Miros intermitent alcool
![]() ![]() ![]() |
Miros intermitent alcool
Sony |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
||
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|||
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
"Alcoolul nu are treaba cu vopseaua,e bun degresant.Atat."
Atat? S-o crezi tu. Eu il folosesc cu succes in combaterea setei (sub forma de bere), pentru pofta de mancare (tuica) cat si pentru inlaturarea stresului dupa o zi de munca (vin). A... merge si la gratar, mai stropesti friptura, mai tragi o gura. This post has been edited by b64chr: 10 Aug 2005, 11:54 |
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
Mich@el |
![]()
|
![]() membru fara frane Group: Members Posts: 626 Joined: 27 February 05 From: Timisoara ![]() |
Very funny
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Logan
Laureate 1.4
2005
- TM-Marine Blue
|
|
vladimir |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 14 February 05 ![]() |
Am patit-o si noi la ploile de saptamana trecuta. E de la lihidul de stergere parbriz, care era pe masina cand am luat-o. Nu am apucat sa ii pun eu inca. Am coborat din masina, sotia a actionat "botonul", a iesit "jetul", am mirosit si EVRIKA, acelasi miros ca cel din masina (care il simteam dupa ce dadeam drumul la stergatoare si "udam geamul".
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1,4
- B xx xxx
|
|
lungan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 961 Joined: 28 May 05 From: Focsani ![]() |
|
--------------------
M3 - Kia Sportage
- Fiesta ST-Line Hybrid
2021 Drive carefully!
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(lungan @ 11 Aug 2005, 09:17) Iti zic eu ca are. Daca nu ma crezi, citeste manualul. Scrie si acolo sa nu folosesti solutie de spalat parbrizul ce contine alcool. Eu nu am gasit decat referitor la stergerea interiorului masinii si la curatarea farurilor... Cred ca e mai degraba o treaba cu plasticul si alcoolul. Eu nu am gasit in manual sa nu folosesc solutie de spalat parbrizul care contine alcool. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
Mich@el |
![]()
|
![]() membru fara frane Group: Members Posts: 626 Joined: 27 February 05 From: Timisoara ![]() |
Toate solutiile de spalat geamuri contin un anumit procent de alcool.
|
--------------------
Logan
Laureate 1.4
2005
- TM-Marine Blue
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Am impresia ca in loc de lichid de spalat parbrizul cei de la Dacia au bagat spirt cu apa . La fel a mirosit si la mine , pana l-am terminat pe cel din fabrica si am pus eu altul cu un miros civilizat.
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Mich@el |
![]()
|
Asa miroase fiecare lichid de spalat parbriz,au un "parfum specific" care seamana cu cel de alcool.
|
--------------------
Logan
Laureate 1.4
2005
- TM-Marine Blue
|
|
gheghe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 209 Joined: 24 May 05 From: Campina, PH ![]() |
Nu era bine pe vremea lui ceașcă, pana la ora 10.00 nu aveai voie nici sa vorbesti de alcool.
![]() A trecut de 10.00 ![]() QUOTE Iti zic eu ca are. Daca nu ma crezi, citeste manualul. Scrie si acolo sa nu folosesti solutie de spalat parbrizul ce contine alcool. Nu ma mai tot trimiteti la manual pe piste false ca l-am tocit tot cautand diverse chestii inchipuite. Sau nu ne-au dat la toti acelasi manual? Si mereu tresar, "ma lasa memoria! eu parca nu am vazut chestia X pe care o sustine omul asta" P.S. Am gasit explicatia! E de alcoolul din lichidul de spalat parbrizul. Ahaaa! This post has been edited by gheghe: 13 Aug 2005, 09:10 |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- PH 99 xxx Caut pareri pertinente si argumentate. Ofer recompensa!
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Eu am luat o solutie de la OMW si nu miroase a alcool. E de vara .
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 15:05 |