nu se accelereaza
![]() ![]() ![]() |
nu se accelereaza
psanyiro |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 16 July 10 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 LI
2003
|
|||
george.cristian |
![]()
|
![]() elev:) Group: Members Posts: 31 Joined: 29 November 11 From: Tg-Jiu ![]() |
la relanti sta? sau se opreste. Ar putea fi pompa de benzina... sau ia vezi in fatza iti vine benzina .. sa nu ai cumva vreo conducta putin infundata si trece benzina mai greu. Daca nu este asta verifica catalizatoru sa nu fie infundat. Bafta
This post has been edited by george.cristian: 14 May 2012, 17:39 |
--------------------
Dacia
1310 Li
2000
|
|
r3d |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 576 Joined: 5 October 11 From: buzau ![]() |
e vorba de o Dacie 1310 LI nu are carburator.
|
--------------------
dacia
1310
1999
- bz 03 gat
|
|
relax |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 9 November 09 From: Prahova ![]() |
tot ceva de genul mi sa intamplat si mie,dupa multe verificari si curatare rezervor,conducte,pompa benzina,carburator am gasit problema, furtunul mai gros din pompa de benzina era crapat exact sub colier (probabil a fost strans prea tare) si tragea aer pe acolo si benzina mai deloc.
|
--------------------
Dacia
1300
1977
- PH-05-YVW
|
|
ghitza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.806 Joined: 23 April 08 From: ARAD ![]() |
Din semnatura sigur ii pe injectie,eu yic sa cureti potentiometru clapeta
|
--------------------
Dacia/BMW 316i an 99
1310 li
2003 Berlina
- Ar-07-GIB/BG
|
|
psanyiro |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 16 July 10 ![]() |
QUOTE(george.cristian @ 14 May 2012, 12:46) la relanti sta? sau se opreste. Ar putea fi pompa de benzina... sau ia vezi in fatza iti vine benzina .. sa nu ai cumva vreo conducta putin infundata si trece benzina mai greu. Daca nu este asta verifica catalizatoru sa nu fie infundat. Bafta nu am probleme la relanti,numai ca nu se accelereaza deloc ,opresc motorul pauza 2 minute si am plecat fara probleme,am schimbat si filtrul dar degeaba |
--------------------
Dacia
1310 LI
2003
|
|
daniel1994 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 15 February 12 From: Ocnita Dambovita ![]() |
am avut si eu problema asta...cica este o problema din calculator ca nu mai trimite semnal nush ce si nu mai da benzina in injector....cand mai face asa nu se mai accelereaza tine acolo apasat pe peda umpik mai tare dar vezi sa nu se opreasca motorul...tii apasat si dintr-o data o sa se tureze pe la 4000 si gata isi revine....bizar dar la mine a mers
|
--------------------
Dacia
1310 Li
2000
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 07:07 |