?, ?
![]() ![]() ![]() |
?, ?
adită |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
|
||
--------------------
--------------
-------------
-------------
- BUCURESTI -------------------------
|
|||
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
QUOTE(adită @ 26 Sep 2013, 18:03) salutare, de aproximativ o luna mi-am cumparat un apartament.momentan nu stau in el deoarece nu e renovat. fostii proprietari sunt niste nesimtiti...nu mi-au dat contractul de parcare,nu si-au achitat datoriile(intretinere,curent,gaze) si nici nu mi-au dat cheia de la cutia postala. Am tot sunat...nimic, mi-au dat ignore. asa ca astazi am spart cutia postala si acolo printre facturi am gasit 3 recomandate pe numele meu...de fapt cred ca era aceeasi trimisa de 3 ori. Acum ceva timp cineva m-a amenintat ca ma da in judecata....asa ca intrebarea mea este urmatoarea: -citatia la tribunal vine direct la cutia postala sau poate sa fie si sub forma de recomandata si trebuie sa te duci sa o ridici de la posta? multumesc Ai o viață tare agitată... ![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Păi a spart cutia poștala (că foștii proprietari nu i-au dat cheia, doar facturi neplătite, niște nesimțiți) ca să scoată citațiile la judecată de la agenția imobiliară (pe care nu i-a plătit, alți nesimțiți). Ce vezi anormal aici?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
da vezi tu?eu trebuie sa platesc peste tot.si colo si colo.
si da....am fost si eu nesimtit la randul meu. This post has been edited by adită: 23 Oct 2013, 20:34 |
--------------------
--------------
-------------
-------------
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
E o vorbă la români: Cum îți așterni, așa dormi!
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
adită |
![]()
|
mda...
|
--------------------
--------------
-------------
-------------
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Io nu vad unde e problema, ai semnat de bunavoie un contract si ai dat teapa, nu era normal sa iti ia banii ?Ma mir cum de ai avut curajul sa mai deschizi topicul.
PS: sa te fereasca Sfantu' sa vada ei topicul asta ca sa vezi atunci judecata si daune,pe care ai sa le platesti cu varf si indesat! This post has been edited by l@u: 23 Oct 2013, 20:54 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Păi crezi că pe contract apare ca adiță?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
l@u |
![]()
|
La cate informatii a sifonat putea sa il cheme si Stefan cel Mare !!!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
adită |
![]()
|
s-a semnat acordul de mediere!the harm is done!
in fine...doar am vrut sa ii pun pe altii in tema....sa nu pateasca ca mine....adica sa ii tepuiasca daca pot face asta ![]() ![]() ![]() moarte agentiilorrrrrrrrrrrrrrr! tepari din toata lumeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa UNITI-VAAAAAAAAAAAAAAAAA!! ![]() ![]() 23 Oct 2013, 21:16: QUOTE(l@u @ 23 Oct 2013, 20:50) Io nu vad unde e problema, ai semnat de bunavoie un contract si ai dat teapa, nu era normal sa iti ia banii ?Ma mir cum de ai avut curajul sa mai deschizi topicul. PS: sa te fereasca Sfantu' sa vada ei topicul asta ca sa vezi atunci judecata si daune,pe care ai sa le platesti cu varf si indesat! daca intr-un exces de nervi l-am amenintat ca ii rup toate foile de pe masa si ca il calc in picioare,el a redus suma.....ma gandesc ca acum nu vor mai mult ![]() This post has been edited by adită: 23 Oct 2013, 21:16 |
--------------------
--------------
-------------
-------------
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
![]() Am zis eu că suntem pierduti... |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
adită |
![]()
|
hai ca nu sunteti distractivi neam.
|
--------------------
--------------
-------------
-------------
|
|
gabize |
![]()
|
Topicul era o caterincă??
![]() Scuze, am uitat să râd! ![]() ![]() ![]() Ți-e frică să nu te dibuie agenția și ți-ai șters urmele? Poate-ți ștergi și contul. Părerea mea! This post has been edited by gabizegrean: 23 Oct 2013, 21:37 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(adită @ 23 Oct 2013, 22:11) s-a semnat acordul de mediere!the harm is done! in fine...doar am vrut sa ii pun pe altii in tema....sa nu pateasca ca mine....adica sa ii tepuiasca daca pot face asta ![]() ![]() ![]() moarte agentiilorrrrrrrrrrrrrrr! tepari din toata lumeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa UNITI-VAAAAAAAAAAAAAAAAA!! ![]() ![]() <span class='edit'>23 Oct 2013, 21:16:</span> daca intr-un exces de nervi l-am amenintat ca ii rup toate foile de pe masa si ca il calc in picioare,el a redus suma.....ma gandesc ca acum nu vor mai mult ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
l@u |
![]()
|
Smechereala de 2 lei de copitala, tipa ca zmeul si cand isi da seama ca a facut-o lata editeaza tot si da din coada !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
adită |
![]()
|
L am sters caci sunteti naspa.numai sfinti pe aici!in loc sa facem putina caterinca ca suntem la cafenea voi aruncati cu pietre. Pace voua suflete pure.
|
--------------------
--------------
-------------
-------------
|
|
DragosP |
![]()
|
Și ție, că ai nevoie!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
De curiozitate intreb: notarul cum a incheiat contractul de v/c daca vanzatorii aveau datorii la intretinere?
Sau cumparatorul si le-a asumat, deci nu ar avea motiv sa se planga? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
gabize |
![]()
|
Am ajutat, în urmă cu doi ani, o rudă să-și vândă casa. Până să accepte notarul să se prezinte vânzătorul și cumpărătorul pentru a încheia contractul de vânzare-cumpărare, vânzătorul a trebuit să aducă la dosar ultimele facturi și chitanțe de la utilități și certificat fiscal de la taxe și impozite. Trebuia să facă dovada că proprietatea e liberă de orice datorie.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
l@u |
![]()
|
nu are rost sa mai comentam, esenta topicului s-a vazut si s-a evaporat !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
crintea1949 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 24 April 05 ![]() |
Draguta ai data 600 euro fara chitanta ai luat teapa!!!
Ai facut precontract, contract promisiune de cumparare? Ai rezolvat contractul prin notar? In contract sunt clauze privind defectele ascunse ale constructiei? Tota patitul ii priceput. Toate au cate o rezolvare mergi cu calm. sa auzim numai de bine. |
--------------------
dacia
solenza
- B33HRZ
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Daca n-ar fi banii si femeile..
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 04:00 |