[VAND] Jante OZ Racing 18" + Cauciucuri Goodyear, ALMOST NEW
![]() ![]() ![]() |
[VAND] Jante OZ Racing 18" + Cauciucuri Goodyear, ALMOST NEW
alexmoisescu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 28 April 12 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
Sedan DCI 07
|
|||
yuly_megan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.540 Joined: 7 January 09 From: BUCURESTI ![]() |
superbe jantele
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Trafic
2005
|
|
alexmoisescu |
![]()
|
mersi mersi, ma bucur ca va plac, intr-adevar astea pe 18 nu sunt in cartea masinii, dar mie la RAR (in martie 2012) cand am fost pentru autentificare, nu mi-au zis nimic de ele oamenii aia de acolo, nici de geamurile fumurii, la fel si cu politia, nu s-a luat nimeni de mine pana acum.
|
--------------------
Renault
Megane
Sedan DCI 07
|
|
yuly_megan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.540 Joined: 7 January 09 From: BUCURESTI ![]() |
QUOTE(alexmoisescu @ 17 May 2012, 14:07) mersi mersi, ma bucur ca va plac, intr-adevar astea pe 18 nu sunt in cartea masinii, dar mie la RAR (in martie 2012) cand am fost pentru autentificare, nu mi-au zis nimic de ele oamenii aia de acolo, nici de geamurile fumurii, la fel si cu politia, nu s-a luat nimeni de mine pana acum. pai nu prea zice nimeni nimik dar se pot schimba cu alea de iarna cand faci itp-ul pacat si ca nu am bani sa le iau dar parca nu as fii mers pe 18 pt ca ramane balonul foarte mic si la cate gropi sunt in romania ( am indoit de 2 ori o janta ) iti dai seama pe 18 cum ar fii oricum foarte frumoase si bafta la vanzare si un UP de la mn ![]() |
--------------------
Renault
Trafic
2005
|
|
alexmoisescu |
![]()
|
da, asa e cu balonul mai mic se simte diferenta pe gropile din orase, nu foarte mult, dar se simte, dar treaba buna e ca masina e muuuult mai stabila si franeaza mult mai bine. asta e motivul principal pentru care le-am luat, inainte am avut un ford focus si nu eram obisnuit cu comportamentul de barca al meganului...
18 May 2012, 08:36: Sus ! This post has been edited by alexmoisescu: 18 May 2012, 08:36 |
--------------------
Renault
Megane
Sedan DCI 07
|
|
alexmoisescu |
![]()
|
UP!
|
--------------------
Renault
Megane
Sedan DCI 07
|
|
alexmoisescu |
![]()
|
Valabil!
|
--------------------
Renault
Megane
Sedan DCI 07
|
|
alexmoisescu |
![]()
|
Sus!
|
--------------------
Renault
Megane
Sedan DCI 07
|
|
simyandrei |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 189 Joined: 27 November 10 From: Pitesti ![]() |
salut ce diferenta vrei de la un set de nervasport 17 originale rulate foarte putin fabricate 2011!
26 May 2012, 10:02: ?? This post has been edited by simyandrei: 26 May 2012, 10:02 Attached thumbnail(s) 20032011182.jpg ( Size: 1013.73k ) Number of downloads: 314 |
--------------------
Renault
Megane ll
2008 1.5 78kw privilege 18'' Rs
- AG 42 MET
|
|
alexmoisescu |
![]()
|
Pret nou : 600 EUR
Precizez ca jantele sunt foarte rezistente si anvelopele au protectie janta |
--------------------
Renault
Megane
Sedan DCI 07
|
|
alexmoisescu |
![]()
|
UP
|
--------------------
Renault
Megane
Sedan DCI 07
|
|
alexmoisescu |
![]()
|
Valabil!
|
--------------------
Renault
Megane
Sedan DCI 07
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 07:49 |