Donatie! URGENT, mobila
![]() ![]() ![]() |
Donatie! URGENT, mobila
DragosP |
![]()
|
||
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
||
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|||
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Aia era din lemn de măslin pitic, raritate
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Marty, daca vrei s-o tii p'aia de sufragerie pana poti sa te ocupi de ea, incearca sa vezi cat ar costa depozitatul la oamenii astia. E singurul depozit de inchiriat pe care-l stiu in Bucuresti, care ofera o solutie oarecum completa (poti sa inchiriezi si o duba de la ei, sa-ti cari catrafusele). Nu stiu cat sunt de scumpi, dar poti sa strici o intrebare.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(cdadan @ 30 May 2012, 10:49) Io, cand am dat banii pe pal, am preferat ceva de fabrica. Manufacturile de garaj nu ma tenteaza. La fel, cand vreau un pantof, tricou sau o pereche de nadragi, merg si le iau din magazin, nu le comand la pantofar/croitor. Ia gaseste-mi si mie o mobila din fabrica in configuratia pe care o am acum. Inclusiv policioarele pentru boxe. ![]() This post has been edited by kum: 30 May 2012, 16:20 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.487 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
De un scaun de-asta, te-as fi scapat cu veselie
http://www.daciaclub.ro/index.php?act=Atta...t&id=1627813936 Desi nush' cum faceam io rost de-un logan sa-l car ![]() This post has been edited by bucatzel: 30 May 2012, 16:30 |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
La vreo doua trei piese balesc io mai de mult dar acu` n-am parale.
Restu cu cartoane dispareti, aici e vorba de mobila nu deseuri plastifiate This post has been edited by bion: 30 May 2012, 18:00 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Marty @ 30 May 2012, 07:11) Stiu cit valoreaza mobila aia si, la stadiul in care se afla acum, cred c-as lua destul de repede 10 mii pe tot ce e acolo, dar asta doar cu expertiza si/sau istorie completa/acte de provenienta si, evident, nu in Baseland. Ma gindeam s-o sui intr-o duba si s-o aduc aici, sa mi-o reconditioneze un neamt, sa mi-o expertizeze si s-o pun pe site-urile de specialitate. N-am priceput exact cum ai spus, dar din ce cunostinte de amenajari interioare mai am eu, in stadiul in care e acum, abia daca iei 10 mii de LEI. Aceeasi cantitate dar iepuroi nu iei decat cum ai zis tu, reconditionata (scump rau), si eventual cu ceva hartii care sa ateste vechimea si provenienta. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.512 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
De pe reno.ro/cafenea un alt user in aceeasi situatie
![]() |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(kum @ 30 May 2012, 17:19) Ia gaseste-mi si mie o mobila din fabrica in configuratia pe care o am acum. Inclusiv policioarele pentru boxe. ![]() Adevaru-i ca e ceva asa deosebit, ca n-am vazut in vata mea nici macar ceva asemanator. ![]() Iar pentru polite, picioare, corpuri mici etc exista pravalii cu gramada (de ex. Baumax) unde mergi cu schita, iti alegi pal-ul si ei taie si cantuiesc drept sau serpuit, cum vrei tu. Tot de acolo cumperi accesorii, suruburi, orice vrea muschii tai. Deci solutii se exista. Acu' depinde cum pui problema. Io am facut scoala de injinieri. Tu probabil c-ai studiat geografie, istorie sau limbi. ![]() Asculta la baiatu': garajistii n-o sa-ti faca niciodata treaba ca de fabrica (debitare, gaurire, cantuire, totul pe cnc-uri). |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
kum |
![]()
|
ba... nu fi ma inginer
![]() Nu am gasit biblioteca la latimea aia fara spatiu de TV. Am cautat de mi-au iesit ochii. Si zi-mi si mie unde gasesti mobila la niste dimensiuni impuse? Poate gaseam biblioteca undeva, dar in mod sigur nu gaseam si mobila aia unde am TV-ul. Ia baga matale si cauta pe unde vrei si gaseste-mi o biblioteca la 2,2 m si o chestie din aia pe care am TV+boxele la 2 m. Sa fie ambele acelasi producator, aceleasi nuante. Biblioteca sa fie fara spatiu pentru TV. Lasam policioarele deoparte, ca sa nu zici ca-s absurd. Cand gasesti sa m-anunti si pe mine. Daca nu gasesti dai de baut data viitoare. |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
cdadan |
![]()
|
Io de exemplu, cand am avut nevoie de oaresce mobila, am mers la un magazin d-ala mare, care nu produce, dar are multi furnizori. Si, printre ce aveau expus, mi-a placut (calitativ) geoarsele unor frantzuji. Am cerut cataloagele lu' aia si am rasfoit cu nevasta vreo juma' de ora, pana am gasit ceva ochei. P-orma am ales una din cele 3-4 culori si am astaptat o luna.
Ce-i drept, nu m-am blocat pe o chestie de 2,15m. Am acceptat una de 2.1m. ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Si asa ti-ai cumparat tu mobilier Neoset...
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
cdadan |
![]()
|
Neh, aia parca-s greci.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
E firma lu' unchiu'. Ai avut bulan c-a venit după o lună.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
Lasa ca si la aia mari mai sunt scapari.
Iar garajistii cum ii numesti tu nu taie palul cu pendularul si nu pun cantul numai cu fierul de calcat. Hai sa discutam de mobila lui Marty ca se imbogateste pe seama sfaturilor noastre ![]() |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Atunci sa incepem prin a stabili comisionul.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kum |
![]()
|
QUOTE(cdadan @ 30 May 2012, 22:41) Io de exemplu, cand am avut nevoie de oaresce mobila, am mers la un magazin d-ala mare, care nu produce, dar are multi furnizori. Si, printre ce aveau expus, mi-a placut (calitativ) geoarsele unor frantzuji. Am cerut cataloagele lu' aia si am rasfoit cu nevasta vreo juma' de ora, pana am gasit ceva ochei. P-orma am ales una din cele 3-4 culori si am astaptat o luna. Ce-i drept, nu m-am blocat pe o chestie de 2,15m. Am acceptat una de 2.1m. ![]() Ia incearca tu sa gasesti de cumparat in conditiile astea: schita.jpg aia rosie e mobila, akea maro sunt usi si aia mica verde e o priza pe care nu am vrut s-o acopar This post has been edited by kum: 31 May 2012, 09:23 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Cate usi are camera aia ?
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
A uitat s-o deseneze pe a patra.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Corbex asa e. Si din desen rezulta ca are livingu pe palieru de la etaju II. E nervos ca aia de la trei cand duc cainele la plimbare pen` ca ala se pisa pa colt la sofa.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Markos |
![]()
|
Probabil că apartamentul nu-i decomandat, livingu-i cameră de trecere (deci doo uși), plus a treia de la balcon. Am ghicit?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
Sau e un hol mai mare, cu intrare in toate camerele.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
Eu sincer m-as pisa pe PAL-u' vostru, da-mi e ca se umfla.
31 May 2012, 13:04: Camera aia are 3 usi pentru ca una e intrarea, una e iesirea si una se foloseste-n caz de urgenta. This post has been edited by Marty: 31 May 2012, 13:04 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
DB77AAA |
![]()
|
![]() DB77AAA Group: Members Posts: 175 Joined: 4 August 05 From: targoviste ![]() |
No, da la ce etaj e?
Daca e la 10, te costa mai mult muncitorii sa o care decat mobila ![]() Nu stiu cat de serios e topicul, insa am un pretenar mai nevoias ce ar fi bucuros sa vina cu o dubita sa o ridice. In cazul in care chiar vrei sa scapi de ea, povestim pe PM. |
--------------------
ex: oltcit, dacia
12 TRS, 1325
1996, 1995
- DB77AAA, DB05PHZ
|
|
kum |
![]()
|
QUOTE(bion @ 31 May 2012, 11:04) Corbex asa e. Si din desen rezulta ca are livingu pe palieru de la etaju II. E nervos ca aia de la trei cand duc cainele la plimbare pen` ca ala se pisa pa colt la sofa. QUOTE(Markos @ 31 May 2012, 11:50) Probabil că apartamentul nu-i decomandat, livingu-i cameră de trecere (deci doo uși), plus a treia de la balcon. Am ghicit? QUOTE(corbex @ 31 May 2012, 11:53) QUOTE(Marty @ 31 May 2012, 13:03) Sunteti muci cu totii ![]() casaf.jpg This post has been edited by kum: 31 May 2012, 15:22 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 23:04 |