Sfat achizitionare masina
![]() ![]() ![]() |
Sfat achizitionare masina
cristic1982 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.352 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Da' de unde ideea asta ca eu as fi bun crestin?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nici Bion nu-i bun crestin, are bilet la cazanul 13. M-am uitat eu in dosare. Al lui Dragos e confidential, dar mai sapam.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.043 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Revenind...n-am deschis nici un topic la "jurnal auto" asa ca postez aici ca tot sunt in minivacanta si am timp...nu cred ca e o cea mai buna idee sa deschid jurnal...Eu fiind un sofer basic. adica nu stiu sa fac reparatii mici sau mari la masina si jurnalul meu ar fi foarte plictisitor probabil,
Actuala masina, astra H 1.4 benzina cumparata de noua in leasing. face anul acesta 12 ani. si 120.000 km. dupa atata amar de vreme de folosinta cred ca i-a cam venit vremea. Plusuri - mecanica simpla, piese ieftine pe partea de directie, este un chilipir. in toti anii astia am schimbat 2 bielete de directie si 2 antirului - tabla este inca impecabila, - interiorul se prezinta rezonabil inca - prezinta urme de folosinta normala, la kilometrii astia si rulata numai in oras (ploiesti) va avea nevoie in curand de amortizoare, placute frana, toate bieletele toba intermediara noua, 2 seturi de cauciucuri (vara/ iarna si un set de jante) chederele dintre usi s-au rupt. Am incercat sa iau niste jante de pe olx,la Brasov m-am dus sa le vad intr o sambata. Respectivul care le vindea m-a lasat o ORA sa ma uit la ele, le-am intors eu pe toate partile. Zic: sunt OK, le iau. Dau 1000 Ron si plec. Peste cateva saptamani cand le-am montat, baiatu de la vulcanizare ia o janta in mana si il vad ca se schimba la fata. Zice. Asta e sudata. Io. Aha! Shocked Minusuri - lantul de distributie face ca la diesel. - motorul a inceput sa consume ulei. cam 2 litri intre schimburi - farurile s-au matuit f urat ( sunt galbene) - motorasul de la climatronic a ramas blocat pe rece. Iarna nu mai baga caldura deloc - intr o vreme ploua in masina, se dezlipisera difuzoarele din usile din fata si intra apa pe acolo. Le-am lipit in service cu silicon de parbrize si gata. -lipsa ESP. Venind de pe o alta masina cu ESP. acum 8 ani am intrat tare intr-o curba si m-am rasucit pe drum, intrand cu puntea spate intr-un cap de pod. Am reusit sa plec de acolo pe rotile ei, insa a trebuit sa pun alta punte. Traiasca CASCO - Lipsa treapta a 6-a. Desi initial masina fusese cumparata pentru oras, in anii astia a aparut o naveta scurta pe langa Ploiesti 5km drum national. La 100 km pe ora am 3000 de rotatii intr-a 5-a si la 120 km am 4000 de rotatii. Foarte deranjant sunetul motorului. O fi de la toba sparta ? Nu cred. Acestea fiind zise este momentul pentru o schimbare. Masina o voi cumpara in primavara 2018 . dar am zis sa fac topicul d-acum sa fie facut, nu stiu cati dintre voi o sa raspundeti, asa ca sa fie mai din timp. Buget maxim 17.000 , Neaparat benzina. motor minim 1.4 NEaparat clasa compacta. ( e mai ok pentru oras). As avea bani sa trec la ceva mai mare dar nu ma vad conducand zilnic asa ceva..,la firma avem Passat-uri din astea noi si l-am condus ocazional. Pur si simplu nu e ce imi trebuie mie.,,, Va fi un avans de 7000, restul in leasing. Fiindca masina o voi tine tot ~10 ani eu zic ca e bine sa fie noua. Din pacate am observat ca dupa 4 ani ma plictisesc de masina, asa ca oricat de fiabila ar fi tot nu prea conteaza. Dar nu intodeauna ne permitem sa schimbam masina asa ca posibil sa o tin mai mult de 4 ani. Dintre masinile enumerate voi incerca sa trec ce mi-a placut la fiecare Dintre Astra K 1.4t 150 CP . manuala EXTERIOR - plusuri . imi place, mai putin usita de la benzina care mi se pare supradimensionata. - minusuri - garda la sol si calitatea vopselei. jantele mi se par fragile interior - plusuri : scaune parca mai bune ca la H - minusuri . cotiera e cam ciudata. plastic lucios PARTE MECANICA - plusuri : motorul un mare plus, cu un mic semn de intrebare asupra fiabilitatii - minusuri. cutia de viteze manuala, cam sensibila dupa gusturile mele. Aia de pe H e mai strong. a rezistat cu succes la multe abuzuri. Parca amortizoarele sunt cam sensibile si ele. Puntea spate inca nu este indenpendenta si are solutia aia mai putin fericita. Lipsa sistem de avertizare la coliziune in standard ? Per total K mi-a lasat o impresie de masina mai fragila decat H. Opel nu este un nume comparativ cu Toyota si faptul ca a fost cumparat de Peugeot nu mi se pare o treaba minunata. Poate gresesc, va rog sa ma corectati...urmatoarea.... Auris 1.6 132 CP manuala, Safety Sense EXTERIOR - plusuri . imi place, mai putin spatele care pare supradimensionat usa de la portbagaj, e prea multa tabla ... - minusuri - calitatea vopselei. j, garda la sol interior - plusuri : scaune mai bune ca la H - minusuri . multe imbinari intre plastice la bord. ma astept la un concert de greieri acolo - amplasare maneta tempomat intr-o pozitie curioasa sub volan la ora 5. Exact in genunchiul meu. PARTE MECANICA - plusuri : motorul de generatie veche aspirat. Probabil f fiabil, dar se mai merita in ziua de azi sa iei un motor doar fiindca e fiabil ? Placerea de a conduce cred ca e mai importanta si aici Opelul castiga detasat. suspensie independenta spate, Toyota Safety Sense in standard - minusuri. habar nu am. probabil devalorizare mai mare decat OPEL. Per total Toyota Auris pare mai inchegata decat Astra k. Alte masini . Parerile sunt absolut personale.... - Ford Focus, interior discutabil inclusiv varianta Titanium. O fi masina buna in rest, dar soferul sta in interior.... Nu mi-au placut scaunele cum erau construite cu sezutul imparit in 3 bucati de stofa cusute impreuna in bucati egale oarecum,.,, precum si faptul ca e ...Ford. La fiabilitate cred ca e sub Opel si mult sub Toyota.. Motorul de 1.5 cica consuma mai mult decat fostul 1.6. Normele astea de poluare., deh. Totusi discuounturile mari aplicate de dealer o fac o posibila candidata. - Suzuki Vitara, e ok, dar per total este o masina low cost. un fel de duster. nu imi place solutia de protectie a diferentialului spate cu cosuletul ala metalic. si nici puntea spate clasica. , scaune cu sezut mic. lipsa cotiera in standard, multe solutii low cost. - renaut megane. Nu imi plac farurile prelinse pe spoiler. In zona aia spoilerele se lovesc mereu in parcare.... nu imi place tableta aia din bord. i. nu imi plac extensiile stopurilor din spate (dunga aia rosie care se duce spre sigla centrala) . - Skoda Octavia. faceliftul este cumplit.- alti idioti. nu mi place de nici o culoare. -E si cam scumpa. (20000) . Poate fi o optiune doar ca SH adusa din Germania si versiunea pre facelift cu motor 1.4 TSI. Am auzit de ceva probleme la motoarele 1.4 TSI, asa e ? - Golf nu imi place ce au facut astia la facelift .. este supraevaluat si f scump. (peste 22000) ! multe probleme dupa cativa ani. - Mazda3 nu trebuie luata in considerare. este prea exotica si prea inghesuita in spate. nici motoarele nu ma dau pe spate. partea din spate mi se pare discutabila. tabla si vopseaua sunt discutabile. - Logan. Desi imi place exterior si chiar si interior (la banii aia ce poti sa zici) lipsa unui MOTOR pe benzina este f grava. Fiindca in acest moment nu au decat motoare penibile pe benzina,. eu nu pot cumpara Dacia. Probabil nu sunt singurul. - Honda civic. Aia din vechea generatie hatchback nu imi plac locurile din spate relativ inexistente. Aia sendan nu imi place ca nu e hatckback, dar ma rog... Pacat sedanul ar fi fost destul de aproape de luat in seama, dar fiind fabricat in turcia si iesind din productie s-a dus. Multitudinea de botoane si ecrane din interior era un pic obositaore. Iar Civic nou lansat e scump (22000) ! Imi plac nespus BMW seria 3 sau C class sau audi A6 Dar astea intra numai la second hand...mi-e frica sa iau asa ceva la 17000 de euro. Un SH ok dintre astea premium e mai scump, plus ca eu nu dispun de 17000 cash Si nu am bani sa intretin cum scrie la carte o asa masina, care va avea peste 150.000 km in momentul cumpararii. deci ramane noua. This post has been edited by axabrt: 2 Jun 2017, 15:04 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
Adrian Frigo |
![]()
|
![]() Membru cu o tigaie de dacie Group: Members Posts: 2.031 Joined: 4 February 15 From: Undeva,pe dreapta ![]() |
SHk9 în niciun caz,mai ales că ai ca$$caval la îndemână!
Loganul 1.5 dci nu-ți place?Am mers cu unul,merge excelent,demaraj și consum foarte bun!Dute la un drivetest,n-ai ce pierde. ![]() |
--------------------
Dacia 1300/
1310/1410 GTL/CL/Lj/Renault
/1972/1986/1997/2000 și ceva...
- XX-00-UAP/ACR Mașina este ca femeia,dacă nu o întreții....TE LASĂ!
Daciot convins! |
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.043 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Fac 10000 pe an. Mi e cam frica de diesel.
La muncă passat avem 1.6diesel. e cam leșinat. Dar alea merg 30000 pe an. Am un coleg cu un Seat 2.0 170 cp. Mișto mașina dar volanta și injectoarele / turbina si dpf costă cat opelu meu de acum. Nu mulțumesc... This post has been edited by axabrt: 2 Jun 2017, 15:33 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
neumann |
![]()
|
QUOTE - motorasul de la climatronic a ramas blocat pe rece. Iarna nu mai baga caldura deloc Oi fi io tampit ca am vrut clima manuala, decat sistemul ala cu 100001 parghii si role de plastic la care intra praf, frunze, etc si se tocesc dintii sau se blocheaza. Recomand ford focus. Pentru punte spate independenta. Zic ca la dinamica, exista golf si focus. Si restul lumii.. |
--------------------
...
..
|
|
axabrt |
![]()
|
Corect focus are punte spate independenta dar și auris are.
Mă simt mai ok in auris. Focus e cam rudimentar interiorul...se vede cumva tușă americana. Dar voi merge sa iau și oferta lor totusi...poate intre timp până în 2018 apare noul model. Am văzut că noua fiesta a apărut deja și interiorul e din alt film |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
neumann |
![]()
|
QUOTE - Skoda Octavia. faceliftul este cumplit.- alti idioti. nu mi place de nici o culoare. -E si cam scumpa. (20000) . Poate fi o optiune doar ca SH adusa din Germania si versiunea pre facelift cu motor 1.4 TSI. Am auzit de ceva probleme la motoarele 1.4 TSI, asa e ? Confirm pozitiv la TSI-urile de prima generatie, parca 2011 sau ceva. Lantu de distributie.. si parca mai aveau una mare de tot, nu tin minte care. 2 Jun 2017, 17:02: QUOTE(axabrt @ 2 Jun 2017, 16:58) Corect focus are punte spate independenta dar și auris are. Mă simt mai ok in auris. Focus e cam rudimentar interiorul...se vede cumva tușă americana. Dar voi merge sa iau și oferta lor totusi...poate intre timp până în 2018 apare noul model. Am văzut că noua fiesta a apărut deja și interiorul e din alt film Focus a avut parca anu trecut sau acum doi ani midlife facelift. Si cred ca e scos prin 2011. Deci slabe sanse sa apara unu nou in 2018. Mie tocmai interiorul simplu si elegant mi-a placut. Si varianta break. Care de altfel o recomand si la auris. Auris merita luat in calcul pentru hibrid, zic eu (nu stiu de preturi insa). 2 Jun 2017, 17:10: LE: astia zic ca ar aparea mk4 in 2018.. http://www.autoexpress.co.uk/ford/focus/98...production-body This post has been edited by neumann: 2 Jun 2017, 16:10 |
--------------------
...
..
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.667 Joined: 23 July 08 ![]() |
Ca tot ai cerut opinii, mergi daca vrei la un test drive cu un mitsubishi lancer motor 1.6 aspirat benzina 117cp. Distrubutie pe lant, are toate dotarile de care ai nevoie pt un condus relaxant (senzori de lumina si ploaie, tempomat, oglinzi electrice si incalzite, abs, esp, suspensie independenta spate, aer conditionat automat, vreo 10 airbag-uri, stabilitate si siguranta cat cuprinde). Consumul este unul f bun. Dealer-ul din ploiesti e chiar ok, litex ii zice. Masina este fiabila, chiar plictisitor de fiabila as spune.
This post has been edited by ursul_bipolar: 2 Jun 2017, 16:36 |
--------------------
Toyota
RAV4
HSD Elegance 2018 Toyota Highlander HSD Exclusive 2022
|
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.352 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Deci faci 10k km/an doar in oras si poate foarte putin in afara: la ce cauti suspensie independenta pe spate, care nu iti aduce nici un avantaj?
Suspensia independenta vine cu costuri de intretinere mai mari si nu neaparat cu un plus pe dinamica in curbe (pe care nu cred ca le abordezi prea rapid). Dinamica tine mai mult de setarea amortizoarelor, decat de geometria suspensiei (vezi megane rs vs concurenta- inclusiv golf sau focus). PS. Poate acum ca i-a cumparat psa, o incepe si opel sa faca masini mai fiabile (fara consum de ulei si electronica deficitara). |
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
axabrt |
![]()
|
Uitasem de Lăncerul . El îmi trezește sentimente de cutie pe roti. Am mers cu al unui fost coleg de serviciu iar interior mai plictisitor decât aia nu am văzut decât la octavia1.
Auris e mult mai mișto la interior din pct meu de vedere. Plus că are motor mai puternic...și e hatch. Da Cristi ai dreptate. Insigna a fost dezastru la electrice. Dar astra h n a fost cu bube... Pe de altă parte posesorii de Astra k se cam plâng de tableta aia din bord cică mai face figuri. Megane nu îmi plac farurile alea prelungite in jos pe spoiler. Io mai ciobesc mașina prin parcări și nu vreau să stau stresat că am rupt extensie de far. Cine știe cât dracu costa un far d ăla. Doar nu mi iau mașina să stau cu grijă că n am loc sa ies din parcare. Cu asta d acuma n am grețuri. This post has been edited by axabrt: 2 Jun 2017, 16:57 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.667 Joined: 23 July 08 ![]() |
Ok, idei si idei. Vezi sa nu iti iei una cu turbina "mica". Bafta in alegerea perfecta.
This post has been edited by ursul_bipolar: 2 Jun 2017, 16:54 |
--------------------
Toyota
RAV4
HSD Elegance 2018 Toyota Highlander HSD Exclusive 2022
|
|
Speedy |
![]()
|
![]() Membru donator Group: Members Posts: 916 Joined: 27 December 05 From: Anytown USA ![]() |
|
--------------------
....
...
.... Opel Astra J Innovation 2012 2.0 CDTI Ex Logan Prestige 1.6 16v
Suzuki XF650 Freewind 2001 Specialized Carve Expert |
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
stolniceanulucian |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 388 Joined: 31 March 11 ![]() |
Variante ar mai fi Kia Ceed - garantie lunga Kia Sportage - chiar acolo in vecinatatea lui 17 000 de eur |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 GPL Landi Renzo
2008 Preferance
- BT-03-YPY berlina 1.4 mpi GPL Landi Renzo
caravan 1.4 twinport GPL Tomaseto QBox orlando 1.8 twinport |
|
axabrt |
![]()
|
Mai se ciobește pe ici colea. Mai un gard, mai o mașina, mai un cărucior la supermarket, mai un câine, mai o găsesc ciobita de alții..., soluția de la Megane cu drl mi de pare tare aiurea.
Daca respectivul nu îmi lasă loc sa ies din parcare și Io mă grăbesc normal că ies la limita. În afară de niste dungi pe spoiler n are nici pe dracu. Sunt curios daca bara de Megane rezista la genu asta de abordare dar n as vrea sa testez Io asta. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Poate am citit eu in fuga... Adica daca te grabesti si e spatiul stramt ti se pare normal sa iesi cu "dungi pe spoiler"?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
axabrt |
![]()
|
Se mai întâmplă...
Daca alții mă înghesuie ce sa fac, să iau taxiul? Ii înjur. Fac 5 manevre înainte înapoi apoi la urmă când consider că pot scoate mașina dau înainte. La început când mașina e paralela cu bordura mai ai spatiu, dar când devine poziționată în diagonală și mai ai câțiva cm in spate și câțiva in fata...să vezi ce mișto e. În 90% din cazuri îmi iese. In 10 % din cazuri mai fac o dunga pe spoiler...îți vine să crezi sau nu pentru asta sunt spoilerele. Că sa nu mai fac cred că aș avea nevoie și de cameră video că sa exploateze la limita spațiul disponibil. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.702 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
As zice ceva da.mi iau vacanta. Iti doresc sa circuli cat mai putin. Sa ramai fara permis si sa faci masina dauna totala ca sa nu zgarii bunurile altora prin parcari.
Tu esti motivul pt care ma gandesc sa imi bag picioarele in ea de tara si sa emigrez. Soferi de duminica care din incompetenta zgarie bumperele altora ca "pentru aia este domne" |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
MyKe89 |
![]()
|
![]() Membru RFG Group: Members Posts: 3.067 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(axabrt @ 2 Jun 2017, 19:26) Se mai întâmplă... Daca alții mă înghesuie ce sa fac, să iau taxiul? Ii înjur. Fac 5 manevre înainte înapoi apoi la urmă când consider că pot scoate mașina dau înainte. La început când mașina e paralela cu bordura mai ai spatiu, dar când devine poziționată în diagonală și mai ai câțiva cm in spate și câțiva in fata...să vezi ce mișto e. În 90% din cazuri îmi iese. In 10 % din cazuri mai fac o dunga pe spoiler...îți vine să crezi sau nu pentru asta sunt spoilerele. Că sa nu mai fac cred că aș avea nevoie și de cameră video că sa exploateze la limita spațiul disponibil. Ai scăpat nebătut, de vorbești cu atâta nonșalanță despre asta... |
--------------------
'23 Honda
CR-V
e:HEV '02 BMW Z3 1.9i
'91 MB W124 230E |
|
Adrian Frigo |
![]()
|
![]() Membru cu o tigaie de dacie Group: Members Posts: 2.031 Joined: 4 February 15 From: Undeva,pe dreapta ![]() |
QUOTE(axabrt @ 2 Jun 2017, 18:20) Mai se ciobește pe ici colea. Mai un gard, mai o mașina...Daca respectivul nu îmi lasă loc sa ies din parcare și Io mă grăbesc normal că ies la limita. În afară de niste dungi pe spoiler n are nici pe dracu. Sunt curios daca bara de Megane rezista la genu asta de abordare dar n as vrea sa testez Io asta. QUOTE(axabrt @ 2 Jun 2017, 19:26) Se mai întâmplă... Daca alții mă înghesuie ce sa fac, să iau taxiul? Ii înjur. Fac 5 manevre înainte înapoi apoi la urmă când consider că pot scoate mașina dau înainte. La început când mașina e paralela cu bordura mai ai spatiu, dar când devine poziționată în diagonală și mai ai câțiva cm in spate și câțiva in fata...să vezi ce mișto e.... In 10 % din cazuri mai fac o dunga pe spoiler...îți vine să crezi sau nu pentru asta sunt spoilerele.... ![]() Dacă aș prinde pe unul că face ce faci tu(și implicit mi-a zgâriat/ciobit/etc. mașina),tare îmi e că bine n-ar ajunge! ![]() Măcar nu mai spune inepțiile pe care le faci! This post has been edited by Adrian Frigo: 2 Jun 2017, 19:35 |
--------------------
Dacia 1300/
1310/1410 GTL/CL/Lj/Renault
/1972/1986/1997/2000 și ceva...
- XX-00-UAP/ACR Mașina este ca femeia,dacă nu o întreții....TE LASĂ!
Daciot convins! |
|
BN64FLO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 674 Joined: 23 April 12 From: Bistrita ![]() |
S'teț cu caputsu? Are dreptate colegu axabrt (sper ca am scris bine) ie niste plastice...trebe sa pot parca sau sa pot iesi si eu cumva...ghinionul tau ca ai parcat ca prostu pana langa mine...pe dincolo, mai ales prin Spania, majoritatea masinilor au barile atinse, nu-s asa sensibilosi ca romanii
|
--------------------
Dacia
1310 TX/Li
1986/1999
- BN 02 PZA/BN 64 FLO
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.702 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
![]() Adica bunul altuia e nimic? A parcat aiurea sau nu, i.ai distrus un bun. Ca tu esti de acord sa mergi cu masina julita si sa ii pice barile la o groapa nu inseamna ca toti sunt asa. Orice accident, inclusiv zgariat de bara, se declara la politie. Se face constatare amiabila, pagubitul isi repara dauna pe rca vinovatului iar vinovatului i se aplica sanctiunile de rigoare. Orice altceva se cheama fuga de la locul accidentului si se practica de catre gunoaiele societatii, din pacate in crestere This post has been edited by psychoo: 2 Jun 2017, 19:56 |
--------------------
Ford
Focus
|
|
axabrt |
![]()
|
asta cu distrugerea bunului e cam exagerata. plasticul nici macar nu se indoaie, ca tabla. io am trecut de faza cu masina e un bibelou, cel mai mic defect imi sta pe creier si nu pot sa dorm noaptea". credeti ca eu n-am gasit-o lovita in parcare ?
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
psychoo |
![]()
|
Realizarile si trecerile tale sunt fix ale tale. Si cum lumea in care traiesti nu e croita dupa convingerile tale, inseamna ca altii au dreptul la alte convingeri.
Poti sa iti vopsesti masina cu bidineaua, asta nu inseamna ca toata lumea face asa. Libertatea ta se termina acolo unde incepe a mea. Ca sa intelegi mai bine, e ca si cum ai un vecin care se apuca sa creasca porci intr.un cotet care are un perete alcatuit din gardul tau. Ce conteaza ca nu poti sa deschizi geamul de putoare? Omul a trecut peste miros, te vei obisnui si tu. Inclusiv cu mustele si sobolanii ca doar lui ii pare ok. E la el pe teren, nu? Las ca iti trec figurile de orasean cu miros sensibil si te adaptezi exact cum a facut si el. This post has been edited by psychoo: 2 Jun 2017, 21:03 |
--------------------
Ford
Focus
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Mie-mi place motorul ala care la 125.000 consuma 2 litri de ulei. Colegul Axa lui Bart trebuie ca e un sofer cu calitati nebanuite. Nu stiu cine altcineva ar putea face praf un motor atit de repede si atit dr complet. Agaricii de p-acilea nu reusesc nici in 400.000.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
psychoo |
![]()
|
Probabil a trecut si de faza cu prostia aia de schimb de ulei. Ca doar e o conspiratie sa ne ia banii, ce atatea revizii?
|
--------------------
Ford
Focus
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 00:33 |