O recomandare vreau
![]() ![]() ![]() |
O recomandare vreau
BAC |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
|
||
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
- MS
2007 OPC line
|
|||
Sir_Alex |
![]()
|
![]() Mem Brew fara alcool Group: Members Posts: 443 Joined: 2 January 05 From: Bucuresti ![]() |
vonLeeb..nu stiam ca nu esti din Bucuresti. Eu ti-am zis care este parerea mea. Decizia iti apartine. Nu dau sfaturi, ci emit pareri. Orice ti-ai lua insa ai macar grija sa nu fie mai veche de 5-6 ani. Ori daca tu gasesti DSN sau SLZ la 3000 Euro, gandeste-te de doua ori. Pretul e cam de 3500 la DSN. Ori acte de caritate sau kilipiruri in lumea auto nu prea sunt.
Eu bat moneda pe Nova pt ca la 3000 Euro doar Nova si Berlina/Brek gasesti in stare buna si mai ales ca eu am condus (am si intre rude si amci) si 1300 si 1310 si Nova. Mi se pare un mare pas inainte fata de berlina Nova GTi cu caroseria de DSN. This post has been edited by Sir_Alex: 9 Aug 2005, 21:49 |
--------------------
BMW / Dacia
320 - 2,0 Diesel / Logan 1.6.16v
- B-XX-TDI
2003/2007 Dacia...masina initierii mele pe sosea si un drum nesfarsit prin service-uri.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 02:51 |