Plafoniera LOGAN, Nu merge plafoniera
![]() ![]() ![]() |
Plafoniera LOGAN, Nu merge plafoniera
GoGu |
![]()
|
||
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Attached thumbnail(s) alarma.GIF ( Size: 3.84k ) Number of downloads: 276 |
||
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Again...
Verifică diodele alea, să nu se fi făcut vreuna sârmă, sau să aibă curenți pe invers măricei care să păcălească UCH-ul. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Din nou si eu, ca am impresia ca au disparut niste posturi din ultimele ore:
Eu cred ca ai o masa permanent pe legatura aia de alarma de la usile spate, si cand inchizi din cheie vede usa deschisa. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.562 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Toate posturile mai noi de ora 00:00 (adică de azi) s-au dus...
S-a instalat o versiune nouă de IPB, au fost probleme și s-a revenit la cea veche... |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Verific cat de curand.
Intrebare: cand functioneaza toate normal, daca dai inchidere de pe cheie si e o usa deschisa, se stinge plafoniera sau nu? |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
nu
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
semaka77 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 7 June 06 ![]() |
daca deschizi usile din spate ar trebui sa se aprinda plafoniera?
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 MPI
2006 Preference
- SJ 12 HIM Fiecare Ramane Prizonierul Propriului Trecut
|
|
klaus |
![]()
|
depinde de versiune... La preferance cred ca nu
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
semaka77 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 7 June 06 ![]() |
depinde de versiune... La preferance cred ca nu ok. tks |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 MPI
2006 Preference
- SJ 12 HIM Fiecare Ramane Prizonierul Propriului Trecut
|
|
danchitu86 |
![]()
|
![]() Membru cu BRB Group: Members Posts: 199 Joined: 24 September 05 From: Bucharest ![]() |
Am observat azi ceva ciudat, cu cheia pusa in pozitia 1 (prima dupa stop) merg plafonierele. Dupa cateva minute, daca sunt stinse, nu se mai aprind decat daca pun contactul... Din octombrie pana acum nu am observat asta, am senzatia ca a apucat-o acum. (Laureate)
La voi cum e? |
--------------------
Logan 1.4 MPI
Albastru Marin
2005 Laureate People's problem is not that they are mortal, but that they are suddenly mortal...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 11:38 |