[CUMPAR] Jante Reinastella, Megane 2.1
![]() ![]() ![]() |
[CUMPAR] Jante Reinastella, Megane 2.1
soryngs |
![]()
|
||
![]() Gabriel Sorin Group: Members Posts: 172 Joined: 20 April 11 From: Otopeni, Romania ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2.1 - Privilege
- IF-66-SXN
2005
|
|||
soryngs |
![]()
|
![]() Gabriel Sorin Group: Members Posts: 172 Joined: 20 April 11 From: Otopeni, Romania ![]() |
up ! Astept oferte
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 - Privilege
- IF-66-SXN
2005
|
|
soryngs |
![]()
|
Up !
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 - Privilege
- IF-66-SXN
2005
|
|
soryngs |
![]()
|
UP ! Chiar nimeni?
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 - Privilege
- IF-66-SXN
2005
|
|
catau_catau |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 25 March 12 ![]() |
|
--------------------
renault
megane
2006 1,5 dci
|
|
soryngs |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 - Privilege
- IF-66-SXN
2005
|
|
blual |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 229 Joined: 8 July 09 ![]() |
Ma intereseaza si pe mine sa cumpar una......daca se mai gaseste cineva cu una poate luam un set intreg.
|
--------------------
Renault
Megane
- B 82 AIL
2008 Megane sedan 2008/ Privilege/ Noir nacre, Luxor rims, dci, 105 cp
|
|
soryngs |
![]()
|
Ar fi o treaba! Hai sus cu topic ul!
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 - Privilege
- IF-66-SXN
2005
|
|
catau_catau |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 25 March 12 ![]() |
sal.da sunt din buc.vad ca esti din otopeni.eu stau langa padurea baneasa.am disponibile 2 bucati la 200 ron ambele.starea lor nu e prea buna.daca vrei sa le vezi suna.0722354692
|
--------------------
renault
megane
2006 1,5 dci
|
|
blual |
![]()
|
@soryngs - omule, daca tot te tenteaza sa le cumperi de la catau_catau, nu inteleg de ce m-ai mai incurcat si pe mine cu setul de jante de pe okazii?...din pacate datorita nehotararii tale am reusit sa ii facem probleme vanzatorului de acolo care acum trebuie sa plateasca catre okazii.ro comisionul de pomana.
|
--------------------
Renault
Megane
- B 82 AIL
|
|
soryngs |
![]()
|
Ti-am trimis mesaj ca nu mai pot ajunge, chiar 2 mesaje. Nu ma intereseaza oferta lui catau_catau pentru ca nu se prezinta intr-o stare buna (cum am si cerut cand am deschis acest topic). Am amanat achizitionarea lor din motive de buget si inca mai prospectez piata.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 - Privilege
- IF-66-SXN
2005
|
|
blual |
![]()
|
stiu, mi-ai dat mesajul dupa ce am convenit ca le luam iar eu am solicitat datele vanzatorului pe okazii....dupa care te-ai razgandit, exact ce am zis si eu in postul anterior. Oricum, ce sa zic, bafta mai departe la prospectarea pietei...ca am tot prospectat-o si eu dar lucru bun la pretul ala nu am mai gasit.
|
--------------------
Renault
Megane
- B 82 AIL
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 09:30 |