DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> De ce ii e frica uzinei Dacia ?, OTV nu primeste masina pentru test

teodor
post 8 Aug 2005, 15:45
Post #31

.

Group: Members
From: Bucuresti

Refuz sa bag in aceeasi oala ZEROTV si DETERGENTDESTEPTTV cu alte canale de televizune.Nu au nici macar un spatiu , in apartament, cum sa faci televiziune in apartament.
Iar Diaconescu abereaza si ii lasa si pe invitatii lui sa abereze.Am luat o teapa cu criza ostaticilor, untindu-ma la ei , asta Diaconescu zice ca gata domne criza sa rezolvat si vin acasa.Ete ciuciuca nu au venit in 10 ore cum afirma el si nici macar nu a aparut sa-si ceara scuze, sau sa zica ceva in sensul asta , sa dezminta, nimic.
Apoi de cand a aparut Nastase la zerotv, a inceput sa aiba pretentii de canal de televiziune.Ca sa aiba cine sa ii dea in reluare emisiunile a infiintat detergentdesteptv, numai la noi se intimpla.
Nici ceilalti nu sunt mai breji, dar cel putin A1 si Prosttv au facut testul ala cu Loganul, de s-au dat rotunzi ca nemtii au mintit.Si acum fabricantul schimba jentile, de noi mai cu inteligenta mica, am crezut ca ADAC vrajeste poporul cu televizorul, dar nu e asa.
Numai bine si inainte de a inghitii o stire , sa incercam sa o ,,vizualizam'' pe mai multe posturi.

Ps: de ce sa le dea DACIA o masina pt. test, sa cumpere domne' , ca sa nu zica dupa aia ca masina a fost ,,aranjata''

--------------------
Passat 4Mot 2.0TDI SLZ 1,9 Diesel 2006 - BZ-xx-www
M-am trezit Luni si m-am gandit Marti sa ma duc Miercuri la munca...Da` cand am vazut Joi ca vine Vineri, ce dreaq` sa caut Sambata la munca...cand Duminica e zi libera ...
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
anpop
post 8 Aug 2005, 16:52
Post #32

Sef de pisica!

Ar fi o idee haioasa sa vorbeasca Diaconexu' cu nea' Jiji, sa-i deie bani de un Logan si sa faca impreuna testul elanului, pe Transfagarasean, la coborare, la 140 km/h, de preferabil virajull sa fie pe dreapta cum cobori de la Balea spre Cumpana, cu jante de aliaj.... laugh.gif Fresh air after?! hihihi

--------------------
Logan Preference 1,4 - b-xx-xxx
Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
+
george_slz
post 8 Aug 2005, 17:07
Post #33

Membru autentic

From: BUCURESTI S6

Daca Diaconescu are audienta pe posturile lui, atunci e meritul lui. Nu imi spune ca A1 sau Pro sunt modele de TV oneste. Aceiasi varza o vand si ei. Asa ca un model oarecare de Logan cerut de o publicatie sau post tv mi se pare un lucru extrem de corect. Desigur astfel de corectitudine nu se aplica nici in alte tari...asa ca refuzul dacia este normal relativ la obisnuinta producatorilor de a oferi spre testare masini cu dotari si un pic ingrijite. Trebuie sa va fie clar ca nimic nu e intaplator cu testele facute de EURONCAP, ADAC, AUTOSHOW sau alte publicatii.
Cu alte cuvinte....nu blamati OTV'ul pt ca in nebunia lor au vrut sa faca un lucru corect.

--------------------
dacia Astra H Cosmo 2008 - b xx sef
+
Sony
post 8 Aug 2005, 17:23
Post #34

Membru autentic

From: Ban Land

QUOTE(teodor @ 8 Aug 2005, 16:45)
Iar Diaconescu abereaza si ii lasa si pe invitatii lui sa abereze.Am luat o teapa cu criza ostaticilor, untindu-ma la ei , asta Diaconescu zice ca gata domne criza sa rezolvat si vin acasa.Ete  ciuciuca nu au venit in 10 ore cum afirma el si nici macar nu a aparut sa-si ceara scuze, sau sa zica ceva in sensul asta , sa dezminta, nimic.
*

Ce parere ai despre "profesionistii" de la antena, protv sau prima care s-au informat de la OTV si au alergat repejor la aeroport?

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
george_slz
post 8 Aug 2005, 18:06
Post #35

Membru autentic

From: BUCURESTI S6

Ma gandesc cum Dan Diaconescu statea linistit in fotoliu, inchisese toate telefoanele si se spargea de ras uitandu'se cum reporterii de la A1, pro, prima, b1 stateau in aeroport sau in afara lui si asteptau ca prostii sa vina.....eroii.
Zi si mie pt chestiile astea sa nu sa oftice toata lumea pe OTV ca face glume proaste...smile.gif. De obicei pe noi ne intereseaza cine cad de prosti....dar in cazul ala parca am trecut asta cu vederea. De fapt ne-au dovedit ca sunt incapabili, ca sunt manipulabili, ca nu au surse credibile si ca nu verifica stirile din 2 sau mai multe surse. Si asta datorita OTV'ului.

--------------------
dacia Astra H Cosmo 2008 - b xx sef
+
Kunzite
post 8 Aug 2005, 18:18
Post #36

Membru incepator

Din cate inteleg eu (si lasand la o parte cine anume a facut respectiva cerere) se doreste o masina 'standard'. Adica nu pregatita special pentru astfel de teste. Evident, nimeni nu va fi nevoit sa astepte inca 2 luni... nu se poate spune ca-i ia omului masina si pe el in reprogrameaza ca si cum atunci ar fi dat comanda (intr-un astfel de scenariu, respectivul ar trebui sa astepte fix pana se fabrica urmatorul autoturism cu caracteristicile respective). Insa as zice ca nu toate masinile sunt facute la comanda, so...
Corect? smile.gif Daca da, ce-i gresit in asta?

--------------------
Oltena 12TRS
+
Codrin
post 8 Aug 2005, 18:33
Post #37

Membru autentic

Toate testele se fac cu masini standard in ideea ca nu au nimic in plus/minus fata de masina pe care o cumperi de la dealer

Si pana la urma masina a fost testata de cei mai importanti in domeniu, ce ar mai putea aduce in plus tocmai zeroTV prin repetarea acelorasi teste (oare?) ?

This post has been edited by Codrin: 8 Aug 2005, 18:38

--------------------
Mazda . .
+
Sony
post 8 Aug 2005, 18:36
Post #38

Membru autentic

Atunci sa-si comande OTV-ul o masina pe numele unei persoane oarecare si sa si-o plateasca! Dar e mai bine cand torturezi un bun pe care nu-l platesti tu.

--------------------
+
IRONICK
post 8 Aug 2005, 19:18
Post #39

-

From: Romania

Sunt #38 mesaje in acest topic despre OTV ....si toata lumea uraste aceasta televiziune ... ma rog mai sunt 2-3 locuitori la milion care se mai uita la OTV.

EDIT: "uraste" >> m-am referit la faptul ca unele reportaje si emisiuni nu sunt pe placul unora (din motive empirice wacko.gif ).

This post has been edited by ironickSQUAD: 8 Aug 2005, 20:18

--------------------
CUGIR Albalux 11 1982 - B-11-LUX
+
Kunzite
post 8 Aug 2005, 19:21
Post #40

Membru incepator

QUOTE(Codrin @ 8 Aug 2005, 18:33)
Toate testele se fac cu masini standard in ideea ca nu au nimic in plus/minus fata de masina pe care o cumperi de la dealer

Ei, dar cei de la OTV nu stiu asta, nu? rolleyes.gif

--------------------
Oltena 12TRS
+
Sony
post 8 Aug 2005, 19:27
Post #41

Membru autentic

QUOTE(ironickSQUAD @ 8 Aug 2005, 20:18)
Sunt #38 mesaje in acest topic despre OTV ....si toata lumea uraste aceasta televiziune ... ma rog mai sunt 2-3 locuitori la milion care se mai uita la OTV.
*

Eu nu urasc OTV-ul. Dar am dat exemplul cu presupusa eliberare a ostaticilor pentru a arata ca cei care discrediteaza aceasta televiziune iau totusi in serios ce aud acolo.

--------------------
+
neumann
post 9 Aug 2005, 08:29
Post #42

Membru autentic

From: Spermezeu

Pai nu e normal sa primeasca masina de test doar televiziunile care au fost unse bine cu bugete de campanii? Doar n-om fi prosti sa-i ajutam pe unii sa demonstreze ca produsul nostru nu e.../'adica e...
Aia de la protv si antena au demonstrat clar... ca un pilot de raliu cu un logan stie sa nu-l forjeze in curba suficient de tare incat sa se rastoarne...unu chiar a daramat jaloanele, pana sa-si intre in mana; ce rost mai au alte teste?
Cand cu antena si protv era absolut just ca 2 fraieri sa-si astepte inca o luna masinile, acum brusc nu e corect.
In alta ordine de idei, zerotv e exact cum ii spune numele, io chiar nu m-am mai uitat de vreun an la ei. Sunt curios insa cine e kamikaze ala care e dispus sa rastoarne Z-car. Eu unul nu m-as baga la asa ceva, mai ales ca montantul B se rupe mai usor decat o scobitoare (ADAC dixit).

--------------------
... .. ..
Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
+
IRONICK
post 9 Aug 2005, 08:34
Post #43

-

QUOTE(cristianco2002 @ 9 Aug 2005, 09:29)
Cand cu antena si protv era absolut just ca 2 fraieri sa-si astepte inca o luna masinile, acum brusc nu e corect.
*

A zis cineva ca Antena 1 si ProTV-ul ca si-a ales masina la intamplare ? Sau tot din lotul ales de dacia pentru teste si frecusuri .....

--------------------
+
teodor
post 9 Aug 2005, 08:48
Post #44

.

Sony zise : ,,Ce parere ai despre "profesionistii" de la antena, protv sau prima care s-au informat de la OTV si au alergat repejor la aeroport?''
M-am cracanat de ras
radmasa.gif
Ar fi fost interesant daca uzina DACIA ar fi pus la bataie pt. toate testele auto masini livrate de ei direct de la poarta.Eu daca as fi fost director la uzina as fi livrat asa ceva oricarei publicatii auto.Astfel poate m-as fi protejat imaginea indiferent daca era la OTV,A1,A3, TVR sau ProTV, sau canale de tv din Germania gen RTL.
Dar daca se incearca o discreditare a LOganului , pe la nemti sau pe la alti vest europeni , nu o sa le fie bine deloc astora de la Dacia.
Numai sa tina cont producatorul de aceste teste si sa imbunatateasca functionarea masinii , sa fie folosite subansamble mai bune.
Sa vad cum dau banii inapoi proprietarilor care au jentii care trebuiesc schimbate.

--------------------
Passat 4Mot 2.0TDI SLZ 1,9 Diesel 2006 - BZ-xx-www
M-am trezit Luni si m-am gandit Marti sa ma duc Miercuri la munca...Da` cand am vazut Joi ca vine Vineri, ce dreaq` sa caut Sambata la munca...cand Duminica e zi libera ...
+
klaus
post 9 Aug 2005, 09:32
Post #45

步步

Group: Moderatori

QUOTE(cristianco2002 @ 9 Aug 2005, 08:29)
In primul rand atat A1 cat si proteza nu s-au dus si au ales din parcul de masini, ci au primit masinile de la dacia (puse la dispozitie). deci asta cu cei doi fraieri e in plus...
QUOTE(cristianco2002 @ 9 Aug 2005, 08:29)
Eu unul nu m-as baga la asa ceva, mai ales ca montantul B se rupe mai usor decat o scobitoare (ADAC dixit).
Adac a recomandat si sa cumparam masini SH, faza de mare mitocanie si mojicie, dar nu a pus O POZA cu montantul pe care il hulesc cu atata spor. Crezi ca pe mine ma doare gura sa zic ca montantul B de la Logan e mai tare si mai rigid decat la Mercedes C classe? E, uite ca o zic. Ce am vre-o dovada? Da ce, Adac are vreo dovada? Asa cum ei au zis fara sa produca dovezi, zic si eu fara sa produc dovezi. Vezi ce simplu e?

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
naturall
post 9 Aug 2005, 11:06
Post #46

Membru

From: IIIrd World

Voua chiar vi se pare normal ca orice fituica sau orice firma inreg la CNA care si-a cumparat o garsoniera si o camera sa primeasca o masina pentru testare? ...mie cu parere de rau NU.

Faptul ca masinile care au fost testate in RO de presa nu au fost alese la intaplare ridica insa un mare semn de intrebare...dar sa fim seriosi cu bani se poate cumpara orice in Romania si nu numai....wink.gif

This post has been edited by naturall: 9 Aug 2005, 11:09

--------------------
Dacia Logan 1900 toamna - B69XXX
It's more DACIA than Renault
+
Sage
post 9 Aug 2005, 11:10
Post #47

Membru

From: la birou in Bucuresti

Hai sa abordam lucrurile pe rand:
- producatorii auto sau importatorii care au o relatie buna cu presa (adică obișnuiesc să dea mașini la test) au un parc de mașini pe care le pun la dispoziția jurnaliștilor sau, uneori, eventualilor cumpărători; alteori, cumpărătorii testează mașini diferite (depinde de prețul mașinii și forța financiară a importatorului)
- mașinile acestea nu sunt "îmbunătățite" și în cel mai bun caz sunt selectate cu grijă (adică se uita la ele mai cu atenție ca să nu se facă de rușine)
- mașinile de test nu mai pot fi vândute de noi. În general ele rămân în proprietatea firmei și devin mașini de serviciu. Pot fi vândute și second, dar e bine ca viitorii proprietari să nu știe la ce au fost folosite inițial...

La trei săptămâni după lansare, am testat un Logan Ambition un weekend. La întoarcere oamenii m-au întrebat dacă mi-a plăcut și normal s-au bucurat când le-am spus că este okey. Erau însă dezamăgiți de emisiunea de la OTV. Cei de acolo pe lângă faptul că făcuseră mașina cu ou și cu oțet o și aduseseră într-o stare deplorabilă. Practic, ei mi-au spus că mașina aceea se va întoarce la fabrică, deci nu mai e bună nici pentru ziariști. Dacă mai țineți minte au testat tot felul de lucruri esențiale, precum întoarcerea cu frâna de mână.

Acum, OTV vrea să strice o nouă mașină. Și nu orice mașină, ci una care se va vinde cu 8400 euro. Vi se pare că puteți blama fabrica pentru că nu mai dorește să accepte o nouă pierdere din partea unei emisiuni oricum lipsită de credibilitate?
Dacă OTV-ul ar răsturna mașina, cel puțin 50% dintre noi am crede că au folosit o rampă... Și atunci la ce bun?

PS: Pilotul care a testat mașina la ProTV și-a folosit experiența și a contracarat tendința mașinii de a fugi de fund. Cel de la Antenă a primit instrucțiuni clare să nu se bage (și era să dea peste un cameraman biggrin.gif )

--------------------
Renault Laguna Navi Dynamique 180 CP/Megane Estate GT 2011/2018
Jurnal de Laguna III - 180 CP http://www.reno.ro/index.php?showtopic=219603&st=0
+
tribunul
post 9 Aug 2005, 11:10
Post #48

Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal

From: Micul Paris

Stiri/emisiuni tampite vezi pe toate posturile, cu toate ca ceilalti investesc milioane de euro in echipamente, ramane omul, care daca-i scimbi microfonul din unul cu fir in unul fara fir nu-l faci mai destept.

Atat timp cat pe Antana si PRO tv se face reclama la greu la Logan, nu cred ca-si permit sa critice masina.

Si mai este o chestie, pe care la noi nu o inteleg, cum tu PRODUCATOR UNIC de un anumit produs/serviciu pe toata piata, adica la categoria ta de produs/serviciu nu ai concurenta dar iti permiti sa iesi cu sute de mii de euro pe piata sa-ti faci reclama.
Am vazut atatia ani, pana sa apara alte telefonii fixe, reclama la Romtelecom, am vazut reclama la Distrigaz sau cum se numeste, frate daca vrei sa-ti tragi gaze doar de la ei poti ce rost au sa arunce cu banii pe fereastra?
Aici intervine santajul de presa, vine ziaristul si-l santajeaza pe producator, daca nu-ti faci reclama la mine in emisiune/ziar sa stii ca zic ca produsul tau e cel mai prost de pe piata, astfel producatorul pierde foarte mult, un proces dureaza de asemenea foarte mult si reprezinta campanie negativa pentru producator.
Asa ca intervine un acord comun, producatorul plateste sute de mii de euro pe reclama iar ziarul/tv-ul nu-i critica produsull, ba mai face si o emsiune in care face reclama mascata la produsul respectiv.
In cadrul regiilor santajul este prin dezvaluirea de smenuri economice facute de conducere.

La noi televiziunile sunt mult mai multe decat trebuie sa fie, si MAREA MAJORITATE sunt surse de spalat bani negri. De aceea emisiuniile sunt de toata rusinea.

Dar ca sa arunci cu noroi in OTV ca nu are bani, nu e corect.

Stie cineva prin cate firme lucreaza PRO TV-ul si unde isi are domiciliul firma mama.
Stie cineva care este legatura intre Petrom Service si Liderul de Sindicat de la Petrom, din cine este facuta conducerea lui Petrom Service si cum a acaparat Petrom Service utilajele de la Petrom. In ce televiziuni investeste Petrom Service?
Stie cineva care era legatura intre Prima Tv si nu stiu cate milioane de doalri de la ministerul trasporturilor (parca).
Etc...

Unii vad doar strategia lui Dan Diaconescu de a aduce in fata ecranului genul de spectacol ieftin dar care place la roman, dar nu vad adevaratele hotii.

Va deranjaza emisiunea lui Dan Diaconescu, asa este, este plina de senzational ieftin, are invitati numai de renume.
Dar sa luam si in paralel, s-o luam pe Teo, o fata super finuta si destepta, parca se regasesc o parte din invitatii lui Diaconescu si la Teo in emisiune.

--------------------
Renault "Megane" Scenic 2 2007
"Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..."
+
naturall
post 9 Aug 2005, 11:25
Post #49

Membru

From: IIIrd World

la romtelecom/distrigaz/"producatori unici" nu intervine nici un santaj de presa.
sunt doar niste baieti care trebuie sa cheltuie niste bani si alti baieti care trebuie sa ii incaseze.

ar trebui sa ai curaj si sa admiti ca iti place 0TV ... nu e nici o problema in asta...difera doar microfonul...

This post has been edited by naturall: 9 Aug 2005, 11:27

--------------------
Dacia Logan 1900 toamna - B69XXX
It's more DACIA than Renault
+
tribunul
post 9 Aug 2005, 11:41
Post #50

...fiecare pricepe ce vrea sau ce poate.

Ce masini au cei de la Romtelecom? Cine este Premier?
Acum dam in altele.

--------------------
+
alx
post 9 Aug 2005, 12:02
Post #51

Membru autentic

From: Bucuresti, Berceni

las' ca romtelecomu' are si kangoo si berlingo si partner...

--------------------
Mitsubishi Outlander 1 2.0 benzina - varies
Vine valu' / Imi ia calu'
Chiar si scroafa din cotet...
+
LucVer
post 9 Aug 2005, 12:29
Post #52

Membru foarte autentic! ;-)

From: Brasov

Fratilor, lamuriti-ma si pe mine pentru ca IQ-ul meu nu e suficient de dezvoltat!

Cum puteti numi ZERO TV, televiziune?! huh.gif Adica un apartament in care se face O (UNA) emisiune (hai, maxim una jumate) se numeste mai nou televiziune? blink.gif

Sa fim seriosi!

--------------------
Renault Fluence Expression Plus 1.6 16v 2011 - BV xx XXX
ex-Logan Laureate 1.4

Fortza fie cu tine! - Star Wars
+
klaus
post 9 Aug 2005, 12:33
Post #53

步步

Bei, ie acolo si diaconescu in(di)rect, ie si (ne)adevaratele stiri, ie si aia de masini si mai ie vreo cateva...
Sa fim obiectivi, sunt 2 emisiuni si un sfert (adica 2015...)

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
dil
post 9 Aug 2005, 12:34
Post #54

Membru verde

From: Corbeanca, Ilfov

Nu-i nebun cine cere, ci cine dă.

Daca as fi in locul celor de la Dacia tot la fel as fi procedat.
Daca vor sa-si cumpere si pot sa faca si bors cu ea.

--------------------
- - - - -
Renault Captur 0.9 TCe XMOD (2015)
ex Daewoo Matiz 2004 (2012-2015)
ex Renault Clio Symbol 1.5dci 80CP 2006 Fidji (2006-2011)
+
IRONICK
post 9 Aug 2005, 12:37
Post #55

-

QUOTE(LucVer @ 9 Aug 2005, 13:29)
Cum puteti numi ZERO TV, televiziune?!  huh.gif Adica un apartament in care se face O (UNA) emisiune (hai, maxim una jumate) se numeste mai nou televiziune?  blink.gif
*

Iti ajunge si o garsoniera ...
Te-ar mira sa iti spun ca un server de emisie poate fi un P3 la 1Ghz, cu 1G de RAM ? Daca mai ai si debara unde sa il ti si o bucatarie unde sa pui 2 televizoare, o masa si unul cu o camera de filmat (un minidv) gata televiziunea ......Poate nu stiai dar prezentarile la tv se pot face si in powerpoint .....

--------------------
+
tribunul
post 9 Aug 2005, 12:42
Post #56

...ca la casetele video de la nunta... wink.gif

--------------------
+
LucVer
post 9 Aug 2005, 12:44
Post #57

Membru foarte autentic! ;-)

From: Brasov

Stai ca nu ma refeream la aspectele tehnice (v-am spus ca nu ma ajuta IQ-ul biggrin.gif ) ci la conceptul de televiziune si la productiile acelei televiziuni!

--------------------
Renault Fluence Expression Plus 1.6 16v 2011 - BV xx XXX
ex-Logan Laureate 1.4

Fortza fie cu tine! - Star Wars
+
Sony
post 9 Aug 2005, 12:48
Post #58

Membru autentic

QUOTE(tribunul @ 9 Aug 2005, 12:10)
Am vazut atatia ani, pana sa apara alte telefonii fixe, reclama la Romtelecom, am vazut reclama la Distrigaz sau cum se numeste, frate daca vrei sa-ti tragi gaze doar de la ei poti ce rost au sa arunce cu banii pe fereastra?
Aici intervine santajul de presa, vine ziaristul si-l santajeaza pe producator, daca nu-ti faci reclama la mine in emisiune/ziar sa stii ca zic ca produsul tau e cel mai prost de pe piata , astfel producatorul pierde foarte mult, un proces dureaza de asemenea foarte mult si reprezinta campanie negativa pentru producator.
Asa ca intervine un acord comun, producatorul plateste sute de mii de euro pe reclama iar ziarul/tv-ul nu-i critica produsull, ba mai face si o emsiune in care face reclama mascata la produsul respectiv.
In cadrul regiilor santajul este prin dezvaluirea de smenuri economice facute de conducere.
*

Frate, dar esti foarte coerent! Pai daca ala e singur pe piata normal ca e cel mai prost, dar e si cel mai bun in acelasi timp. radmasa.gif Spune-mi si mie cum poate pierde bani o regie gen Distrigaz in urma calomniei din presa daca nu poti opta pentru alt furnizor. Vad ca stai bine cu teoria, dar te cam dovedeste practica. laugh.gif

--------------------
+
cabanos ticalos
post 9 Aug 2005, 12:52
Post #59

Membru incepator

Adevarul e ca daca niste somitati ingineresti adanci cum sint cei de la 0TV nu sint luati in considerare, deja e ceva suspect la uzinele dacia.
Oricum 0TV e un post care are cele mai bune emisiuni auto, in prezent au primit cateva modele de Rolls-Royce pentru a fi testate inainte de a deservi familia regala engleza. In curand se pare ca 0TV va incheia contractul cu NATO pentru testarea unor tancuri si avioane, in special sa vada daca nu iese la curbe senila dupa role si daca nu cumva elicea nu se decalibreaza pe la vreun amarat de elicopter.

--------------------
El Camino El Camino - El Camino
+
neumann
post 9 Aug 2005, 14:05
Post #60

Membru autentic

From: Spermezeu

QUOTE(klaus @ 9 Aug 2005, 11:32)
In primul rand atat A1 cat si proteza nu s-au dus si au ales din parcul de masini, ci au primit masinile de la dacia (puse la dispozitie). deci asta cu cei doi fraieri e in plus...

Asta n-am stiut, deci pe langa faptul ca au pus un pilot de raliu sa testeze, au mai si facut testul cu masini aranjate de catre pitesti... cool.
Ai dreptate, am de ales intre a avea incredere in ADAC si Renault/Dacia. Cu astia din urma am avut de-a face in 2 situatii, si tu ai avut de-a face cu ei, si ai avut si cateva schimburi de 'idei' mai dure cu ei, din cate tin minte. Deci, asta e, pot sa gresesc, dar am mai multa incredere in ADAC. Io tin minte ca au fost poze si la tv cu masina cu susul in jos si montantul indoit.

This post has been edited by cristianco2002: 9 Aug 2005, 15:11

--------------------
... .. ..
Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
+
3 Pages < 1 2 3 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 12th July 2025 - 19:20
Forum Renault