Pro sau Contra guvernarii USL
![]() ![]() ![]() |
Pro sau Contra guvernarii USL
Garett |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Auziti babaetsi, Manga asta si-a cumparat diploma de la un srl din Oxford cu 795 usd.
Cica aia au multe firme care se ocupa cu trimiterea prin curier a tot felul de diplome, dupa cum vrea muschiul si buzunarul cumparatorului. Cuvintul care face toti banii pe diploma aia e "Oxford". This post has been edited by corbex: 9 May 2012, 18:50 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Si tu fraier senil ai dat doua galeti cu branza pe una care scrie Spiru Haret cu plata ramburs.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
La cite scandaluri sint cu oxfordurile si hooverele, Spiru Haret o sa devina vintage.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(klaus @ 9 May 2012, 15:11) Pe aia de i-au primit, care ar fi trebuit sa-i dea inapoi. Intra aici d-aia cu sporuri pentru "reintoarcerea din concediu", pentru "surmenaj psihic" si altele gen "de praf" acordat arhivarilor din judecatorie, de parca arhivarul din judecatorie ar trebui sa lucreze in mediu steril, etc. Atunci sunt pentru. Ce vina are omu' ca aia i-au dat bani? Ca si mie daca mi s-ar da bani i-as primi ![]() |
--------------------
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Aciu stai flexat ca tie iti da bastonul de pensionar si un titlu de Hormonis Pausa Nutzica de la Cantemir, ca vechi ilegalist. Aduce si pionierii PDl la festivitate.Tu tre numai sa povesesti cum lipeai noaptea afise si sub numele conspirativa Corbex destabilizai regimu pe internet cum bagai balastru prost si sabotai reteaua de drumuri USLIste de se surpa noaptea ce se cladea ziua si cum te vanau ajenti de le Siguranta USL
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
corbex |
![]()
|
Am simtit de la inceput ca Manga asta e destinat unei cariere ministeriale de exceptie.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(Garett @ 9 May 2012, 11:44) Am pus un disclaimer dupa!:P Mai iepurila, fix procurorii au venit cu dovezile: lista cu seriile bancnotelor! Dupa care avocatii lui nastase au verficat seriile, again depuse de procurori, si au descoperit ca bancnotele respective au fost tiparite DUPA ce ar fi fost primite de nastase! Capisci? Mai pe intelesul tau: sa zicem ca eu te acuz ca ai primit mita 100k euro, DAR, in bancnote care urmeaza sa fie tiparite in 2014! Este credibila acuzatia? Da sau nu? N-am vreo simpatie pentru nastase dar cand vii cu chestii din astea jenibile e clar ca ceva e fishy... amice, eu am vazut doar niste acuzatii in ziarele pupincuriste uslamiste. Pai tocmai asta zic, ar trebui sa existe niste acte ale procuraturii (sau cine se ocupa de asta), cu stampila & shit. Eu am vazut doar cum uslamistii mananca rahat, insa documente oficiale.. ioc. Deci... intr-adevar poponel e nevinovat. victima e vinovata, s-a aruncat de 10 ori in pumnal, pe cuvant de avocat al apararii ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Tu ori esti prost ori o faci pe prostul atat de bine incat rezultatele se confunda!
Lista cu seriile bancnotelor a fost depusa de PROCURORI! Cu semnatura si stampila! Mai departe, avocatii lui nastase au folosit probabil linkul ala pus de Klaus si au descoperit ca banii sunt mai noi decat ar trebui. Daca lista aia ar fi publica oricine ar putea verifica seriile, chiar si tu... Bine, tu probabil ai veni cu o teorie aiuritoare ca de fapt trezoreria americana e mana in mana cu nastase! |
--------------------
No
Reno
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
corbex |
![]()
|
Ala de linga Platini e ponta?
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(instabil13 @ 9 May 2012, 15:48) S-a amanat din nou ![]() QUOTE Curtea Suprema a amanat din nou, joi, dosarul "Trofeul Calitatii", deoarece unul dintre avocatii lui Adrian Nastase, Corneliu Liviu Popescu, nu a fost prezent in sala pentru a-si sustine cererile si exceptiile de neconstitutionalitate. Instanta a decis amendarea avocatului cu 2.000 de lei. Saracu' avocat, l-au spart, e falit ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
Mang este un plagiator in cele din urma: http://www.contributors.ro/reactie-rapida/...o-alta-lucrare/
asta e clar plagiat, cu subiect si predicat. preia toata lucrarea de la chinez, nu il citeaza la surse. asta e. imi pare rau ca i-am luat apararea. |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
Markos |
![]()
|
E limpede, nu le are useleul cu învatamantul de nicio culoare, numai petarde numeste.
Prima bila neagra de tot. This post has been edited by Markos: 10 May 2012, 12:45 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
namidee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 19 September 08 From: Frankfurt ![]() |
Pana la urma Manga asta mai e la invatamant?
|
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 MPI 2008
|
|
corbex |
![]()
|
Mai e. USlasii nu-si retrag competentii cu una cu doua. E de mincat o piine grasa de pe urma bacului, care va furniza materie prima pentru taxe universitatiilor ca cea la care preda Manga.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Garett |
![]()
|
QUOTE(Han Solo @ 10 May 2012, 12:43) N-ai de ce, el nici macar nu a scris lucrarea aia, doar si-a trecut numele pe ea! Probabil "autorul real" e fix studentul ala care e trecut ultimul! ![]() Ala a copiat articolul asta si-a pus numele si a luat-o in freza. ![]() Ce ma distreaza e ca astia de la pdl, gashka lui vlaston au descoperit in sfarsit roata! ![]() Pariem ca daca iau la puricat "lucrarile stiintifice" publicate in Romania or sa gaseasca povesti din astea cu duiumul? Indiferent de partid? De cand s-a "inventat" internetul si pe la noi numarul "lucrarilor stiintifice" cred ca s-a dublat, cel putin. Goagal rulz! Asta si dictionarul de sinonime pentru cei care chiar fac "munca de cercetare"! Daca rascolesc astia rahatul mai tare se duce dracului tot "invatamantul universitar romanesc"! ![]() |
--------------------
No
Reno
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
o dam din nou in 'cartile din carti se scriu'.
bineinteles ca preiei gramezi. e normal, de aia vorbim de 'comunitatea' academica. sunt insa doua principii de respectat: 1) sa arati ce e gandit de altii. 2) sa contribui si tu cu ceva, un 5% deja incepe sa fie suficient in anumite domenii. sa existe niste cercetare 'genuina' in spate. as adauga si un al treilea principiu, sa sistematizezi oarecum ce si cum: sa arati ce e 'context' si unde ai intervenit tu, intr-un fel de sumar executiv, care sa il indrume pe ala care iti citeste emanatia pe urma. |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
Plagiatul e un lucru normal la noi, s-au inspirat si ei putin.
De unde atatea idei noi la 5 MLD de suflete? Nu facem si noi copy&paste toata ziua pe computer? Le-o fi scapat si lor cateva.. http://www.hotnews.ro/stiri-esential-12217...ictor-ponta.htm Prefectul judetului Gorj, acuzat oficial de plagiat in luna martie, a fost pastrat in functie de premierul Victor Ponta. "Eu imi vad de treburile, de prerogativele mele. Nu am altceva de facut", a declarat pentru HotNews.ro Andrei Liviu Vasile. Consiliul National de Etica a Cercetarii Stiintifice, Dezvoltarii Tehnologice si Inovarii (CNECSDTI) a decis in data de 2 martie ca Andrei Liviu Vasile, prefect al judetului Gorj si profesor la Universitatea Aurel Vlaicu din Arad, "se face vinovat de plagiat". "Prefectul de Gorj ramane in functie. Trebuie sa respecte legea si sa-si faca datoria fata de Guvern si fata de obligatiile legale pe care le are, nu fata de partidul care a fost inainte la guvernare, nu fata de partidul care este acum la guvernare, ci fata de politica pe care am anuntat-o foarte clar: alegeri absolut corecte, conform legii", a declarat Ponta, citat de Agerpres. This post has been edited by testike: 10 May 2012, 14:42 |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
namidee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 19 September 08 From: Frankfurt ![]() |
@HanSolo: grosul la ce e preluat de la altii se pune in "Introduction" si/sau "Related work" restul in mare masura se presupune ca e original. Ce-a facut gugustiuc asta intra la capitolul "Copy-paste pe linie", de la Abstract si pana la concluzii, mai putin 1-2 grafice pe care nu s-a obosit sa le copie. Intr-o tara cat de cat normala, individul in cauza ar ramane instant fara functiile de ministru, senator si Prof. Univ., poate chiar si doctorat.
|
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 MPI 2008
|
|
Markos |
![]()
|
Eu m-as multumi sa fie revocat din functia de Ministru. Cum drec sa te ocupi de spaga si frauda de la examene, cand tu esti hotul hotilor?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
Tocmai astea-l recomanda pentru fonctie, e pe felie.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
am vrut sa zic "de combaterea..."
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Inca nu l-au dat afara? Inseamna ca a gresit vreo virgula cand a transcris docomentele, deci nu-s identice.
Cu jegosi de-astia, Ponta torpileaza useleul mai rau ca toti pedelistii la un loc. ![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 440 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Incepe sa se explice de ce l-a numit Basescu prim-ministru
![]() |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
corbex |
![]()
|
La Cotroceni in poarta s-a montat un barometru al increderii. In doua luni prognoza e de furtuna.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Garett |
![]()
|
QUOTE(DannyY @ 10 May 2012, 15:11) Inca nu l-au dat afara? Inseamna ca a gresit vreo virgula cand a transcris docomentele, deci nu-s identice. Cu jegosi de-astia, Ponta torpileaza useleul mai rau ca toti pedelistii la un loc. ![]() Ponta are doua variante: ori il ia pe NU in brate si baga o campanie zdravana "la moguli" sa demonstreze ca e o "facatura" oranj, (btw in afara de la_be1tv si notnews, "the mainstream media" n-a prea percutat pe subiect, I wonder why...), fie recunoaste ca a gresit si-l mazileste pe ipochimen. Loose-loose pe toata linia. Nasol pentru el! ![]() |
--------------------
No
Reno
|
|
corbex |
![]()
|
Are Ponta un ton agresiv si suficient de zici ca-i Mussolini.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
Ton de procuror, ce vrei?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 19:03 |