Chevrolet Kalos, O comparatie Kalos - Logan
![]() ![]() ![]() |
Chevrolet Kalos, O comparatie Kalos - Logan
AND |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|||
satori |
![]()
|
![]() "wherever i may roam"-er Group: Members Posts: 214 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Of, Doamne... a trebuit sa iau liftul dar in fine, sa iti raspund si tie:
1. cine a zis ca trebuia sa alega ca mine? tu ai idee ce nivel de echipare si cat costa un peugeot 206 cu 8 airbaguri si ce ai putea sa iti iei cu banii astia? 2. esti un fel de inspector al moderatorilor? stii ce ar trebui sa faca ei? si mai ales! stii ce ar trebui sa faca ei cand sunt pe alte forumuri? 3. ma cunosti? esti atat de superficial sa na judeci dupa cateva posturi? crezi ca am timp sa fiu atent la fiecare cuvintel pe care il scriu astfel incat sa nu gresesc nimic si sa nu intru in 'gura ta'? Asa am reusit si primul offtopic si probabil sa imi iau warn. Damn... si acum iau scarile inapoi sus. PS: @AND, mai citeste de 20 de ori ce am scris. Daca intra, intra. Daca nu, nu se schimba nimic. This post has been edited by satori: 15 Aug 2005, 13:35 |
--------------------
Chevrolet
Kalos SXPP 04, Spark 06
2004, 2006
- BxxBUH
|
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
QUOTE(Sony @ 15 Aug 2005, 14:09) Referitor la calitatea coreana vs. calitatea romaneasca as vrea sa amintesc ceva. In momentul in care a inceput sa se fabrice Cielo la Craiova, baietii de la Auto Pro au comparata Cielo coreean cu Cielo romanesc. Concluzia: cel romanesc e mai bun decat cel coreean. Asa ca mai scutiti-ma cu afirmatii ca daca masina voastra e fabricata in Coreea este deasupa Daciei. Ha ha , 'ai ca asta e tare !Pai si acum aceeasi presa romaneasca zice ca Loganul e cel mai tare ! Chiar nu realizezi ce inseamna presa in Romania?Intreaba posesorii de Daewoori romanesti si koreene !La mine in familie am avut ( eu l-am vandut) 2 cielouri , unul koreean si unul romanesc !E diferenta , de la mers ( zgomot etc) pana la calitatea plasticelor , si repet intreaba posesorii se Daewoo! |
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
- PH-72-BVR PH-77-MMR body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Da da uite ma apuc sa filozofez fraza "Nu poti sa-ti cumperi alta masina straina cu dotarile Kalos-ului" mamaaaaaaa
![]() PS: Nu mai face pe victima , eu mi-am luat warn-uri si ban pe daewooclub doar pt ca MI-AM permis sa zic cat ar consuma un Leganza in traficul bucurestean , si chestii penibile de genul asta. Uite-te la amicul tau Body care tot ia Logan-ul la misto aici si nu ii se da ban. Lumea aici e mai justa , nu ti se pare? Nu dam ban la fiecare user cu mentalitate de pustan care are chef sa abereze. This post has been edited by AND: 15 Aug 2005, 13:47 |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
body, era vorba de prima generatie de Cielo fabricata la Craiova. Dupa aceea calitatea a scazut dramatic. Nu prezenta doar acea parte din adevar care te-ar avantaja.
In 95-96 romanii au demonstrat clar ca muncesc cu mai mult simt de raspundere decat coreenii. Importanta este motivatia. Asa ca mai lasati-ne cu masina voastra coreeana cu sigla americana si cu preturi umflate! This post has been edited by Sony: 15 Aug 2005, 13:46 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
Te inseli maestre and !Mi s-a dat warn doar pt faptul ca am zis de Logan ca e Dulap ( s-a motivat ca am jignit posesorii de zkar)!
Maestre sony , cele din 95 si 96 erau Koreene (vezi codurile de bare -fiecare tara are codul ei) . Cele romanesti s-au fabricat din 97 , nu stiu luna , ![]() Al meu , koreean, era din 95 , iar al tatalui meu romenesc din 98. Daca nu stiti , nu mai vorbiti degeaba , mai bine intrebati , ca nu e rusine..... This post has been edited by body: 15 Aug 2005, 13:50 |
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
- PH-72-BVR PH-77-MMR body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
body, in spiritul care te caracterizeaza iar prezinti doar o parte din adevar! Imi amintesc despre ce e vorba si ai scris mai multe. Daca nu ma insel warn-ul l-ai primit de la driverx.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
brunner |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 25 January 04 From: ... ![]() |
Si cica loganistii-s asa si pe dincolo...
Vad ca daewooistii sunt incomparabil mai snobi, obtuzi si alte alea decat mama loganistilor. Bleah. |
--------------------
M
M
1
|
|
AND |
![]()
|
Asta cam asa e ...ca deh , cand majoritatea posesorilor de logan se plimbau in berline acum 10 ani , ei aveau Cielo ..superhit-ul aniilor 95!
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
algor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 4 December 03 From: iassy ![]() |
Urmeaza cu bataie!!
![]() |
--------------------
LOGAN
PREFERANCE
- Tico SL Sa traiti - bine!
|
|
satori |
![]()
|
![]() "wherever i may roam"-er Group: Members Posts: 214 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Hai AND. Gaseste-mi o masina cu aceleasi dotari ca si Kalos sau mai bune, in acelasi pret. Ca idee, pretul este 10.900DDP. Eu am dat 11.500 pe ea cu toate prostiile de taxe si CASCO pe un an. Ah, si te rog, fara motoare sub 1,4 sau macar cu acelasi raport CP/kg ca si Kalos.
Astept oferte. PS: Ai primit warn pentru ca ai incalcat regulile forumului. Eu, pana mai sus, nu le-am incalcat. Oricum, nu m-as plange ca il primesc. Nu imi zic AND si nu m-as ANDui nici sa ma tai. ![]() |
--------------------
Chevrolet
Kalos SXPP 04, Spark 06
2004, 2006
- BxxBUH
|
|
CosminM |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 24 January 05 From: Sibiu ![]() |
Nu v-ati saturat de descutiile de genul masina x vs logan? Logan e mai slab/bun decat x sau y? Ce dracu e aproape un an de cand loganu' e pe piata si tot mai este comparat cu alte masini. Eu m-am cam saturat sa vad topicuri "fierbinti" pe aceasta tema.Consider ca s-au facut destule comparatii de genul asta.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4
- SB....... În momentele dificile ale vieții trebuie să ridici capul, să scoți pieptul în față și să spui cu hotărâre: "Acuma chiar că am pus-o!"
|
|
AND |
![]()
|
@satori : Ok , continuam pe seara cand ajung acasa ; am sa caut cateva oferte.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
vladimir |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 14 February 05 ![]() |
Cum e aici: stiu cativa "baieti de-ai nostri" care dupa ce au plecat in Canada - ingineri fiind (nu ca ar fi mare lucru, dar munceau mai "curat ) - au ajuns lucratori la o benzinarie si castiga cam 1400 dolari canadieni, adica vreo 8-900 euro, zic "ca asa si pe dincolo" de Romania. Pai banii astia puteau sa ii castige si aici, mai curat. Asa si cu posesorii de SH sau masini apropiate de Logan ca pret. Au luat o teapa si acum, deoarece isi dau seama ca, cu banii aia sau un pic peste luam ceva mai bun (nu Logan) isi varsa naduful. Chestie de "inconstient colectiv". mai bine stati acolo, la voi, unde v-ati exilat si injurati-va intre voi si lasati-ne pe noi in prostia noastra pe plaiurile astea. Inchideti topicul, rugam.
Obs. La 11000 si ceva pe un Daewoo, mai imprumutai 2000 si luai un Megane II, a fost o promotie prin primavara la niste dealeri din Constanta, il luai full options cu 13 700 euro, cu toate taxele. Asa turcesc cum este ! This post has been edited by vladimir: 15 Aug 2005, 14:51 |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1,4
- B xx xxx
|
|
vlad35 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 15 August 05 ![]() |
Buna ziua tuturor!
Probabil ca unii dintre voi ma cunosc de pe alte forumuri despre masini. Pentru ceilalti : sunt posesor de Kalos 4 usi, 1.4 16V, de peste un an si jumatate iar peste cateva zile, sper, va sosi si cel in 3 usi, 1.2 8V, al nevesti-mii. Cu alte cuvinte, conform celor spuse de unii de pe aici, un fraier caruia nu i-a ajuns ca a aruncat o data banii pe fereastra ... persevereaza omu'. Departe de mine gandul de a ma contra cu cineva, vreau doar sa va spun de ce MI SE PARE MIE ca Kalos-ul (vorbesc aici despre sedan) merita diferenta de banii fata de Logan. Peste detaliile tehnice, dimensiuni, teste, articole, etc o sa trec pentru ca alea s-au discutat si probabil le stiti. Deci : - Daewoo este un producator care a demonstrat, demult,ca face masini fiabile in timp ce Dacia are sansa de a face acest lucru, abia, de acum incolo. - Kalos -ul este de mai multa vreme pe piata (chiar pe mai multe piete, unele mai pretentioase decat Ro) - Kalos-ul este arata mult mai bine decat Logan-ul. - Desi ambele sunt masini "ieftine", Daewoo si-a cosmetizat mai bine produsul decat Dacia; materiale ceva mai placute, finisaje mai ingrijite, o masuta, un suport de ochelari, etc. In urma acestor "amanunte" ma simt mai bine in Kalos decat in Logan. - Pot sa sustin diferenta de pret dintre ele. Si, in final, inca ceva. Unii arunca cu vorbe de dragul de a se auzi vorbind ... un Astra Classic cu dotari comparabile cu Kalos-ul are un pret CIP cu cca.2000 de euro mai mare. Poate ca nu sunt niste sume mari in plus la avans, la rate, la Caso, dar apelind la inductie matematica (parca) putem sa tragem concluzia "Ce mi-e Matiz, ce mi-e Lamborghini". Si mai sunt si alte asemenea "argumente" contra Kalos-ului. As vrea sa-i urez autorului topicului succes in alegere iar tuturor celorlalti sa-si stapaneasca masinile sanatosi si sa se bucure de ele. o zi buna tuturor |
--------------------
Chevrolet
Kalos
- B xxxxx
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
vlad, nu merita, zau, nu te obosi.... Sa ne stapanim noi masinile sanatosi, nu (mai) are sens sa argumentati aici de ce le-ati luat, cine a vrut sa inteleaga a inteles deja.
|
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
vladimir |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 14 February 05 ![]() |
[quote=vlad35,15 Aug 2005, 14:58]
- Daewoo este un producator care a demonstrat, demult,ca face masini fiabile in timp ce Dacia are sansa de a face acest lucru, abia, de acum incolo. DE ACEEA AU DAT FALIMENT DE BUNI CE ERAU EI SI PRODUSELE LOR ! Fabricau de la ace de cusut la vapoare (si masini ca sa se afle in treaba) . Pe piata vestica Daewoo a avut si are aceleasi vanzari ca la noi, adica SLABE. De ce oare ? Cu toata schimbarea de brand ! Cica ! In Viena, in 1999, in 2 saptamani am vazut un singur Daewoo, Espero, al unui angajat de la o florarie. This post has been edited by vladimir: 15 Aug 2005, 15:10 |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1,4
- B xx xxx
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
eu nu vad nici o diferenta intre ele, amandoua la fel de urate sau frumoase...depinde de gust...2 masini ieftine de familie, cred ca as merge pe Logan, doar ca e facut in Romania, nu din alt motiv, iar Kalos nu mi se pare cu nimic mai rasarit, doar ceva mai scump...
Ahhh...sa nu uit...e mai indicat ca posesorii de Logan si Kalos sa se abtina, nu cred ca e nevoie de parerile lor...razboaiele se poarta pe privat, sau in alte parti. This post has been edited by andu911: 15 Aug 2005, 15:09 |
--------------------
-
-
-
|
|
vlad35 |
![]()
|
VV, inclin sa cred ca ai dreptate, la asa replici, ramai mut :
"Pe piata vestica Daewoo a avut si are aceleasi vanzari ca la noi, adica SLABE. De ce oare ? Cu toata schimbarea de brand ! Cica ... In Viena, in 1999, in 2 saptamani am vazut un singur Daewoo, Espero, al unui angajat de la o florarie." ... o alta florareasa, ps.Vladimir, ai idee cate Matizuri s-au vandut in ultimii ani in Europa. |
--------------------
Chevrolet
Kalos
- B xxxxx
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
vlad35 Cehia e plina de Nexia (Cielo,pt cine n-a auzit) ... astia care vorbesc germana, nu prea sunt asa impresionati de coreeni...deci prin Germania, Austria...nu o sa vezi prea multe Daewoo
Si iti spun eu de ce n-o sa se vanda nici Loganu afara...nu ca e prost sau cine stie ce alte aberatii... dar ia uite aici http://www.mobile.de/SIDnPDnDAk9kALmUUAQwj...11111153137709& Pai Loganu de 1.6 ajunge in Germania la 10.000 si cum nimeni in Germania nu da 10.000 cash pe o masina, chiar noua, o ia in rate...In concluzie neamtu mai bine da 12.000 pe o Corsa, care e de-a casei si stie ce-i poate pielea si cand el s-a nascut si a deschis ochii, parintii lui tot Opel aveau.... E valabil si pt Kalos. Sa-ti mai spun eu...cat am stat in Germania, n-am vazut un service Daewoo...vedeam Opel, Mercedes, Ford, Nissan, etc...Dar Daewoo n-am vazut... Pai cum sa-l pui pe neamt sa se duca la cine stie ce 100-200 km pt service Daewoo cand are VW si Opel si etc...langa casa... This post has been edited by andu911: 15 Aug 2005, 15:36 |
--------------------
-
-
-
|
|
AND |
![]()
|
Vlad35 : un Astra Classic II cu aceleasi dotari ca un Kalos costa cu 500 euro mai mult. Iar unul cu dotari superioara costa cu 1000-1500 euro mai mult.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
haide mai AND.... Kalos 5 usi 8.216CIP (55J, 1.416v), Opel Astra 8.950 CIP la care adaugi 715 AC, 398 geamuri electrice samd (nu am mai cautat ca sigur mai gaseam chestii care trebuie adaugate). Daca presupunem ca AMBELE masini sunt luate in leasing (ca nimeni nu e prost sa ia Kalos cu banii jos), diferenta e mult mai mare de 500 euro...
[later edit] mai sunt 200 si ceva airbagurile etc. Da' astia sunt cretini, costa 715 AC, si 706 "Family pack" (AC+scaun reglabil + volan reglabil) ![]() This post has been edited by vv: 15 Aug 2005, 17:10 |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
andu911 |
![]()
|
QUOTE(AND @ 15 Aug 2005, 16:58) Vlad35 : un Astra Classic II cu aceleasi dotari ca un Kalos costa cu 500 euro mai mult. Iar unul cu dotari superioara costa cu 1000-1500 euro mai mult. ![]() Nu se mai fabrica astra aia despre care spui tu... cum ziceam...ce va mai place si voua carcota...dupa aia deschideti topicuri si va plangeti ca ce are lumea cu Loganu. |
--------------------
-
-
-
|
|
AND |
![]()
|
1. Se fabrica
2. Costurile in leasing (avans/rate) sunt asemanatoare |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
andu911 |
![]()
|
http://www.opel.de/shop/cars/astra/product...7!568633594
Probabil ca opel are 2 linii de asamblare pt Astra ![]() Tot ce mai e nou pe piata, e ce nu s-a vandut, asa ca nu o sa o poti avea nici o Astra Classic II cu ce dotari vrei. Iar ca sa iei o masina noua si sa nu fie nici cu dotarile pe care le vrei...mai bine iti cumperi Matiz ![]() This post has been edited by andu911: 15 Aug 2005, 17:25 |
--------------------
-
-
-
|
|
vv |
![]()
|
Probabil.
http://www.opeldibas.ro/htmdocs/astra.htm si ca o completare: QUOTE(autoindex) Info: The Astra range is being replaced by the H-generation and it is now being exclusively produced in Poland for Central European markets. http://www.autoindex.org/bodies.plt?no=2&ass= This post has been edited by vv: 15 Aug 2005, 17:29 |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
|
|
vlad35 |
![]()
|
AND, este ultima oara cand raspund la aberatiile tale (de pe toate forumurile). Adauga la Astra aia de 9000 : AC, geamuri el.fata spate, oglinzi el, airbaguri laterale, CD player, 4 boxe, jenti aliaj, proiectore de ceata si vezi cu cat e mai acumpa decat Kalosul de 8200.
Andu911, ai perfecta dreptate ... n-am zis nicaieri ca se bat nemtii pe Kalos. Am zis doar ca, pana una alta, masinile facute de Daewoo s-au vandut si se vand pe mult mai multe pe piete decat Loganul. Te rog sa ma crezi ca doresc din tot sufletul ca Dacia sa se exporte in draci. |
--------------------
Chevrolet
Kalos
- B xxxxx
|
|
andu911 |
![]()
|
QUOTE(vv @ 15 Aug 2005, 17:24) VV intra pe linku care l-am pus mai sus...nu exista asa ceva la opel pe site Normal ca dibas ca o firma romaneasca dornica de omisiuni...n-o sa-si mai reactualizeze siteul ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
vv |
![]()
|
andu intra tu pe link-ul pe care l-am dat eu mai sus
![]() |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
|
|
andu911 |
![]()
|
pai vezi de ce e mai ieftina ?
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 00:55 |