..
|
|
4x4 |
![]()
|
Un om inteligent intelege ca e mai important mesajul decat forma. Adica daca scrii ca un cur (dar lizibil), mai pui sau scoti o liniuta, atat cat timp sustii o idee buna, intr-un mod bun si dai dovada ca ai inteles despre ce e vorba, eu zic ca meriti un 9.
This post has been edited by 4x4: 7 May 2012, 21:07 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
"Cred ca ar merge si:
"Pai tocmai, de aceea am intervenit(!)" " Intocmai This post has been edited by daniM: 7 May 2012, 21:09 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(4x4 @ 7 May 2012, 22:07) Un om inteligent intelege ca e mai important mesajul decat forma. Adica daca scrii ca un cur (dar lizibil), mai pui sau scoti o liniuta, atat cat timp sustii o idee buna, intr-un mod bun si dai dovada ca ai inteles despre ce e vorba, eu zic ca meriti un 9. Tu poți scrie corect, dacă depui un efort minimal. Lucru lăudabil. Dar erai leneș, te durea la bască, preferai să scrii cu picioarele, că merge și-așa. Cum ai început s-o iei pe freză, pe tema asta, cum ai devenit mai grijuliu. Crede-mă pe cuvânt, e în interesul tău să fii mai grijuliu ![]() Eu te cred că ai luat bac-ul pe bune, dar măcar profită de el. Altfel, poxte piși pe el de carton. This post has been edited by Markos: 7 May 2012, 21:13 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Nu vreau sa intervin. Tocmai de aceea.
Va rog, nu-mi distantati p o s t a r e a! |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
neumann |
![]()
|
eh, mai scapa lumea in licente poetice, da' macar postul in care te lauzi cu notele la romana ar trebui scris corect, parerea mea
![]() 7 May 2012, 22:17: QUOTE(Dan73 @ 7 May 2012, 22:16) In sensul de a nu o largi? This post has been edited by neumann: 7 May 2012, 21:17 |
--------------------
...
..
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Dan73 |
![]()
|
@neumanne...tu te gandesti la posterioare.
![]() This post has been edited by Dan73: 7 May 2012, 21:21 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
Markos |
![]()
|
cine, io?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
daniM |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Sint legate. Niste forme corecte transmit un mesaj corect. In relatie directa de proportionalitate.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Markos |
![]()
|
marș mă!
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
4x4 |
![]()
|
QUOTE(daniM @ 7 May 2012, 22:21) Sunt constient ca apartin generatiei mess, doar ca nu ma poti blama ca asta e sursa greselilor mele de exprimare. Eu personal nu am avut Yahoo Messenger instalat mai mult de 1 an pe calculator, undeva prin clasa a 8-a. |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Markos |
![]()
|
Uite, deja-i al doilea mesaj consecutiv corect scris. De-aia ziceam că-i chestie de comoditate, în cazul tău, nu de notă la bac.
This post has been edited by Markos: 7 May 2012, 21:35 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
Care parte a mesajului a-ti putea-o intelege gresit? [attachmentid=1627808492] Cind forma de prezentare e corecta?
This post has been edited by corbex: 7 May 2012, 21:32 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
Gata, a semnat Ponta!
![]() De-acum, critic Puterea! ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Dan73 |
![]()
|
Astia se jura la ora asta
![]() Base pare mai afumat ca mine. ![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
Markos |
![]()
|
Ce meclă de securist are Rus ăla.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Pro USL! De cand ii asteptam sa revina... Parca s-a schimbat si aerul de cand a venit Ponta la Guvern.
![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
Markos |
![]()
|
Ce față de lăbar are Marga ăla.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Markos |
![]()
|
Toți face cruci.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
e greu sa faci semiluni. fac si ei ce pot
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Ponta decat se caca pe el de ras. In traducere libera ii vine sa alerge prin curte-n puta goala de bucurie c-a primit jucaria la care tanjea de mult.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 21:08 |