Exista si fete afiliate acestui forum?
![]() ![]() ![]() |
Exista si fete afiliate acestui forum?
BodyLove |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 12 March 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Laureate
- B-41-C A I Un prieten bun e ca un sutien : greu de gasit, confortabil, sprijinitor, te tine strans si intotdeauna aproape de inima ta !
|
|||
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
"Propun sa se prezinte, daca exista, fete proprietare de dacii!!
Nu stiu ce-mi veni, dar chiar sunt curios si in plus n-am mai fost de mult pe forum si vroiam cumva sa reinnod legaturile p-aici.[I] La reinnodat, daca a fost vreodata "innodat" ceva. Glumesc ; Felicitari pt LGN Vezi sa nu fie cu jante de Al! |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
BodyLove |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 12 March 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai nu cred ca are ce sa REINNOADE cu mine.
Iar de jante,stai linistit. Or sa fie de tabla. Haha. Ca e Laureate. |
--------------------
Dacia
Logan Laureate
- B-41-C A I Un prieten bun e ca un sutien : greu de gasit, confortabil, sprijinitor, te tine strans si intotdeauna aproape de inima ta !
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
There you go. Este Lexy, este BodyLove (imi cer iarasi scuze userului pe care l-am confundat cu tine si l-am intrebat ceva de genul "pai cum, asa singurica prin Orientul Mijlociu?" in vreme ce omul avea un punct de vedere serios si asta am gasit si eu de comentat, imi crapa si-acuma obrazul)...
Sa vedem cine mai apare pe aici ![]() |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
@ Ashu, de ce neaparat o fata pasionata de masini trebuie sa si umble la ea?
Poate sa se poarte ca un om rational, sa duca masina in service cand e cazul, cunoscand tot ce trebuie facut, sa lase masina pe mana (asa zisilor) profesionisti! poate face drive-teste, compara masini, se poate informa despre diverse masini etc |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Mada nu-l stii pe Ashu?
A glumit! Tocmai tu care te pricepi la masini ? |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
MAKRON |
![]()
|
![]() simply clever Group: Members Posts: 236 Joined: 18 June 04 From: silistea gumesti ![]() |
QUOTE(Lolek @ 5 Aug 2005, 18:51) @dweep: sunt dati poterei aia...au defaulturile pe "Femeie caut barbat". Unde mai pui, "Targul burlacilor 2005"...Se duc fetele la stand si-ntreaba "nu va suparati, alte modele mai aveti? As dori ceva mai deschis la culoare da' sa nu se murdareasca repede, marimea 42 si sa nu manance mult.." </VINERI> ![]() ![]() |
--------------------
SKODA
OCTAVIA II
- WSP
AMBIENTE MY 2007
|
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
Tu cred ca" incerci sa-ti refaci viata pe mIRC", dar ai nimerit prost...esti pe un Forum al posesorilor de dacii. Pentru cunoscut fete exista alte Forumuri<ceva de genul NoiDoi,pasiuni arzatoare....
Multa bafta! Astept BAN-ul de rigoare daca am fost malitios sau rautacios! |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
nik1965 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 17 June 05 ![]() |
Se pare ca CIOCAN s-a speriat si deja a luat o noua vacanta de pe forum. Daca nu s-a "reinodadat"!
|
--------------------
dacia
logan , duster
- xx-xx-xxx
2005, 2017
|
|
CIOCAN |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 5 June 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Lexy @ 5 Aug 2005, 16:23) Ca sa ne prezentam noi ar fi frumos sa se prezinte initiatorul topicului...si ar putea s-o faca incepand prin a ne zice de unde vine nick'ul ![]() ![]() ![]() Sa inteleg ca esti un indeletnicit mestesugar? @costi...tare ca todeauna( ![]() LATER lolek si tu ai fost super tare la faza asta ![]() Nick-ul pana la urma nu e nick, e pur si simplu numele meu. Ca as putea fi si un indeletnicit mestesugar tot ce se poate, poti sa afli asta daca o sa ne cunoastem, poate cine stie o sa mai apar si eu pe la intalnirile Daciaclub. Ce ma bucura cel mai tare este ca am starnit ceva discutii pe aici. Si nu am nici o legatura cu maiorul ala Ciocan, eu am facut liceul in Caragiale, eheee foarte demult a fost asta.... |
-------------------- HAMMER
|
|
CIOCAN |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 5 June 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Andrei @ 6 Aug 2005, 00:44) Tu cred ca" incerci sa-ti refaci viata pe mIRC", dar ai nimerit prost...esti pe un Forum al posesorilor de dacii. Pentru cunoscut fete exista alte Forumuri<ceva de genul NoiDoi,pasiuni arzatoare.... Multa bafta! Astept BAN-ul de rigoare daca am fost malitios sau rautacios! Domnu' Andrei tre' sa-ti zic ca intr-adevar esti cam rautacios, dar nu-i bai. Mai mult nu comentez, asa oi fi tu de felul tau. Multa bafta si tie. |
|
|
CIOCAN |
![]()
|
QUOTE(nik1965 @ 6 Aug 2005, 08:18) Nu aveam de ce sa ma sperii, doar ca la munca nu am timp sa respir iar acasa cand ajung nu-mi mai trebuie calculator. Constat ca in timpul ce a trecut de cand nu am mai fost p-aici lumea a devenit cam acida.... Deci nu am luat nici o vacanta si sper sa pot sa fiu mai activ pe forum. |
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Eu cred ca toate fetele sunt pasionate de masini, iesiti cu ele pe strada...sa vedeti cum se uita dupa 645Ci decat dupa Laureate
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
CIOCAN |
![]()
|
QUOTE(Lexy @ 9 Aug 2005, 12:43) Haideti mai ANT nu fi rau cu bietul baiat..la urma urmei are dreptate ca e lumea acida pe aici ![]() ![]() Frumos din partea ta Lexy, multumesc .... Adevarul este ca speram sa gasesc aceeasi atmosfera degajata care era aici acum un an in urma , dar se pare ca lumea devine din ce in ce mai nervoasa.... |
|
|
costi |
![]()
|
Daca tie ti se pare topicul asta "nervos".....
![]() Noroc ca l-ai postta la Cafenea si ne-am mai destins putin ca altfel.... Sa fi vazut atunci nervi ! |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
CIOCAN |
![]()
|
Da ce aveti oameni buni?
Stati pe forum pentru a va certa? Din partea mea, acest topic poate fi inchis, de moderator sau de cine depinde chestia asta. Anul trecut cand postam pe forum si veneam la intalniri impresia mea a fost cu totul alta; nu am facut decat sa pun o intrebare la care majoritatea au raspuns civilizat sau chiar amuzant, dar cand s-au trezit unii sa comenteze in plus, mie unul nu-mi ramane decat sa zic "no comment" si chiar rog sa stearga cineva topicul asta care v-a ENERVAT ATAT DE RAU. IN REST NUMA' BINE SA FITI SANATOSI... |
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Costi, nu aduci si tu niste fetite ca sa mai echilibram situatia?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
costi |
![]()
|
Tu ori n-ai simtul umorului ori ai o zi proasta.
Dar, ma rog, daca asta-i impresia ta, ca ne-am enervat.... |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Nu va mai certati ca ramaneti cu Laureatu si fetele fug cu 645, asa multe sunt incat au loc in el
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
CIOCAN |
![]()
|
|
|
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
Am si eu o intrebare. Cum poti sa stii daca un user e fata sau baiat?
Uneori rezulta din posturi, dar rar, altfel...? |
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Pai simplu, te uiti daca are o umflatura in fata sau nu.
![]() |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
- -
2002 Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Sau doua?
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
No, s-o luam tehnic. Daca are una singura, in partea inferioara, e baiat. Daca are doua, in partea superioara, e fata. Daca are si sus si jos, a dat serverul eroare, contactezi adminii.
|
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
Da unde ma uit dupa umflaturile astea, la avatar sau la masina din profil?
Eu ma gandeam la niste algoritmi mai subtili, bazati pe nick, avatar, etc. De exemplu un user care in profil are masina Gillette probabil e baiat. Sau un nick precum "madalina" mi se pare putin probabil sa apartina unui baiat. |
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.001 Joined: 11 March 04 From: Bucuresti, Berceni ![]() |
bravo, te-ai prins... Da sa stii ca e unele gagici care au trecut peste moda hippy-stufoasa si folosesc Gilette...
|
--------------------
Mitsubishi
Outlander 1
- varies
2.0 benzina Vine valu' / Imi ia calu'
Chiar si scroafa din cotet... |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Pentru a-si lua gatul?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Mai Sony, n-au cum. Ca Mach 3 nu te taie nici sa vrei.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
b64chr |
![]()
|
Da dar in propozitie era vorba de Gillette "de unica folosinta" nu de Mach 3.
|
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
tatabobu |
![]()
|
Da, dar si cu ala te chinui mult. Lamele de ras! Alea sunt solutia!
EDIT: inca un loc unde poti vedea cateva fete pe forum e thread-ul creat de Ciumonk, cu titlul "Nu mai discriminati femeile" sau cam asa ceva.. Parca postase si Roxana T(h?)omas acolo. This post has been edited by tatabobu: 9 Aug 2005, 15:50 |
--------------------
DACIA
1300
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 21:21 |