Gluma, gluma dar pana cand..., vis a vis masina sparta
![]() ![]() ![]() |
Gluma, gluma dar pana cand..., vis a vis masina sparta
Patefon |
![]()
|
||
![]() Membru gajait Group: Members Posts: 90 Joined: 24 May 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Seat
New Leon
2006 Sport
- B-#######-11/8 Cu stima,
Patefon |
|||
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ciombe: cat de handicapat poti sa fii sa vrei sa iesi in evidenta cu asa ceva..pe bune..e penal nu suntem in clasa a 3-a....
Patefon: iti dai seama ca asemenea masuri nu's bune ptr ca daca cine face chestiunea asta o face din razbunare maine poimaine ma trezesc cu cine stie ce chestie facuta la masina.... Momentan o sa las masina cheala si torpedoul gol deschis si daca si asa se intampla.... Oricum PENAL..... This post has been edited by Lexy: 26 Aug 2005, 09:59 |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
MAS |
![]()
|
![]() Le Bubulateur Group: Members Posts: 205 Joined: 23 August 03 From: Bucuresti ![]() |
Subscriu la silent alarm cu pager e cel mai bun lucru
|
--------------------
scandura
cu rulmenti
noua, din 2000
- B-02/36-MAS B222BIP Daaati si mie minus la reputatie. 'dea D-zeu sanatate!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Ciombe @ 26 Aug 2005, 10:48) ![]() ![]() daca nu e un drogat, e unu care ti-a pus gand rau sau care vrea sa iasa in evindenta in vre-un fel fata de tine... tot o alarma ar fi buna, da una care sa te alerteze direct pe pager. ala nici nu-si da seama ca tu te-ai prins ca el tocmai isi face de cap prin masina ta! |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
MAS |
![]()
|
![]() Le Bubulateur Group: Members Posts: 205 Joined: 23 August 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
scandura
cu rulmenti
noua, din 2000
- B-02/36-MAS B222BIP Daaati si mie minus la reputatie. 'dea D-zeu sanatate!
|
|
Lexy |
![]()
|
Ahh scuze daca s-a inteles aiurea..eu nu-l faceam handicapat pe Ciombe...decat ziceam asa vis a vis de o terta persoana..
|
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ma scuzati, e Vineri, compilez mai greu... Deh, daca n-am vazut nici mesajul lui Ciombe.....
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Lexy intru-cit alarma/webcam nu vrei sa-ti pui nu ai decit solutia lasarii ei "chele" si cu torpedoul deschis, cu toate ca vad ca nu furtul ii intereseaza.
Eu ma mai gindeam sa te mai uiti cu atentie in zona sa vezi cine-ti arunca priviri galese, ca mai stii, o fi vreun admirator secret dar timid saracu'. |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
DRE |
![]()
|
![]() Pimp inside Group: Members Posts: 141 Joined: 12 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Oricum, in cazul in care iti tii ambele masini in acelasi cartier (mai pe romaneste, stai cu ai tai sau aproape de ei) e ciudat, deoarece la Toyota nu ti-au facut nimic, deci nu cred ca au ceva cu tine, ci cu masina respectiva, cu Dacia... Adu-ti aminte, ai sicanat pe cineva sau ai fost implicata in vreun incident cu Dacia? Sau poate ai tai? Incearca s-o parchezi in alta parte, sa vezi ce se intampla.
This post has been edited by DRE: 26 Aug 2005, 11:22 |
--------------------
Audi
A4
2010 Viteza luminii este mai mare decit cea a sunetului. De aceea, unii oameni par straluciti, pina ii auzi vorbind...
|
|
Lexy |
![]()
|
Nu stiu ce sa zic....mi se pare decat ciudat de 3 ori in o luna si un pic....atata tot.Oricum dacia va sta de acum goala de tot si vb lui Costi torpedoul deschis si gol.....
Sicane nu fac, ai mei nici atat, adimiratori hai sa fim seriosi ca n'ar face asa ceva...probabil dacia mea imprestie feromoni all over si nu se pot stapani... ![]() M-ar tenta un afis pus la misto in maisna dar n-are sens..mai rau le-as da apa la moara....time will tell what's going on! |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
silverone_82 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 27 July 05 From: Bucuresti ![]() |
iar daca e un drogat lasa-i o "linie" pe masina poate se linisteste ....
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6MPI
- B-xx-XXX De te bate-o grija grea , nu te plange , taci si bea!!!
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Sincer nu am mai auzit de asa ceva pana acum, ma minunez..... Lexy esti unica!
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
marita-te ca sa te stie lumea femeie maritata, sa vezi ca nu vor mai avea curaj
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Recomand un pitbul sau o cobra. Poftim? Nu mai poti sa intri nici tu in masina? Mai da' voi chiar vreti sa le aveti pe toate...
|
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 17:43 |