Alte sporturi
![]() ![]() ![]() |
Alte sporturi
maho |
![]()
|
||
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|||
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ma așteptam să nu avem șanse fără Neagu dar vad ca au jucat fetele bine, se țin acolo. Poate avem și noi noroc de data asta...
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Ura mea fata de poporul rus si derivate a crescut exponential in seara asta.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Încă o dată e mâna lui Putin...
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Am sperat ca vom face o repriza a doua ca în meciul cu Spania, nu ca în ala cu Olanda... Păcat...
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
In ultimele trei meciuri capitolul pregatire fizica a aratat deficiente de neiertat.
Cu Spania a fost noroc chior. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Mdeci... un rezumat:
- dupa cum ziceam (m-am plictisit sa tot am dreptate ![]() - cand au tras (azi) mai sus, le-a intrat (exceptand cand au tras la 5 m deasupra); - de data asta arbitrajul a fost impecabil (asta se numeste fair play, Dragos, da? - cand zic ca ungurii au arbitrat impecabil); - n-am avut... antrenor (sau "selectioner", cum plm-i zice, ca in ziua de azi toti sunt selectioneri, nici un antrenor) care (cand vede ca o jucatoere da jumate din golurile echipei) s-o puna pe una s-o tina p-aia "om la om". Imbecil. - maine nu cred ca avem vreo sansa la bronz, indiferent cu cine jucam; - probabil nici cu Neagu valida pe teren nu castigam. Romance obosite, deh, un contraatac n-am vazut. |
--------------------
Dacia
1310
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Având în vedere cele 3 meciuri dinaintea ăstuia nu aveam nici o șansă. Cu sau fără Neagu.
|
--------------------
|
maho |
![]()
|
Ba aveam, vezi liniuta a 4-a.
14 Dec 2018, 20:54: A, am uitat una: pe pivot (Pintea) au jucat-o mult prea putin azi. This post has been edited by maho: 14 Dec 2018, 20:54 |
--------------------
Dacia
1310
|
Merced |
![]()
|
Nici pe Pintea nu au jucat iar in repriza a doua Eliza Buceschi a fost invizibila. În prima cât a mai jucat ceva, s-au mai întâmplat lucruri în atac. Azi ne-a lipsit suflul pe faza ofensiva, deși nu aratasem chiar rău in prima repriza. Sa nu reușești sa dai gol șapte minute la începutul celei de-a doua însă...
Locul patru e al nostru. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Ma uitam la antrenorul rusoaicelor. Ce drepturi ale omului? Ce #metoo? Ce atatea fineturi? Mai avea putin si le trosnea cate doua palme. Asa o motivezi pe Natasha, nu cu spangleza amestecata cu dat din aripi.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Cine știe, cunoaște!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Merced |
![]()
|
Va e dor de Tadici sau ce?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Nu stiu cum alegem noi selectionerii, dar eu unul nu prea am vazut indicatii tactice in time-out. Doar ceva de genul: hai ca se poate! in spangleza. Dar poate ma insel.
La Tadici tot la fel, cand antrena. |
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
Nu e rău nici să fii al 4-lea in Europa la ceva.
L.E. Ups, iote Maho, se da roșu direct pentru lovitură la față! This post has been edited by DragosP: 16 Dec 2018, 19:44 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
maho |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 16 Dec 2018, 17:57) Unde, bre, ca n-am vazut?! Cand i-au turtit azi nasu' portaritei olandeze n-a fost nimic, poate te-ai uitat la alt sport, pe Trinitas. ![]() Am vazut in schimb ca (dupa cum ziceam) QUOTE(maho @ 14 Dec 2018, 20:14) nu cred ca avem vreo sansa la bronz, indiferent cu cine jucam; |
--------------------
Dacia
1310
|
bion |
![]()
|
O negroane a tras 7 m in muia portaritei. A tras prost ca nu a palit-o in plin
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.511 Joined: 3 January 05 ![]() |
Bianca Andreescu, 18 ani, f talentată, a bătut-o pe Wozniaki, cu un joc f frumos, variat, scurte, slice, veniri la fileu:
https://youtu.be/EFORaaUtZ8g Bianca câștigă și la Venus Williams!!! https://youtu.be/e9n69IahxKI This post has been edited by nasty: 4 Jan 2019, 15:44 |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
nasty |
![]()
|
Formidabilă Bianca Andreescu !!!
A învins-o și pe Hsieh si a arătat niște lovituri uluitoare pt locul WTA și vârsta ei Să-i trăiască bunicii din Pitești, care au dus-o la tenis de la 6 ani... This post has been edited by nasty: 5 Jan 2019, 13:55 |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
maho |
![]()
|
Sper sa avem azi o finala (Trump vs. Ronnie) la snooker (Masters) pe masura semifinalelor. Pt. cine nu s-a uitat ieri, macar jocul asta e de vazut.
|
--------------------
Dacia
1310
|
DragosP |
![]()
|
Deocamdată, după prima sesiune, e cam trist: 7:1 pentru Trump.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
O rupe Halep pe Serena
![]() ![]() Primul set cca 20 minute. This post has been edited by ady77: 21 Jan 2019, 10:39 |
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
Nu s-a încălzit suficient, ca cealaltă!
N-ai văzut-o pe W ce asudă ca un cal la jug? L.E. Hai că-i bine, măcar nici p'al doilea nu-l ia la 0! ![]() This post has been edited by DragosP: 21 Jan 2019, 10:45 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
DannyY |
![]()
|
De aici se vede mai bine. Hai cu breaku'!
YEEEEEEEEEEEES! This post has been edited by DannyY: 21 Jan 2019, 11:17 |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
ady77 |
![]()
|
A obosit barbatu'?
|
--------------------
|
nasty |
![]()
|
Unde găsesc niște chiloți verzi pt bunică-mea?
This post has been edited by nasty: 21 Jan 2019, 12:10 Attached thumbnail(s) image.jpeg ( Size: 103.61k ) Number of downloads: 85 |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
DannyY |
![]()
|
N-a fost sa fie. A avut o sansa uriasa la 3-2, dar tancul s-a redresat.
Sunt curios daca Serena va lua trofeul sau nu. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
nasty |
![]()
|
O bate una care știe să pună scurte...
|
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Cam greu să pui scurte când vine mingea ca din tun
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 20:19 |