Alte sporturi
![]() ![]() ![]() |
Alte sporturi
nasty |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.513 Joined: 3 January 05 ![]() |
|
||
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|||
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Stuttgart.Halep persista
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Mark Selby.
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Ieri la Petrila a fost incendiu la un bloc turn (9 etaje) de garsoniere. Au fost vreo 10 - 15 persoane intoxicate cu fum, niciun ars. Focul s-a intins pe casa scarii pe 3 etaje. Garsonierele sunt locuite in majoritate de fosti mineri, actualmente someri. Familii cu copii, spatiu mic, multi si-au improvizat tot felul camari, incaperi anexe pe casa scarii din scanduri, condtii ideale pentru intretinerea focului.
Blocul este emblematic pentru mizeria si saracia din Romania. Pe casa scarii geamurile sunt sparte, nu le inlocuieste nimeni fiindca oricum nu rezista prea mult, fiind sparte cu ocazia scandalurilor frecvente intre locatari. Ochiurile de geam sunt "inchise" cu plasa de sarma sa nu cada careva prin ele. Mai interesant e ca din locatarii celor 120 de garsoniere nici macar unul singur nu are contract cu ENEL pentru furnizarea de energie electrica. Toti au improvizatii electrice si fura curent. Se poate vedea si in poza un cablu electric care scoate scantei mai ceva ca o petarda de Craciun. Mie ENELul in urma cu cativa ani, desi n-am intarziat in viata mea nici macar o zi cu plata facturii mi-a trimis somatie de decuplare fiindca aveam pe atunci contract de comodat pe locuinta care urma sa expire in 2 luni. Au astia o evidenta a spatiilor locative mai ceva ca primaria, iar la blocul cu pricina nu s-a sesizat nimeni cu toti locatarii dintr-un bloc turn fura energia electrica si au niste improvizatii care pot produce dezastre. Attached thumbnail(s) incendiu.png ( Size: 2.26mb ) Number of downloads: 279 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
nasty |
![]()
|
cum poti castiga 100 000 euro fara seturi si ghemuri, doar 43 de puncte
https://www.youtube.com/watch?v=Z7NIvcuDKjE scor general 30-13 ( 10-2 cu Konta; 10-5 cu Puig si 10-6 cu Kuznetova) This post has been edited by nasty: 5 May 2017, 11:26 |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(radian @ 5 May 2017, 07:44) Ieri la Petrila a fost incendiu la un bloc turn (9 etaje) de garsoniere. Au fost vreo 10 - 15 persoane intoxicate cu fum, niciun ars. Focul s-a intins pe casa scarii pe 3 etaje. Garsonierele sunt locuite in majoritate de fosti mineri, actualmente someri. Familii cu copii, spatiu mic, multi si-au improvizat tot felul camari, incaperi anexe pe casa scarii din scanduri, condtii ideale pentru intretinerea focului. Blocul este emblematic pentru mizeria si saracia din Romania. Pe casa scarii geamurile sunt sparte, nu le inlocuieste nimeni fiindca oricum nu rezista prea mult, fiind sparte cu ocazia scandalurilor frecvente intre locatari. Ochiurile de geam sunt "inchise" cu plasa de sarma sa nu cada careva prin ele. Mai interesant e ca din locatarii celor 120 de garsoniere nici macar unul singur nu are contract cu ENEL pentru furnizarea de energie electrica. Toti au improvizatii electrice si fura curent. Se poate vedea si in poza un cablu electric care scoate scantei mai ceva ca o petarda de Craciun. Mie ENELul in urma cu cativa ani, desi n-am intarziat in viata mea nici macar o zi cu plata facturii mi-a trimis somatie de decuplare fiindca aveam pe atunci contract de comodat pe locuinta care urma sa expire in 2 luni. Au astia o evidenta a spatiilor locative mai ceva ca primaria, iar la blocul cu pricina nu s-a sesizat nimeni cu toti locatarii dintr-un bloc turn fura energia electrica si au niste improvizatii care pot produce dezastre. Legătura cu "alte sporturi" fiind... care? ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Biblioteca.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
DragosP |
![]()
|
Așa am bănuit și eu.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
E sport national. Campionatul National de Furat Curent.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
bion |
![]()
|
csm
![]() <span class='edit'>7 May 2017, 18:29:</span> Ce generatie noua au crne gore.. This post has been edited by bion: 7 May 2017, 18:47 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
nasty |
![]()
|
Dublul Begu/Halep s-a caluficat în sferturi de finală la Madrid
http://www.livescore.in/draw/t2CugbLr/zqtgbnv9/#draw This post has been edited by nasty: 9 May 2017, 21:23 |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
bion |
![]()
|
In sfarsit un turneu.A avut si noroc la adversare.
Sa vedem la Paris.Acolie gaura la macaroana. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
nasty |
![]()
|
Simona a ajuns pe 8 în cursa pt Singapore, era pe 4 WTA, înainte de finală.
Nadal l-a bătut măr pe Djokovic: https://youtu.be/CmX_DQ_W0mg This post has been edited by nasty: 14 May 2017, 12:46 |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
nasty |
![]()
|
S-a jucat cu Transnistria pe masă...
|
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
bion |
![]()
|
Daca nici anul asta make nu cistiga la Paris,sa se duca la muls oi
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
DragosP |
![]()
|
Un tendon, un tampon...
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Mincinoasa asta congenitala, fara sa stie ce-i aia, a zis de ruptura de ligament pentru ca a doua zi sa fie pe teren la antrenament. Daca as fi zis eu asta, mi-ar fi spart Bion capul.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Pai e bine sa ai ligamentele rupte, ca nu te mai tin.
![]() Sau nu? |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
A fost "rupta de munca, sau rupta-n supapa". S-a rugat la locu' potrivit, si si-a revenit.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(corbex @ 4 Jun 2017, 12:07) Mincinoasa asta congenitala, fara sa stie ce-i aia, a zis de ruptura de ligament pentru ca a doua zi sa fie pe teren la antrenament. Daca as fi zis eu asta, mi-ar fi spart Bion capul. Eu decat te faceam basist daca ziceai asta. Pe de alta parte, nuj come si dice in rumeno ligament fracture, care poaxafie decat o leziune/crapatura mica, ca banuiesc ca daca era decat o inflamatie vedeau asta pa MRI. In fine.. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Pentru romanii din asia de sud-est/oceania, ligament e legatura lipitura) aia dintre tendon si os. Come si pote crapare una come questa? Ce, e peeezda? Nessuno non a detto niente de infkamatione. Mitomana, cu minurile ei a scris pe feismuci ca, dupa Roma, s-a dus la Paris (ooo, le paris!) si a facut rmn. Cred ca, de fapt, futacul i-a pus sonda si i-a plimbat senzorul.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
|
|
corbex |
![]()
|
Ma duc sa ma uit on Oxfor Dictionary dupa "crapatura de ligament".
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
neumann |
![]()
|
pwla d'aia intrebam comme si dice in rumeno ruptura partiala de ligament
|
--------------------
...
..
|
|
corbex |
![]()
|
Bre, ideea e ca, oricit ar fi crapatura de mica, iti trebuie citeva luni pina la recuperarea completa. Deci ori ai si nu joci, ori minti.
Capdecal Navarro se va zdrobi curind de ligamentul romanesc. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bion |
![]()
|
Vana de oaie makedoana a rupt vana de bica shpaniola.
Are culoar sa castige.La barza... |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
neumann |
![]()
|
Deci, daca trece de Svitolina, urmeaza probabil Pliskova, apoi ori Mladenovici, ori Wozniaki. Sincer, cred ca Mladenovici e cea mai periculoasa dintre ele, chiar daca Simona a invins-o la Madrid.
|
--------------------
...
..
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 15:13 |