Sfat achizitionare masina
![]() ![]() ![]() |
Sfat achizitionare masina
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Te-ai decis? Leut sau romb?
|
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Inca nu ... sunt in faza de negocieri cu socru. El este co-finantator la toata treaba. Sunt pe cale sa negociez un 3500-4000 de euro pe o perioada nedeterminata, dobanda zero si restituirea never... Cu ce scot de pe logan.. vedem dupa aia spre ce ma orientez... Oricum daca mai dureaza mult negocierile imi iau masina noua
![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
eu zic sa stai in aria tractoarelor si sa treci la ford, un focusache nu ti-ar sta rau
![]() |
--------------------
dacia
super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp
/suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
QUOTE(Marius97fer @ 7 Oct 2012, 12:29) asa nea victoras. tu ai inteles problema. ideea e ca am o fixatie pe golf4. foarte rar am auzit lume sa se planga de ele. plus ca am gasit variante de 110 cai, dar am mers cu 131 si se simte. si are un cupluuuuuuuuuuu ![]() ![]() ![]() masina pe care vreau sa o cumpar nu e pusa pe net la vanzare, e a unui amic. @bossake consumul este mai mult decat decent la masina asta. Sunt masini bune intr-adevar,motorul care ti-l doresti tu este unul extrem de bun,dar cand pica ceva la el sa fi pregatit cu bani buni.........alalteri a cumparat un prieten un golf 4 din 2002 1.4 16v-75 de cai,4 geamuri electrice,AC,ESP,servo etc cu 3500 de euro ,inscrisa in tara de 4 luni,nu contest diferenta intre cele doua motoare,dar totusi 4500 e cam mult,de banii astia prefer un focus 2 care ii da clasa golfului 4 This post has been edited by vallyyy: 10 Oct 2012, 20:47 |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Sa-mi aduci aminte sa nu vin cu fordu' la vreo intalnire la care o sa vii si tu.
|
--------------------
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Din punctul asta de vedere nu tre' sa-ti faci griji, n-am chef sa mi se cinte-n direct prohodu'.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cel caruia i s-a cintat prohodul nu mai exista. S-a-nsurat. E alt om.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
corbex |
![]()
|
Tu esti vocal decit la antibasescu.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
sau proUSL
![]() |
--------------------
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
poate pica de pe tampoane, mai sti ce la ce se gandeste colegu.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
|
--------------------
dacia
|
|
vallyyy |
![]()
|
Oricum fata de golf 4 , focus 2 "e mai masina"
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
l@u |
![]()
|
Foarte misto focusu ala 2....numai cand vad ceasurile cu acele alea si mai ales oglinzile exterioare care ies din carcasa imi vine sa borasc ...........nu mai spun de altele.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Da de ce?Adevarul e ca e cam stramta in interior!De Focus vorbesc.Eu am avut de ales intre Octavia ,Focus,Auris si Tucson.De Focus m-am lasat ca ma simteam ca in Solenza
This post has been edited by daniM: 10 Oct 2012, 21:14 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
quick |
![]()
|
lau, ce rost are sa intrebi pe unu cu vw ce parere are despre ford!
Marius97fer vezi daca iei golfu ala sa nu-ti ploaie in el.....daca ploua revi cu un mesaj la baiatu sa-ti explice pe unde sa cauti infiltratile.....la fel si la haudi. |
--------------------
dacia
|
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
pai spune de acum daca stii pe unde ar fi probleme.
de asta e deschis topicul. si oricum, nu ma grabesc cu aruncatul banilor. la 4500 mai pot pune un pic si iau o masina noua mai cheala. |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
QUOTE(Marius97fer @ 10 Oct 2012, 22:25) pai spune de acum daca stii pe unde ar fi probleme. de asta e deschis topicul. si oricum, nu ma grabesc cu aruncatul banilor. la 4500 mai pot pune un pic si iau o masina noua mai cheala. Din cate stiu si pe la instalatia electrica ar fi ceva probleme;dar nu e mai simplu sa-ti faci cont pe forumul dedicat si sa vezi acolo ce si cum? |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
quick |
![]()
|
la 2 prieteni le-a ploat in masina, unu cu haudi A6, astea au bateria sub stergatoare, acolo au si niste scurgerii ca la supernova mea, alea s-au infundat si a cr5escut apa in locasul bateriei pana a trecut pe undeva in masina, si nu exagerez avea apa in masina de vre 10 CM.....altu la golf 4 pe la portiera, prin spatele fetei de usi este o tabla prinsa in surube si care are o garnitura care in timp se mai deterioreaza sau daca umbil pe acolo si nu o mai pui bine la loc poate sa se infiltreze apa in masina....cand m-am documentat pe unde poate intra apa in golf 4 am vazut ca sunt destul de multe locuri pe unde poate intra apa intr-un golf 4, sa enumar cateva: pe la filtru de polen, pe la scurgerea de la parbriz din fata stanga, cine are trapa se poate infunda scurgerea de la trapa, prin spate pe la stopuri(daca nu sunt asezate calumea)
fiecare masina are o hiba. cu oglinzile la focus confirm si eu, nu stiu cum dracu de au reusit sa le faca asa de ies inafara oglinda propriuzisa fata de carcasa...si totusi sa dam cezarului ce-i al cezarului, tabla nu se compara, mult mai subtirica la focusache....dar spatiul interior eu zic ca-i mai mare la focus 2 decat la golf4..... merita golf 4 dar nu cred ca la 4500 euro... si cum zic antevorbitori, auxiliarele sunt problema la orice masina din generatile astea noi(mai ales dieselurile).....si lipsa meseriasilor buni pt ca multi schimba zeci de piese bune pana intr-un final ajung sa o schimbe si aia rea. This post has been edited by quick: 10 Oct 2012, 21:55 |
--------------------
dacia
|
|
daniM |
![]()
|
QUOTE(quick @ 10 Oct 2012, 22:52) la 2 prieteni le-a plouat in masina, unu cu haudi A6, astea au bateria sub stergatoare, acolo au si niste scurgerii ca la supernova mea, alea s-au infundat si a cr5escut apa in locasul bateriei pana a trecut pe undeva in masina, si nu exagerez avea apa in masina de vre 10 CM.... Asa era si la golf 3 ,trebuia tot timpul desfundate alea de la trapa,aveam in masina un varf de undita tot timpul! |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
l@u |
![]()
|
QUOTE(quick @ 10 Oct 2012, 22:21) acelasi rost pe care il are sa il intrebi de ford pe unul care are ford ![]() QUOTE(quick @ 10 Oct 2012, 22:52) cu oglinzile la focus confirm si eu, nu stiu cum dracu de au reusit sa le faca asa de ies inafara oglinda propriuzisa fata de carcasa...si totusi sa dam cezarului ce-i al cezarului, tabla nu se compara, mult mai subtirica la focusache.... deci nu sunt nebun(inca). |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
quick |
![]()
|
io n-am zis ca esti nebun:D si nici nu zic ca sunt mai bune fordurile ca vw-urile....dar totusi decat golf la 4500 mai bine focus la 5500 cu dotari mult peste orice golf de pe piata.
|
--------------------
dacia
|
|
l@u |
![]()
|
MK IV R32 are echivalent la Focus ?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
quick |
![]()
|
hai mai, nu vb de avioane..... si focus are RS-ul
eu vorbesc de dotarile interioare care iti fac traiu mai bun.... |
--------------------
dacia
|
|
l@u |
![]()
|
Nu tin in brate Golful 4 dar la dotari cam ce poate avea in plus Focus 2?
Intreb pe bune caci in familie avem Focus 2 si nu m-a atras deloc masina. Avem si Golf 5 dar cu motorizarea aia de 1.2 tsi care iar nu mi-a placut(vorbesc de motor),avem si Passat B 7 dsg care intradevar imi place,avem si Opel care iar m-a dezamagit. This post has been edited by l@u: 10 Oct 2012, 22:42 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
1.6 pe benzina?
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 04:44 |