Evenimente Culturale 2012, spectacole, concerte, festivaluri
![]() ![]() ![]() |
Evenimente Culturale 2012, spectacole, concerte, festivaluri
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
tibi.matei |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 232 Joined: 30 May 12 ![]() |
QUOTE(skija @ 18 Jun 2012, 15:33) Eu as mentiona la plusuri si faptul ca in spatele portilor, era umbra, iarba si terasa cu bere rece ![]() N-am rezistat la Lake of tears si W.A.S.P din cauza caldurii, prin urmare m-am retras la umbra. Manowar chiar mi-au placut..n-am remarcat sa se fi auzit prost dupa scurta pauza. Astept concertul Therion din Octombrie. This post has been edited by tibi.matei: 20 Jun 2012, 15:31 |
--------------------
Renault
Laguna II 1.6 16v
2001 Espression
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
[quote=skija,20 Jun 2012, 14:36]
ia ca m-am speriat. Am asistat in weekend la un adevarat regal satanist. luati si cititi: Muzica Rock! ce ma fac? ma pocaiesc? [/quote/] bea neste aghiasma si-ti trece.. ![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Pe stomacul gol.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(iulia_boris @ 21 Jun 2012, 08:48) M-am uitat pe diagonala, ca m-a luat durerea de capac; doar cateva ineptii, din multitudine: QUOTE Cunoscutul cântăret Jimmz Hendrix a avut... QUOTE Muzica Rock păstrează în continuare multe elemente din ceremoniile de magie africane. QUOTE În 1955, când a apărut pentru prima dată stilul rock, a creat o mare tulburare în societate si aceasta deoarece la începuturile lui ,rock-ul s-a zidit pe temeliile revolutiei si răzvrătirii. QUOTE vechiul zeu Pan, cu aripi de înger , adică satana, care astăzi în loc să cânte din flaut, cântă la chitara electrică a rock-ului. QUOTE Led Zeppelin au un cântec care este socotit ca cel mai popular din muzica rock: "Scară către cer" (Stairway to heaven). Un vers al lor aminteste de zeul Pan , cu numele de Pipper (flautist - care cantă din flaut) si sună astfel.... Din nefericire , tinerii din ziua de astăzi ascultă sfatul celor de la Led Zeppelin si , prin muzica rock păsesc pe drumul spre iad, urmându-l pe Pan, care după cum am văzut îl simbolizează pe satana. Tineri tembeli, asculta rock, in loc sa se culturalizeze cu manele... Omu' a fost lovit rau de "lumina"... ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Ii text scris la norma, pe-o tastatura nemteasca. Ca se tot repeta inversarea intre y si z.
Oricum, berbec de mare clasa ala de-o scris chestia in cauza. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Daca zice ca a "practicat" si el stilul, cre'ca n-a avut lipici la public, si a-ntors-o la 180 de grade, doar doar l-o baga cineva in seama..
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Sustin concert pe 28 oct 2012, Sala Palatului, ora 20.
![]() |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
cine?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
BZN
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
a
![]() ăia cu muzica de revelion ![]() This post has been edited by Markos: 5 Aug 2012, 22:19 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Ar fi fost prea frumos...
Acum vor veni in asa componenta: Am fost in iunie la Brasov, a fost super! |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
Markos |
![]()
|
Să le dea Dumnezeu zile până-n octombrie.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Ai fi surprins sa vezi acum asta: Sau varianta mai rapida: |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
Markos |
![]()
|
Incredibil, îmi iau bilet!
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
si se apropie concertul R.H.C.P.... care mai vii sa vezi cum canta Zdob si Zdub de California?
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
lucruri am de zis in legatura cu concertul RHCP...
1. Baietii nu au reusit sa se ridice la nivelul mult mai cunoscutilor ZDOB si ZDUB 2. Nu a fost concert rock, a fost eveniment monden. 3,14zde pe tocuri, hipsteri cu freze de pui de gaina, pacalici cu camasi bagate in sandale si cunoscatori de muzica rock vreo 8,6%... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Sa ma scuze admiratorii genului, da' mie asta mi s-a parut un concert inutil. Lasind la o parte faptul ca au venit sa cinte si la noi fiindca au aflat ca-i Tertensivu' mai ieftin, nicidecum in perioada de glorie maxima, ce mare kkt de spectacol au facut? Cred ca daca ma chinui f. tare, reusesc sa depasesc degetele unei miini la nr. de melodii care mi-au placut de la astia.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Mai au si alta misto inafara de aia de sub pod si aia cu cicatrice?
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
E misto si asta:
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
In mod sigur au si melodii bune, dar nu se cuvine sa le cinte la un eveniment cultural.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Și melodiile alea le cântă doar pentru ei în studio, nu?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 06:09 |