plec la Frankfurth, topic de laudat
![]() ![]() ![]() |
plec la Frankfurth, topic de laudat
os |
![]()
|
||
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|||
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
incepi si tu? lasa ca va prindeti voi unde ma duc...
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
noi ne prindem . dar ce te faci cu GPS-ul? Daca te duce la Vladivostok?
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
1.0 TCe GPL 2020 Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Shrapnel daca vrei sa-i impresionezi placut pe fritzi si sa-i gadili la patriotismul local le spui: Ih bin ain Frankfurtz
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
ce ma??? bine ca nu merge aici...
![]() |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
skija nu-i britiș
![]() QUOTE The village is especially popular with British tourists; as a local tour guide explained: "The Germans all want to see Mozart's house in Salzburg; the Americans want to see where The Sound of Music was filmed; the Japanese want Hitler's birthplace in Braunau; but for the British, it's all about Fucking." |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
bine ca nu ma duc la Radauti...
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Frankfurte, nu mai pleci ma?
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
skija |
![]()
|
![]() ![]() vicorase.. de ce ma intrebi? vrei si tu un dero? |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
skija |
![]()
|
ita!
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ba, treci sau nu? Sa stiu dracu' sa pun ciorba la-ncalzit...
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Momeste-l cu ceva. Povesteste-i despre celebrul salon de pictura pe piele din orasul de linga ferma ta.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
Poate dezgroapă Marty roțile alea degeaba..
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
skija |
![]()
|
Martynezule.. stai tata.. le-ai furat deja? Sau le ciordesti doar daca vin?
E prea departe mah... n-am ce cauta in zona aia... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Cum ma, gol la o ciorba?
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Skijo, te mai excursionezi si tu, sufletul tau nu merita nimic? Iar un lapte crud de vaca elvetiana nu mai gasesti nici in ciocolata de profil.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
skija |
![]()
|
buget limitat, timp limitat.. n-am timp de muls vaci elvetiene... m-am oferit sa iau ceva din Frankfurt sau din zona... da' sa ma duc la mama dracu' pentru 8 cauciuce... si alea folosite... mai complicat.
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
skija |
![]()
|
M-am intors de la Frankfurt. O porcarie... n-am avut timp nici sa beau o bere in oras... Da' am rezolvat ceea ce aveam de rezolvat.
Orasul e o panarama, nu are nimic deosebit, poate doar malurile Main-ului. In Hoffenbach unde am avut treaba, chiar daca nemtii zic ca ala e gheto, este foarte liniste, curat si aranjat. Dar exista arabii, turcii si romanii care merg in BMW-uri si Mertane noi, cu muzica la maxim si arunca priviri la intimidare catre cetateni. Partea fun este ca eu umblam pe acolo imbracat ca un neo-nazist (fara sa imi dau seama, in pantaloni de camuflaj de iarna, tricou alb, geaca de motor neagra) si nu prea se uitau spre mine... nush exact care e treaba, cert e ca abia avusese loc mitingul neonazistilor din zona... anyway.. ma bucur ca am scapat nebatut (a doua zi am schimbat garderoba). Am fost la un atelier de tuning si am ramas impresionat. Aia chiar fac tuning. Nu ca reisarii de la noi care pun folie si capace. Aia creaza de la zero. Pun turbo pe motoare normale, pun NOS, pun lambo doors care se deschid de pe iPhone pe SLK, pun suspensii hidraulice pe IMPALA, care danseaza pe muzica, fac motoare pentru masini de dragrace, prepara o masina pentru Cannonball Run si au un Ariel Aero preparat, cu care participa la curse pe circuit. Atelierul arata ca unu de mana a 2-a la noi dar sunt profesionisti. Am zis ca duc si eu MCV-ul sa-l faca elicopter, da' cica nu prea iese... poate frigider. Am stat langa Gara, care e un fel de Gara de Nord. Cap de linie. Frumoasa gara, zona de langa e Red Light Districtul, numa' droghisti, homelessi si bagaboante. Dar toti isi vad de treaba lor. Fatala: 2,5-6 e/berea in bar. Noroc ca nu am avut timp si am luat de la market cu 1,3e si am baut la hotel. ![]() |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Da tatoaje cu BuroPista aveau?
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
skija |
![]()
|
nu sefu'... era altceva... ceva local... habar n-am. Am baut 2.
This post has been edited by skija: 5 Jun 2012, 18:30 Attached thumbnail(s) DSC00235.JPG ( Size: 3.66mb ) Number of downloads: 216 DSC00258.JPG ( Size: 4.72mb ) Number of downloads: 242 IMAG0401.jpg ( Size: 1.14mb ) Number of downloads: 244 |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
skija |
![]()
|
poze din atelier:
Attached thumbnail(s) DSC00266.JPG ( Size: 4.24mb ) Number of downloads: 237 DSC00261.JPG ( Size: 4.15mb ) Number of downloads: 232 |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
6 eur berula? la ce dreac de bar ai fost?
![]() |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Markos |
![]()
|
Bûrhebeesten Bar.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
Problema ar trebui tratata intr-un topic separat, "Vin de la Frankfurth".
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
skija |
![]()
|
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 21:41 |