Sfat achizitionare masina
![]() ![]() ![]() |
Sfat achizitionare masina
kato |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
||
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|||
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Pai are si socru-meu tot un leut 206SW. are cotetul de 7 ani si in afara de ulei/filtre nu a bagat bani in ea. E drept ca are doar 50k km.
@ kato - pai asta vreau sa fac da's in dilema. Suma respectelor, Alydor This post has been edited by Alydor: 5 Oct 2012, 21:22 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
apai de la mine se vede ca-i trilema......dilema era reno si pejo, acu daca te gandesti la ce m-am gandit si io e deja trilema.......
![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
reno, pejo sau noul logan?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
altele mai proaste nu gasiti ?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Megan unupatru șaișpeve.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Markos |
![]()
|
alea-s rarități.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Alydor |
![]()
|
Loganul iasa din discutie... nu de alta da' tabla sau mai bine zis tratamentul acesteia este .... inexistent...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 5 Oct 2012, 21:35) Da, ca tu conduci numa' fotomodele, ce sa zic ![]() |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
kato |
![]()
|
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
kato |
![]()
|
hai bre ca am glumit, nu pune la suflet
![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
l@u |
![]()
|
cand e vorba de frantujesti nu pun la suflet ca nu am cum !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
kato |
![]()
|
QUOTE(Alydor @ 5 Oct 2012, 22:29) Loganul iasa din discutie... nu de alta da' tabla sau mai bine zis tratamentul acesteia este .... inexistent... Suma respectelor, Alydor asa, si? vrei sa pastrezi masina 1000 de ani? tragi si de aia vreo cativa ani cu investitii minime in intretinere si dai inainte. la primele semne de naspa o vinzi si pe aia cauti ceva mai nou, mai bun. sa exluzi o optiune doar pentru ca peste 5 ani s-ar putea sa ai probleme cu tabla e un pic aiurea...... |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE(G I M @ 5 Oct 2012, 22:15) Daca te gandesti la intretinere ( si chiar trebuie sa te gandesti ), peugeotul nu sta chiar atat de bine... Sa-ti zic mai pe scurt, in familie 2 leuti: un 406, motor 2.0 HDI an 2004 si un 206 1.4 HDI an 2008. La 206 kitul de distributie luat din reprezentanta, ulei Total Quartz, filtrele ( ulei, motorina, polen, aer) Mann ~ 1800 La 406 kitul de distributie luat din reprezentanta, ulei Total Quartz, filtrele ( ulei, motorina, polen, aer) Mann, placute de frana fata/spate ~ 2500 In rest nu s-a schimbat nimic la ele, motorina si cheie. In functie de kilometri eu m-as uita la rulmentii de prin spate la 206. Preventiv...sa nu trebuiasca sa schimbi puntea cu totul. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Auleo, da, ca-s d-aia pe ace!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Markos |
![]()
|
Adică stau ca pe ace?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Eu la 307 2.0 HDI 90cp 2004 am schimbat distributia,ulei si filtre undeva pana in 1000 roni, dar nu la reprezentanta.
|
--------------------
-
-
-
|
|
Alydor |
![]()
|
Stiu de problema cu rulmentii pe spate la Pejo deci nu e ceva la care sa nu ma astept. Oricum dupa achizitionare o bag in service sa vedem ce si cum trebuie sa schimb.
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Probleme cu rulmentii sunt la 206 , de fapt cu puntea dar datorita rulmentilor care nu sunt intretinuti corespunzator. La 308 nu sunt astfel de probleme.
|
--------------------
-
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
Ia mai bine meganu, că ăla n-are probleme.
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
kato |
![]()
|
razi degeaba....acu vine argon si te contrazice!
![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
dandobre |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.225 Joined: 3 August 12 From: Ilfov ![]() |
Dintre cele 2 ia-o pe cea care nu are filtru de particule.
|
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Ma, nevasta-mea lucra (ca e in concediu de crestere a juniorului acum) la reprezentanta Peugeot din Bacau, daca-s toti ca aia de acolo nu-ti lua Pejo. Cand o luam de la servici, macar o data la 2 zile era unul de facea scandal pe acolo, ori pentru pret ori pentru prestatia lucratorilor.
Cand mi-am luat fordul colegii neveste-mii nu mi-au recomandat pejo ![]() This post has been edited by ady77: 6 Oct 2012, 01:22 |
--------------------
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
QUOTE(bmwh548 @ 5 Oct 2012, 22:16) In functie de kilometri eu m-as uita la rulmentii de prin spate la 206. Preventiv...sa nu trebuiasca sa schimbi puntea cu totul. Nu-i problema momentan, a fost rulata in Danemarca numai pe autostrada ![]() Stiu problema cu puntea spate de pana sa luam 206. Sunt mai multe variante de a face treaba buna. Toate la timpul lor. |
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
ontrebare pentru care mai stie masini...
se merita o caruta din asta la vreo 4500 de iepuroi, 4 usi, musai cu 131 de cai... inmatriculata. This post has been edited by Marius97fer: 6 Oct 2012, 19:13 |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
Markos |
![]()
|
din 2002?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 09:08 |