Desene animate din copilărie!, - vă mai amintiți?
![]() ![]() ![]() |
Desene animate din copilărie!, - vă mai amintiți?
koldun |
![]()
|
||
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|||
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Daca ar mai da acum asa ceva la televizor s-ar scandalizat toti parintii ![]() This post has been edited by Shush: 10 May 2012, 17:32 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
Sailor Moon
Pif & Hercule Double Dragon Ninja Turtles Captain Planet De pe Cartoon Network urmaream in mod deosebit The Swat Kats Batman Heathcliff The Flintstones 2 Stupid Dogs Popeye Top Cat |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Ca cand eam io copil inca nu era tv la romanica dar s-au vandut ceva tembelizoare unguresti Orion. Automat pe casa posesorului aparea o retea de tevi tuburi sarme care se numeau antene cu care se putea viziona tembliziunea poporului maghiar si popoarelor jugoslave.Ai mei parinti neavand o incadrare care sa le permita achizitionare unui tv ma duceam la un vecin Szanyi progenitura de securizt bozgor si acolo am vazt io primele desene animate cu un porc ungur.porc.jpg ( Size: 51.87k )
Number of downloads: 486
Ce era fain la Yugo era ca nu prea aveau emisiuni si preluau ore intregi de programe dela RAI si ma holbam la Studio Uno unde am indragit de mic un desen animat nemtesc Alice si Helen Kessler ![]() In 1962 au cumparat si babacii un rubin 102 din ala si cand a fost CM fotbal 1966 din Anglia au luat un Cosmos 3 ![]() PS Alice&Helen Kessler ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Aventurile lui bion în Sparta
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Cand au bagat filmul ala si la TVR i-au spus Purcelusul Stafida.
Porcu alalalt era Laszlo Luka ![]() This post has been edited by bion: 10 May 2012, 18:18 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Niels Holgerson.
Sandy Belle. (sper ca asa se scriau) Asta pe langa multele enumerate. Mai, apropos, Racheta Alba, zbura pana la urma sau era doar un tomberon? Tin minte ca se uitau sor-mea si frate-meu si eu ma asteptam sa vad rachete, cand colo, bitanii aia in cotet. Am renuntat, eram dezamagit. L.e. "D" ala l-am halit din viteza... Tu zi cum e cu racheta aia, ca soto te uitai! This post has been edited by Altis: 10 May 2012, 19:25 |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bion |
![]()
|
In japonezota e "handibelule"
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
...Misiunea spatiala Delta...
Televizoru' lu' mamaia 649184923056601286880138-2496026-700_700.jpg Butonul de schimbat canalele seamana cu alea de Logan, trebuia mana zdravana sa-l rasucesti, si cand o faceai se scutura tabla de pe casa. This post has been edited by LuluMOB: 10 May 2012, 19:17 |
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
bion |
![]()
|
Rubin 102 avea telecomanda aka o cutie cat un pac de Carpati fara cu doua rotite pentru reglat luminozitatea si volumul legate de tv cu o sarma de 10 m
![]() Mai dadeau antebelicele lui Leon Schlesinger ![]() This post has been edited by bion: 10 May 2012, 19:47 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
mih95 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 22 October 05 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
2 Stupid Dogs:
Johnny Bravo: |
--------------------
.
.
.
|
|
buntom |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 4 May 11 From: Bucuresti,Militari ![]() |
la mine au fost:
Familia De Ce? Viata cu Louie Lumea lui Boby Jim Button Robo Gandacelul Stupid Dog Power puf Girls (nu aveam la ce sa ma uit dimineata inainte de scoala) Tom si Jerry Scooby Doo Mister Gadget sau ceva asemanator parca erau mai multe dar nu la mai tin minte chiar pe toate LE: acum ne-am dat cu feisbuc, haifaiv, twitter, socializare si alte prostii... as inchide toate astea, dar sunt singur impotriva tuturor LLE: tin minte ca pana in clasa III sau IV m-a uitam din cand in cand la un televizor Cromatic This post has been edited by buntom: 10 May 2012, 22:09 |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala dec. 2004 "When in doubt... C4"-Jamie Hyneman
LG Optimus G ex. Samsung Wave 723 cu Bada 2.0, |
|
Markos |
![]()
|
Eu am avut probleme majore cu fii-mea, până pe la 4 ani, și cu nenorociții ăia de Tom și Jerry. Ma refer la episodul în care Tom îl arunca afară în viscol pe Jerry, de se transforma ăla în sloi de gheață.
Deși știa episodul pe de rost, de fiecare dată plângea de rupea cămeșa de pe ea ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
buntom |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 4 May 11 From: Bucuresti,Militari ![]() |
imi aduc aminte, la sfarsit lui Tom i se face mila si il aduce pe Jerry in casa si il pune la "rotisor" la foc sa se dezghete
mai erau Johnny Bravo Vaca si Puiul Edd Edd si Eddy |
--------------------
Dacia
Solenza
|
Markos |
![]()
|
Vaca și puiu' (deși relativ recent) era BELEA!!!
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
buntom |
![]()
|
mai ales Dracu' ala mic, gras si rosu cu coada intre fese
10 May 2012, 22:27: am uitat sa spun de Pisoiul Eak (cred ca asa se scria) si mai erau niste desene oarecum derivate din el, cu 2 omuleti mici, unu mau rotund cu barba galbena si o blana rosie, altu mai inalt cu barba si erau vanati de 3 dinozauri din armata, sau cam asa ceva This post has been edited by buntom: 10 May 2012, 22:27 |
--------------------
Dacia
Solenza
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
cred ca te referi la diavolul tazmanian, taz pentru cunoscatori
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(LuluMOB @ 10 May 2012, 19:12) ...Misiunea spatiala Delta... Televizoru' lu' mamaia 649184923056601286880138-2496026-700_700.jpg Butonul de schimbat canalele seamana cu alea de Logan, trebuia mana zdravana sa-l rasucesti, si cand o faceai se scutura tabla de pe casa. tare, au avut si ai mei unul de asta, Temp le zicea, modelu' asta cred ca e temp 6. potentiometrele pt. sunet, contrast si alte cele erau sus, in spate si manivela de schhimbat canalul in dreapta spate ![]() |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
buntom |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Solenza
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
mie imi placea mihaela , pagadi , etc
![]() |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
cu placere
![]() altele haioase (cel putin pentru je) pinky and the brain ![]() This post has been edited by kato: 10 May 2012, 22:44 |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
QUOTE(kaspersky @ 10 May 2012, 22:31) tare, au avut si ai mei unul de asta, Temp le zicea, modelu' asta cred ca e temp 6. potentiometrele pt. sunet, contrast si alte cele erau sus, in spate si manivela de schhimbat canalul in dreapta spate ![]() Ai plagiat: scrie pe el TEMP, cu chirilice, in dreapta jos. ![]() Piesele erau lipite intre ele cu sarme, nu se inventase inca circuitul imprimat. Era un chin sa depanezi unu d'asta. ![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Da'l scuturai usor de praf.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
Totusi nimeni nu si l-a amintit,sper sa-l mai tineti minte, Macron 1
This post has been edited by vallyyy: 11 May 2012, 09:45 |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 06:11 |