APA IN PORTBAGAJ LOGAN, LA FIECARE PLOAIE INTRA APA IN PORTBAGAJ
![]() ![]() ![]() |
APA IN PORTBAGAJ LOGAN, LA FIECARE PLOAIE INTRA APA IN PORTBAGAJ
sobolan |
![]()
|
||
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
|
||
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|||
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.050 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Daca cureti spatiul de acolo macar odata pe an este OK. Eu am lasat si contraaripile fara clipsul de plastic, sa nu mai imi rup degetele cu el.
Gaura mai mare ar trebui tot acolo in spate, ca e putin inclinat planul spre spate. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
kommodore_ss |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 110 Joined: 26 July 17 ![]() |
Exista vreo sansa sa scoatem aerisitorul ala fara sa dam bara jos? am si eu putina apa acolo.
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.067 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
Desfaceti coltul barei din surubul de sub aripa apoi o tradeti usor in lateral, iasa din clipsul de sus si cedeaza suficient cit sa lucrati usor la aerisitor.
Aerisitorul cade daca`l declipsati din interior. |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|
kommodore_ss |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 110 Joined: 26 July 17 ![]() |
Doar un surub e acolo pe dreapta nu?
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.067 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
Unu este in aripa, sus.
Mai este unu in aparatoarea de noroi, atit tin minte ca ar fi pe acolo, dupa aia de trage in lateral bara. Oricum nici sa scoti bara spate nu`i foarte complicat, parca maxim 7-8 suruburi sint, totul e sa nu fie intepenite. |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 21:14 |