DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

18 Pages « < 9 10 11 12 13 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Chevrolet Kalos, O comparatie Kalos - Logan

AND
post 28 Aug 2005, 16:36
Post #301

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

Imi vine sa urlu cateodata cand mai trec privirea peste preturile din ziua de azi la masini care in mod normal as zice ca nu-mi sunt accesibile. Numai gandul .. Ambition te duce la 9000 si ceva euro cu tot cu vopsea , garantie extinsa , casco , alarma , Kalos te duce la vreo 11.000 euro ..iar la 11.900 DDP iei Citroen C4 COUPE 1.4 16v 90cp (ABS,pilot automat-limita de viteza,geamuri el fata ,comp bord,senzori parcare, 2 airbaguri , oglinzi electrice -incalzite , servo directie , servo frana , volan reglabil si alte gadget-uri) toate astea standard + A/C optional te duce la 12.000 si un pic DDP ! Se pare ca deja m-am decis pe ce dau Logan-ul ca avans cand imi mai scade rata lunara biggrin.gif

--------------------
Dacia Logan 1.4 Laureate - B - xx - xxx
Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
satori
post 29 Aug 2005, 11:57
Post #302

"wherever i may roam"-er

11 900DDP daca ai banii. in mana. wacko.gif

--------------------
Chevrolet Kalos SXPP 04, Spark 06 2004, 2006 - BxxBUH
+
saruman
post 30 Aug 2005, 22:17
Post #303

Membru autentic

Totusi, ca masina de familie, Loganul mi se pare cea mai potrivita. Ca masina de loisir, Kalos-ul, in variantele de top. Am eu asa o simpatie deosebita pentru design-ul Kalosului! wub.gif

--------------------
Mercedes C 180 Kompressor 2006 Elegance
De multe ori drumul este mai important decat destinatia.
+
AND
post 30 Aug 2005, 22:20
Post #304

Membru autentic

11.900 e super daca dai 5000 avans wink.gif

--------------------
+
AND
post 30 Aug 2005, 22:23
Post #305

Membru autentic

Care design al kalos-ului? E doar un alt micut hatchback cu portbagaj.

Edit : Scuze pentru post-ul consecutiv , nu mi-am dat seama unsure.gif

This post has been edited by AND: 30 Aug 2005, 22:24

--------------------
+
cosmin_m
post 30 Aug 2005, 22:35
Post #306

Membru autentic

Eu propun sa scurtam chinurile acestui topic.

This post has been edited by cosmin_m: 30 Aug 2005, 22:37

--------------------
Lada / Logan 1200 / 1.6 8v ABS - B-NN-MMM
+
satori
post 31 Aug 2005, 14:32
Post #307

"wherever i may roam"-er

Omorandu-l pe Giugiaro sau ignorandu-l pe AND?

This post has been edited by satori: 31 Aug 2005, 14:33

--------------------
+
AND
post 31 Aug 2005, 15:06
Post #308

Membru autentic

Sau invers... TRY IT PUNK! tongue.gif

Tare o sa fie ziua in care imi demonstreaza cineva DE CE ar merita Kalos atat de multi bani in plus pe langa Logan wacko.gif

--------------------
+
andu911
post 31 Aug 2005, 15:21
Post #309

Membru autentic

From: Bucuresti - Berceni

QUOTE(AND @ 31 Aug 2005, 15:06)
Tare o sa fie ziua in care imi demonstreaza cineva DE CE ar merita Kalos atat de multi bani in plus pe langa Logan  wacko.gif
*

iti spun eu... Daca intrebi pe tot Pamantul, oricine a auzit de Chevrolet... nu stiu daca e valabil si pt Dacia rolleyes.gif

--------------------
- - -
+
satori
post 31 Aug 2005, 15:35
Post #310

"wherever i may roam"-er

QUOTE(AND @ 31 Aug 2005, 17:06)
Sau invers... TRY IT PUNK!  tongue.gif 

Tare o sa fie ziua in care imi demonstreaza cineva DE CE ar merita Kalos atat de multi bani in plus pe langa Logan  wacko.gif
*

Avand in vedere ca pentru asta ar trebuie sa faci un test drive cu ea si sa ai si mintea treaza... niciodata. smile.gif

--------------------
+
Codrin
post 31 Aug 2005, 15:36
Post #311

Membru autentic

QUOTE(cosmin_m @ 30 Aug 2005, 23:35)
Eu propun sa scurtam chinurile acestui topic.
*

--------------------
Mazda . .
+
AND
post 31 Aug 2005, 15:45
Post #312

Membru autentic

@Satori : Sunt intradevar curios sa fac un test drive cu Kalos , insa nu atat de curios incat sa ma duc pe capul alora de la dealer cand nici macar n-am de gand sa-mi iau acea masina. Sunt mai mult decat sigur ca si dupa un test drive nu as fi de parere ca merita acei aproape 3000 euro in plus pe langa Laureate-ul meu.

--------------------
+
satori
post 31 Aug 2005, 17:18
Post #313

"wherever i may roam"-er

Atunci continua sa vorbesti in continuare in necunostiinta de cauza. wink.gif
E adevarat ca tu te deosebesti prin faptul ca recunosti smile.gif
Hai ca te las sa ne dovedesti cat te duce de unul singur, faci treaba prea buna.

One last info: din acest moment se comercializeaza Kalos 2006. Se pare ca acesta, desi aceiasi masina, in principiu, mai are cateva dotari interesante in plus.

--------------------
+
AND
post 31 Aug 2005, 18:34
Post #314

Membru autentic

Da , si luat prin leasing , lunar este practic la acelasi pret cu Renault Modus , Citroen C4 Coupe si Octavia Tour.

Faza cu necunostiinta de cauza nu prea tine apa , Kalos fiind o simpla masina de 6000 euro CIP la fel ca si Logan-ul , numai ca ii se adauga aproape 50% taxe si pretul devine atat de umflat incat da impresia ca isi merita banii aia blink.gif . Da-o in colo de treaba wink.gif

--------------------
+
saruman
post 31 Aug 2005, 20:11
Post #315

Membru autentic

Un Logan full cu 3 ani garantie e cca 8900 de euro parca. Cash!
Un Kalos full (+ briz briz-uri gen volan + schimbator in piele, comenzi RCD pe volan) este 10300 euro cu toate angaralele incluse (leasing pe un an, pentru a mai rade din taxa vamala), pretul variind un pic in plus sau minus functie de finantator. Daca ai lua si Loganul cu un credit, cam tot pe acolo este.

--------------------
Mercedes C 180 Kompressor 2006 Elegance
De multe ori drumul este mai important decat destinatia.
+
andu911
post 31 Aug 2005, 22:00
Post #316

Membru autentic

QUOTE(AND @ 31 Aug 2005, 18:34)
Da , si luat prin leasing , lunar este practic la acelasi pret cu Renault Modus , Citroen C4 Coupe si Octavia Tour.

Faza cu necunostiinta de cauza nu prea tine apa , Kalos fiind o simpla masina de 6000 euro CIP la fel ca si Logan-ul , numai ca ii se adauga aproape 50% taxe si pretul devine atat de umflat incat da impresia ca isi merita banii aia  blink.gif  . Da-o in colo de treaba wink.gif
*

Eu nu inteleg de ce esti tu asa nemultumit ? Ai Logan, bravo, ai facut afacere...daca zici ca astia cu Kalos au luat teapa si tu ai facut o treaba buna....de ce te tot agiti atat ?

De ce vrei tu sa-i convingi pe toti sa-si ia Logan...mie chiar nu mi-ar placea sa aiba toti masini ca a mea...

This post has been edited by andu911: 31 Aug 2005, 22:03

--------------------
- - -
+
drs007
post 31 Aug 2005, 23:45
Post #317

Membru incepator

luati-va carnatul Kalos! 2 in 1! merge intre exact 2 felii de paine! garantat! cu mustar

--------------------
Logan abs plus 1,4 Logan abs plus+ AC 1,4 (fosta Ambiance vanduta) 2007 abs plus + AC
+
andu911
post 1 Sep 2005, 00:45
Post #318

Membru autentic

QUOTE(drs007 @ 31 Aug 2005, 23:45)
luati-va carnatul Kalos! 2 in 1! merge intre exact 2 felii de paine! garantat! cu mustar
*

De-asta nu e bine sa aiba romanii masini un pic mai bune decat Dacia clasica...

--------------------
- - -
+
DigitalScribe
post 1 Sep 2005, 02:14
Post #319

Scribul Digital

From: Iasi

Ce imi place la emisiunea TopGear e ca in emisiunea din 13.06.2004 (data la care a aparut pe BBC, ultima emisiune de pe antena 3 a fost pe BBC de fapt pe data de 26.12.2004, deci sunt decalate) era vorba despre masini care nu se vand in UK si dupa ce fac cu ou si otet vreo 3 masini americane si o Lancia zic despre Logan:

"There is an european car that is interesting... That ! (si scoate o poza cu Loganul visiniu) It's a Renault Logan, ok ? It's made in Romania and this is on sale throughout Eastern Europe and the Uck-stan-sort-of countries... (si aici rade tipul de langa J.C.) and do you know how much it costs before you lough ? - Yeah, go on ! - 3200 pounds. - How did they do that ? ..." si dialogul continua concluzionand ca ar trebui sa aiba in UK o masina ca asta si arunca baietii poza in bidonul pe care scria cu verde "Yes, UK", celelalte poze au fost aruncate in "No way! UK".

Iar intr-o emisiune (ultima de pe Antena 3) se distreaza baietii cumplit pe tema "Daewoo has changed it's name to Chevrolet !" si rad pe rupte de numele masinilor. Si se pun baietii pe eliminat masinile cele mai urate (printre ele era si Kalos). Despre Tacuma zic ca cel mai bine e sa o conduci cu o cutie in cap ca sa nu stie lumea ca tu esti in spatele volanului smile.gif) si la final dupa ce elimina masinile "urate" raman cu 6 masini. Printre care nu era si Kalos ! smile.gif) Iar de cele care au ramas au facut bascalie si mai tare. Era un Kia din care J.C. s-a dat jos pentru ca n-a mai vrut pur si simplu sa o conduca smile.gif)
Mai tarziu baietii spun ca daca ai un prieten cu o masina coreeana care se lauda ca masina lui e mai buna sa-i intorci replica ca o sa-l coste pe rupte piesele.
Iar pe finalul emisiunii zic baietii: "Cred ca v-am pierdut timpul inutil". Din 26 de masini au ramas cu Hyunday Getz care a fost considerata buna pentru ca e acceptabila ca pret doar ca avantajul ca e coreeana dispare pentru ca nu mai e facuta in Coreea si costa cat un Golf. Cel mai distractiv e cand construiesc baietii masina lor coreeana din masini de spalat coreene care mai si functioneaza si se plimba cu ea prin studio:))

--------------------
Renault Espace V Renault Zoe D-Max 2022 - n/a
+
andu911
post 1 Sep 2005, 03:34
Post #320

Membru autentic

Doamne cate comentarii fac astia cu Logan...Nici unu cu Porsche nu-si permite sa faca atatea critici la adresa altor masini, cum isi permit romanii cu Logan...
Fratilor mai potoliti-va...ca nu l-ati apucat pe Dumnezeu de picioare, aveti cea mai ieftina masina care se fabrica in Europa, pentru Dumnezeu, nu aveti Bentley...aveti o amarata de Dacie, la fel cum sunteti pe strada sunteti si pe forum...nu va mai ajunge nimeni la nas...

Treziti-va la realitate...conduceti o masina facuta din resturile de la Renault...motoare invechite, siguranta de acum 10 ani...mai ziceti ca ce are lumea cu masina voastra, pai n-are cu masina, are cu voi...

Abia astept sa plec afara sa imi iau ceva ca lumea...sa va stresez pe sosea pe astia cu Loganurile...ca daca o fac cu Berlina, ziceti ca sunt invidios...las' ca n-o sa mai fiu...cum m-au stresat soferii de lgn pana acum, ii stresez si eu pe ei...sa-si aduca aminte ca tin in mana un volan de DACIE ( UAP ), nu de BMW( Bavarian Motor Work )...

Inca ceva...o intrebare...de ce numai posesorii de masini ieftine, gen Logan sunt asa de razboinici cand vine vorba de masina lor ? Nu va imaginati ca nu stiu...dar nu-mi permit sa fac asemenea discutii pe forum...

Era mai demult o emisiune in Germania, despre tuning...si spuneau ca de ce pustii fac tuning la Golf 2,3...baga chipuri si chestii...ca sa fuga mai tare...? Raspunsul a fost...isi doresc ceva mai bun dar n-au bani pt ceva mai bun si fac tot felul de modificari...ca daca ar avea bani de Porsche si-ar lua direct Porsche, n-ar mai sta sa prepare un Golf 2...

--------------------
- - -
+
satori
post 1 Sep 2005, 08:34
Post #321

"wherever i may roam"-er

QUOTE(drs007 @ 1 Sep 2005, 01:45)
*

fraza asta dovedeste ce se intampla cu creierul tau cand ai doua loganuri in curte.

QUOTE(DigitalScribe @ 1 Sep 2005, 04:14)
Ce imi place la emisiunea TopGear...
*

Astia sunt aia care au declarat Enzo ca never-car pentru ca nu-stiu-cine si-a luat una... Sunt fanul emisiunii respective, dar trebuie sa citesti printre randuri. smile.gif

--------------------
+
Manuel
post 1 Sep 2005, 08:39
Post #322

Membru autentic

From: VASLUI

QUOTE(satori @ 1 Sep 2005, 09:34)
fraza asta dovedeste ce se intampla cu creierul tau cand ai doua loganuri in curte.
*

Man, nu cadea si tu in capcana asta, ca-i pacat smile.gif Din pacate (sau din fericire) Loganul n-are puterea asta, la fel cum nici Kalosul sau alta masina nu o au. Am mai zis-o, cei 7 ani de-acasa sunt o floare rara...

--------------------
Opel Astra J Sports Tourer Active 2013 / 2.0 CDTI / 165CP - VS15CMA
"Base e un bou betiv." (corbex)
+
Dragos
post 1 Sep 2005, 10:32
Post #323

Membru autentic

From: Galati

Mult bla-bla...
Eu zic ca o comparatie DIRECTA (si onesta!) Logan - Kalos va face mai mult decat o mie de cuvinte.
Prin urmare ideal ar fi ca un posesor Logan cu bun simt si obiectiv, impreuna cu unu' de Kalos, cu aceleasi calitati, sa se vorbeasca si sa faca naibii (scuze!) o analiza comparativa (asa cum ne intoxica AutoExpert, da' fara... intoxicari)!
Si apoi sa vina aici cu rezultatu'.

Chiar ma intereseaza rezultatul!

--------------------
Dacia Solenza 1.4MPI Clima - ...
Posesor de Solenza...
+
lar
post 1 Sep 2005, 10:37
Post #324

Agent Smith

QUOTE(andu911 @ 1 Sep 2005, 04:34)
.... de BMW( Bavarian Motor Work )...
*

Scuze ca ma bag si e un pic off-topic, dar cred ca e Bayerische Motoren Werke (uzinele bavareze de motoare). rolleyes.gif

This post has been edited by lar: 1 Sep 2005, 10:37

--------------------
Seat Leon 1P 2009 Sport Pack - B xx xxx
Curiozitatea omoara pisica !
+
Kramer
post 1 Sep 2005, 10:44
Post #325

Membru autentic

From: Brasov

QUOTE(lar @ 1 Sep 2005, 12:37)
Scuze ca ma bag si e un pic off-topic, dar cred ca e Bayerische Motoren Werke (uzinele bavareze de motoare). rolleyes.gif
*

Ai dreptate, dar asta e cea mai mica tampenie din postul ala.

--------------------
+
satori
post 1 Sep 2005, 10:45
Post #326

"wherever i may roam"-er

QUOTE(Dragos @ 1 Sep 2005, 12:32)
Mult bla-bla...
Eu zic ca o comparatie DIRECTA (si onesta!) Logan - Kalos va face mai mult decat o mie de cuvinte.
Prin urmare ideal ar fi ca un posesor Logan cu bun simt si obiectiv, impreuna cu unu' de Kalos, cu aceleasi calitati, sa se vorbeasca si sa faca naibii (scuze!) o analiza comparativa (asa cum ne intoxica AutoExpert, da' fara... intoxicari)!
Si apoi sa vina aici cu rezultatu'.

*

Am facut-o eu si cu alx. Dar ideea nu este sa se faca asa ci de catre un ochi ce nu poseda vreuna dintre ele. Altfel este prea partinitoare. Problema se pune ca, pentru o comparatie relevanta, iti trebuiesc minim 3000km sa ii pui sub roti.
Altfel putem discuta doar despre prime impresii, finisaje, fasneata....
Eu am 18kkm cu Kalosul si 2-3kkm cu Loganul.

--------------------
+
brunner
post 1 Sep 2005, 10:49
Post #327

Membru autentic

From: ...

QUOTE(andu911 @ 1 Sep 2005, 05:34)
Doamne cate comentarii fac astia cu Logan...Nici unu cu Porsche nu-si permite sa faca atatea critici la adresa altor masini, cum isi permit romanii cu Logan...
*

Auzi, nene, oricine are dreptul sa critice orice, indiferent de ce masina are in curte.
Atitudinea asta "cine esti tu sa comentezi atata ba, nu vezi ca ai logan" e jenanta.

--------------------
M M 1
+
andu911
post 1 Sep 2005, 10:49
Post #328

Membru autentic

puteti sa va ofticati cat vreti, asta e adevarul despre majoritatea posesorilor de Logan... se asteptau ca lumea sa venereze Loganu...toti sa se uite dupa el pe strada ca dupa noul CLS...dar n-a fost asa...

Singurul lucru pe care il mai fac e sa arunce cu oua in alte masini gen Kalos, Golf 4, Golfuri 5 cu punti rupte... doar doar creste Loganu in ochii lumii....

--------------------
- - -
+
Dragos
post 1 Sep 2005, 10:52
Post #329

Membru autentic

From: Galati

QUOTE(satori @ 1 Sep 2005, 10:45)
Altfel putem discuta doar despre prime impresii, finisaje, fasneata....

Si astea nu conteaza? Sunt unii avocati de Logan care au luat masina din poze (eu unu', refuzand sa fac chestia asta, m-am ales cu o Solenza).
Presupun ca un drive test in cond. normale (nu pe autostrada) ar fi suficient pt. o impresie valida, suficienta pt. a elimina argumentat zgura parerilor neavenite.

... poate te pui de acord cu alx in unele privinte, si veniti cu impresii comune. wink.gif
Cum spuneam, ma intereseaza.

--------------------
Dacia Solenza 1.4MPI Clima - ...
Posesor de Solenza...
+
ICET
post 1 Sep 2005, 10:52
Post #330

O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine??

QUOTE(Dragos @ 1 Sep 2005, 10:32)
Mult bla-bla...
*

Corect!Cred ca e cel mai bine asa.Cu toate ca banuiesc usor detasat Kalosul in aceasta competitie(la anumite capitole),trebuie gindit faptul ca e mai scump si nici piesele de schimb nu sunt chiar ieftine.

--------------------
FIAT Grande Punto 2006 - B 07 CHE
StarGuide Sg-43-ds

Marbella M-5010 defect

Membru Frigotehnist.STELIST pe viata.
+
18 Pages « < 9 10 11 12 13 > » 
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 24th May 2025 - 09:56
Forum Renault